Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

aa biliyorum orayaı nişantaşındakini gördüm ama girmedim hiç, yok kuzum yaa diyet boyu okadar çok tavuk yedim ki inan tavuk hayalim yok rahat ol sen bana hiç sorun değil yani canımistese de canımın istemesinden ayrı bir keyif alıyorumdeli miyim neyim

katılıyorum işte ben normal diyet yaparken de ara öğün çoğu zaman yemedim ne zaman ara yesem daha çok acıkıyodum

herşey bi yana karpuzu 2 senedir yememek nasıl bişey yaa bu antepli çıldırmış olmalı önüme koysunlar önce ikiye yarar sonra ortasını oyarım yanınada peynir ekmek ben onsuz hafta geçiremiyorum yahu ama kavunda favorimdir şimdi
Ağaç dallarından çerçeve yapıp gökçe ile resmini koymaya karar verdim çok güzel bi modelim var aklımda yapıp resmini atarım sizede ama hediyeyi gözlük alayım diyorum araba kullanırken yok çünküü

Lorlu salaata guzel oluyormu ole kiz bizde karpuz aldk ben de daha yemedm aksama yicem severm serin sern benm nisanlimda sevkiyor sevilmez mi. Aynen yedkce yiyesi geliyor orucken duruyoz Allah kolayliginida veriyor.
Kiz fenaymis gercekden bende dedm amdi 2 ogune alisdm ya 3 ogun yapicam ara yapmicam ama fena acikdm ya yarn yanma meyve alcam bole zor oluyor.
Bende sans eseri gordum hic gtmedm nisantasndakine ama tavsiye ederm ne bilim ben sevdim. Iyi canin cekmediyse sevndim kuzum bz obur ikslerin cani hep cekiyor bak aysuna iki anlattim oglen hemen indirdi migdeye ☺☺☺☺

ya hiç canımı istemez ki bide tekim ya alsam nasıl biticek çok da cazip gelmez amaan der geçerdim bi de ben de kavuncuyum ama artık bugün alıcam bi karpuz erkek arkadaşım da gelir bu akşam iftara o sever zaten yer

aa çok güzel düşünmüşsün gökçenin de ismi gibi şansı bahtı da güzel olsun çok severim gökçe ismini

gözlük de mantıklı bence ihtiyaç hem biz de geçen aldık kendimize güneş gözlüğü tatil öncesi alalım hazır olsun dedik

benimde öyle ama ara yapmadan da kilo veremiyorum şekoş ben napcam ben ya

ya işte bilmiyorum ki karatay diyo uzun süre aç kalın yağlar yansın leptin salgılansın biri diyo ki ara yapın metabolizma hızlansın yani ben çok acıkırsam yedim acıkmazsam yemedim ara öyle diyim kuzum

[

kuzu aksama o zman menunde ne var bakalım erkek arkdasında tatlı getrmesın snra :):)
benımde gozlugum var ama sevmıyorum kendımı metrıx gıbı hıssedıyorum ah ah tatıle eksık cok cok calısmam lazm :):)

seyrekyagmur bundan snra hedıye alırken sana sorcaz kızdakı planlara bak cerceverler resmler ne guzel dusunmussun resmını beklıyoruz

Gökçee ah kuzumu özledim şimdi. Gökçeler genelde başarılı olgunlardır ama çok enerjik özgürlükçülerdir şuan kızım aynı böyle napcam bilmiyorum onunlaa Babası oturur ağlar o hediye karşısındaaa artık. Karpuzu al tekken almaman mantıklı aslında bazen bizde bitiremiyoruz.sahurda olması gereken bi numara susatmayan şey bana göre Er'in de seviyorsa daha nee ımm benimki de yer yani hiç seçmez kavun karpuz ruh eşim yaw

Karataya ben güvenemiyorum bu hamilelikteki şeker muhabbetinden dolayı güven,mi kırdı kadın bi ara dukanın kitabını almıştım oda prof.luktan atılmış bunlar az beslenince kafayı yiyo bence

Valla kuzu dün aklıma geldi ramazanda diyet menülerine bakıyodum netten orda gördüm ki çökelek salatası yaparız biz çok severim ona benziyo lor kuru soğan domates bibermaydonoz koydum ve tuz pul biber yağ ekmeledim hafif olu karıştırdım hepsini 1 dilim ekmekle baya doyurucu oluyo koca bi borcam oldu yarısını sahurda yarısını iftarda yedim toplamda4 tepeleme kaşık lor koydum iftarda çorba üstüne 1 dilim ekmekle bunu yedim sahurda 1 haşlanmış yumurta ve bunu yedim yaa ben de az obur değil de o tam alanıma girmedi bana börekla kurabiyeyle çikilatayla geliceksin bak nasıl indirdim cumartesi künefeyi mideye

matrix aslıııı yakışırrr beb,işim ben kocamın yanında solda sıfırm o çok daha kaliteli ince yapar bu işleri bende netten araştırırım o doğaçlar adam bana tablet aldı anneler gününde bi bukette kırmızı gül bende dün gece yarısına kadar bırak hediyeyi kutlamayı bile unuttum bizdeki öküz ben olabiirim o yüzden.

yok anlaştık karpuz alıcak bi de kendine pide ben zaten pide çok aramam

köfteli nohutlu ekşili çorba, z.yağlı kabak yemeği, bulgur pilavı olucak

karpuz peynir kahvaltılık ...ben kabak yemeği çorba ve birkaç kaşık da bulgur yerim ama buzlukta içli köfte var ondan kızartıcam söz verdim diyorum ki bulgur yemesem de 1 içli köfte mi yesem kendiinkini kızartmam tavada ısıtırım az yağda

kokulusabun şekerim ne zaman alıcaksın misafirlerni bu akşam mı? Bu akşamsa yetişmez sankimmm
Yok kuzum bu akşam değil çarşamba cuma ve pazar yada pazartesi 3 ayri misafirim var.bugün ve yarını temizliğe ayırdım. bide perdeler falan yıkanacaktı okulun kapanmasını bekledim. suan yarim gün gidiyoz enazindan öğleden sonralari temizliğe ayırayım dedim yaani

olabilir hiçbiri çok normal değil valla kime inanıcaz en iyisi vücudumuzu dinlemek yani hamur işi ye dedğinde değil tabii hani acıktım acıkmadım kızımlarında şekerim inşallah mutlu huzurlu olsun yuvanız da Gökçe nin ömrü de, sever Er im o etcil ve meyvecidir ve tatlıcı ama hamur işi sevmez ama aslında ben ne yapsam yer hiç ses etmez sever yemeklerimi ama tercih edicek olursa et ve meyve neyse ki ben de tcilim hiç bıkmam yani

güle güle kuzum hayırlı akşamlaaarrr sporuna şimdiden tebrik koyuyorumm

Vayy dusunceli enisteymis ama ya tabletler cicekler ah ah bakalim bzde o gunleri gorucrz mi ☺☺ sende smdi ökuzluk yapma hediyeyi hazirla hemencik yanina da cikolata yaptirsaydn birinde gordum canim babam yaziyor
Kuzum bzde sen gbi bi kez yapsak su kacamagi hep oldugu icin sen bzm yanmzda harikasin masallah hakettn sen onu kuxum baya haff gidiyorsun cok iyisin hedefe de az kaldi gelsn yemekler ☺☺
Menu guzel cok haff kuzum 1 tane icli kofteyide hakettn bencede o kdr da yapma kendine sahurda haffdi zaten.

Yemek fikirleriniz güzel kızlar çok teşekkürler çarşamba için bi menü belirdi kafamda, kaşarlı domates çorbası, orman kebabı, fırında beşamel soslu tavuk, pirinç pilavi, kıymalı-bezelyeli milföy börek kırmızı köz biber veya kara lahanalı yoğurt, domates salatası ve incirli muhallebili tatlı..
Diğer fikirlerinizide öteki misafirler için değerlendircem mutlaka, sağolunn...

Ayy çoook susadım
Bi koşuşturmacayla geçiyo hergün
Işlerin bi kısmını bitirdim şimdi annemlere gitcem iyi bakin kendinizee herkese hayirli iftarlaaar

Iy
Iyi aksamlar kuzucum dikkat et kendine xok yeme he ☺☺ gondeririz su ramazan ciksn ole yapalim bu isi

Tamam bebeğimm pazara tartılcan inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…