- 15 Nisan 2016
- 2.423
- 4.059
- 53
- 27
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #9.201
Canımmm geçmiş olsun iyi antibiyotik yazmşlar bana yazmamşlardıMervecim 1 öğün yemekle kilo alınmaz ki bugün sebze yumurta falan ye karbonhidrat yeme kuzum sen dengelensin
Aferim size senin bebiş noldu :)))Biz de eşimle biraz evde hareket yaptık sonra dışarıda tempolu yürüyüş :))
Aferim size senin bebiş noldu :)))
Canımmm geçmiş olsun iyi antibiyotik yazmşlar bana yazmamşlardıcanım saat 1 de yiyimce psikolojik oldu :) tamam lokurum dengelicem inşallah
olabilir hiçbiri çok normal değil valla kime inanıcaz en iyisi vücudumuzu dinlemek yani hamur işi ye dedğinde değil tabii hani acıktım acıkmadım kızımlarında şekerim inşallah mutlu huzurlu olsun yuvanız da Gökçe nin ömrü de, sever Er im o etcil ve meyvecidir ve tatlıcı ama hamur işi sevmez ama aslında ben ne yapsam yer hiç ses etmez sever yemeklerimi ama tercih edicek olursa et ve meyve neyse ki ben de tcilim hiç bıkmam yani
güle güle kuzum hayırlı akşamlaaarrr sporuna şimdiden tebrik koyuyorumm
Vayy dusunceli enisteymis ama ya tabletler cicekler ah ah bakalim bzde o gunleri gorucrz mi ☺☺ sende smdi ökuzluk yapma hediyeyi hazirla hemencik yanina da cikolata yaptirsaydn birinde gordum canim babam yaziyor
Kuzum bzde sen gbi bi kez yapsak su kacamagi hep oldugu icin sen bzm yanmzda harikasin masallah hakettn sen onu kuxum baya haff gidiyorsun cok iyisin hedefe de az kaldi gelsn yemekler ☺☺
Menu guzel cok haff kuzum 1 tane icli kofteyide hakettn bencede o kdr da yapma kendine sahurda haffdi zaten.
Kuzum oncelikle dunku menun harika babayida kirmak olmaz o kdr yapmis. Sporda olsun beben var yaparsn geneet candır ya hergün her öğün yerim severimde kalbimiz yağlancak bu gidişle zaten. aynen vücudu dinlemek ve nefisi öldürmek gerekayrıca kocaman bi amin lokurum rabbim fazla fazlasını tez zamanda sana nasip etsin
tebriği haketmedim lokur yapamadım kuzum aklımdaydı ama gökçe hiç dillik vermedi iftar hazırlığı sonra kaldır gökçeyi uyutmaya çalış yatak ser derken ooturamadım zaten
nasipse görücen zaten inşaallah güzel duygular ben de artık o yüzden harekete geçtim kuzumçikolata da iyi fikir ama ben yerim hepsini o yüzden sıkıntıı
hadi yine iyisin şekerim 3 çatalla kurtarmışsıngünaydınnn kızlarr
sabah kahvaltımı şuan yiyorum elim kadar pideye 2 dl peynir 3 dl domates 2 dl salata ve 2 zeytin sıkıştırdım annemlerden çıkarkene..
Dün akşam spor yapamadım gökçe çok bunalttı birde zaman az kalmıştı hızlı yemek hazırladık ama hiç oturmadım diyebilirim. az yedim :
*yarım porsiyondan az fazla mercimek çorbası,
*3 küçük misket köfte,yanına 2 çatal yoğurtlu makarna
*1 porsiyon salata,
*yarım dl beyaz ekmek
*3 çatal kadayıf yedim
babam bana yapmış görüyor musunuz anlayın beni kızlar allahtan 3 çatalla bıraktım yani
Gunaydin kuzum.günaydın kızlaaarr
telefonun internet paketi bitti bu sabah, yarın dönüyo fatura,
o zamana kadar pc den takılacam artık vakit bulursam
akşam 1 kase yoğurt çorbası, marullu yumurta salatası ve biraz menemen yedim,
sahurda yarım gözleme yedim maalesef
günadyın kızlarrr, dün akşam eve bi girdim allahımm yemeye başladım
galeta peynir zeytn ilacımı içmememiştim kendimi yemeye vurdum birde geç çıktım işten aç kaldım baya bir zaman
neyse önnümüzdeki maçlara bakıcaz artık
boyun kaç bende açken 54 kg yum tokken 55 boyum 155 klo vermem lazım belkide kilo yüzünden düşük yapıyorum
afıyet olsun masumcum hafıf yemıssn olsun arada oluyor dun bendede bı ıstah vardı :)
Kuzum oncelikle dunku menun harika babayida kirmak olmaz o kdr yapmis. Sporda olsun beben var yaparsn gene
Bende dun aksam
Yesilmercimekli corba yapmis annem
4 kofte az pure bi kac dilimde karpuz yedim
Sonracigima bi sey yemek istiyorum surekli az kabuklu fisdik bi yemek kasigi kdr kakolj domdurma yedim.
25 dk spor aletnde hizli yuruyus yaptim 40 da squat
Sabah kahvaltim
Sandivic ekmegi aldiydim icine kasar salam koydum ama buyuk gbi geliyo bana yarn ucundan kesip ole yapcam unonun tam tahilli ekmegi
günaydın kızlaaarr
telefonun internet paketi bitti bu sabah, yarın dönüyo fatura,
o zamana kadar pc den takılacam artık vakit bulursam
akşam 1 kase yoğurt çorbası, marullu yumurta salatası ve biraz menemen yedim,
sahurda yarım gözleme yedim maalesef
hadi yine iyisin şekerim 3 çatalla kurtarmışsın
çok benzermiş bizim boy ve kilo :)
benim boy 1.56 kilo 53.8 :) umarım bu pazar 52li bir şey görürüm :)
ay üzükldüm valla sporda yapamadım evev gittim topklu gimiştim ayagımı vurmuşş
öyle geçti işte bugünde yulaf emesi süt ve yumurta yedim
bayılıyorum tahıllı soğuk sandviçe ama kaşarı az koy kuzum çok yağlı oluyor yoksaa ben bazen bi küçük atıyorum beyaz peyniri yığıyorum gerçi artık onun da az yağlısını alıcam sırf bunlardan yağlandık hee.. akşamda güzel beslenmişin kuzum spor da olunca yemede yanında yatben dün kaytardım ama yine kalori harcadım artık bugün yapiciğiz bişeyler
bişeycik olmaz yarımdan 17 saat aç kalıyorsun o kadar enerji alıver ama bol sıvı al bir de hamur sahurda yersen gün içinde çok susatıyor bugün de su krizine girebilirsin haberin olsun hatun
aslında şans eseri oldu avucumdan biraz daha küçük bi dilimdi tabağa koydum balkonda 2-3 kaşık aldım hop kızım huysuzlandı uyutmaya gittim sonra da soğudum zaten yemedim
aynennn kuzum o yüzden ben dilimlenmiş almıyorum bizim kız seviyor diye alıyorum zaten.lor daha iyi bence ama dökülür işte.ay bugün ne yicez bakalımOLSUN BAK BUGUN DENGELEMISSIN. SPORUNUDA YAPARSIN HEMEN MORAL BOZMA AMA CNIM
haklısın kuzum kasarda yaglı asıl lor peynır almısdım onu koycakdım sabah evde usendım gecde klalınca cnku sahurdada hep tost yapınca kasar koyduk yarın lor maydonoz koycam ekmegıde az kescem rahat oluyor o ekmegn yemesıde dılım ekmekden daha kaln yapıolar ya o bozuyo ısı
sende kalorı harcıyorsun cnm bebısşe ugrtasmak zor ben de eve gıdıom bızımde yıgen bzde hep pesnde dolascaksn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?