Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Yürüyüşün hayri gitmiş kuzum olmaz hadi devam et yürüyüşe
Bindik kuzu arabaya aynen az da olsa taddim ama kendime almadm ki ☺☺☺
Ben 30 dk leslie burn body fat 3 mil yaptım yarım yani + pilates topu ile 5 dk çalıştım 10 tane mekik yaptım kelebek ve 10 squat yaptım anca bu kadar benden cok yorgunummm
Daha ne olsun masallah kuzu bende yarn yapicam artikin bgn gezme oldu ☺☺

Mervecim yap tabii 3 gün yapsan bile yeter
Yapayım kuzum benim bebekte boğaz enfeksiyonu çıktı canım idrarıda kristalleşmiş antibiyotik verdi 8756 adım atmışım ay mahvolduk yeni geliyoruz eve dönüşte eşim sandvç yiyelim dedi ben yemedim soda içtim bütün gün hiç bişey yemedin ye ye diye bir srü ısrar etti minik bi ısırık 2 3 tanede patates yedm sadece zor dayandm ama miiis gibi kokusu geliyordu ayol

Eline sağlk bebişim olmştur zaten çk basit bende şimdi yoğrt limon pul biber yapıcam :))) bende squat yapıp yatayım diyodum kendi kendime :)

Kizlar yine bi aradan sonra ben geldim :) sizi takip etmeye calisiyorum ama yazmaya firsatim olmuyor malesef. Bugün kizim uyurken baya spor yaptim ama önce menumu söyleyeyim
Sabah 1c.b süt, 2dilim tb ekmegi, 2yumurtadan z.yagiyla omlet yaptim, 1kk peynir, salatalik,3zeytin
Öğle 1kase tarcinli yogurt 1 hurma rezene cayi,1ceviz
Ara 1c.b tarcinli süt, 1ceviz
Aksam 2kasik pilav, 2kasik z.yagli fasulye, 3 kasik bezelye cacik yeşillik
Rezene cayi
3lt su
Sporumun birazini öğlen birazini da az önce yaptim toplamda 100 ip atlama, 100 mekik, 100 squat, 1 bucuk saat plates leslie de yapacaktim ama hic halim kalmadi belki yarin yaparim. Sanki kilo vermem duracakmis gibi hissediyorum o yüzden spora biraz daha yüklendim İnşaAllah devamini getirebilirim.

afiyet olsun canım sadece 1 dilim ekmek mi yedin.

Günaydınn madamlarr

Sabah : 1 Haşlanmış yumurta, 2 dilim taze peynir, 2 zeytin, yarım domates, 1 tk tereyağ, 1 çk bal + 1,5 dl tam buğday ekmeği yedim

Bindik kuzu arabaya aynen az da olsa taddim ama kendime almadm ki ☺☺☺

Daha ne olsun masallah kuzu bende yarn yapicam artikin bgn gezme oldu ☺☺

hee sen almadıysan problem yok yoksa biliyorsun spor arkadaşıyızz anında oklavayla gelirim hee

Ohh daha ne olsun balım spor spordur

Evet az da olsa bişiler yaptım bugün karnım ortalıkta yok zaten akşam ev sporu yapıcam ben evimi toplicam oturamam muhtemelen bud a leslie yerine geçermi acep lokurr

canım belliydi enfeksiyon olduğu geçmiş olsun iyiki götürdün.. Ayrıca tebrik ederim nefis kontrolün için ama az da olsa ye gene de sütün için.

Günaydınn madamlarr

Sabah : 1 Haşlanmış yumurta, 2 dilim taze peynir, 2 zeytin, yarım domates, 1 tk tereyağ, 1 çk bal + 1,5 dl tam buğday ekmeği yedim
Afiyet olsun kuxum harikasin dunde oleydin.
Aynen ben kenddime almadm domdurma alirmiyim onunkinn tadina bakdm sadece ☺☺☺

kuzu bugunu bak haff yedm dunku sandıvıc buyuk gıbı geldı dedm yumurta yerm onun yerıne daha ıyı.

afiyet olsun kuzum çok güzel gelinimiz hazırlansın şurada 1 hafta sonra 'Düğünüm önümümüzdeki ay' diyeceksin yumurta kapıya geliyor hızlaaanmamız lazım benim tatil senin düğün

afiyet olsun kuzum çok güzel gelinimiz hazırlansın şurada 1 hafta sonra 'Düğünüm önümümüzdeki ay' diyeceksin yumurta kapıya geliyor hızlaaanmamız lazım benim tatil senin düğün

aynen kuzu ya su dügün neler yaptırdı bana bıde yaklasdıkca daha stres basladı bazen dıyorum erken dıyete baslıcakdm 8 ay varken hadı baslm nıe skısdırıyorsam kendımı son dakkaya hep huyumdur :) evet senn tatılde geldı ama sende ıyı verdn yavru

canım belliydi enfeksiyon olduğu geçmiş olsun iyiki götürdün.. Ayrıca tebrik ederim nefis kontrolün için ama az da olsa ye gene de sütün için.
Evet canım hiç bişey yoktu sadece biraz iştahsızdı antibiyotik verdi yani şaşırdım bebeğim yiyorumda sağlıksız şeyler yemediğimden eşim yadırgıyo ondan diyor öyle kendisi pis boğaz olduğu içinde pis boğaz ama 1.78 boyunda 60 kilo işte kadeeer

bebeğim erkekler yakıyor bakma sen onlaraa evde yiyeydin bari bütün gün yememişsin ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…