- 6 Mart 2014
- 3.091
- 6.232
- 158
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #9.041
Lokurcum benimde tuvalet sorunum var ramazanda tam anlamiyoruz kiloyu bidr sahurda ye ic bide cok su iciom cogunlukla ben aksam ustu tartiliom sabah cnku o kdr su hala icimde oluyor. Ama genede harikasin kuzum. Bende dun 62.5 geldim yani 600 gram bgn adet olcm die 62.8 63 degisdi hep tartiSelam güzeller fit sıkı incecik fıstıklar
Geçen hafta 52,5 bu hafta 52,1 giden 400 ama 2 gündür tuvalete çıkamıyorumve bu idrar yolları iltihabından mı bilmem karnım falan çok şiş yine de çok şükür tabii zaten az kaldı biran önce hepimiz de hedeflerimize ulaşalım inşallah herkesleri tebrik ediyorum @esrAhsm kankam üzülme sen bu hafta kızın da hastaydı baya karışık bi hafta oldu toparlarsın haftaya eminim
Tebrikler kuzun her hafta bir bir gitse daha ne maşallah sanabu hafta 74 geldim kızlar geçen hafta 75 geliyodum
Tebrikleeerr hepimiz de kurtulucaz bu fazla kilolardanSelam kizceler :) sabah tartildim ama bir türlü firsat bulup yazamadim. Gecen hafta 67 bu hafta 66.200 giden 800gr
Normal kuzum öyle çıkması adet bitsin daha da düşük çıkarsın eminimm amaan işte gidiyo be kuzum böyle böyle hepsi de gidecek inşallahLokurcum benimde tuvalet sorunum var ramazanda tam anlamiyoruz kiloyu bidr sahurda ye ic bide cok su iciom cogunlukla ben aksam ustu tartiliom sabah cnku o kdr su hala icimde oluyor. Ama genede harikasin kuzum. Bende dun 62.5 geldim yani 600 gram bgn adet olcm die 62.8 63 degisdi hep tarti
yok biraz yavaşlıcam hissediyorum ama bakalım kuzumTebrikler kuzun her hafta bir bir gitse daha ne maşallah sana
Çok teşekkürler canım sizin sayenizde
Şimdi de sporumu yaptım bugün adet olacağım büyük ihtimalle ":)
Kuzuuu olsun bu hafta böyle geçsin haftaya beraber tartılalım zaten bende adetim tartı bozuk bugünde ödül yaptım sapıttığımın resmidir haftaya düzenleyelimKızlar ben 400 gr almışım. İftar davetleri yaramadı bana68.6 olmuşum
Lokurumm benim tartı bana dayanamadı kanka pili bitti tartılamadm merakta edymNormal kuzum öyle çıkması adet bitsin daha da düşük çıkarsın eminimm amaan işte gidiyo be kuzum böyle böyle hepsi de gidecek inşallah
Evet bebeğim baya iyi hissediyorum bacağım 52 cm olmuş buaradaAynen kuzun spor iyi geldi insan daha kendini iyi hissediyor.
Bu arada bende tartilmiyorum adet oldum bugun.
Evet bebeğim baya iyi hissediyorum bacağım 52 cm olmuş buarada
Normal kuzum öyle çıkması adet bitsin daha da düşük çıkarsın eminimm amaan işte gidiyo be kuzum böyle böyle hepsi de gidecek inşallah
Masallah kuzu cok iyi ya bende gecen olcdum 55 cikdi ayak kalca 95 belde 75 mi ne ah ah 60 olu verseEvet bebeğim baya iyi hissediyorum bacağım 52 cm olmuş buarada
Yaaa şaşırdım kuzum boy farkı varsa ondan kaynaklıdır :)Ben 53.8 çıktım ama iç bacak en kalın yeri 54 55 geliyor canım senin ölçüler daha güzel :)
Kuzu benim bel 73 bacak 52 kalçayı ölçmedim kız niye ölçmedim unuttum herhalde ölçerim yuları çıkınca metreyle ölçüyomKuzum.az gtsnde yeterki gtsin ne ugraslar verioz surda ☺☺
Masallah kuzu cok iyi ya bende gecen olcdum 55 cikdi ayak kalca 95 belde 75 mi ne ah ah 60 olu verse
Ah 60 olsa kanka varya daha ne isteriz biz bu squatı yapak etkili vallaKuzum.az gtsnde yeterki gtsin ne ugraslar verioz surda ☺☺
Masallah kuzu cok iyi ya bende gecen olcdum 55 cikdi ayak kalca 95 belde 75 mi ne ah ah 60 olu verse
ay kuzum ya çokiyi maşallahKuzu benim bel 73 bacak 52 kalçayı ölçmedim kız niye ölçmedim unuttum herhalde ölçerim yuları çıkınca metreyle ölçüyom
Kuzumm spor çok etkiledi beni kilo verince başlamalıyım dedim 4gündür yapıyorum sadece sıkılaştığımı hissediyorum ama :)))ay kuzum ya çokiyi maşallah
Yaaa şaşırdım kuzum boy farkı varsa ondan kaynaklıdır :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?