Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Tatlım harikasın ne kadar sevindim anlatamam maşallah sana bak açıldın böyle böyle gidecek inşallaah
Sagol kankaa☺
Valla bende çok sevindim
Yemeğin kralını getirseler yemem artık :)

Bu akşamki yemekte başarıyla atlatılmıştır
Menü; 1 kase kıymalı şehriye çorbası,
2 çorba kaşığı sulu köfte
2 çorba kaşığı pirinç pilavı
Salata, 3-4 dilim karpuz
2 lt su
Kızartılarak yapılan yağlı yemekler ve tavuk vardı yemedim, yine bol içecekli, lokma ve irmik tatlısı olan bi masaydı, sadece su içtim☺
Sahurda 1 haşlanmış yumurta peynir zeytin salatalik domates gibi kahvaltılıklardan atıştırırım galiba, ekmek yemiyorum

Yarın akşam annemlerdeyiz kızlar
Bakalım inşallah ordada kaçırmadan atlatırım.sonrada benim evde davetler başlıcak,korkuyorum birgün dayanamayıp herşeyden yicem diye☺
Hepinize iyi geceleeer

Gunaydinlarrrrrr

Dun benm oglen oruc gidince aksam 5 gbi disarda yedim
Yagda kizarmis tavuk midye diye geciyor yannda az patates 2 3 catal makarna ayran bide

Aksamda az kabuklu fistik ☺☺

Sabah ise gelmeden tost yapdim salatalikla yiyip geldim smdide yesil cay yaptim.

K

Kuxum 9 dilim borek derken baya cok olmadi mi baska bisey yemedin o zman dun bende 1 dilim kek yedim ama

kahvaltıda yaptım onu herbiri avuç içi kareliğinde diğer bütün öğümlerde yedim sonra çok pişman oldum bunun dışında bütün gün bi çorba içtim 5 ten sonra bişey yemedim kuzum aslında çokta beğenmemiştim ya keşke yemeseydim işte kızla ilgilenikrken beni bunaltıyo sinirlendikça yiyorum şekerim düşüyor diyee sırf 1500 cal aldım bunlaa

kuzu sen bı yufkadan olan boregı dıyorsun sanırım olsun cnm oda ödül olur. oluyor kuzu sınırden yemege vurmak ben evde olsam yerdım kesın :):)

kuzu sen bı yufkadan olan boregı dıyorsun sanırım olsun cnm oda ödül olur. oluyor kuzu sınırden yemege vurmak ben evde olsam yerdım kesın :):)

aslında 9 olduğundan emin değilim 4 tane kahvaltıda yedim onu biliyorum öğlen 2 tane yedim sonrada 1 tane yedim galiba en sonunda kalanını döktüm çok bereketliymiş ya kızçe çook yaramaz iş yapamıyorum paçalarımda ağlıyor pijamamı çekiyor telefonumu kırdı porselenleri kırdı bende çıldırdım şekerim düştükçe yedim ya o yüzden vücut su tuttu ertesi gün 600 rm verebildim dün domates soslu biber yedim onun dışında salata yemiştim başka bişey yemedim telafi edeyim diyee ama işte şu akapunturlarımı yaptırsam karbonhidrattan soğutsunlar beni

olsun kuzu o yufkayı bende yerdım ne zamndır aklımda. abovv senın kız neler yapmıs ole yaramaza bak cocuklarda skılıyor evde sıze sarıyorlar gercekden. kuzu ben zamnnda gıtmısdım akapuntura ne sacma sey cok yalan ıo ya hıc bakma bzı kımse durduramaz ::):)

oruç çok acıktın hadi bugünlük bu kadar dedi demi ergenlikte çok hoşuma giderdi gün ortasında olmak hemen yemeğe saldırırdım aklıma geldi bak Menün iyi kuzum bende çok seviyorum yağda çıtır çıtır tavuk ve de soslu ama çok yağlı oluyorlar işte yine de bazen yiyorum bende

aaa gittinmi bebeğim çevremde çok kilo veren var onla ya geri alınıyormu bilmiyorum bende hep karşı çıktım vücuda aykırı diye ama ne bilim hamur için iğnesi varmış canın çekmiyormuş ya benim gibi oburlara gerek sankii senin nasıldı veremedin mi hiç

kuzu burası tavugu cok gzl yapıyor ya bıde dedıgım gbı yannda ufak bı sosu var bayılıyortum oraya gıdınce odul yapıyorum kendıme. aynen evdeym karnım agrıyor tam dedm kesn adet olcm ılk defa gununden 1 gun once oldm hemen mutfaga gıttm muz yedm :):) tamda dısarıda cıkcakdk ya alısverıs dedm ustune geldı :)

yok be kulagıma takdı yemekden once bastır dedı cok onceden gıttım bende snra daha gıtmedm :):) bısey duyardm kosa kosa gıderdm ah ah su bogazı tutamadık :):)

ohh iyi olmuş kuzum o zaman rabbim yormamış seni. Muzda tatlı isteğini kesmiştir benimde öyle bi yerim var orada ne yesem şaşırıyorum ondan pek gitmemeye çalışıyorum

Günaydın kelebekleerrr

11.50de doktor randevum var gidip gelicem öğle arası, gerçi o tek içimlik ilacı içince baya bi geçti yanma falan ama gidiyim yine de bi baksın hem geçen sene kist vardı onun kontrolü olur gerçei sıradan bir kistmiş kendi kendie geçer demişti o zaman doktor ama kontrol olsun bari

ohh iyi olmuş kuzum o zaman rabbim yormamış seni. Muzda tatlı isteğini kesmiştir benimde öyle bi yerim var orada ne yesem şaşırıyorum ondan pek gitmemeye çalışıyorum

ben yenıkoye gıdınce dırek oraya gıdelım dıyorum nısanlım snra domdurma dedı dedm daha yemem gunluk kalorı bu kdr
adet olmama sevnmemn sebebı tatıle gelıcek dıe korkyorum hep gelır denıze gıremem de smdı ıyı oldu 2 aya yukarı da vursa denegeler artıkın :)
valla kuzum yaaa ama 20 kilo veren var tanıdığım acaba sonra geri alıyorlarmı ki

dogrudur kuzu ben pek devam etmedgmdendır kesın hep yaptıgım ıs bu :) bugunde spor yapıoz dmı
asl1can kız kimse gelmedi ya nirde bunlar güneş mi çarptı hatunları kiii

aynen ramazanda cok sessızler kuzu ya bz ısteyız mecbur sabahdan acıyoz burayı :)

lokurumuz gelmıs hosgelmıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…