Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

kuzum hosgeldın uzulme ya stresde yapma bısey mı oldu aranzda aılesnden dolayı.
Kuzumm üzülmedim onun her zaman ki saçmalıkları işte hastaymış ilgi istiyomuş ay yemek yaptım yemedi nane limon yaptım eltimden pastil aldım geldim ilaç yaptm her şeyi yaptım yemedi yemeği indi annesi tost yapmış ne varsa annemde var bilmem ne bi baaşladı ay yedi beynimi nankör adam bende kalktım yedim tutamadım kendimi hemde 1 di saat aslım napcam ben bana yardım et detoks gün mü yapsam napsam

yavrum hasta dıe demek baya nazlandı esın bsver aman anlar hatasını gercekden. kuzu yedın bitti bugunu aynı haff atlatcaksın dusunme onu bı yemeyle kilo alınmaz yanı.

ay merve ya eşin bi tuhaf yani o kadar şeye bişi demedi de tost mu iyi geldi sanki tavuk suyuna çorba beyendi falan yapmış annesi aman boş ver kuzum

yavrum hasta dıe demek baya nazlandı esın bsver aman anlar hatasını gercekden. kuzu yedın bitti bugunu aynı haff atlatcaksın dusunme onu bı yemeyle kilo alınmaz yanı.
Ay evet kuzum sorma hastayken hiç çekilmiyor :)) inşallah kuzum tartıda yok iyice kötü hissettim

Slm kızlaaar ben geldiiim
Ne var ne yok?
Anlatın bakem

as canım..

sen ne guzel yemekler yemıssın öle hafıf hafıf kılo verdıkce moralın geldı senın o yuzden bole devam eder masallah
Ay evet kuzum sorma hastayken hiç çekilmiyor :)) inşallah kuzum tartıda yok iyice kötü hissettim

erkeklerınde huyu böle malesef bz hasta olunca sankı yemeklerı kendılerı yapıyor :)
olsun kuzu suprız olsn hemen tartılma sen aynen devam et.

GHADİ HAYIRLI HABERLERLA GEL BALIM
Geldiimm kistim geçmiş idrar tahlili yapmak istedi ama yapamadı idrarım yok çünkü orucum normal muayene etti bi problem yok dedi idrar yolları iltihabından kaynaklı sorunlar ,antibiyotik verdi tanıdık çıktı bi de doktor hemşeri çıktık dedemi falan tanıyomuş randevusuz da gel ne zaman lazım olursa falan dedi tesadüf ama iyi oldu

geldim aslı kuşumm çokşükür ciddi bşey yokmuş kist vardı o geçmiş adrar yolalrı itihabıyla alakalı antibiyotik falan yazdı

Mervecim 1 öğün yemekle kilo alınmaz ki bugün sebze yumurta falan ye karbonhidrat yeme kuzum sen dengelensin

Canim benim tekrar gecmis olsun cok iyi hem kisti gtmis onu gordun hem antibiyotik smdi hemen icini temizler tanidikda doktor oldu bu da gzl bisey ☺

Bende oglen yemegimi yazim ramazanda 2 ogun hep yedgm icin haff yeneye calisdm umarim olmusdur.

Az mercimek corbasi
Az taze fasuye vucuda sebze girmedi bu ara
Cacik

Canim benim tekrar gecmis olsun cok iyi hem kisti gtmis onu gordun hem antibiyotik smdi hemen icini temizler tanidikda doktor oldu bu da gzl bisey ☺
teşekkür ederim kuzum hem kist gitmiş ona sevindim ama bir tanıdık doktor bulmuş oldum iyi oldu valla
Bende oglen yemegimi yazim ramazanda 2 ogun hep yedgm icin haff yeneye calisdm umarim olmusdur.

Az mercimek corbasi
Az taze fasuye vucuda sebze girmedi bu ara
Cacik

gayet hafif olmuş bence afiyet olsun kuzum

Kızlar ben geldim selamlar
Giremedim doğru düzgün bu aralar yahu. Kızın hastalığı filan derken bi de okula gidiyorum tabi malum
Kayınvalide geldi bu sabah,öğlene kadar baktı gitti. Gelirim her sabah dedi ama eşim de kalsın diyo görümceyle beraber. Hiç işime gelmez valla inşallah kabul etmezler
Hava çok sıcak ya okul yakın ama yollarda fena oluyo yürüyerek gittim bugün. Gelirken de yolun yarısına kadar arkdş bıraktı arabayla,yarısını da yürüdüm
Fırsattan istifade şu iki haftayı değerlendirmek lazım yürüyüş açısından.
Ya gece yemek yiyip yattım oruç tutayım diye. Sabaha karşı bi uyandım midem Nasıl yanıyo. Sıcaktan nasıl susamışım. Niyetlenmemiştim eşime dedim ben su içicem dayanamıcam . Yoksa mahvolacakmışım bugün

teşekkür ederim kuzum hem kist gitmiş ona sevindim ama bir tanıdık doktor bulmuş oldum iyi oldu valla

gayet hafif olmuş bence afiyet olsun kuzum

aynen tanıdık lazm heryerde :)

saol kuzum haff gecırmeye calısdım

hosgeldın esracım evet sen okula gıtmeye basladın burayı epey bosladın. kaynanala umarım ortak noktayı bulursunuz ama kalırsalarda arada olursa senn de ıcın rahat eder hergun ıstemessn cnku zor olur.

1. sii lokuurr noldu hastane işinn hatun ?
2.si ben neden göremiyorum bugün yazılanları nereden menü yahuu
Dün paylaşmışyı menülerini ona gönderme yaptık kuzum biz panik yapma

Doktor hemşerim çıktı dedemi falan tanıyomuş çok ilgilendi sağolsun kistim geçmiş kuzum bişey yok dedi idrar yolu iltihabı için antibiyotik verdi aslında idrar tahlili yapmak istedi ama idrarım olmayınca hafataya yine gidicem idar tahlili de yapıcak

Kızlar dün sinirimden 1 de yemek yedim hemde pilav kuru eşimle yine tartıştık salak babalar gününde kavga etti benimle gitti bir haftalık emek kesin 56 olmuşumdur

olurmu kız öyle hemen alınıyor mu o kadar almadın ama günün hayrını öldürdün sadece o kadar ki bence normal bende öyle yapardım eşin de ayrı bi düşünce hee amaan boşver yarasın tost o halde de sendee

oohh sevindimm yok olur zatii antibiyotikte onu söker şimdi rahat edersin. istanbul küçük şehir hatun valla normal yani karşılaşmanızz şu toplu alanlar yüzünden oluyor biliyorsun değil mi ? beni de en çok havuz etkiler

Ay cnm evet boşladım bayağı siteyi. Yoruluyorum ya girip okuyorum yazdıklarınızı ama cevap vermedim öyle detaylıca.
Ya kadın gelmekten gocunmuyo da benim eşime ne oluyo anlamadım. Herkes evine gidip dinlenmek ister yani zor mu bunu anlamak :)

Kanka sen nerelerdesin yaa bu hafta artık düzene girersin inşallah aman kalmaları da sana iyi değil yaa hayırlısı olsun inşallah balım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…