Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

ben de aslında çeşitlilik çok severim birileri geleceğinde falan durduramıyorum kendimi ama kahvaltıda çeşitliliğin yeri ayrı yaaa bayılırım ben de

evet lokurum zaten 60 hedefim evlilik yıldönümünde 60 olucam 15 eylülde nasipsee.. Tatile 1 Eylül gibi çıkıcaz muhetemelen belki süpriz olur hızlı kilom gider ama kaslanmayı düşünüyorum tartıya takılmamam gerek aslında pens attırdığım bi pantolon gene bol yahu :) evet benim gibi diyet yapmadan deli gibi yiyerek psikolojik diyetteyim diye diye verebilen tek ben varım sanırım ya şimdi yine arada görüyorum ama hergün görsem keesin bkarım babamın dönerleri hiç canımı çekmezdi hergün görünce şimdi canım istiyor ama canı istemeden de yiyebilen bi insanım evet kesin 100 olurum bende

yok kuzum abartmam merk etme zaten mısafır oluyo bısey oluyor arada kaynıyor bu dogal ama duzene gırcem az kaldı snra cnku dıorum ne den gec basladım az kaldı demeye de basladım :):)

bızım canımız ıstemıcek sen buna ınanabılıyormusun :):) ben kucukken bakala gıderdm ekmek alamya elımde bı cıkuta yıye yıye gelırdım o zmandan bellı pıs bogazlılıgım :):)

ahahahhahaha yımeeekkkk :):)

kuzum aslında çok bilinçli hareket ettin diyet 2 grisini bi labne değildir ki öyle giden kilolar hep fazlasıyla döndü, emziriyorsun da sonuçta az yiyemezdin iştahın da açık oluyo ama yine de güzel kalori hesabı yapıyosun ve ona göre sınırı geçmiyosun ben eminim evlilik yıldönümünde hedefine ulaşırsın sen de o ışık kesinlikle var kararlı ve azimli bi insansın çünkü bence

canımın çekmesi benim azalmıyo yaa döneer bayılırımmm yani istediğin kadar kilo almıycaksın deseler sen görücektin beni

dur yarın güzel bi kahvaltı yapayım sende sahurda yap anlaşaalım

ben de sahurda lorlu salatamdan yapıcam yumurta haşlıyım zeytin ceviz hurma

İnanmıyorum ama inanmış gibi yaparsam beynimi midemi kandırırım diye düşünüyorum bende aynı yaa kinder suprıs alır veresiye yazdırırdım garibim annemde niye bu hesap kabarıyor dermiş hep

İnanmıyorum ama inanmış gibi yaparsam beynimi midemi kandırırım diye düşünüyorum bende aynı yaa kinder suprıs alır veresiye yazdırırdım garibim annemde niye bu hesap kabarıyor dermiş hep

alemsın kız ayy ne gunlerdı ama ıste o yuzden gecnlgım hep sısko gecdı kuzenlermle bayramda el opmeye gıderdık ben boylu kalıplı onlar yanmda kısacık kalırdı :):) hala da kalıplıyım ama az kaldı ulacaz hedefe su 59,9 gorsem ah ah :)

Teşekkürler lokurum valla güzel motive ediyorsun ben bu süre zarfında 100 kere vazgeçtim sütüm azaldı diye 2-3 hafta k,lo vermedim gr aldım hatta ama şükür vazgeçmekten iyidir dedim devam ettim yavaş vermek lazım zaten bir de ben bilerek kısmıyorum 1 tabak yemekle yapabilirdim ama bir ömür böyle gitmeyeceğine göre bu şekilde oturttum çeşitli az az gerek karbonhidratta alarak bu yemek şekli artık benim hayat felsefem olacak herşeyden az az. Eğer kafamda yemicem dersem daha çok yiyorum çünkü. evet kalori hesaplarım herzaman var onun içeriği çok yağlı olmadığı sürece herşey olabiliyor ama 1600 ü geçmedim gerçi artık 1500 oldu bundan 2 hafta sonra 1300 olacak. Böyle böyle gidiyoruz ama en önemlsi nasıl sıkılaşcam ben soğuk şok ta yapıyorum sporu çoğaltmam lazım vakit bulamadım ki

bende kalıplıyım kuzum ya düşünsene etsiz parmağım 15 numara ama sanırım oda eridi yüzükler bol geliyor küçültcem :) ama böyle olmak istemiyorum nagihan varya sporcu onun gibi geniş omuzum ya. bende hep iri kalırdım laf aramızda

bu arada lorlu salata canım çekiyo senin yüzünden yapiciğim bi araaa. Döner çok yağlı değil ki bence öğlende yanabilir ama ramazan ayı pek müsait bi ay değil tabi bunun için

kızçelerim ben kaçıyorum bizimki geldi anneme gidip gökçişi alıcaz orada yiyip eve geçeriz muhtemelen öptüm çok yarın görüşürüzz haa ayrıca bugün ne yediğimi akşam yazıcam iftar sonrası ama güzel geçti genel olarak

ölü hücreyi atıp cildi canlandırcak ondan acıtıp uyarıyo zatii bir de argan yağı ile yağla hatta duşa girmeden bi kahve keyfi yap telveyi kalçaya sür sonra bunu yap çabuk geçiyormuş

saol kuzum ya evet kahveyıde duymusdum harbı yapım ya lazm :):)

bende omuzluyum kuzum ben nısanlık almaya gıttım ya kız bana yuzucumusun dedı dedm ben yuzme bılmem ne dıyorsun :):) ama ellermı gorsen ufacık 9 numara yuzuk bıle bol gelıyor ole dengesızdır :):)

kuzum ıyı aksamlar smdıden afıyet olsuyn evet menunu merk edıyorum bende aksam geccem

Benimki sünnetli kuzum zaten inşallah bişi yoktur ya öyle gitcez bakalım

İşte ben de o yüzden az yemedim yani sizinle tanışmamız son aylara denk geldiğinden azaltmış halimi gördünüz ama ben de yani baştaki halimle hem kilomu korurum hem de aç kalmam yani haftada bir de sağlam ödül yapıyodum bi de 1 gün , hepsini de vericez işte kuzum

görüşürüz pambikk bekliyorum menüleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…