- 3 Aralık 2010
- 6.515
- 6.652
- 198
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #9.181
aa biliyorum orayaı nişantaşındakini gördüm ama girmedim hiç, yok kuzum yaa diyet boyu okadar çok tavuk yedim ki inan tavuk hayalim yok rahat ol senkuzum nısantasna gıdermısın bılmıuyorum ama orda da gordum yemek var mı bılmıyorum normalde adam zeynel muhalebıcısı ama adamlar tavuk yapıyor ben mesela tavuk sevmem bu cok hosuma gıdıyor tavuk mıdye dıyor kurdana batırmıs yannda sosu enamm hep anlattm kız oruc affet benı
bu arada klıma bende snır oluyorum bugun acalm dedm ay acmaz olaydm ben kapıom onlar acıuyor tam sag koluma vuruyor bıde kokusu benı tutuyor ya basm agrıyor bugun.
katılıyorum işte ben normal diyet yaparken de ara öğün çoğu zaman yemedim ne zaman ara yesem daha çok acıkıyodumBen burda tee ne zamandır niye dövünüyorumm sık yedikce insan acıkıyor oruçlular acıkmıyorr oh şimdi anladın beniivbenim hep yiyesim var severim öyle şeyleri yaa nasipte oldu nasipten öte köy olmaz dedim bende
hiiç anlamam kii yani el yapımı ne olur tespih, sigara içiyosa çakak güzel bi üstünde isimlerinizi yazdır mesela ne biliyim manevi değeri olan bişey olmalı ve yanında taşıyabilmeli bence ama tarzını bilmediğimden aklıma bunlar geldi cüzdan içine üçünüzün resminin koyarak
zaten yedikçe yiyesi geliyo inanın yaa kesinlikle metabolizma çalışıyo yedikçe ben mesela aslında yine kabak yemeği köfteli nohutlu çorba falan yapmıştım ama gel gör ki lorlu salata kadar hiçbiri cazip gelmiyo ferah ferah ve artık ben de bi karpuz yiyim burda herkes karpuz diye diye benim bile canım istedi ki 2 sene önce falan yemiştim en son
benimde öyle ama ara yapmadan da kilo veremiyorum şekoş ben napcam ben yakatılıyorum işte ben normal diyet yaparken de ara öğün çoğu zaman yemedim ne zaman ara yesem daha çok acıkıyodum
Lorlu salaata guzel oluyormu ole kiz bizde karpuz aldk ben de daha yemedm aksama yicem severm serin sern benm nisanlimda sevkiyor sevilmez mi. Aynen yedkce yiyesi geliyor orucken duruyoz Allah kolayliginida veriyor.hiiç anlamam kii yani el yapımı ne olur tespih, sigara içiyosa çakak güzel bi üstünde isimlerinizi yazdır mesela ne biliyim manevi değeri olan bişey olmalı ve yanında taşıyabilmeli bence ama tarzını bilmediğimden aklıma bunlar geldi cüzdan içine üçünüzün resminin koyarak
zaten yedikçe yiyesi geliyo insanın yaa kesinlikle metabolizma çalışıyo yedikçe ben mesela aslında yine kabak yemeği köfteli nohutlu çorba falan yapmıştım ama gel gör ki lorlu salata kadar hiçbiri cazip gelmiyo ferah ferah ve artık ben de bi karpuz yiyim burda herkes karpuz diye diye benim bile canım istedi ki 2 sene önce falan yemiştim en son
Kiz fenaymis gercekden bende dedm amdi 2 ogune alisdm ya 3 ogun yapicam ara yapmicam ama fena acikdm ya yarn yanma meyve alcam bole zor oluyor.Ben burda tee ne zamandır niye dövünüyorumm sık yedikce insan acıkıyor oruçlular acıkmıyorr oh şimdi anladın beniivbenim hep yiyesim var severim öyle şeyleri yaa nasipte oldu nasipten öte köy olmaz dedim bende
Bende sans eseri gordum hic gtmedm nisantasndakine ama tavsiye ederm ne bilim ben sevdim. Iyi canin cekmediyse sevndim kuzum bz obur ikslerin cani hep cekiyor bak aysuna iki anlattim oglen hemen indirdi migdeye ☺☺☺☺aa biliyorum orayaı nişantaşındakini gördüm ama girmedim hiç, yok kuzum yaa diyet boyu okadar çok tavuk yedim ki inan tavuk hayalim yok rahat ol senbana hiç sorun değil yani canımistese de canımın istemesinden ayrı bir keyif alıyorum deli miyim neyim
herşey bi yana karpuzu 2 senedir yememek nasıl bişey yaa bu antepli çıldırmış olmalıönüme koysunlar önce ikiye yarar sonra ortasını oyarım yanınada peynir ekmek ben onsuz hafta geçiremiyorum yahu ama kavunda favorimdir şimdi
Ağaç dallarından çerçeve yapıp gökçe ile resmini koymaya karar verdim çok güzel bi modelim var aklımda yapıp resmini atarım sizedeama hediyeyi gözlük alayım diyorum araba kullanırken yok çünküü
benimde öyle ama ara yapmadan da kilo veremiyorum şekoş ben napcam ben ya
ya hiç canımı istemez ki bide tekim ya alsam nasıl biticek çok da cazip gelmez amaan der geçerdim bi de ben de kavuncuyum ama artık bugün alıcam bi karpuz erkek arkadaşım da gelir bu akşam iftara o sever zaten yer
aa çok güzel düşünmüşsün gökçenin de ismi gibi şansı bahtı da güzel olsun çok severim gökçe ismini
gözlük de mantıklı bence ihtiyaç hem biz de geçen aldık kendimize güneş gözlüğü tatil öncesi alalım hazır olsun dedik
ya işte bilmiyorum ki karatay diyo uzun süre aç kalın yağlar yansın leptin salgılansın biri diyo ki ara yapın metabolizma hızlansın yani ben çok acıkırsam yedim acıkmazsam yemedim ara öyle diyim kuzum
[
ya hiç canımı istemez ki bide tekim ya alsam nasıl biticek çok da cazip gelmez amaan der geçerdim bi de ben de kavuncuyum ama artık bugün alıcam bi karpuz erkek arkadaşım da gelir bu akşam iftara o sever zaten yer
aa çok güzel düşünmüşsün gökçenin de ismi gibi şansı bahtı da güzel olsun çok severim gökçe ismini
gözlük de mantıklı bence ihtiyaç hem biz de geçen aldık kendimize güneş gözlüğü tatil öncesi alalım hazır olsun dedik
ya işte bilmiyorum ki karatay diyo uzun süre aç kalın yağlar yansın leptin salgılansın biri diyo ki ara yapın metabolizma hızlansın yani ben çok acıkırsam yedim acıkmazsam yemedim ara öyle diyim kuzum
[
Lorlu salaata guzel oluyormu ole kiz bizde karpuz aldk ben de daha yemedm aksama yicem severm serin sern benm nisanlimda sevkiyor sevilmez mi. Aynen yedkce yiyesi geliyor orucken duruyoz Allah kolayliginida veriyor.
Kiz fenaymis gercekden bende dedm amdi 2 ogune alisdm ya 3 ogun yapicam ara yapmicam ama fena acikdm ya yarn yanma meyve alcam bole zor oluyor.
Bende sans eseri gordum hic gtmedm nisantasndakine ama tavsiye ederm ne bilim ben sevdim. Iyi canin cekmediyse sevndim kuzum bz obur ikslerin cani hep cekiyor bak aysuna iki anlattim oglen hemen indirdi migdeye ☺☺☺☺
kuzu aksama o zman menunde ne var bakalım erkek arkdasında tatlı getrmesın snra :):)
benımde gozlugum var ama sevmıyorum kendımı metrıx gıbı hıssedıyorum ah ah tatıle eksık cok cok calısmam lazm :):)
seyrekyagmur bundan snra hedıye alırken sana sorcaz kızdakı planlara bak cerceverler resmler ne guzel dusunmussun resmını beklıyoruz
yok anlaştık karpuz alıcak bi de kendine pidekuzu aksama o zman menunde ne var bakalım erkek arkdasında tatlı getrmesın snra :):)
benımde gozlugum var ama sevmıyorum kendımı metrıx gıbı hıssedıyorum ah ah tatıle eksık cok cok calısmam lazm :):)
seyrekyagmur bundan snra hedıye alırken sana sorcaz kızdakı planlara bak cerceverler resmler ne guzel dusunmussun resmını beklıyoruz
Yok kuzum bu akşam değil çarşamba cuma ve pazar yada pazartesi 3 ayri misafirim var.bugün ve yarını temizliğe ayırdım. bide perdeler falan yıkanacaktı okulun kapanmasını bekledim. suan yarim gün gidiyoz enazindan öğleden sonralari temizliğe ayırayım dedim yaanikokulusabun şekerim ne zaman alıcaksın misafirlerni bu akşam mı? Bu akşamsa yetişmez sankimmm
Gökçeeah kuzumu özledim şimdi. Gökçeler genelde başarılı olgunlardır ama çok enerjik özgürlükçülerdir şuan kızım aynı böyle napcam bilmiyorum onunlaa Babası oturur ağlar o hediye karşısındaaa artık. Karpuzu al tekken almaman mantıklı aslında bazen bizde bitiremiyoruz.sahurda olması gereken bi numara susatmayan şey bana göre Er'in de seviyorsa daha nee ımm benimki de yer yani hiç seçmez kavun karpuz ruh eşim yaw
Karataya ben güvenemiyorum bu hamilelikteki şeker muhabbetinden dolayı güven,mi kırdı kadın bi ara dukanın kitabını almıştım oda prof.luktan atılmış bunlar az beslenince kafayı yiyo bence
güle güle kuzum hayırlı akşamlaaarrr sporuna şimdiden tebrik koyuyorummkızçeler adamcağzım geldi annemlere kalmaya gidiyoruzzasl1can dediğim sporları yapıcam göbüşleri gönderelim artıkın.. Öptümm Lokurum ve aslımm başka kimsecikler yok zaten hayırlı akşamlar finduklarım
Vayy dusunceli enisteymis ama ya tabletler cicekler ah ah bakalim bzde o gunleri gorucrz mi ☺☺ sende smdi ökuzluk yapma hediyeyi hazirla hemencik yanina da cikolata yaptirsaydn birinde gordum canim babam yaziyormatrix aslıııı yakışırrrbeb,işim ben kocamın yanında solda sıfırm o çok daha kaliteli ince yapar bu işleri bende netten araştırırım o doğaçlar adam bana tablet aldı anneler gününde bi bukette kırmızı gül bende dün gece yarısına kadar bırak hediyeyi kutlamayı bile unuttum bizdeki öküz ben olabiirim o yüzden.
Kuzum bzde sen gbi bi kez yapsak su kacamagi hep oldugu icin sen bzm yanmzda harikasin masallah hakettn sen onu kuxum baya haff gidiyorsun cok iyisin hedefe de az kaldi gelsn yemekler ☺☺Valla kuzu dün aklıma geldi ramazanda diyet menülerine bakıyodum netten orda gördüm ki çökelek salatası yaparız biz çok severim ona benziyo lor kuru soğan domates bibermaydonoz koydum ve tuz pul biber yağ ekmeledim hafif olu karıştırdım hepsini 1 dilim ekmekle baya doyurucu oluyo koca bi borcam oldu yarısını sahurda yarısını iftarda yedim toplamda4 tepeleme kaşık lor koydum iftarda çorba üstüne 1 dilim ekmekle bunu yedim sahurda 1 haşlanmış yumurta ve bunu yedim yaa ben de az obur değil de o tam alanıma girmedi bana börekla kurabiyeyle çikilatayla geliceksin bak nasıl indirdim cumartesi künefeyi mideye
Menu guzel cok haff kuzum 1 tane icli kofteyide hakettn bencede o kdr da yapma kendine sahurda haffdi zaten.yok anlaştık karpuz alıcak bi de kendine pideben zaten pide çok aramam
köfteli nohutlu ekşili çorba, z.yağlı kabak yemeği, bulgur pilavı olucak
karpuz peynir kahvaltılık ...ben kabak yemeği çorba ve birkaç kaşık da bulgur yerim ama buzlukta içli köfte var ondan kızartıcam söz verdim diyorum ki bulgur yemesem de 1 içli köfte mi yesem kendiinkini kızartmam tavada ısıtırım az yağda
Iyi aksamlar kuzucum dikkat et kendine xok yeme he ☺☺ gondeririz su ramazan ciksn ole yapalim bu isikızçeler adamcağzım geldi annemlere kalmaya gidiyoruzzasl1can dediğim sporları yapıcam göbüşleri gönderelim artıkın.. Öptümm Lokurum ve aslımm başka kimsecikler yok zaten hayırlı akşamlar finduklarım
Tamam bebeğimm pazara tartılcan inşallah :)as canım..
sen ne guzel yemekler yemıssın öle hafıf hafıf kılo verdıkce moralın geldı senın o yuzden bole devam eder masallah
erkeklerınde huyu böle malesef bz hasta olunca sankı yemeklerı kendılerı yapıyor :)
olsun kuzu suprız olsn hemen tartılma sen aynen devam et.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?