- 6 Mart 2014
- 3.091
- 6.232
- 158
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #9.141
Ay cnm evet boşladım bayağı siteyi. Yoruluyorum ya girip okuyorum yazdıklarınızı ama cevap vermedim öyle detaylıca.
Ya kadın gelmekten gocunmuyo da benim eşime ne oluyo anlamadım. Herkes evine gidip dinlenmek ister yani zor mu bunu anlamak :)
işte yine de haftaya da gidicem idrar tahlili yaptırıcam doktoru bulmuşken yaptırıyım ne lazımsaolurmu kız öyle hemen alınıyor mu o kadar almadın ama günün hayrını öldürdün sadece o kadar ki bence normal bende öyle yapardım eşin de ayrı bi düşünce hee amaan boşver yarasın tost o halde de sendee
oohh sevindimm yok olur zatii antibiyotikte onu söker şimdi rahat edersin. istanbul küçük şehir hatun valla normal yani karşılaşmanızz şu toplu alanlar yüzünden oluyor biliyorsun değil mi ? beni de en çok havuz etkiler
işte yine de haftaya da gidicem idrar tahlili yaptırıcam doktoru bulmuşken yaptırıyım ne lazımsaçünkü kasıklarımda bastırınca ağrı var idrara da bi baksın ama görünürde ciddi bişey yok dedi ama havuza faland a hiç girmedim ki
Sorma kanka kayıplara karıştım. Düzene giricem inşallah ya bi giremedim kaç gündür.Kanka sen nerelerdesin yaa bu hafta artık düzene girersin inşallah aman kalmaları da sana iyi değil yaa hayırlısı olsun inşallah balım
Uzaklar cnm ya 1 saati geçiyo gelmeleri. Kv tek gelicek büyük ihtimalle. Çünkü sabah 7 gibi çıkıyodur evden. Görümce yatar uyur daha o saatte.tabı canım kadınında kendı düzeni var esınde annesını dusunuyor demek sıze cok mu uzaklar.
Ay cnm evet boşladım bayağı siteyi. Yoruluyorum ya girip okuyorum yazdıklarınızı ama cevap vermedim öyle detaylıca.
Ya kadın gelmekten gocunmuyo da benim eşime ne oluyo anlamadım. Herkes evine gidip dinlenmek ister yani zor mu bunu anlamak :)
Ooo bizim 1 saati geçiyo cnm şehrin iki ayrı ucu yani ama sabah gelince çabuk geldi mesela bugünne kadar var aranızda kuzum benim annem geliyo çoğu kez 20 dk minibüs çekerek
işte yine de haftaya da gidicem idrar tahlili yaptırıcam doktoru bulmuşken yaptırıyım ne lazımsaçünkü kasıklarımda bastırınca ağrı var idrara da bi baksın ama görünürde ciddi bişey yok dedi ama havuza faland a hiç girmedim ki
Ooo bizim 1 saati geçiyo cnm şehrin iki ayrı ucu yani ama sabah gelince çabuk geldi mesela bugün
Artık idare edicez bi şekilde bakalım :) asıl sorun eylülden sonra. Taşınsınlar filan diye konuştuk eşimle aramızda. Yoksa olcak gibi değil. Daha konusunu açmadık tabi erken diye ama ne olcak bakalımooo bayağı varmış gerçekten yani ama kadın sorun etmiyorsa sizde sessiz takılın amaa zor gerçekten benm annem bile mırın kırın ediyor valla
Artık idare edicez bi şekilde bakalım :) asıl sorun eylülden sonra. Taşınsınlar filan diye konuştuk eşimle aramızda. Yoksa olcak gibi değil. Daha konusunu açmadık tabi erken diye ama ne olcak bakalım
Valla cnm sürekli kalmalarindansa taşınmaları daha iyi. En azından akşam evlerine giderler. Kiradalar zaten kolay olur taşınmaları da. Diğer türlü 4-5 sene sürekli bizde kalıcak değiller ya.bencvede taşınabiliyorlarsa taşınsınlar dicem ama senin için gene çok sıkıntı olacak
Valla cnm sürekli kalmalarindansa taşınmaları daha iyi. En azından akşam evlerine giderler. Kiradalar zaten kolay olur taşınmaları da. Diğer türlü 4-5 sene sürekli bizde kalıcak değiller ya.
Insallah canım böyle devam ederse süpper olur vallaa☺as canım..
sen ne guzel yemekler yemıssın öle hafıf hafıf kılo verdıkce moralın geldı senın o yuzden bole devam eder masallah
erkeklerınde huyu böle malesef bz hasta olunca sankı yemeklerı kendılerı yapıyor :)
olsun kuzu suprız olsn hemen tartılma sen aynen devam et.
Hb canımcıım.epeydir uğraşıyodum sinirim bozuluyodu artık yaa boşa kürek çeker gibihoşgeldin kuzum ben de bayıldım menülerine maşallah sana bence tartıda eksileri gördükçe yemezsin bana da öyle gelyo o motivasyonla
Geçmiş olsun tatlım çok şükür ciddi bi durum yokmuş kendine daha dikkat et bundan sonra şekerimGeldiimm kistim geçmişidrar tahlili yapmak istedi ama yapamadı idrarım yok çünkü orucum normal muayene etti bi problem yok dedi idrar yolları iltihabından kaynaklı sorunlar ,antibiyotik verdi tanıdık çıktı bi de doktor hemşeri çıktık dedemi falan tanıyomuş randevusuz da gel ne zaman lazım olursa falan dedi tesadüf ama iyi oldu
geldim aslı kuşumm çokşükür ciddi bşey yokmuş kist vardı o geçmiş adrar yolalrı itihabıyla alakalı antibiyotik falan yazdı
Hoşgeldin kankaaKızlar ben geldim selamlar
Giremedim doğru düzgün bu aralar yahu. Kızın hastalığı filan derken bi de okula gidiyorum tabi malum
Kayınvalide geldi bu sabah,öğlene kadar baktı gitti. Gelirim her sabah dedi ama eşim de kalsın diyo görümceyle beraber. Hiç işime gelmez valla inşallah kabul etmezler
Hava çok sıcak ya okul yakın ama yollarda fena oluyo yürüyerek gittim bugün. Gelirken de yolun yarısına kadar arkdş bıraktı arabayla,yarısını da yürüdüm
Fırsattan istifade şu iki haftayı değerlendirmek lazım yürüyüş açısından.
Ya gece yemek yiyip yattım oruç tutayım diye. Sabaha karşı bi uyandım midem Nasıl yanıyo. Sıcaktan nasıl susamışım. Niyetlenmemiştim eşime dedim ben su içicem dayanamıcam . Yoksa mahvolacakmışım bugün
Valla şekerim senin kaynananın ne zaman ne yapacağı belli olmuyo ki uzakta olunca yarın tekrar gelcem nasilsa bugün burda kaliiim der, yakına taşınsa yemekte yapar senin evde, akşam burda yiyip gidelim der yaani hangisine katlanacaksan ona göre karar alın eşinle birlikte bence canimValla cnm sürekli kalmalarindansa taşınmaları daha iyi. En azından akşam evlerine giderler. Kiradalar zaten kolay olur taşınmaları da. Diğer türlü 4-5 sene sürekli bizde kalıcak değiller ya.
ya evet iş yerinde de hep klima açık ondan falan da üşüttüm galiba paçası kısa pantolon vardı belki bileklerden falan aldımbaktır baktır bencedeo ağrı enfeksiyondan hatun o geçince geçecxek başka bişi yoktur yaa ondandır hepsii ayaklarını üşütme he
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?