- 3 Aralık 2010
- 6.515
- 6.652
- 198
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #9.281
Kuzum lise olsan nolcak mali müşavirlerin çoğu lise mezunu şundan 5 yıl öncesine kadar. Aynen çık ilk zorlanacaksın belki bikaç yer değiştiricen ama hep çoğalıcaksın bende bazen meslek değişimini düşünüyorum ama 40 yaşımdan sonra bi hedefim var zaten kahvaltı üzerine kafe açıcam aynı beşiktaştakiler gibi ama daha cicili bicili :) valla sporu bugün inşaallah yapıcam annemlere gidip kızı alıcaz eve gidip onu yıkıyıp yatırıcam ilk vakit bulduğumda yapiciğm
Bende ona karar verdim az önce Ağustos başı çıkıyorum ama eminim ki söylediğim gibi çık diyecektir gibi geliyor gurur yapabilir gibi sanki ama yine de haber vericem tabi. Senin işin iyi valla amir konumundasın şartlarında iyiyse sorun yok edebiyat bölümünü bende çok istedim ama istemekle kaldım öss ye girmedim geçişle 2 yıllık yapıp aöf dende lisans yaptım oysa ki lise de her yıl sınıf 1.si oldum edebiyat derslerinde annemde lisedeyken okullar arası birincilik kazanmış kaç kere gel gör ki yaptığım iş sayısal olduhakkaten ama ik ne alaka ya edebiyatla sosyolojiden girmişin satış işi zor hemde başı isen düşünemiyorum çok sorumluluk yaa. lokuurr lokur sen işe alımda yapıyon mu hatun beni de alıversene başına bela et sonra
kız bu benim ilk oluyor hiç pes etmedim ama ahdım olsun bende gömücem mutfağı hemen almayız ya kilo sen hergün çılgın gibi yedin demek
kuzum aynen salata dusunuyorum aksam oglen bıraz fazla mı kacırdım ne :):)
kuzu bende leslıe 3 mıl ındırdım smdı telefona can_ıso saolsun ogrettı cok sevndım smdı yapıcam aksamları bu karnıma ıyı gelır dmı smdı bıde karın ıcın bıseler bakıcam onlarıda yaparım.
1 temmuzda istanbuldayız canım inşallah
daha vakit var, bugün bi çıktım 79.8 çıktı
78 falan olursa iyi olur aslında giderken
Karbonhidrat krizii görüyorumm
iyi mücadele etmişsin ne kadar alt kademe de olsa senden eskiyse bi ağalanma oluyor ama hepsi sonra hizaya geliyor :)
Demek baya ciddi karbonhrat krizi bu
tamaaamm arkidişler ödüller belli oldu tey teyy
Ahhh bee valla sorma 68de kaldım üstüne de alıyorum yani yuh bana. Bu ramazan düzenimi bozdu ya.. Oruç tutmuyorum diye üzülüyorum aslında keyiften tutmuyo gibiyim. Ama çok susayıp bozarım diye de korkuyorum
Bilemedim ne yapıcağımı
ne demek kuzum aynı kilodayız Ağustosta 63 gibi bişey olsak dünya bizim olur yani
Aynen cnm yaa oruç tutmayınca insan ister istemez yiyo yemekleri.kuzum sen nıyetını et Allah onun kolaylıgını verıyor ole dusunme bence zaten oruc bozmakda ıyı bısey diil bunu dusunup yaparsan harıka olur. ben orucken bole acıkmıyordum smdı adet de araya gırdm aklm daha cok yemekde mesela.
Kuzum işe alım yapıyorum evet ah keşke olsa ama biz çağrı merkezi personeli alıyoruz data arayıp satış yani ki hiç tavsiye etmem ama aklımd aolsun muhsabe departmanı için eleman arayışı olursa yani arkadaşlar d avar haberleşiyoruz elman alımları için mutlak haber veririm sana
satış zor ciro hedefi var her gün tutturman lazım sürekli stres ama ama alıştım artık bi şekilde dataları ayarlayıp hergün hedef tutturuyoruz ama tabii kimse memnun olmuyor yine deben daha sakin sessiz insancıl işlerin insanıyım aslında aynen bi kahvaltıcı o karaköyde falan da harika yerler var onlar gibi ben de acıbadem için düşnüyorum hep, yani bi kafe daha böyle iletişim üzerine bir iş aslında benim de hayallerim öyle işte hayat insanı alıp bambaşka yerlere koyuyor ya da tercihlerimiz bizi bu yollara sokuyor umarım bundan sonrası hepimizin tüm hayalleri gerçekleşir
ohh süpersin aslım leslie çokiyi gelecek eminim dur bu akşam ben de yapıyım bi 3 mil insan böyle konuşunca hevesleniyo yaa maşallah bizeama sporlara yazık olmasın salata ye kuzum sen ızgara tavuklu falan bir iki çatal nişanlından tırtıklarsın bişeyler
ohh maşallaah kuzum valla çok seviniyorum senin bu sonuçlara10 gün var 78 i de görüceksin bence
sormaaaaaa ciddi bir karbonhidrat krizi ile karşı karşıyayız haftasonu gözleme beni bekliyooo
Aynen cnm yaa oruç tutmayınca insan ister istemez yiyo yemekleri.
Doğru diyosun kolaylığını veriyo Allah. İnşallah aksilik çıkmazsa tutayım artık
kuzum hosgeldın ne zmandır yoksun. bişeyı yoktur kuzum doktora goturun tbı stres yapma haber et gelınce ama. masallah sporunuda yapıorsun
Yaaa canımmm korktum şimdi inşallah yoktur ya : randecu 19.45 e aldm çok sıcak izmir yanıyocanım sanırım enfeksiyon var geçmiş olsun bence de hemen gidin yaa haber et sonra bize
iş başı yaptın yaondan canm bence metabolizman hızlanmıştır ama çantanda yanında ligt büsküvi felan taşı hep atıştır bence az az bu hafta ara öğünlü gibi yap fırtına geçene kadar dizginler bence
Lokurum ben 60 squat 100 bacak egzersizi yaptım :))))Yani senin tatiline tam 2 ay 10 gün var 9 hafta desek, tatilin ağustos sonu ise eğerortalama haftada kaç verdin diyete başladığından beri bi de bakıyım
ben karakoydeyım burda ne guzel yerler acıldıda bı goremedım :):) mıllet paylasıyor bzm nerde bunlar dıyorum hırdavatcıda calısınca :):) hadı ıslerı bırakıp kahvaltıcı acmayaseyrekyagmur sonra 100 kılo olduk dıe topık acarız senle bız :):):)
aynen kuzum cok heves ettım ya bu ara fena mesela tek leslıe ve gobek hareketı ındırdım 4 dklık onları yaparsam yeter mı tek yuruyuse gerek var :):)
aynen cok hafıf gecırcem bu aksamı emn ol :)
Lokurum ben 60 squat 100 bacak egzersizi yaptım :))))
Harikasin kuzum gercekden masallah bende yapmaya calisiroum i s bole devam etcem.Kuzum dün elektrik gitti giremedim bugünde gitti anca bakabildim :) dün bitek bacak egzersizi yaptım 100tane squat yapamadım ama bugün yapıyorum kuzum İnşallah devamı gelicek :) sende yapıyon maşallah bize :))))
Indirdgm 45 dk kuzum evet ondan snra kol ve karin caliscam bakalim ins guzel olcak arada da gene 20 dk yuruyus yaparm ben baya hirs yapdm ins gzel olur.Kuzum leslie 3 mil zaten 45dk mı öyle bişe olması lazım bi 37 bi 45 dk lık vardı hangisi bilmiyorum ama yani önce onu yap ısın sonra da kol egzersizleri yap önce ısınıp sonra kol yapmak mantıklı çünkü böylelikle kol egzersizleri yaparken de yağ yakmaya devam edersin kol ben de 4 hareketten oluşan bir video var onu yapıyorum bayanlar için kol egzersizleri yazdım you tube a öyle pembeli bi kadın 4 hareket yapıyo o bi de squat işte şimdi bugün gündüz 1000 step yaptım 10 dk akşam eve yürürüm ama kısa yoldan yani 20dk falan ama yokuş çıkıcam sonra eve gidince kol ve squat yaparın
maşallah mervecim aksatma kuzum squati düzenli hergün yapmak lazım
ama bence abartma çünkü bıkabilirsin vücut da o sporla kalori yakmaya alışırsa ve bırakırsan bu defa kilo vermen durur bence haftada 3 gün lesli ve sonrasında kol karın yeterli balım bi hevesle başlayıp sonra bıkma diye diyorum yaniIndirdgm 45 dk kuzum evet ondan snra kol ve karin caliscam bakalim ins guzel olcak arada da gene 20 dk yuruyus yaparm ben baya hirs yapdm ins gzel olur.
Yani senin tatiline tam 2 ay 10 gün var 9 hafta desek, tatilin ağustos sonu ise eğerortalama haftada kaç verdin diyete başladığından beri bi de bakıyım
Yaaa canımmm korktum şimdi inşallah yoktur ya : randecu 19.45 e aldm çok sıcak izmir yanıyo
Ahhh bee valla sorma 68de kaldım üstüne de alıyorum yani yuh bana. Bu ramazan düzenimi bozdu ya.. Oruç tutmuyorum diye üzülüyorum aslında keyiften tutmuyo gibiyim. Ama çok susayıp bozarım diye de korkuyorum
Bilemedim ne yapıcağımı
Kuzum işe alım yapıyorum evet ah keşke olsa ama biz çağrı merkezi personeli alıyoruz data arayıp satış yani ki hiç tavsiye etmem ama aklımd aolsun muhsabe departmanı için eleman arayışı olursa yani arkadaşlar d avar haberleşiyoruz elman alımları için mutlak haber veririm sana
satış zor ciro hedefi var her gün tutturman lazım sürekli stres ama ama alıştım artık bi şekilde dataları ayarlayıp hergün hedef tutturuyoruz ama tabii kimse memnun olmuyor yine deben daha sakin sessiz insancıl işlerin insanıyım aslında aynen bi kahvaltıcı o karaköyde falan da harika yerler var onlar gibi ben de acıbadem için düşnüyorum hep, yani bi kafe daha böyle iletişim üzerine bir iş aslında benim de hayallerim öyle işte hayat insanı alıp bambaşka yerlere koyuyor ya da tercihlerimiz bizi bu yollara sokuyor umarım bundan sonrası hepimizin tüm hayalleri gerçekleşir
ohh süpersin aslım leslie çokiyi gelecek eminim dur bu akşam ben de yapıyım bi 3 mil insan böyle konuşunca hevesleniyo yaa maşallah bizeama sporlara yazık olmasın salata ye kuzum sen ızgara tavuklu falan bir iki çatal nişanlından tırtıklarsın bişeyler
ohh maşallaah kuzum valla çok seviniyorum senin bu sonuçlara10 gün var 78 i de görüceksin bence
sormaaaaaa ciddi bir karbonhidrat krizi ile karşı karşıyayız haftasonu gözleme beni bekliyooo
ben karakoydeyım burda ne guzel yerler acıldıda bı goremedım :):) mıllet paylasıyor bzm nerde bunlar dıyorum hırdavatcıda calısınca :):) hadı ıslerı bırakıp kahvaltıcı acmayaseyrekyagmur sonra 100 kılo olduk dıe topık acarız senle bız :):):)
aynen kuzum cok heves ettım ya bu ara fena mesela tek leslıe ve gobek hareketı ındırdım 4 dklık onları yaparsam yeter mı tek yuruyuse gerek var :):)
aynen cok hafıf gecırcem bu aksamı emn ol :)
Yani emziren bir anne olduğunu ve yediklerini düşünürsek bence iyi ki ben de ayda 2,5 3 kg verdim genelde... maşallah balım daha güzel olur inşallah ama bu mantığa göre 5 kilo daha versen 2 ayda tatile 63 civarı gidersin e o da güzel olur beeşincik şöyle oluyor ben nisan sonu gibi buraya yazdım 74 tüm. sonracığıma 3 Mayıs ta diyetisyene gittim 72,50 tum. Şimdikte 68,6 yım Nisan 20 diye baz alırsak : 2 Ayda 5 kilo 400 gr verdim iyi mi ki
bence tut kuzum sahurunda bol karpuz ye yumurtanı ye bişey olmaz bende nasipse ocak şubat 2 ay oruç tutmak istiyorum kızımın sütü bitmiş olcek o zaman
şaka dediydim hatun maslak çok uzak bana zatençağrı merkezinde çalışmış çok arkadaşım var hepsi ilallah etti heleki bankaların. Allah sabır versin sana kuzum. Evet açalım ya ben çok severim piti kareli örtülü masa da köy kahvaltısı ve biraz da börek çeşitleri 40 yaşıma kadar borçları sıfırlayıp sermaye yapmam lazım gözleme candır bence de zamanı gelmişti
deliii.. ayy hemde ne kiilo alırız he zaten kahvaltı ve çeşitlilik hastasıyım miiss olur ama hep göre göre canımız istemez belkide kızz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?