Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Kuzum işe alım yapıyorum evet ah keşke olsa ama biz çağrı merkezi personeli alıyoruz data arayıp satış yani ki hiç tavsiye etmem ama aklımd aolsun muhsabe departmanı için eleman arayışı olursa yani arkadaşlar d avar haberleşiyoruz elman alımları için mutlak haber veririm sana

satış zor ciro hedefi var her gün tutturman lazım sürekli stres ama ama alıştım artık bi şekilde dataları ayarlayıp hergün hedef tutturuyoruz ama tabii kimse memnun olmuyor yine deben daha sakin sessiz insancıl işlerin insanıyım aslında aynen bi kahvaltıcı o karaköyde falan da harika yerler var onlar gibi ben de acıbadem için düşnüyorum hep, yani bi kafe daha böyle iletişim üzerine bir iş aslında benim de hayallerim öyle işte hayat insanı alıp bambaşka yerlere koyuyor ya da tercihlerimiz bizi bu yollara sokuyor umarım bundan sonrası hepimizin tüm hayalleri gerçekleşir

ohh süpersin aslım leslie çokiyi gelecek eminim dur bu akşam ben de yapıyım bi 3 mil insan böyle konuşunca hevesleniyo yaa maşallah bize ama sporlara yazık olmasın salata ye kuzum sen ızgara tavuklu falan bir iki çatal nişanlından tırtıklarsın bişeyler

1 temmuzda istanbuldayız canım inşallah
daha vakit var, bugün bi çıktım 79.8 çıktı
78 falan olursa iyi olur aslında giderken

ohh maşallaah kuzum valla çok seviniyorum senin bu sonuçlara 10 gün var 78 i de görüceksin bence

sormaaaaaa ciddi bir karbonhidrat krizi ile karşı karşıyayız haftasonu gözleme beni bekliyooo

kuzum sen nıyetını et Allah onun kolaylıgını verıyor ole dusunme bence zaten oruc bozmakda ıyı bısey diil bunu dusunup yaparsan harıka olur. ben orucken bole acıkmıyordum smdı adet de araya gırdm aklm daha cok yemekde mesela.

ne demek kuzum aynı kilodayız Ağustosta 63 gibi bişey olsak dünya bizim olur yani

Yani senin tatiline tam 2 ay 10 gün var 9 hafta desek, tatilin ağustos sonu ise eğer ortalama haftada kaç verdin diyete başladığından beri bi de bakıyım

Aynen cnm yaa oruç tutmayınca insan ister istemez yiyo yemekleri.
Doğru diyosun kolaylığını veriyo Allah. İnşallah aksilik çıkmazsa tutayım artık

ben karakoydeyım burda ne guzel yerler acıldıda bı goremedım :):) mıllet paylasıyor bzm nerde bunlar dıyorum hırdavatcıda calısınca :):) hadı ıslerı bırakıp kahvaltıcı acmaya seyrekyagmur sonra 100 kılo olduk dıe topık acarız senle bız :):):)
aynen kuzum cok heves ettım ya bu ara fena mesela tek leslıe ve gobek hareketı ındırdım 4 dklık onları yaparsam yeter mı tek yuruyuse gerek var :):)
aynen cok hafıf gecırcem bu aksamı emn ol :)

Aynen cnm yaa oruç tutmayınca insan ister istemez yiyo yemekleri.
Doğru diyosun kolaylığını veriyo Allah. İnşallah aksilik çıkmazsa tutayım artık

tut tatlım sen nıyet et onun kolaylıgını verır Allah ben adetken bıle rahatsız oluyorum bıde rahat yıyemıorsunkı orucken daha ıyı.

kuzum hosgeldın ne zmandır yoksun. bişeyı yoktur kuzum doktora goturun tbı stres yapma haber et gelınce ama. masallah sporunuda yapıorsun
Kuzum dün elektrik gitti giremedim bugünde gitti anca bakabildim :) dün bitek bacak egzersizi yaptım 100tane squat yapamadım ama bugün yapıyorum kuzum İnşallah devamı gelicek :) sende yapıyon maşallah bize :))))​

Yaaa canımmm korktum şimdi inşallah yoktur ya : randecu 19.45 e aldm çok sıcak izmir yanıyo

Kuzum leslie 3 mil zaten 45dk mı öyle bişe olması lazım bi 37 bi 45 dk lık vardı hangisi bilmiyorum ama yani önce onu yap ısın sonra da kol egzersizleri yap önce ısınıp sonra kol yapmak mantıklı çünkü böylelikle kol egzersizleri yaparken de yağ yakmaya devam edersin kol ben de 4 hareketten oluşan bir video var onu yapıyorum bayanlar için kol egzersizleri yazdım you tube a öyle pembeli bi kadın 4 hareket yapıyo o bi de squat işte şimdi bugün gündüz 1000 step yaptım 10 dk akşam eve yürürüm ama kısa yoldan yani 20dk falan ama yokuş çıkıcam sonra eve gidince kol ve squat yaparın

Lokurum ben 60 squat 100 bacak egzersizi yaptım :))))

maşallah mervecim aksatma kuzum squati düzenli hergün yapmak lazım

Harikasin kuzum gercekden masallah bende yapmaya calisiroum i s bole devam etcem.

Indirdgm 45 dk kuzum evet ondan snra kol ve karin caliscam bakalim ins guzel olcak arada da gene 20 dk yuruyus yaparm ben baya hirs yapdm ins gzel olur.

Indirdgm 45 dk kuzum evet ondan snra kol ve karin caliscam bakalim ins guzel olcak arada da gene 20 dk yuruyus yaparm ben baya hirs yapdm ins gzel olur.
ama bence abartma çünkü bıkabilirsin vücut da o sporla kalori yakmaya alışırsa ve bırakırsan bu defa kilo vermen durur bence haftada 3 gün lesli ve sonrasında kol karın yeterli balım bi hevesle başlayıp sonra bıkma diye diyorum yani

Yani senin tatiline tam 2 ay 10 gün var 9 hafta desek, tatilin ağustos sonu ise eğer ortalama haftada kaç verdin diyete başladığından beri bi de bakıyım

şincik şöyle oluyor ben nisan sonu gibi buraya yazdım 74 tüm. sonracığıma 3 Mayıs ta diyetisyene gittim 72,50 tum. Şimdikte 68,6 yım Nisan 20 diye baz alırsak : 2 Ayda 5 kilo 400 gr verdim iyi mi ki

Yaaa canımmm korktum şimdi inşallah yoktur ya : randecu 19.45 e aldm çok sıcak izmir yanıyo

bizde de aynı valla atlayın taksiye olmadı kuzum ben de tırsarım bu işlerden biraz umarım yoktur bişi. ben bi yerden duymuştum şçişi kanlı gelen bi bebeği sünnet ettilerdi ama bilmiyorum seninkini şimdii

bence tut kuzum sahurunda bol karpuz ye yumurtanı ye bişey olmaz bende nasipse ocak şubat 2 ay oruç tutmak istiyorum kızımın sütü bitmiş olcek o zaman

şaka dediydim hatun maslak çok uzak bana zaten çağrı merkezinde çalışmış çok arkadaşım var hepsi ilallah etti heleki bankaların. Allah sabır versin sana kuzum. Evet açalım ya ben çok severim piti kareli örtülü masa da köy kahvaltısı ve biraz da börek çeşitleri 40 yaşıma kadar borçları sıfırlayıp sermaye yapmam lazım gözleme candır bence de zamanı gelmişti

deliii.. ayy hemde ne kiilo alırız he zaten kahvaltı ve çeşitlilik hastasıyım miiss olur ama hep göre göre canımız istemez belkide kızz

şincik şöyle oluyor ben nisan sonu gibi buraya yazdım 74 tüm. sonracığıma 3 Mayıs ta diyetisyene gittim 72,50 tum. Şimdikte 68,6 yım Nisan 20 diye baz alırsak : 2 Ayda 5 kilo 400 gr verdim iyi mi ki
Yani emziren bir anne olduğunu ve yediklerini düşünürsek bence iyi ki ben de ayda 2,5 3 kg verdim genelde... maşallah balım daha güzel olur inşallah ama bu mantığa göre 5 kilo daha versen 2 ayda tatile 63 civarı gidersin e o da güzel olur bee yanii tam gaz devammm

yok yaa bıkılır mı okadar et kadayıf görüyosun babandan dolayı da canının istemesi geçti mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…