- 6 Mart 2014
- 3.091
- 6.232
- 158
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #9.101
Günaydın kelebekleerrr
11.50de doktor randevum var gidip gelicem öğle arası, gerçi o tek içimlik ilacı içince baya bi geçti yanma falan ama gidiyim yine de bi baksın hem geçen sene kist vardı onun kontrolü olur gerçei sıradan bir kistmiş kendi kendie geçer demişti o zaman doktor ama kontrol olsun bari
günaydın canım benım...
gıt gıt tabı ıyıcene temızlensın sonucda iyi kist kötü diilse onada bakar tamamen gıtmıs mı dıe
ay bend e dün yediklerimi yazdım neyse gayet sağlıklı geçirdim ama cumartesi iftarımı gördün mü k ile başlayan o muhteşem tatlıdan yedimgünaydın canım benım...
gıt gıt tabı ıyıcene temızlensın sonucda iyi kist kötü diilse onada bakar tamamen gıtmıs mı dıe
Günaydın kelebekleerrr
11.50de doktor randevum var gidip gelicem öğle arası, gerçi o tek içimlik ilacı içince baya bi geçti yanma falan ama gidiyim yine de bi baksın hem geçen sene kist vardı onun kontrolü olur gerçei sıradan bir kistmiş kendi kendie geçer demişti o zaman doktor ama kontrol olsun bari
ben yenıkoye gıdınce dırek oraya gıdelım dıyorum nısanlım snra domdurma dedı dedm daha yemem gunluk kalorı bu kdr
adet olmama sevnmemn sebebı tatıle gelıcek dıe korkyorum hep gelır denıze gıremem de smdı ıyı oldu 2 aya yukarı da vursa denegeler artıkın :)
dogrudur kuzu ben pek devam etmedgmdendır kesın hep yaptıgım ıs bu :) bugunde spor yapıoz dmı
aynen ramazanda cok sessızler kuzu ya bz ısteyız mecbur sabahdan acıyoz burayı :)
lokurumuz gelmıs hosgelmıs
ay bend e dün yediklerimi yazdım neyse gayet sağlıklı geçirdim ama cumartesi iftarımı gördün mü k ile başlayan o muhteşem tatlıdan yedim
ooo haklısın o zaman kuzum inşallah gitmen de gerekmesinGünaydınnn şeker hatunn monurol iyi gelir kistlerin çoğu kendi kendine geçermiş eğer çamur değilse benim arkadaşım da öyle oldu umarım yoktur bişi.. ama sen git -ki 6 ayda bi gitmek gerek aslında rutin kontrolee gel gör ki ben uzun süre gitmeme kararı aldım normal doğum ve sonrasında geçirdiğim feci operasyon sonrası daha da gitmem davosaa
bence de olmasın zaten düğününde ne gerek var o beyazlar içinde aman Allahımmbende senin gibiyim merak etme istikrar konusundaa Dükkanı biz açalım onlar kapasınn hacıı
pazra günü yazmıştım kuzum kilo bildirimlerinden sonranirde ben göremedimm
baaak burdaaaKızlar dün iftara dışardaydık ekmek pilav yemedim karışık ızgara yedim salata yedim 1 tane minik kuru patlıcan dolması yedim veee künefe yedimsahurda iki haşlanmış yumurta bir kayık dilim kavun yedim
Dün biraz kaçamak oldu tabiii yine iyi 400 gr vermişim ona rağmen
Bugün iftarda
1 kase nohutlu köfteli çorba (2 ızgara köfte kadar köfte ve 10 tane nohut vardı içinde)
5-6 kaşık Lorlu domates biber soğan maydonuzlu salata (2 kaşık lor vardır) 5 kaşık kabak yemeği
Sahurda da salatanın kalanı yine 5-6 kaşık ve 1 haşlanmış yumurta yiycem
Birazdan 100 squat yaparım ve kol hareketlerimi yaparım
pazra günü yazmıştım kuzum kilo bildirimlerinden sonraaslında çok abartmadım yemek olarak da üstüne k yi götürdüm valla ama dün neyse ki hafif atlattım
ooo haklısın o zaman kuzum inşallah gitmen de gerekmesinişte normal kendi geçer dedi ama 1 sene oldu ben de gitmeyeli zaten doktor konularında çok rahatımdır yanlış tabii ama bugün işte bakalım inşallah herşey yolundadır
yani tam derken o yuvarlaklardan değildi tepside dilimdi bir dilim yedim valla 4 kk vardırvalla geri geri gittim göremedim şekoşum ama güzel yalnız o künefeyi tam mı yedin
Kızlarcım ben çıktım 1 den sonra gelirim öpüyorum sizi
yani tam derken o yuvarlaklardan değildi tepside dilimdi bir dilim yedim valla 4 kk vardırama pişam değilim çok canım çekmişti şuan olsa yine yaerim galiba
ay bend e dün yediklerimi yazdım neyse gayet sağlıklı geçirdim ama cumartesi iftarımı gördün mü k ile başlayan o muhteşem tatlıdan yedim
Günaydınnn şeker hatunn monurol iyi gelir kistlerin çoğu kendi kendine geçermiş eğer çamur değilse benim arkadaşım da öyle oldu umarım yoktur bişi.. ama sen git -ki 6 ayda bi gitmek gerek aslında rutin kontrolee gel gör ki ben uzun süre gitmeme kararı aldım normal doğum ve sonrasında geçirdiğim feci operasyon sonrası daha da gitmem davosaa
bence de olmasın zaten düğününde ne gerek var o beyazlar içinde aman Allahımmbende senin gibiyim merak etme istikrar konusundaa Dükkanı biz açalım onlar kapasınn hacıı
Kızlarcım ben çıktım 1 den sonra gelirim öpüyorum sizi
asl1can kuşum bugün yapamayabilirim çünkü annemde kalıcaz eşim bu hafta sabahçı kadın sabahın 7nde oruçlu oruçlu gelmesin diyee orada gene yandım ben ama bu hafta iştahsız haftam olacak gibi geliyor şuan ccanım bişi çekmedi. ben mekik, kelebek ve göbeksavar çalışırım bebeğim 30 dk gene sporsuz geçmesin günümüz
Şükran Güleryüz diye bir kadın var Ege Üniversitesi mezunu çok da başarılı bir diyetisyen, ciddi kilo probleminiz varsa abim çok fazla faydasını gördü, tavsiye edebilirim, tekniği çook ama çok farklı
Kızlar dün sinirimden 1 de yemek yedim hemde pilav kurueşimle yine tartıştık salak babalar gününde kavga etti benimle gitti bir haftalık emek kesin 56 olmuşumdur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?