Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Lokurcum benimde tuvalet sorunum var ramazanda tam anlamiyoruz kiloyu bidr sahurda ye ic bide cok su iciom cogunlukla ben aksam ustu tartiliom sabah cnku o kdr su hala icimde oluyor. Ama genede harikasin kuzum. Bende dun 62.5 geldim yani 600 gram bgn adet olcm die 62.8 63 degisdi hep tarti

Selam kizceler :) sabah tartildim ama bir türlü firsat bulup yazamadim. Gecen hafta 67 bu hafta 66.200 giden 800gr

Normal kuzum öyle çıkması adet bitsin daha da düşük çıkarsın eminimm amaan işte gidiyo be kuzum böyle böyle hepsi de gidecek inşallah

Çok teşekkürler canım sizin sayenizde

Şimdi de sporumu yaptım bugün adet olacağım büyük ihtimalle ":)
Kızlar ben 400 gr almışım. İftar davetleri yaramadı bana 68.6 olmuşum
Kuzuuu olsun bu hafta böyle geçsin haftaya beraber tartılalım zaten bende adetim tartı bozuk bugünde ödül yaptım sapıttığımın resmidir haftaya düzenleyelim

Normal kuzum öyle çıkması adet bitsin daha da düşük çıkarsın eminimm amaan işte gidiyo be kuzum böyle böyle hepsi de gidecek inşallah

Kuzum.az gtsnde yeterki gtsin ne ugraslar verioz surda ☺☺
Evet bebeğim baya iyi hissediyorum bacağım 52 cm olmuş buarada
Masallah kuzu cok iyi ya bende gecen olcdum 55 cikdi ayak kalca 95 belde 75 mi ne ah ah 60 olu verse

Kuzum.az gtsnde yeterki gtsin ne ugraslar verioz surda ☺☺

Masallah kuzu cok iyi ya bende gecen olcdum 55 cikdi ayak kalca 95 belde 75 mi ne ah ah 60 olu verse
Kuzu benim bel 73 bacak 52 kalçayı ölçmedim kız niye ölçmedim unuttum herhalde ölçerim yuları çıkınca metreyle ölçüyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…