Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Slm kızlaaar
Yazamadım davete gidiyoruz yoldayız
Bende 80.2 çıktı sabah tartıldmıştım
süper oldu heeeee ☺
Aksam kola vardı masada
Içmeeee dedim kendi kendime
Tatlım harikasın ne kadar sevindim anlatamam maşallah sana bak açıldın böyle böyle gidecek inşallaah

Ah 60 olsa kanka varya daha ne isteriz biz bu squatı yapak etkili valla
Squat çok etkili balım kesinlikle basenler bacaklar popo inceliyo şekilleniyo ben de günde 80-100 yapıyorum epeydir yapıyorum ben bacağı ölçmedim ama basen işte ilk başladığımda 102 ydi dün ölçtüm 94 olmuş ama benim belim baya ince 63 şuan benim kollar ve basen problem kollar içinde 4 hareket var dambıllı falan onları yapıyorum işte

Kızlar dün iftara dışardaydık ekmek pilav yemedim karışık ızgara yedim salata yedim 1 tane minik kuru patlıcan dolması yedim veee künefe yedim sahurda iki haşlanmış yumurta bir kayık dilim kavun yedim

Dün biraz kaçamak oldu tabiii yine iyi 400 gr vermişim ona rağmen

Bugün iftarda
1 kase nohutlu köfteli çorba (2 ızgara köfte kadar köfte ve 10 tane nohut vardı içinde)
5-6 kaşık Lorlu domates biber soğan maydonuzlu salata (2 kaşık lor vardır) 5 kaşık kabak yemeği

Sahurda da salatanın kalanı yine 5-6 kaşık ve 1 haşlanmış yumurta yiycem

Birazdan 100 squat yaparım ve kol hareketlerimi yaparım

İyi akşamlar kızlar 72.5 bir kilo gitmis benim, ama tanı ben biktigim için 7 lerden 6 lara gelince ancak tatmin olucam

Tatil için eski kıyafetlerine bakt birçoğu olmuyor ( ama inş bu azimle kurban bayramına lurtulcam kilocuklardan

Lokur ,sguat bende başlamak istiyorum ya kactan baalamaliyim
Canım senin başarı hikayeni okudum geçen sen harikasın ve eminim burda da tüm fazlalıklardan kurtulucaksın geç olsun ama gitsin inşallah azimle kurtulursun hepsinden de neler başarmışsın
Squat 30 la başla kuzum hergün 5 artırarak git ama netten bak doğru duruş çok önemki kalkarken bacaklarınla it kendini yukarı bacakların popon ittirmeli yukarı oraların çalıştığını hissetmelisin bele yüklenme videolardan doğrusuna bak öyle başla hergün 5 artır 3 gün yap 1 gün ara ver haftada 6 gün yani

Vaaaaaaaoooov 63 mü harika idolümsün lokurum maşallaaah benim kollarda problem yok üstüm ince sayılır bitek simitler bel kalın basen hak getire bacak ölçünü çok merak ettm ölçsene

Ahhh lokurum bende okuyup bunu benmi başardım diyorum inanmıyorum kendime ama sizinle azmim yerine geldi yeniden şu tatili anlatayım kurbana kadar 10 kilo heefim ins ulasrim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…