Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Mervecim 1 öğün yemekle kilo alınmaz ki bugün sebze yumurta falan ye karbonhidrat yeme kuzum sen dengelensin
Canımmm geçmiş olsun iyi antibiyotik yazmşlar bana yazmamşlardı canım saat 1 de yiyimce psikolojik oldu :) tamam lokurum dengelicem inşallah

kızlar bugün çok zorlandım ya diyeti bozmuyorum da spor çok aksıyo kaç gündür canım soslu makarna cekiyodu ablam bugün karşımda yedi resmen çok zorlandım ama yemedim of of

günaydınnn kızlarr

sabah kahvaltımı şuan yiyorum elim kadar pideye 2 dl peynir 3 dl domates 2 dl salata ve 2 zeytin sıkıştırdım annemlerden çıkarkene..

Dün akşam spor yapamadım gökçe çok bunalttı birde zaman az kalmıştı hızlı yemek hazırladık ama hiç oturmadım diyebilirim. az yedim :

*yarım porsiyondan az fazla mercimek çorbası,
*3 küçük misket köfte,yanına 2 çatal yoğurtlu makarna
*1 porsiyon salata,
*yarım dl beyaz ekmek
*3 çatal kadayıf yedim
babam bana yapmış görüyor musunuz anlayın beni kızlar allahtan 3 çatalla bıraktım yani

et candır ya hergün her öğün yerim severimde kalbimiz yağlancak bu gidişle zaten. aynen vücudu dinlemek ve nefisi öldürmek gerek ayrıca kocaman bi amin lokurum rabbim fazla fazlasını tez zamanda sana nasip etsin

güle güle kuzum hayırlı akşamlaaarrr sporuna şimdiden tebrik koyuyorumm

tebriği haketmedim lokur yapamadım kuzum aklımdaydı ama gökçe hiç dillik vermedi iftar hazırlığı sonra kaldır gökçeyi uyutmaya çalış yatak ser derken ooturamadım zaten

nasipse görücen zaten inşaallah güzel duygular ben de artık o yüzden harekete geçtim kuzum çikolata da iyi fikir ama ben yerim hepsini o yüzden sıkıntıı

Kuzum oncelikle dunku menun harika babayida kirmak olmaz o kdr yapmis. Sporda olsun beben var yaparsn gene

Bende dun aksam
Yesilmercimekli corba yapmis annem
4 kofte az pure bi kac dilimde karpuz yedim

Sonracigima bi sey yemek istiyorum surekli az kabuklu fisdik bi yemek kasigi kdr kakolj domdurma yedim.
25 dk spor aletnde hizli yuruyus yaptim 40 da squat

Sabah kahvaltim
Sandivic ekmegi aldiydim icine kasar salam koydum ama buyuk gbi geliyo bana yarn ucundan kesip ole yapcam unonun tam tahilli ekmegi

günaydın kızlaaarr
telefonun internet paketi bitti bu sabah, yarın dönüyo fatura,
o zamana kadar pc den takılacam artık vakit bulursam
akşam 1 kase yoğurt çorbası, marullu yumurta salatası ve biraz menemen yedim,
sahurda yarım gözleme yedim maalesef

hadi yine iyisin şekerim 3 çatalla kurtarmışsın

Gunaydin kuzum.
Afiyet olsun gayet iyi yarm gozlemede 2 dilim ekmek olur sorun etme aksaminfa epey hafif olmus.

günadyın kızlarrr, dün akşam eve bi girdim allahımm yemeye başladım
galeta peynir zeytn ilacımı içmememiştim kendimi yemeye vurdum birde geç çıktım işten aç kaldım baya bir zaman
neyse önnümüzdeki maçlara bakıcaz artık

afıyet olsun masumcum hafıf yemıssn olsun arada oluyor dun bendede bı ıstah vardı :)

bayılıyorum tahıllı soğuk sandviçe ama kaşarı az koy kuzum çok yağlı oluyor yoksaa ben bazen bi küçük atıyorum beyaz peyniri yığıyorum gerçi artık onun da az yağlısını alıcam sırf bunlardan yağlandık hee.. akşamda güzel beslenmişin kuzum spor da olunca yemede yanında yat ben dün kaytardım ama yine kalori harcadım artık bugün yapiciğiz bişeyler

bişeycik olmaz yarımdan 17 saat aç kalıyorsun o kadar enerji alıver ama bol sıvı al bir de hamur sahurda yersen gün içinde çok susatıyor bugün de su krizine girebilirsin haberin olsun hatun

hadi yine iyisin şekerim 3 çatalla kurtarmışsın

aslında şans eseri oldu avucumdan biraz daha küçük bi dilimdi tabağa koydum balkonda 2-3 kaşık aldım hop kızım huysuzlandı uyutmaya gittim sonra da soğudum zaten yemedim

çok benzermiş bizim boy ve kilo :)

benim boy 1.56 kilo 53.8 :) umarım bu pazar 52li bir şey görürüm :)

sanırım temmuz grubundasın bide nabcaz ya iki amacımız var bzm zayıflamam lazım göbegım 4 aylık gebe gbi dümdüz tahta gbym eşimin yanında utanıyorum

ay üzükldüm valla sporda yapamadım evev gittim topklu gimiştim ayagımı vurmuşş
öyle geçti işte bugünde yulaf emesi süt ve yumurta yedim

OLSUN BAK BUGUN DENGELEMISSIN. SPORUNUDA YAPARSIN HEMEN MORAL BOZMA AMA CNIM

haklısın kuzum kasarda yaglı asıl lor peynır almısdım onu koycakdım sabah evde usendım gecde klalınca cnku sahurdada hep tost yapınca kasar koyduk yarın lor maydonoz koycam ekmegıde az kescem rahat oluyor o ekmegn yemesıde dılım ekmekden daha kaln yapıolar ya o bozuyo ısı

sende kalorı harcıyorsun cnm bebısşe ugrtasmak zor ben de eve gıdıom bızımde yıgen bzde hep pesnde dolascaksn

aynennn kuzum o yüzden ben dilimlenmiş almıyorum bizim kız seviyor diye alıyorum zaten.lor daha iyi bence ama dökülür işte.ay bugün ne yicez bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…