Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

tabı canım kadınında kendı düzeni var esınde annesını dusunuyor demek sıze cok mu uzaklar.

işte yine de haftaya da gidicem idrar tahlili yaptırıcam doktoru bulmuşken yaptırıyım ne lazımsa çünkü kasıklarımda bastırınca ağrı var idrara da bi baksın ama görünürde ciddi bişey yok dedi ama havuza faland a hiç girmedim ki

kuzum havuzdada olur o ayrı ama bende de cok oluyor ayaklarm cok hassas nasıl kapıyom bu kdr cbuk anlamyhorum demek sende ya tasa basdn ya gece acık kaldı.

Kanka sen nerelerdesin yaa bu hafta artık düzene girersin inşallah aman kalmaları da sana iyi değil yaa hayırlısı olsun inşallah balım
Sorma kanka kayıplara karıştım. Düzene giricem inşallah ya bi giremedim kaç gündür. evet kalmaları bana iyi değil ya uzanıp dinlenemiyom onlar varken. Bakalım eşimle konuşurum ara sıra kalmaları sıkıntı değil de art arda 2-3 gün olmaz yani

tabı canım kadınında kendı düzeni var esınde annesını dusunuyor demek sıze cok mu uzaklar.
Uzaklar cnm ya 1 saati geçiyo gelmeleri. Kv tek gelicek büyük ihtimalle. Çünkü sabah 7 gibi çıkıyodur evden. Görümce yatar uyur daha o saatte.

ne kadar var aranızda kuzum benim annem geliyo çoğu kez 20 dk minibüs çekerek

baktır baktır bencede o ağrı enfeksiyondan hatun o geçince geçecxek başka bişi yoktur yaa ondandır hepsii ayaklarını üşütme he

ooo bayağı varmış gerçekten yani ama kadın sorun etmiyorsa sizde sessiz takılın amaa zor gerçekten benm annem bile mırın kırın ediyor valla
Artık idare edicez bi şekilde bakalım :) asıl sorun eylülden sonra. Taşınsınlar filan diye konuştuk eşimle aramızda. Yoksa olcak gibi değil. Daha konusunu açmadık tabi erken diye ama ne olcak bakalım

Artık idare edicez bi şekilde bakalım :) asıl sorun eylülden sonra. Taşınsınlar filan diye konuştuk eşimle aramızda. Yoksa olcak gibi değil. Daha konusunu açmadık tabi erken diye ama ne olcak bakalım

bencvede taşınabiliyorlarsa taşınsınlar dicem ama senin için gene çok sıkıntı olacak

bencvede taşınabiliyorlarsa taşınsınlar dicem ama senin için gene çok sıkıntı olacak
Valla cnm sürekli kalmalarindansa taşınmaları daha iyi. En azından akşam evlerine giderler. Kiradalar zaten kolay olur taşınmaları da. Diğer türlü 4-5 sene sürekli bizde kalıcak değiller ya.

Valla cnm sürekli kalmalarindansa taşınmaları daha iyi. En azından akşam evlerine giderler. Kiradalar zaten kolay olur taşınmaları da. Diğer türlü 4-5 sene sürekli bizde kalıcak değiller ya.

O kalma işi hiç olmaz canım siz daha bigün kalmayı beceremiyorsunuz ama çocuk bakınca akşam yemeği yiyimde gidimler oluyor haberin olsun yani

Insallah canım böyle devam ederse süpper olur vallaa☺

hoşgeldin kuzum ben de bayıldım menülerine maşallah sana bence tartıda eksileri gördükçe yemezsin bana da öyle gelyo o motivasyonla
Hb canımcıım.epeydir uğraşıyodum sinirim bozuluyodu artık yaa boşa kürek çeker gibi
Ama şimdilik iyi gidiyo bakalım ramazan sonrası başa dönmem umarım

Geçmiş olsun tatlım çok şükür ciddi bi durum yokmuş kendine daha dikkat et bundan sonra şekerim

Hoşgeldin kankaa
Senide göremiyoruz artık buralarda
Eğitim camiasına katılınca böyle oluyo hee☺ yürümüşsün oda iyi olmuş hiç yoktan iyidir, okul yakın demekki, benimki yürüyerek 40 dk sürüyo üşeniyorum bide çocuklar olunca kolayına kaçıp arabayla gidiyorum mecburen.
Bende öğlen geldim okuldan
Temizlik yapıyorum ama çok susadım yaa ramazanda zor temizlik falan

Valla şekerim senin kaynananın ne zaman ne yapacağı belli olmuyo ki uzakta olunca yarın tekrar gelcem nasilsa bugün burda kaliiim der, yakına taşınsa yemekte yapar senin evde, akşam burda yiyip gidelim der yaani hangisine katlanacaksan ona göre karar alın eşinle birlikte bence canim

Herkes nereye kayboldu yaahu
Ben geldim kaçtınız heeeee sizi kaçaklar sizii
Tam yardım istiicektim hepsi gitmiiş
Misafirlerim için akşam yemeği önerileri istiyorum bayanlar bi el atın şu kankinize
Eminim güzel fikirler gelecektir

baktır baktır bencede o ağrı enfeksiyondan hatun o geçince geçecxek başka bişi yoktur yaa ondandır hepsii ayaklarını üşütme he
ya evet iş yerinde de hep klima açık ondan falan da üşüttüm galiba paçası kısa pantolon vardı belki bileklerden falan aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…