- 6 Mart 2014
- 3.091
- 6.232
- 158
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #9.241
temizlik ben yapmıyorum ama hafta da 2gün felan yıkıyorum bardakları ama yani mikrop kapıcam bigün o olacak. dükkan şeklinde zaten burası biraz daha bakımlısı işte.. parası fena değil sabah şirketten çocuklar alıyor beni akşam kendim dönüyorum ama muhasebe de ciddi zaman kaybındayım sanki zaten 2yıl ara vermişim.. Maaşları sen mi yatırıyorsun kuzum vergilerle felan ilgileniyor musun
yok kuzum bende burda pek bısey yapmıyorum faturaydı ırsalıyeydı snra angarya ısler bankaya gıt sunu yap :):) saolsunlar pekde bısey ogretmedıler bı dogum ıznınde ablann ıslerını yapmısdım o kdr. bzmde ole bardaklar arada camasır suyu yapıyorum gelen gıden oluyor sncda bayanm pıs gorunmesı benı rahatsz eder cnku ama bı abı var saolsun bazen o yapar caydanlık kırec olur temzıler. tabı kendımızı gelıstırcegmze gerı gıtmek kotu kuzum.
sporu bızım lavoba 2 kat yukarda orda merdıven boslugunda yapıyortum patron yok yukarı oda yaptı kendıne bugun orda yaptım snrada cekatta uzattm ayaklarımı az dınlenı verdım:):):)
ah işte bayansak böyle işlere mecbur bırakmıyorlarmı bana kimse burda yap demedi ben diyorum ya arada yaaprım bazen patronum yanımda süpürge yapıyor. ben fatura ve cari hesap tahsillerinde ağırlıklıyım bunun dışında masrafları işle vade takip et vergi tahminlerini hazırla bu kdar. Eskiden bankalarla nasıl haşır neşirdim şimdi 0.. bu mesleği sevmiyorum ama madem bu meslek yüzünden üni. bitirdim en iyisi ile yapmam lazım o zaman kuzum bence sende evlenince çık böyle işler şimdi iyi ama 35 yaşımıza geldiğimizde belli bi bilgi birimi belli bir kıdem gerektiriyor hala ön muhasebeci olamayız yani. Doğru sen mecbur o işleri yapıcan çünkü rahatsız oluyorsun ama yine de kullandırma kendini. spor yapabiliyorsan ne alaa öbür şirkette 3 patron vardı odalar ayrı ayrı onlar olmayınca bende odalarına dalıp uzannıyordum
bende spor yapmak istiyorum 2-3 güne malum oruç tutamayabilirim o zaman biraz spora yükleneyim diyorumsızınde ıyımıs patron supuruyor he ne pıntıler bırını alamıyorlar mı haftalık ah ah
ben lise mezunuyum kuzum aynen kendımıde gelıstırmem lazm zaten evlenınce farklı yere gıdıcem burda olmuyor bazen dıyorum parayı basım ya pasta kursu ya yemek kursuna gıdıyım meslegıde degısıyım skıldım artık :) bzm mudur duz lıse mezunu yurudu gıttı sırkette bızede ınsallah guzel kapılar aclır canım. bende hıc gıdıp uzanmamda bugun yoruldm :):) bırazdanda dıyorum leslıe mı yapsam ıyıcene spora sardım kendımı :)):
bende spor yapmak istiyorum 2-3 güne malum oruç tutamayabilirim o zaman biraz spora yükleneyim diyorum
ramazanda zor canım spor yapmak, ben hergün gündüz niyetleniyorum akşam vazgeçiyorum :) 2-3 defa alışverşe çıkıp 2 - 3 saat yürümüşlüğüm var başkada bişey yapamadım heekuzu bende oruca ara verdm ya o yuzden rahat yapıyorum orucken 1 kez anca yuruyus yapabılmısdım az da olsa yap evde ınternetn varsa leslıe yap cok da kolaymıs bzm evde ınternet yok zorlanıyorum bakm telefona ındırısem harıka olucak.
kımsecıkler yok harbı bugun kaldık böle
kızlar bana bi akıl verin ben burada 4 ay oldu çalışıyorum ama muhasebesi benim bilgimden daha az ve tatminsizz. erkek herkes ve 17 yaşında çocuk 2 haftada bir temizliyor lavabo çok pis diyemem ama temiz değil bütün erkkler giriyo ve ben tiksiniyorum ve büyük bi şirket değil ben daha kaliteli bi yerden geldim buraya ama bu kadar tahmin etmemiştim. maaşları bilmiyorum inanabiliyor musunuz ya da bankayla ilgili hiç bi işim yok ben bunların hepsine hakimim oysa ki.
* patron iyi herkes iyi ve saygılı sorun bu değil. sadece gün içinde hiç kimseyle konuşamıyorum erkekler kendi aralarında benden 2-3 kelime dışında bişey çıkmıyor.
Şimdi sorun şu ben buradan her halükarda çıkıcam. Eylül başı gibi düşünüyordum eşim 29 Ağustosta 15 gün izinli ve tatil yapıcaktık gel gör ki patron evleniyor Eylülde öyle bırakmak etik olur mu ?
Ağustos başı da çıkamayı düşünsem adam gene hazırlık sürecinde bi o faturalama biliyor bi ben ama çoğu kez gene koşturmaca da olur ayıp olurmu ki gene.
bana işe girerken tatil kullanabilirsin yılını beklemene gerek yok demişti. hadi diyelim ki iyilik olsun kasım da çıkayım adam balayını yapsın kimseyi yüz üstü bırakmayayım eylül başı izin istesem verse verse 5 gün verir oda hiç yetmez.
Napayım siz söyleyin bu ay başı da erken geliyor bana maddi hem daha iyi olur sonrası napsam kızlar
senin kilonda olsam ben mutfağı direk gömerim hiç uğramazdım böyle hatun
ah işte bayansak böyle işlere mecbur bırakmıyorlarmı bana kimse burda yap demedi ben diyorum ya arada yaaprım bazen patronum yanımda süpürge yapıyor. ben fatura ve cari hesap tahsillerinde ağırlıklıyım bunun dışında masrafları işle vade takip et vergi tahminlerini hazırla bu kdar. Eskiden bankalarla nasıl haşır neşirdim şimdi 0.. bu mesleği sevmiyorum ama madem bu meslek yüzünden üni. bitirdim en iyisi ile yapmam lazım o zaman kuzum bence sende evlenince çık böyle işler şimdi iyi ama 35 yaşımıza geldiğimizde belli bi bilgi birimi belli bir kıdem gerektiriyor hala ön muhasebeci olamayız yani. Doğru sen mecbur o işleri yapıcan çünkü rahatsız oluyorsun ama yine de kullandırma kendini. spor yapabiliyorsan ne alaa öbür şirkette 3 patron vardı odalar ayrı ayrı onlar olmayınca bende odalarına dalıp uzannıyordum
ramazanda zor canım spor yapmak, ben hergün gündüz niyetleniyorum akşam vazgeçiyorum :) 2-3 defa alışverşe çıkıp 2 - 3 saat yürümüşlüğüm var başkada bişey yapamadım hee
bilgisayara leslie 3 mil olanı indirdim yapıyodum zaten oruç tutunca kaldı, evde internet var zaten de kullanıp spor yapacak adam lazım :)
1 ay daha yapayım 5 mile geçmeyi düşünüyorum yazın iyi terletiyo iyi olur benim için
leslie eğlencelide oluyo kanki
oturma odasında tv karşısında bile yapabiliyosun ben seviyorum
ama benim koşu bandı yatak odasında,eğer müzik falanda açmazsam çok sıkılıyorum yürürken
yani en iyisi bence temmuz sonu çıkacağını söyle kuzum yasal olarak ihbar süresinden önce söyle ki, çıkacağın gün dersen bi de hayır ihbar sürende çalış falan derler bi de belli olmaz, ağustos sonu izni tatili garantile, ben ay sonu ayrılıcam isterseniz birini bulun öğretiyim diye haber verdim de
işte ben de hep biraz kilo verip amaan baya iyiyim diye bırakıp mutfağı gömdüm sonra hoop başa bu defa iyice bi veriyim de inşallah arada gömerim yani bi makarna yiyesim var bu ara çok fena
stepede gelınce harıkasn bende yapım dıyorum onuda cok sıcak cok terlıyorum sırkette
ohh tebrikler kuzumöğle arası oturduk aşağıda poğaça manzaralı yerde çıkarken ben de merdiven de step yaptım yine o senin tahtalıdan ama merdiven basamaklarında yaptım 10 dk 1000 adım yaptım baya terledim iyioldu ya uykum açıldı hem
bizim burda da yan da boş ord abi çekyat var ama işte o da bizim çağrı merkezi kısmıyla camla ayrılıyo o yüzden girip yatamamiçeri şikayet müşteri hizmetleri kısmında bi kişi var ve karanlık orası arada işte oraya kaytarıyorum ben de
bu iş konuları zor valla ben de edebiyat okudum ama bölüm kpss ye girmedim öğretmenlik yapmak istmedim ayrıca sosyolojide okudum o yüzden insna kaynakalrına yöneldim ki seviyorum aslında sektör de şansıma çağrı merkezi oldu hep özlük işleri işe alım eğitim iyiyim o konularda ama gel gör ki ben de burda satış yöneticisi oldumhiç tarzım değil çünkü hiç hırslı bi insan değilim öyle cadılık yaıp hadi satış falan bastıramam ama nasıl olduysa iyi gidiyor daha işte bana bi faydası var mı nolucam ha çokşükür iyi kzanıyorum 5 yıl bitti sigortam tam ödeniyo açıkçası bunca zamandan sonra yeni bir yere gitmek de çok mantıklı gelmiyo sonuçta burda elde ettiğim haklarım da var
şekerim şöyle oluyo google amcadan leslie videosunu youtube dan açmasını istiyosun:)cok zor gercekden canım ben eve gıdıyorum anne spor yapcam snra yemekden snra ya yapmasam yarn yapsam :):)
kuzu ya nasıl ındırdın ben de ındırsem ordan telefona yuklesem evde yapardım zahmet olmassa bana da solermısın programını. evet 5 mılı de ıyı dıyorlar benımde haff haff yukseltmem lazım.
senn gene yatak odasnda bzm apartmanda karsı daırede gıdıom kımse yok acıyom telden muzık soleye soleye yapıyom ama skılıyorum tek basıma
kuzum ne guzel ısın ıyıyse senıde bıyerlere getrmıs bellı sonucta baslarındasn ıns daha da ıyı olursun hıc de cıkma bıyere gırıp tekrar duzen oturtma da cok zor gercekden.
ayy pogca manzaralı he benımde ne zmandır aklmda onlar var sıcak sıcak of of bu dıyet neler yaptırdı bıze makarnayı ben nısanlım yedgnde 2 catal yedıydm cok sevıyor benımkı o alınca denıyorum.
bende yatamıyorum asıl oda da var onceden uykum gelırdı mutfaga gıderdm bu sene ıyıydım suan ara verdım ama :)
step ıcınde harıkasn hemde 10 dk bende yapcm ama terlıyorum ya ama du smdı lavobaya cıkcam bı 5 dk yapım barı kanıma gırdın :):)
biri poğaça mı dediiiiiyani en iyisi bence temmuz sonu çıkacağını söyle kuzum yasal olarak ihbar süresinden önce söyle ki, çıkacağın gün dersen bi de hayır ihbar sürende çalış falan derler bi de belli olmaz, ağustos sonu izni tatili garantile, ben ay sonu ayrılıcam isterseniz birini bulun öğretiyim diye haber verdim de
işte ben de hep biraz kilo verip amaan baya iyiyim diye bırakıp mutfağı gömdüm sonra hoop başa bu defa iyice bi veriyim de inşallah arada gömerim yani bi makarna yiyesim var bu ara çok fena
ohh tebrikler kuzumöğle arası oturduk aşağıda poğaça manzaralı yerde çıkarken ben de merdiven de step yaptım yine o senin tahtalıdan ama merdiven basamaklarında yaptım 10 dk 1000 adım yaptım baya terledim iyioldu ya uykum açıldı hem
bizim burda da yan da boş ord abi çekyat var ama işte o da bizim çağrı merkezi kısmıyla camla ayrılıyo o yüzden girip yatamamiçeri şikayet müşteri hizmetleri kısmında bi kişi var ve karanlık orası arada işte oraya kaytarıyorum ben de
bu iş konuları zor valla ben de edebiyat okudum ama bölüm kpss ye girmedim öğretmenlik yapmak istmedim ayrıca sosyolojide okudum o yüzden insna kaynakalrına yöneldim ki seviyorum aslında sektör de şansıma çağrı merkezi oldu hep özlük işleri işe alım eğitim iyiyim o konularda ama gel gör ki ben de burda satış yöneticisi oldumhiç tarzım değil çünkü hiç hırslı bi insan değilim öyle cadılık yaıp hadi satış falan bastıramam ama nasıl olduysa iyi gidiyor daha işte bana bi faydası var mı nolucam ha çokşükür iyi kzanıyorum 5 yıl bitti sigortam tam ödeniyo açıkçası bunca zamandan sonra yeni bir yere gitmek de çok mantıklı gelmiyo sonuçta burda elde ettiğim haklarım da var
işim yani çok sıkıntılar problemler yaşadım değişik bir yer, herkes eski çalışan düşün ben en yenilerdenim 5 yıllığım 20 yıllıklar falan var o yüzden babacanlık yapmaktan ziyade burası bizim havasındalar, ama işte bir şekilde düzen oturttuk huzur olsun maaşımı düzenli alıyım da ben zaten işim konusunda hakkaten inanılmaz çaba harcadım bunu da patronum biliyo eleman alımı diye başladım özlük işleri eğitim sonra işte satış çok daşey öğrendim ama yeri geldi 1 sene izne çıkmadım benden başka satışın başında duracak kimse yoktu onca emeğim iyi niyetim var o yüzden de gitmek istemiyorum 5 yıl az değil manevi bir bağ da oluyo hepimiz de huzurla mutlulukla çalışalım emeklerimizin karşılığını alalım inşallah kuzumkuzum ne guzel ısın ıyıyse senıde bıyerlere getrmıs bellı sonucta baslarındasn ıns daha da ıyı olursun hıc de cıkma bıyere gırıp tekrar duzen oturtma da cok zor gercekden.
ayy pogca manzaralı he benımde ne zmandır aklmda onlar var sıcak sıcak of of bu dıyet neler yaptırdı bıze makarnayı ben nısanlım yedgnde 2 catal yedıydm cok sevıyor benımkı o alınca denıyorum.
bende yatamıyorum asıl oda da var onceden uykum gelırdı mutfaga gıderdm bu sene ıyıydım suan ara verdım ama :)
step ıcınde harıkasn hemde 10 dk bende yapcm ama terlıyorum ya ama du smdı lavobaya cıkcam bı 5 dk yapım barı kanıma gırdın :):)
poğaça sosili açmalar kıymalı böreklerrr benim her öğlen manzaralarımbiri poğaça mı dediiiiiolsada akşama yesek dicem ama yiyemiyorum
makarna benimde aklımda yaa ben çok severim çocuklarla birlikte yeriz eşim pek yemek yerine koymaz
hafta sonu yapsamda yesem bende yaaa
kuzum bizim okulun yan tarafında da simit sarayı var bide aynı yerde imalathanesi, sabahları sıcak poğaça kokuları öyle bi geliyodu ki geçerken almayım diye evde kahvaltı yapıp gidiyodum okula, bazende arkadaşlar alıp geliyolar sabah sabah bide çay yapıyolardı Allahıııım yemesem olmuyo işte, yiyince de vaziyet belli şekerim n'aaparsınpoğaça sosili açmalar kıymalı böreklerrr benim her öğlen manzaralarım7 aylık diyet boyunca hergün böyleydi ama şimdi ramazan münasebetiyle bir gözleme bir de makarna planımı gerçekleştiricem valla kararlıyım makarna evet çoğu insan yemek kabul etmiyo ama bence her çeşidi ayrı bir öğün
şekerim şöyle oluyo google amcadan leslie videosunu youtube dan açmasını istiyosun:)
youtube dan açıldıktan sonra bilgisayarın en üstünde açtığın sayfanın adres çubuğu yazıyo ya mesela www.kadınlarkulubu.com/forum/index.... gibi adres çubuğunun başındaki http den sonrakı kısma "ss " yazıp enter yapıyosun sonrasında video indirmek için sayfa açılıyo download sayfasına yönlendirilirsin ordan yönergeleri takip edip okeyleyerek videoyu indirmeye başlıyosun ben 45 dk lık olanını indirdiğim için biraz uzun sürdü
sen nete ss ile youtube dan video indirme diye yaz orda ayrıntılı görebilirsin canım
Yap yap valla aslı vakit geçiyo yaa yoksa uyuklamaya başlıyorum be sıkılıyorum tuvalete gidip geldikçe falan ara katta kamerada yok 5 dk 10 dk ne kadar olursa steğ yapıyorum merdivende güzel oluyohayaller poğaça hayatlar step ama geçen haftasonu gözleme yiycektim bu haftasonu artık yapıcam inşallah de makarna da yiyesim var bilemedim
işim yani çok sıkıntılar problemler yaşadım değişik bir yer, herkes eski çalışan düşün ben en yenilerdenim 5 yıllığım 20 yıllıklar falan var o yüzden babacanlık yapmaktan ziyade burası bizim havasındalar, ama işte bir şekilde düzen oturttuk huzur olsun maaşımı düzenli alıyım da ben zaten işim konusunda hakkaten inanılmaz çaba harcadım bunu da patronum biliyo eleman alımı diye başladım özlük işleri eğitim sonra işte satış çok daşey öğrendim ama yeri geldi 1 sene izne çıkmadım benden başka satışın başında duracak kimse yoktu onca emeğim iyi niyetim var o yüzden de gitmek istemiyorum 5 yıl az değil manevi bir bağ da oluyo hepimiz de huzurla mutlulukla çalışalım emeklerimizin karşılığını alalım inşallah kuzum
poğaça sosili açmalar kıymalı böreklerrr benim her öğlen manzaralarım7 aylık diyet boyunca hergün böyleydi ama şimdi ramazan münasebetiyle bir gözleme bir de makarna planımı gerçekleştiricem valla kararlıyım makarna evet çoğu insan yemek kabul etmiyo ama bence her çeşidi ayrı bir öğün
enaaamm dışarı işi zor aslıcanım hele bide yanında yemek yemeyi seven biri varsa,sen gerceklesdır bzm hedefe cok var bz senden cok ödül yapıyoruz :) aksamda nısanlım dısarda yıyelm dedı smdı o makrna der mantı der yandım ben bakm ne kdr haff kacabılcem :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?