- 15 Nisan 2016
- 2.423
- 4.059
- 53
- 27
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #9.121
Kuzumm üzülmedim onun her zaman ki saçmalıkları işte hastaymış ilgi istiyomuş ay yemek yaptım yemedi nane limon yaptım eltimden pastil aldım geldim ilaç yaptm her şeyi yaptım yemedi yemeği indi annesi tost yapmış ne varsa annemde var bilmem ne bi baaşladı ay yedi beynimi nankör adamkuzum hosgeldın uzulme ya stresde yapma bısey mı oldu aranzda aılesnden dolayı.
Kuzumm üzülmedim onun her zaman ki saçmalıkları işte hastaymış ilgi istiyomuş ay yemek yaptım yemedi nane limon yaptım eltimden pastil aldım geldim ilaç yaptm her şeyi yaptım yemedi yemeği indi annesi tost yapmış ne varsa annemde var bilmem ne bi baaşladı ay yedi beynimi nankör adambende kalktım yedim tutamadım kendimi hemde 1 di saat aslım napcam ben bana yardım et detoks gün mü yapsam napsam
ay merve ya eşin bi tuhaf yani o kadar şeye bişi demedi de tost mu iyi geldi sanki tavuk suyuna çorba beyendi falan yapmış annesiKuzumm üzülmedim onun her zaman ki saçmalıkları işte hastaymış ilgi istiyomuş ay yemek yaptım yemedi nane limon yaptım eltimden pastil aldım geldim ilaç yaptm her şeyi yaptım yemedi yemeği indi annesi tost yapmış ne varsa annemde var bilmem ne bi baaşladı ay yedi beynimi nankör adambende kalktım yedim tutamadım kendimi hemde 1 di saat aslım napcam ben bana yardım et detoks gün mü yapsam napsam
Ay evet kuzum sorma hastayken hiç çekilmiyor :)) inşallah kuzum tartıda yok iyice kötü hissettimyavrum hasta dıe demek baya nazlandı esın bsver aman anlar hatasını gercekden. kuzu yedın bitti bugunu aynı haff atlatcaksın dusunme onu bı yemeyle kilo alınmaz yanı.
Kız et suyuna çorba vardı içmedi tostu beğenmiş manyakay merve ya eşin bi tuhaf yani o kadar şeye bişi demedi de tost mu iyi geldi sanki tavuk suyuna çorba beyendi falan yapmış annesiaman boş ver kuzum
Slm kızlaaar ben geldiiim
Ne var ne yok?
Anlatın bakem
Ay evet kuzum sorma hastayken hiç çekilmiyor :)) inşallah kuzum tartıda yok iyice kötü hissettim
Geldiimm kistim geçmişGHADİ HAYIRLI HABERLERLA GEL BALIM
görmem mi canım afıyet olsun ıyı yaptın ödül oldu sanada kuzum senn belde baya ınceymıs sen yemıcen de ben mı yıcem :):)
aynen kuzu ya beyazları kırmızıya bulamayalım :) bız acdık evet onklar gelınce bz gıderız.
haber et kuzum bıze gelınce
olsun kuzum az da olsa bıseler yapıosun zaten bende ole haff haff bıde oruc dıılım ya o ara dedm yururum eve gıdınce hemen snra bıraz harejket yaparm bakalım su bel ne zman ıncelcek ahah :):)
ıyı yaptınız sıcakda annen ıcınde zor gercekden.
hoşgeldin kuzum ben de bayıldım menülerine maşallah sana bence tartıda eksileri gördükçe yemezsin bana da öyle gelyo o motivasyonlaSlm kızlaaar ben geldiiim
Ne var ne yok?
Anlatın bakem
Mervecim 1 öğün yemekle kilo alınmaz ki bugün sebze yumurta falan ye karbonhidrat yeme kuzum sen dengelensinKuzumm üzülmedim onun her zaman ki saçmalıkları işte hastaymış ilgi istiyomuş ay yemek yaptım yemedi nane limon yaptım eltimden pastil aldım geldim ilaç yaptm her şeyi yaptım yemedi yemeği indi annesi tost yapmış ne varsa annemde var bilmem ne bi baaşladı ay yedi beynimi nankör adambende kalktım yedim tutamadım kendimi hemde 1 di saat aslım napcam ben bana yardım et detoks gün mü yapsam napsam
Canim benim tekrar gecmis olsun cok iyi hem kisti gtmis onu gordun hem antibiyotik smdi hemen icini temizler tanidikda doktor oldu bu da gzl bisey ☺Geldiimm kistim geçmişidrar tahlili yapmak istedi ama yapamadı idrarım yok çünkü orucum normal muayene etti bi problem yok dedi idrar yolları iltihabından kaynaklı sorunlar ,antibiyotik verdi tanıdık çıktı bi de doktor hemşeri çıktık dedemi falan tanıyomuş randevusuz da gel ne zaman lazım olursa falan dedi tesadüf ama iyi oldu
geldim aslı kuşumm çokşükür ciddi bşey yokmuş kist vardı o geçmiş adrar yolalrı itihabıyla alakalı antibiyotik falan yazdı
teşekkür ederim kuzum hem kist gitmiş ona sevindim ama bir tanıdık doktor bulmuş oldum iyi oldu vallaCanim benim tekrar gecmis olsun cok iyi hem kisti gtmis onu gordun hem antibiyotik smdi hemen icini temizler tanidikda doktor oldu bu da gzl bisey ☺
Bende oglen yemegimi yazim ramazanda 2 ogun hep yedgm icin haff yeneye calisdm umarim olmusdur.
Az mercimek corbasi
Az taze fasuye vucuda sebze girmedi bu ara
Cacik
hoşgeldin kuzum ben de bayıldım menülerine maşallah sana bence tartıda eksileri gördükçe yemezsin bana da öyle gelyo o motivasyonla
teşekkür ederim kuzum hem kist gitmiş ona sevindim ama bir tanıdık doktor bulmuş oldum iyi oldu valla
gayet hafif olmuş bence afiyet olsun kuzum
Kızlar ben geldim selamlar
Giremedim doğru düzgün bu aralar yahu. Kızın hastalığı filan derken bi de okula gidiyorum tabi malum
Kayınvalide geldi bu sabah,öğlene kadar baktı gitti. Gelirim her sabah dedi ama eşim de kalsın diyo görümceyle beraber. Hiç işime gelmez valla inşallah kabul etmezler
Hava çok sıcak ya okul yakın ama yollarda fena oluyo yürüyerek gittim bugün. Gelirken de yolun yarısına kadar arkdş bıraktı arabayla,yarısını da yürüdüm
Fırsattan istifade şu iki haftayı değerlendirmek lazım yürüyüş açısından.
Ya gece yemek yiyip yattım oruç tutayım diye. Sabaha karşı bi uyandım midem Nasıl yanıyo. Sıcaktan nasıl susamışım. Niyetlenmemiştim eşime dedim ben su içicem dayanamıcam . Yoksa mahvolacakmışım bugün
Dün paylaşmışyı menülerini ona gönderme yaptık kuzum biz panik yapma1. sii lokuurr noldu hastane işinn hatun ?
2.si ben neden göremiyorum bugün yazılanları nereden menü yahuu
Kızlar dün sinirimden 1 de yemek yedim hemde pilav kurueşimle yine tartıştık salak babalar gününde kavga etti benimle gitti bir haftalık emek kesin 56 olmuşumdur
oohh sevindimm yok olur zatii antibiyotikte onu söker şimdi rahat edersin. istanbul küçük şehir hatun valla normal yani karşılaşmanızz şu toplu alanlar yüzünden oluyor biliyorsun değil mi ? beni de en çok havuz etkilerGeldiimm kistim geçmişidrar tahlili yapmak istedi ama yapamadı idrarım yok çünkü orucum normal muayene etti bi problem yok dedi idrar yolları iltihabından kaynaklı sorunlar ,antibiyotik verdi tanıdık çıktı bi de doktor hemşeri çıktık dedemi falan tanıyomuş randevusuz da gel ne zaman lazım olursa falan dedi tesadüf ama iyi oldu
geldim aslı kuşumm çokşükür ciddi bşey yokmuş kist vardı o geçmiş adrar yolalrı itihabıyla alakalı antibiyotik falan yazdı
Ay cnm evet boşladım bayağı siteyi. Yoruluyorum ya girip okuyorum yazdıklarınızı ama cevap vermedim öyle detaylıca.aynen tanıdık lazm heryerde :)
saol kuzum haff gecırmeye calısdım
hosgeldın esracım evet sen okula gıtmeye basladın burayı epey bosladın. kaynanala umarım ortak noktayı bulursunuz ama kalırsalarda arada olursa senn de ıcın rahat eder hergun ıstemessn cnku zor olur.
Kızlar ben geldim selamlar
Giremedim doğru düzgün bu aralar yahu. Kızın hastalığı filan derken bi de okula gidiyorum tabi malum
Kayınvalide geldi bu sabah,öğlene kadar baktı gitti. Gelirim her sabah dedi ama eşim de kalsın diyo görümceyle beraber. Hiç işime gelmez valla inşallah kabul etmezler
Hava çok sıcak ya okul yakın ama yollarda fena oluyo yürüyerek gittim bugün. Gelirken de yolun yarısına kadar arkdş bıraktı arabayla,yarısını da yürüdüm
Fırsattan istifade şu iki haftayı değerlendirmek lazım yürüyüş açısından.
Ya gece yemek yiyip yattım oruç tutayım diye. Sabaha karşı bi uyandım midem Nasıl yanıyo. Sıcaktan nasıl susamışım. Niyetlenmemiştim eşime dedim ben su içicem dayanamıcam . Yoksa mahvolacakmışım bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?