Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

yap tabı kuzum gecen ben 1 mıl yaptm smdı tele ındırdım 3 mıl onu yapmaya baslıcam.

kuzum ben 6 da cıkıyorum.
Tamam balım akşam çok kaçırmaaa sporunu da ihmal etmee leslie sonrası izlenimlerini bekliyorum

bişi olmazkuzum pazara kadar bozmadan dikkat et çok mu artı çıktın ki

ben geldim kızlar bugün dışarıda alışverişteydim giremedim diyet gayet iyi gidiyo şükür ama bu ara spor yapmaya fırsat bulamıyorum yarın da yokum perşembe artık dönecem leslieye

ben geldim kızlar bugün dışarıda alışverişteydim giremedim diyet gayet iyi gidiyo şükür ama bu ara spor yapmaya fırsat bulamıyorum yarın da yokum perşembe artık dönecem leslieye
Olsun diyetin güzel gitsin de alışverişte de epey dolaşıp kalori yakmışsındır ama ihmal etme az da olsa yap sporunu

İftarım
Lorlu çoban salatası toplamda 5 kaşık lor vardı yarısını da sahurda yiycem
5 zeytin 1 dilim tb ekmeği
1 kase kendi yaptığım yoğurt (başardım güzel olmuş ilk denememdi)
2 de salatalık yedim
Birazdan da karpuz yerim bikaç dilim
Eve yürüdüm biraz dinleniyim squat ve kol hareketlerimi yapıcam bi de adımlarımı 10 bine tamamlarım 8500 de kaldım kısa yoldan gelince

Afiyet olsun kuzum gene haff bir menuype lokurumuz karsimizda ben salata gordm aman dedm kesmez izgara soledm onuda sevmedm kuru kuru yedim öle oglen cunku 1 lahmacun ayran yemisdim☺☺

Kizceler ben geldim raporu mu vereyim sabah elim kadar pideye 2 dilim peynir 2 zeytin 2 dl domates koydum..
öğlen hep gittiğim kafede zeytinyağlı tabağı yapıyorlar uzun tabağa 5 yk kısır, 4yk fasulye, 4 yk kabak kavalye, 4 yk barbunya koymuslardi hop yedim çok hafifti ekmek yok.
Aksam 2 yk kaşığı sutlac, 3 çatal kadayıf, yarım kase cacık, yarimdan az fazla çiğköfte gene annemler yani neyse çok şükür evime geldim ama

Aksama tatlilari gommusun yavru ama pek bisey yememissn oglen iyi yemissn haffde olsa sebze olsun tekrardan afiyet olsn tatlim

bişi olmazkuzum pazara kadar bozmadan dikkat et çok mu artı çıktın ki
Cnm yarım kilo filandı 69 oldum yinee ama tok karınla tartılmıştım ulen bi denge sağlayamadım. Birkaç gün yemek yapamadım kız vakit vermedi sağ olsun,kahvaltılık yedik hep. Eşim de pide almış gömdüm yani öyle böyle değil :). Neyse sağlık olsun diyorum artık

Yuruduk snra nisanlim.domdurma yedi bi kac kasik bende ondan yedm ben cay icdm yannda biskuvu gbi bisey verdi azcik yedm ah ah bogazm durmuyor tatmasam olmaz ya ☺ canim bide misir cekdi sahilde adamlar satiyordu bidahakine dedm sizi yicem ☺☺☺

Yürüyüşün hayri gitmiş kuzum olmaz hadi devam et yürüyüşe

Kuzum merk etme izgara tabagi aldm kofteden ibaret tavuk falan var bide ayran benm o yagda kizaranlarimi soleyemedm ah ah ☺☺☺
Olsun hedefine ulaş yine yersin onlar orda nasıl olsa kuzum güzel bi akşam yemeği afiyet olsunn

Afiyet olsun kuzum gene haff bir menuype lokurumuz karsimizda ben salata gordm aman dedm kesmez izgara soledm onuda sevmedm kuru kuru yedim öle oglen cunku 1 lahmacun ayran yemisdim☺☺

Hmm öğlen gömmüş birileri ama akşam ekmek yok güzeeel sporlar ne oldu sporlar
Kuzu tatlılarda bişey yok tadımlık olmuş yemek de az zaten öğlenin de güzelmiş afiyet olsunnn ohhh sporlar da yapılıyoooo maşallah

Olsun tok karnına normal ama toparlan artık kankaa haaadiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…