- 26 Nisan 2008
- 35.547
- 78.779
- 798
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #9.161
Sağol canım benim evet çokşükür ciddi bişey yok sağol bebeeemGeçmiş olsun tatlım çok şükür ciddi bi durum yokmuş kendine daha dikkat et bundan sonra şekerim
Herkes nereye kayboldu yaahu
Ben geldim kaçtınız heeeee sizi kaçaklar sizii
Tam yardım istiicektim hepsi gitmiiş
Misafirlerim için akşam yemeği önerileri istiyorum bayanlar bi el atın şu kankinize
Eminim güzel fikirler gelecektir
ya evet iş yerinde de hep klima açık ondan falan da üşüttüm galiba paçası kısa pantolon vardı belki bileklerden falan aldım
Şimdiii şöyle oluyor şekerim aklımda kesin bişey yok, malzeme hiç sorun değil alışverişe akşam çıkacam zaten alırım eksikleri, ana yemek olarak bir et bir tavuk ve pirinç pilavı yapayım diyorum et yemeği orman kebabı var aklımda tavuk kısmında takıldım patatesli yapmak istemiyorum çünkü diğer yemektede patates var bide ayrı günlerde misafirlerim var oyüzden daha cok fikir lazım çorbaya henüz karar vermedim tatlıda incirli muhallebili tatlı yapsam olurmu ki diyorumSağol canım benim evet çokşükür ciddi bişey yok sağol bebeeem
şimdi evde neler var ne malzeme var bilmiyoruz ki ama ,
Ana Yemek: karnı yarık,fırında köfteli patates, dalyan köfte, fırında tavuklu patates,
Ara Sıcak: talaş böreği olabilir garnitür falan içi ya da standart bir peynirli börek
bi zeytinyağlı taze fasulye gibi
salata kahvaltı tatlı napıcaksın ??
çorba da ben de geçen yayla çorbası yaptım ama içine tavuk didikledim ve nohut koydum çok güzel oldu
senin kafanda neler var
Şimdiii şöyle oluyor şekerim aklımda kesin bişey yok, malzeme hiç sorun değil alışverişe akşam çıkacam zaten alırım eksikleri, ana yemek olarak bir et bir tavuk ve pirinç pilavı yapayım diyorum et yemeği orman kebabı var aklımda tavuk kısmında takıldım patatesli yapmak istemiyorum çünkü diğer yemektede patates var bide ayrı günlerde misafirlerim var oyüzden daha cok fikir lazım çorbaya henüz karar vermedim tatlıda incirli muhallebili tatlı yapsam olurmu ki diyorum
Kızlar öğle yemeğim :
2 çıtır tavukasl1can Bu sana gelsin seni çok andım yerken
yarım porsiyuondan az fazla bulgur pilavı - yarım dilim tb ekmeği
Şekerim evet yoktum uğrayamadım okuldu kızın rahatsızlığıydı derken. Kv ve görümce vakasını nasıl çözcez bilmiyorum valla işim zor :) katlancaz artık ne olursa ne yapalım el mahkum.Şimdiii şöyle oluyor şekerim aklımda kesin bişey yok, malzeme hiç sorun değil alışverişe akşam çıkacam zaten alırım eksikleri, ana yemek olarak bir et bir tavuk ve pirinç pilavı yapayım diyorum et yemeği orman kebabı var aklımda tavuk kısmında takıldım patatesli yapmak istemiyorum çünkü diğer yemektede patates var bide ayrı günlerde misafirlerim var oyüzden daha cok fikir lazım çorbaya henüz karar vermedim tatlıda incirli muhallebili tatlı yapsam olurmu ki diyorum
Şimdiii şöyle oluyor şekerim aklımda kesin bişey yok, malzeme hiç sorun değil alışverişe akşam çıkacam zaten alırım eksikleri, ana yemek olarak bir et bir tavuk ve pirinç pilavı yapayım diyorum et yemeği orman kebabı var aklımda tavuk kısmında takıldım patatesli yapmak istemiyorum çünkü diğer yemektede patates var bide ayrı günlerde misafirlerim var oyüzden daha cok fikir lazım çorbaya henüz karar vermedim tatlıda incirli muhallebili tatlı yapsam olurmu ki diyorum
beni de çarpıyo ya belime de vuruyo e herkes de oruç açmasak bunalıyolar zaten bütün gün telefonda konuşuyolarolabilir kuzum benimde başım ağrıyor klimadan yaa altında oturuyorum karşıya ayarladım ama yine etkiliyorr
Aynen şekerim o mesele var yani :) yemeğimi yapsın yesin gitsin o zaman ben okulda olıcam çünkü :) amaaan düşün düşün deli olur insan beO kalma işi hiç olmaz canım siz daha bigün kalmayı beceremiyorsunuz ama çocuk bakınca akşam yemeği yiyimde gidimler oluyor haberin olsun yani
yoksam ben mı kanına gırdım kuzum :):):)
Valla ben de bişey almadım eşime,kutlamadım da. Anneler gününün yanında fos kalıyo bu babalar günü yahukızlar bana da akıl verin ben eşime babalar günü hediyesi almadım perşembe günüde doğum günü babalar günü için el yapması bişey düşünüyorum ama ney diğeri içinde karar veremedim napayım ben yaa
Canım : Fırın makarna, Köri soslu mantarlı tavuk, Soya soslu tavuk, hasanpaşa köftesi, havuçlu arpa şehriye pilavı,ortaya havuç tarator, güveç beşamel soslu tavuk sote ya da et sote, zeytinyağlı fasulye, patlican musakka.. bunlar sık yaptığım yemekler kuzumŞimdiii şöyle oluyor şekerim aklımda kesin bişey yok, malzeme hiç sorun değil alışverişe akşam çıkacam zaten alırım eksikleri, ana yemek olarak bir et bir tavuk ve pirinç pilavı yapayım diyorum et yemeği orman kebabı var aklımda tavuk kısmında takıldım patatesli yapmak istemiyorum çünkü diğer yemektede patates var bide ayrı günlerde misafirlerim var oyüzden daha cok fikir lazım çorbaya henüz karar vermedim tatlıda incirli muhallebili tatlı yapsam olurmu ki diyorum
yoksam ben mı kanına gırdım kuzum :):):)
bence eveet ayrıca o yeniköydeki yer neresiymiş yaa başka yerde şbesi var mı
bence eveet ayrıca o yeniköydeki yer neresiymiş yaa başka yerde şbesi var mı
evettt sen kanıma girdiydin bi baktım günün menüsü bu sordum abla çok yağdamı kızarttınız diye yok önce fırınladık sonra bikaç dakika kızarttık deyince gönül rahatlığı ile kondum ama 500 cal böyle aldım sadece ahh günahıma girdin hee
Al iştee
kızlar bana da akıl verin ben eşime babalar günü hediyesi almadım perşembe günüde doğum günü babalar günü için el yapması bişey düşünüyorum ama ney diğeri içinde karar veremedim napayım ben yaa
evettt sen kanıma girdiydin bi baktım günün menüsü bu sordum abla çok yağdamı kızarttınız diye yok önce fırınladık sonra bikaç dakika kızarttık deyince gönül rahatlığı ile kondum ama 500 cal böyle aldım sadece ahh günahıma girdin hee
Al iştee
aaaa ben ole seyleryaparmıyım hıc senın yıyesn varmı bıkeren ustume ne atıyon bak hem fırından once snra kızartmıslar daha ne olsun :) ben gene acıkdım orucken bole dııldı ya
aaaa ben ole seyleryaparmıyım hıc senın yıyesn varmı bıkeren ustume ne atıyon bak hem fırından once snra kızartmıslar daha ne olsun :) ben gene acıkdım orucken bole dııldı ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?