Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Geçmiş olsun tatlım çok şükür ciddi bi durum yokmuş kendine daha dikkat et bundan sonra şekerim
Sağol canım benim evet çokşükür ciddi bişey yok sağol bebeeem

şimdi evde neler var ne malzeme var bilmiyoruz ki ama ,

Ana Yemek: karnı yarık,fırında köfteli patates, dalyan köfte, fırında tavuklu patates,
Ara Sıcak: talaş böreği olabilir garnitür falan içi ya da standart bir peynirli börek
bi zeytinyağlı taze fasulye gibi
salata kahvaltı tatlı napıcaksın ??

çorba da ben de geçen yayla çorbası yaptım ama içine tavuk didikledim ve nohut koydum çok güzel oldu

senin kafanda neler var

kızlar bana da akıl verin ben eşime babalar günü hediyesi almadım perşembe günüde doğum günü babalar günü için el yapması bişey düşünüyorum ama ney diğeri içinde karar veremedim napayım ben yaa

Şimdiii şöyle oluyor şekerim aklımda kesin bişey yok, malzeme hiç sorun değil alışverişe akşam çıkacam zaten alırım eksikleri, ana yemek olarak bir et bir tavuk ve pirinç pilavı yapayım diyorum et yemeği orman kebabı var aklımda tavuk kısmında takıldım patatesli yapmak istemiyorum çünkü diğer yemektede patates var bide ayrı günlerde misafirlerim var oyüzden daha cok fikir lazım çorbaya henüz karar vermedim tatlıda incirli muhallebili tatlı yapsam olurmu ki diyorum

çorba sebze veya domates çorbası daha iyi olur sanki
çünkü mercimek filan çabuk şşişiriyor insanı

Şekerim evet yoktum uğrayamadım okuldu kızın rahatsızlığıydı derken. Kv ve görümce vakasını nasıl çözcez bilmiyorum valla işim zor :) katlancaz artık ne olursa ne yapalım el mahkum.
Çorba olarak kaşarlı domates güzel olur tam yaz çorbası bence.
Ana yemek islim köfte,hasanpaşa köfte vs. Yanına garnitürlü pilav ya da domatesli pilav olabilir
Ara için milföy olabilir pratik içine tavuklu garnitür koyabilirsin ya da klasik ev böreklerinden olur.
Salata da tavuklu yoğurtlu salata var değişik. Ya da kırmızı biber közleyip yoğurtla olabilir.
Tatlı için kıbrıs tatlısı güzel oluyor çok seviyorum ben

oyy zor işler valla allah kolaylık versin bi de yemiyceksin
incirli muhallebili güzel olur bence hafif olur hem orman kebabı da tamam o zaman tavuğu fırında beşamel soslu yap ya da bezelyeli yap yine fırında,çorba da düğün çorbası da güzel olur biraz kıyma içine ya da sütlü sebzeli çorba çok güzel oluyo küp havuç bezelye falan...

O kalma işi hiç olmaz canım siz daha bigün kalmayı beceremiyorsunuz ama çocuk bakınca akşam yemeği yiyimde gidimler oluyor haberin olsun yani
Aynen şekerim o mesele var yani :) yemeğimi yapsın yesin gitsin o zaman ben okulda olıcam çünkü :) amaaan düşün düşün deli olur insan be

Valla ben de bişey almadım eşime,kutlamadım da. Anneler gününün yanında fos kalıyo bu babalar günü yahu yemeğe götürürüm artık napiyim. Bugün götürcektim de rezervasyon filan yapsak daha iyi olucak yarına kaldı şimdilik

Canım : Fırın makarna, Köri soslu mantarlı tavuk, Soya soslu tavuk, hasanpaşa köftesi, havuçlu arpa şehriye pilavı,ortaya havuç tarator, güveç beşamel soslu tavuk sote ya da et sote, zeytinyağlı fasulye, patlican musakka.. bunlar sık yaptığım yemekler kuzum

yoksam ben mı kanına gırdım kuzum :):):)

evettt sen kanıma girdiydin bi baktım günün menüsü bu sordum abla çok yağdamı kızarttınız diye yok önce fırınladık sonra bikaç dakika kızarttık deyince gönül rahatlığı ile kondum ama 500 cal böyle aldım sadece ahh günahıma girdin hee

bence eveet ayrıca o yeniköydeki yer neresiymiş yaa başka yerde şbesi var mı

Al iştee

bence eveet ayrıca o yeniköydeki yer neresiymiş yaa başka yerde şbesi var mı

kuzum nısantasna gıdermısın bılmıuyorum ama orda da gordum yemek var mı bılmıyorum normalde adam zeynel muhalebıcısı ama adamlar tavuk yapıyor ben mesela tavuk sevmem bu cok hosuma gıdıyor tavuk mıdye dıyor kurdana batırmıs yannda sosu enamm hep anlattm kız oruc affet benı

bu arada klıma bende snır oluyorum bugun acalm dedm ay acmaz olaydm ben kapıom onlar acıuyor tam sag koluma vuruyor bıde kokusu benı tutuyor ya basm agrıyor bugun.

aaaa ben ole seyleryaparmıyım hıc senın yıyesn varmı bıkeren ustume ne atıyon bak hem fırından once snra kızartmıslar daha ne olsun :) ben gene acıkdım orucken bole dııldı ya

hiiç anlamam kii yani el yapımı ne olur tespih, sigara içiyosa çakak güzel bi üstünde isimlerinizi yazdır mesela ne biliyim manevi değeri olan bişey olmalı ve yanında taşıyabilmeli bence ama tarzını bilmediğimden aklıma bunlar geldi cüzdan içine üçünüzün resminin koyarak

aaaa ben ole seyleryaparmıyım hıc senın yıyesn varmı bıkeren ustume ne atıyon bak hem fırından once snra kızartmıslar daha ne olsun :) ben gene acıkdım orucken bole dııldı ya

zaten yedikçe yiyesi geliyo insanın yaa kesinlikle metabolizma çalışıyo yedikçe ben mesela aslında yine kabak yemeği köfteli nohutlu çorba falan yapmıştım ama gel gör ki lorlu salata kadar hiçbiri cazip gelmiyo ferah ferah ve artık ben de bi karpuz yiyim burda herkes karpuz diye diye benim bile canım istedi ki 2 sene önce falan yemiştim en son

Ben burda tee ne zamandır niye dövünüyorumm sık yedikce insan acıkıyor oruçlular acıkmıyorr oh şimdi anladın benii vbenim hep yiyesim var severim öyle şeyleri yaa nasipte oldu nasipten öte köy olmaz dedim bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…