Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

günaydın canım benım...

gıt gıt tabı ıyıcene temızlensın sonucda iyi kist kötü diilse onada bakar tamamen gıtmıs mı dıe

günaydın canım benım...

gıt gıt tabı ıyıcene temızlensın sonucda iyi kist kötü diilse onada bakar tamamen gıtmıs mı dıe
ay bend e dün yediklerimi yazdım neyse gayet sağlıklı geçirdim ama cumartesi iftarımı gördün mü k ile başlayan o muhteşem tatlıdan yedim

Günaydınnn şeker hatunn monurol iyi gelir kistlerin çoğu kendi kendine geçermiş eğer çamur değilse benim arkadaşım da öyle oldu umarım yoktur bişi.. ama sen git -ki 6 ayda bi gitmek gerek aslında rutin kontrolee gel gör ki ben uzun süre gitmeme kararı aldım normal doğum ve sonrasında geçirdiğim feci operasyon sonrası daha da gitmem davosaa

bence de olmasın zaten düğününde ne gerek var o beyazlar içinde aman Allahımm bende senin gibiyim merak etme istikrar konusundaa Dükkanı biz açalım onlar kapasınn hacıı

ooo haklısın o zaman kuzum inşallah gitmen de gerekmesin işte normal kendi geçer dedi ama 1 sene oldu ben de gitmeyeli zaten doktor konularında çok rahatımdır yanlış tabii ama bugün işte bakalım inşallah herşey yolundadır

baaak burdaaa seyrekyagmur

işte bende senin gibiyim 10 yıldır mideyi ihmal ettim. git hatun milletin işi yüzünden sağlığımızdan oluyoruz vallaa

valla geri geri gittim göremedim şekoşum ama güzel yalnız o künefeyi tam mı yedin
yani tam derken o yuvarlaklardan değildi tepside dilimdi bir dilim yedim valla 4 kk vardırama pişam değilim çok canım çekmişti şuan olsa yine yaerim galiba

asl1can kuşum bugün yapamayabilirim çünkü annemde kalıcaz eşim bu hafta sabahçı kadın sabahın 7nde oruçlu oruçlu gelmesin diyee orada gene yandım ben ama bu hafta iştahsız haftam olacak gibi geliyor şuan ccanım bişi çekmedi. ben mekik, kelebek ve göbeksavar çalışırım bebeğim 30 dk gene sporsuz geçmesin günümüz

Şükran Güleryüz diye bir kadın var Ege Üniversitesi mezunu çok da başarılı bir diyetisyen, ciddi kilo probleminiz varsa abim çok fazla faydasını gördü, tavsiye edebilirim, tekniği çook ama çok farklı

ay bend e dün yediklerimi yazdım neyse gayet sağlıklı geçirdim ama cumartesi iftarımı gördün mü k ile başlayan o muhteşem tatlıdan yedim

görmem mi canım afıyet olsun ıyı yaptın ödül oldu sanada kuzum senn belde baya ınceymıs sen yemıcen de ben mı yıcem :):)

aynen kuzu ya beyazları kırmızıya bulamayalım :) bız acdık evet onklar gelınce bz gıderız.
Kızlarcım ben çıktım 1 den sonra gelirim öpüyorum sizi

haber et kuzum bıze gelınce

olsun kuzum az da olsa bıseler yapıosun zaten bende ole haff haff bıde oruc dıılım ya o ara dedm yururum eve gıdınce hemen snra bıraz harejket yaparm bakalım su bel ne zman ıncelcek ahah :):)

ıyı yaptınız sıcakda annen ıcınde zor gercekden.

tesekkür ederız. ben gıttım surda 2 aym kaldı daha gıtmem dıyestene kesın ama ıstanbulda mı genede merk ettm :)

Kızlar dün sinirimden 1 de yemek yedim hemde pilav kuru eşimle yine tartıştık salak babalar gününde kavga etti benimle gitti bir haftalık emek kesin 56 olmuşumdur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…