Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

aynennn kuzum o yüzden ben dilimlenmiş almıyorum bizim kız seviyor diye alıyorum zaten.lor daha iyi bence ama dökülür işte.ay bugün ne yicez bakalım

lor ama dokulmuyor bıraz yumusak ben kahvaltıda ekmek kızartıp suruyordum tahsıldaroglunun var cok guzel oluyor. bana asıl dısyetsyen dıl peynır verıyordu oda kasar gıbı daha ıyı aynen bugun dıyorum gec yesem aksam nısanlımla gezmeye gıtcez daha yemem dedm dısarı cıkınca saldırıom :):)

sanırım temmuz grubundasın bide nabcaz ya iki amacımız var bzm zayıflamam lazım göbegım 4 aylık gebe gbi dümdüz tahta gbym eşimin yanında utanıyorum

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa çok iyi yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

herşeyimiz aynıymış :)

benim de göbeğim 4 aylık gebe gibi benim de zayıflamam lazım ben de bebe istiyorummmm

bırakmayalım birbirimizi :)

Günaydın kızlaaarrrr,

iftar

1 kase köfteli nohutlu çorba
1 haşlanmış içli köfte
4-5 dilim karpuz
2 kk beyaz peynir

Sahur

2 yumurtadan omlet
1 dilim tb ekmeği
2 lıght üçgen peynir
2 tam ceviz

Günaydın kızlaaarrrr,

iftar

1 haşlanmış içli köfte
4-5 dilim karpuz
2 kk beyaz peynir

Sahur

2 yumurtadan omlet
1 dilim tb ekmeği
2 lıght üçgen peynir
2 tam ceviz

Afıyet olsun kuzuma harıka bı menuyle gene karsımızda

günaydın kızlar bugün dün yediğim acı menemenden dolayı bağırsaklarımı bozdum soğuk soğuk terliyorum valla biberler çok acıydı

o kdr acımıydı kuzum ya hafıf acı yakısıyor ama hane olsun ıcın temzlenır dıcem ama terleme de yapmıs sende üşütmüş olmayasın.

Canımmm geçmiş olsun iyi antibiyotik yazmşlar bana yazmamşlardı canım saat 1 de yiyimce psikolojik oldu :) tamam lokurum dengelicem inşallah

Dengelersin mervetoşum sen eminimm

Afiyet olsun kuzum çok güzel

Afıyet olsun kuzuma harıka bı menuyle gene karsımızda

herşey çokgüzel kuzuma afiyetler olsun reglken öyle oluyo yaa ama abartmamışsın sporun da çook güzeeel tebrik koyuyorum hemen, ben de dün yürüdüm eve ve 80s quat yaptım

cok sevındım begenmene kuzum ya ben bıde yurudum ya 25 dk spor salonu havasıs sucuk oldum daha cok yapcakdm daraldım yarın gene yurucem squat bende artık arttırcam ya az oluyor bole
sen gene ıyısın hem yuru eve gıt yemek hazırla oh oh masallah :)

zaman geçiyo kuzum yaa yürümesem erken gidicem o son bi saat sıkıcı oluyo evde böyle 15 dk kala evde oluyorum hemen ısıtıyorum çorbayı tamam işte haftada 3 gün bile yürüsen yeter aslıcım squati de bence artık 50 ye falan çıkar

bencee de öyle yapabilirsin yoksa saldırıyoruz dediğin gibi ama bu sıcakalr bayağı iştah kesiyo benm kesildi vallaa şu saatte deli gibi acıkmış olmam lazımdı

Günaydın kızlaaarrrr,

iftar

1 haşlanmış içli köfte
4-5 dilim karpuz
2 kk beyaz peynir

Sahur

2 yumurtadan omlet
1 dilim tb ekmeği
2 lıght üçgen peynir
2 tam ceviz

on numara beş yıldız istikrar sanki sen 68 sin böyle dikkat ediyorsun valla utandirisun benii karpuz hakkındaki yorumlarını alayım şimdi hatun peynirimizde var üstelik

valla çok iyi geldi balım ferahladım yani avuç içim kadar 4 parça yedim heralde yani garip bi şekilde olmasa aklıma elmiyo ama olunca da seviyorum kokusu da çok iyi geldi bu akşam yine yiycem

Ama nedne öyle diyosun kii senin d emenün çok güzeldi hatta azdı bence 2 çatal makarna 3 misket köfte ne ki bu aralar maşallahın var senin d ekuzum kadayıf3 çatalla kalmak büyük başarı ben künefeyi gömdüm biliyosun

kızlar bana bi akıl verin ben burada 4 ay oldu çalışıyorum ama muhasebesi benim bilgimden daha az ve tatminsizz. erkek herkes ve 17 yaşında çocuk 2 haftada bir temizliyor lavabo çok pis diyemem ama temiz değil bütün erkkler giriyo ve ben tiksiniyorum ve büyük bi şirket değil ben daha kaliteli bi yerden geldim buraya ama bu kadar tahmin etmemiştim. maaşları bilmiyorum inanabiliyor musunuz ya da bankayla ilgili hiç bi işim yok ben bunların hepsine hakimim oysa ki.

* patron iyi herkes iyi ve saygılı sorun bu değil. sadece gün içinde hiç kimseyle konuşamıyorum erkekler kendi aralarında benden 2-3 kelime dışında bişey çıkmıyor.

Şimdi sorun şu ben buradan her halükarda çıkıcam. Eylül başı gibi düşünüyordum eşim 29 Ağustosta 15 gün izinli ve tatil yapıcaktık gel gör ki patron evleniyor Eylülde öyle bırakmak etik olur mu ?

Ağustos başı da çıkamayı düşünsem adam gene hazırlık sürecinde bi o faturalama biliyor bi ben ama çoğu kez gene koşturmaca da olur ayıp olurmu ki gene.

bana işe girerken tatil kullanabilirsin yılını beklemene gerek yok demişti. hadi diyelim ki iyilik olsun kasım da çıkayım adam balayını yapsın kimseyi yüz üstü bırakmayayım eylül başı izin istesem verse verse 5 gün verir oda hiç yetmez.

Napayım siz söyleyin bu ay başı da erken geliyor bana maddi hem daha iyi olur sonrası napsam kızlar

senin kilonda olsam ben mutfağı direk gömerim hiç uğramazdım böyle hatun

dogru dıyorsun evde vakıt gecmıyor kuzum. tamam bugun 50 yapcam bırazdan yukarı cıkıp yapabılırım :):)

aynen kuzu bende hıc acıkmadım sabah kı mı cok geldı anlamadım kı

kuzum gercekden ısın cok zor cıkmayı dusunutyorsan smdıden patrona bılgı ver olmadı bı kac ay yerıne bırını alır ona ögretırsın oda balayında daha rahat eder ama ıdare edılır bı haftada fatura kesmeyı versınler.
mesela bzm fırmada kalabalıkdı ascı falan vardı sırket yenı yer acdı bz burda ben bı kız 3 erkek cay ıcıyoz bardaklar bende tuvaletde saolsnlar bende yerlerı abı sılıyor muhabbetm ıyı ama bı bayan olmaynca zor gercekden yanında. ben burda ama yıllıgım tek dusuncem ckınca alısdım ya buraya zorlanırmıyım.
bıde maasın senı tatmın edıyormu buda onemlı muhasebedesn bılmemen de degısık harbı hc gormuyormusun evrakları.

yok bebeğim ne evrağı programa bile işlenmiyor kiii çok amatör iştee. fazla bi gurur var hemen gidebilirsin diyebilirler yani şimdi konuşursam.. ben 5 yıllık başka bi yerden geldim orası plazaydı hergün sabah erkenden temizlik yapılırdı daha herşey sistemliydi bura öyle değil canm ya

ah kuzum temzlık ısı cok zor bzmde zamnnda abla yapardı onlar gıdınce ben kaldım snır oluyorum tutun bırını haftalık yapsn ınsan kullanmayı cok sevıyorlar. ole bısey derlerse oda zor senın ıcın ama tatılde yapmak hakkn yanı cok amatorse fatura kesmden de ıdare etsınler artkın yapcak bısey yok

temizlik ben yapmıyorum ama hafta da 2gün felan yıkıyorum bardakları ama yani mikrop kapıcam bigün o olacak. dükkan şeklinde zaten burası biraz daha bakımlısı işte.. parası fena değil sabah şirketten çocuklar alıyor beni akşam kendim dönüyorum ama muhasebe de ciddi zaman kaybındayım sanki zaten 2yıl ara vermişim.. Maaşları sen mi yatırıyorsun kuzum vergilerle felan ilgileniyor musun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…