Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Kuzu tatil bikez oluyor olsun o kdr dengelersin artk gelince. Aynen nisanlim bole hamburger makarna cok seviyor gecen manti dedi yok dedm smdi bakalm ben kendime salata solerm olmadi oglen yedm az da olsa bisey cnku.

leslie ben de seviyorum arada değişiklik oluyo, bende de koşu bandı var ama kedimin odasına ve orda duvara bakarak yürümek çok sıkıcı onun yerine bi videodan yapmak lesli faan en güzeli vakit nasıl geçiyo anlamıyo insan

canım yine 3 mille başlar 1 hafta sonra 5 e çıkarsın ah ben de 5 mil yapardım daha önce diyet yaptığımda off nasıl terletirdi yaa
ohh aferin kuzum bugün squat step epey spor oldu bakalım haftasonu düşünüyorum bi gözleme haftaya da evet makarna olabilir

karşılığını almıyorsan tabii değmez kuzum ama süre de az değil ama tabii evleneceğin için ciddi bir evlilik tazminatı alıp çıkma hakkın avr o rahatlık
sen gerceklesdır bzm hedefe cok var bz senden cok ödül yapıyoruz :) aksamda nısanlım dısarda yıyelm dedı smdı o makrna der mantı der yandım ben bakm ne kdr haff kacabılcem :)

yani makarna olan yerde mutlaka ızgara tavuklu salata falan vardır öyle bişey yersin balım sende

bizimkiler gelince de bizim öyle oluyo hep bir yemek programı yani o arayı yok sayıcaksın kuzum tatil yani bol yürürsün napalım dönünce telafi edersin ne zaman geliceksiniz gelene kadar biraz daha versen güzel olur

Kuzum lise olsan nolcak mali müşavirlerin çoğu lise mezunu şundan 5 yıl öncesine kadar. Aynen çık ilk zorlanacaksın belki bikaç yer değiştiricen ama hep çoğalıcaksın bende bazen meslek değişimini düşünüyorum ama 40 yaşımdan sonra bi hedefim var zaten kahvaltı üzerine kafe açıcam aynı beşiktaştakiler gibi ama daha cicili bicili :) valla sporu bugün inşaallah yapıcam annemlere gidip kızı alıcaz eve gidip onu yıkıyıp yatırıcam ilk vakit bulduğumda yapiciğm

Bende ona karar verdim az önce Ağustos başı çıkıyorum ama eminim ki söylediğim gibi çık diyecektir gibi geliyor gurur yapabilir gibi sanki ama yine de haber vericem tabi. Senin işin iyi valla amir konumundasın şartlarında iyiyse sorun yok edebiyat bölümünü bende çok istedim ama istemekle kaldım öss ye girmedim geçişle 2 yıllık yapıp aöf dende lisans yaptım oysa ki lise de her yıl sınıf 1.si oldum edebiyat derslerinde annemde lisedeyken okullar arası birincilik kazanmış kaç kere gel gör ki yaptığım iş sayısal oldu hakkaten ama ik ne alaka ya edebiyatla sosyolojiden girmişin satış işi zor hemde başı isen düşünemiyorum çok sorumluluk yaa. lokuurr lokur sen işe alımda yapıyon mu hatun beni de alıversene başına bela et sonra

kız bu benim ilk oluyor hiç pes etmedim ama ahdım olsun bende gömücem mutfağı hemen almayız ya kilo sen hergün çılgın gibi yedin demek

kuzum aynen salata dusunuyorum aksam oglen bıraz fazla mı kacırdım ne :):)

kuzu bende leslıe 3 mıl ındırdım smdı telefona can_ıso saolsun ogrettı cok sevndım smdı yapıcam aksamları bu karnıma ıyı gelır dmı smdı bıde karın ıcın bıseler bakıcam onlarıda yaparım.

bakalım hakkımda hayrlısı ne gorcem canım bende cocukda bı kac yıl calısmıcam dıyprum kursa gıdıyım yanı ascı dedıgın gıbı yer acma gıbı ne gzl olur keske olsa bz bı ara kuzenlerle dıorduk acalım annemlerde yaapr pogca boreklerı oh :) yap bakalım ben bugun dısardaym eve gelnce belkı leslıeyı yaparum bende.

1 temmuzda istanbuldayız canım inşallah
daha vakit var, bugün bi çıktım 79.8 çıktı
78 falan olursa iyi olur aslında giderken

kokulusabun canım ya cok tesekkur ederım ındırdım telede yukledım o kdr mutluyum kı anlatamam o yuzden spor yapamıyordum evde ben ınternet yok gormuyorsun. bende 3 mıl ındırdım
Rica ederim şekerim ne demek, çok sevindim senin adına, spor yapmak artık daha kolay olacak senin için canım

Karbonhidrat krizii görüyorumm

iyi mücadele etmişsin ne kadar alt kademe de olsa senden eskiyse bi ağalanma oluyor ama hepsi sonra hizaya geliyor :)

Demek baya ciddi karbonhrat krizi bu

tamaaamm arkidişler ödüller belli oldu tey teyy

aynen tatlım acarm telden tv karsısındada yaparım ben usenıyodum kım gıtcek spor salonuna smdı bunu yaparm ben
Aslımmm 100 bacak egzersizi 60 squat yaptım hoş geldim bebiş pembe çiş yapıyor Allahım korusun İnşallah bişeyi yoktr onu doktora götürcem eşimde evde pek gelemeZSm merk etmeyn beni :)

Aslımmm 100 bacak egzersizi 60 squat yaptım hoş geldim bebiş pembe çiş yapıyor Allahım korusun İnşallah bişeyi yoktr onu doktora götürcem eşimde evde pek gelemeZSm merk etmeyn beni :)

kuzum hosgeldın ne zmandır yoksun. bişeyı yoktur kuzum doktora goturun tbı stres yapma haber et gelınce ama. masallah sporunuda yapıorsun

Selam şekerleeer ben geldiiim naapıyosunuz bakayım muhabbet derinleşmiş :)

Ay kızlar ben kilo alıyorum bugünlerde çok yemeye başladım. İştahım arttı noluyo bana böyle

Spor olarak okul ev arası yürüyorum işte anca bu kadar.kilo almama üzüldüm ama çok yiyorum normal bi sonuç tabi almak
Kendime gelmem lazım acilen. Oruç tutamıyorum ama oruçlu gibiyim pek yemek yemiyorum gün içinde. Susuzluğa dayanamıyorum nedense bu hafta kötü oldum ya

canım sanırım enfeksiyon var geçmiş olsun bence de hemen gidin yaa haber et sonra bize

iş başı yaptın yaondan canm bence metabolizman hızlanmıştır ama çantanda yanında ligt büsküvi felan taşı hep atıştır bence az az bu hafta ara öğünlü gibi yap fırtına geçene kadar dizginler bence

Ya yürüyorum diye mi iştahım açıldı anlamadım. Okulda bişey yemiyorum kahvaltılı yapmadan gidiyorum mesela. Sadece çay kahve. Eve dönünce de bişey yok ama akşam üstü gibi tutamıyorum ağzımı ayol neyse toparlanmam lazım anacım yoksa başladığım yere dönücem

ahanda sorunun kare kökünü yazmışsınn 'kahvaltı yapmıyorsun' benim diyetisyen uyandığından 1 saat içinde yemezsen kilo vermeyi unut demişti kii ben yapmayınce bütün gün hiç bi öğünde doymuyorum kuzum bence sende yap bundan sonra

Ay valla zaten erkenden kalkıyorum kız uyanıyo sanah 6da. Onun işlerini halledip yemeye çalışayım bari bişeyler :/ valla sinirlerim bozuldu tartıda artı görünce. Neyse halledicem bi şekilde kuzum sağ ol :)

ne demek kuzum aynı kilodayız Ağustosta 63 gibi bişey olsak dünya bizim olur yani

ne demek kuzum aynı kilodayız Ağustosta 63 gibi bişey olsak dünya bizim olur yani
Ahhh bee valla sorma 68de kaldım üstüne de alıyorum yani yuh bana. Bu ramazan düzenimi bozdu ya.. Oruç tutmuyorum diye üzülüyorum aslında keyiften tutmuyo gibiyim. Ama çok susayıp bozarım diye de korkuyorum
Bilemedim ne yapıcağımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…