- 24 Temmuz 2008
- 25.483
- 44.481
- 1.123
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #9.061
Kuzu benim bel 73 bacak 52 kalçayı ölçmedim kız niye ölçmedim unuttum herhalde ölçerim yuları çıkınca metreyle ölçüyom
Ölç kuzum belin ince mi benim oldum olası kalındır en fazla 65 olmuşturEve geçince ben de bel olceyum bakalım. Ne cıkacak
Evet canım bak boydan dolayı benim boya göre yinede kalın 45 falan olsa süper olur :)Olabilir canım ben 1.56 falanim:)
Tatlım harikasın ne kadar sevindim anlatamam maşallah sana bak açıldın böyle böyle gidecek inşallaahSlm kızlaaar
Yazamadım davete gidiyoruz yoldayız
Bende 80.2 çıktı sabah tartıldmıştım
süper oldu heeeee ☺
Aksam kola vardı masada
Içmeeee dedim kendi kendime
Squat çok etkili balım kesinlikle basenler bacaklar popo inceliyo şekilleniyo ben de günde 80-100 yapıyorum epeydir yapıyorum ben bacağı ölçmedim ama basen işte ilk başladığımda 102 ydi dün ölçtüm 94 olmuş ama benim belim baya ince 63 şuan benim kollar ve basen problem kollar içinde 4 hareket var dambıllı falan onları yapıyorum işteAh 60 olsa kanka varya daha ne isteriz biz bu squatı yapak etkili valla
Daha yavaşlamazsın kuzum hiç şartlandırma kendini kaçamak da yapmıyosun yaşın da küçük gayet hızlı ve güzel verirsinyok biraz yavaşlıcam hissediyorum ama bakalım kuzum
Canım senin başarı hikayeni okudum geçen sen harikasın ve eminim burda da tüm fazlalıklardan kurtulucaksın geç olsun ama gitsin inşallah azimle kurtulursun hepsinden de neler başarmışsınLokur ,sguat bende başlamak istiyorum ya kactan baalamaliyim
Vaaaaaaaoooov 63 mü harika idolümsün lokurum maşallaaahSquat çok etkili balım kesinlikle basenler bacaklar popo inceliyo şekilleniyo ben de günde 80-100 yapıyorum epeydir yapıyorum ben bacağı ölçmedim ama basen işte ilk başladığımda 102 ydi dün ölçtüm 94 olmuş ama benim belim baya ince 63 şuan benim kollar ve basen problem kollar içinde 4 hareket var dambıllı falan onları yapıyorum işte
Canım ben 30 la başladım şuan 45 yapıyorumLokur ,sguat bende başlamak istiyorum ya kactan baalamaliyim
Canım ben 30 la başladım şuan 45 yapıyorum
Ölç kuzum belin ince mi benim oldum olası kalındır en fazla 65 olmuştur
Tebrikleeerr hepimiz de kurtulucaz bu fazla kilolardan
Yaparsın kuzum neden yapamıcn alışıyo insan :)Bi bakayım inş yapabilir mi bende
Göbek yoğurt limon pul biberle eriyor caanımBen bel değil de göbek çok fena :)
Ayyy Merve ben onu bi turlu yiyemedim yaa ama çok etkiliymisGöbek yoğurt limon pul biberle eriyor caanım
Niye yiyemedin canım benim göbeğim onunla eridi inan kiAyyy Merve ben onu bi turlu yiyemedim yaa ama çok etkiliymis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?