- 6 Mart 2014
- 3.091
- 6.232
- 158
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #9.341
Bindik kuzu arabaya aynen az da olsa taddim ama kendime almadm ki ☺☺☺Yürüyüşün hayri gitmiş kuzum olmaz hadi devam et yürüyüşe
Daha ne olsun masallah kuzu bende yarn yapicam artikin bgn gezme oldu ☺☺Ben 30 dk leslie burn body fat 3 mil yaptım yarım yani + pilates topu ile 5 dk çalıştım 10 tane mekik yaptım kelebek ve 10 squat yaptım anca bu kadar benden cok yorgunummm
Ohh daha ne olsun balım spor spordurBen 30 dk leslie burn body fat 3 mil yaptım yarım yani + pilates topu ile 5 dk çalıştım 10 tane mekik yaptım kelebek ve 10 squat yaptım anca bu kadar benden cok yorgunummm
Yapayım kuzum benim bebekte boğaz enfeksiyonu çıktı canım idrarıda kristalleşmiş antibiyotik verdiMervecim yap tabii 3 gün yapsan bile yeter
Bende 1 mil yapayım en güzeli 15 dk hem :) onunla başlayım :)yap tabı kuzum gecen ben 1 mıl yaptm smdı tele ındırdım 3 mıl onu yapmaya baslıcam.
kuzum ben 6 da cıkıyorum.
Eline sağlk bebişim olmştur zaten çk basit bende şimdi yoğrt limon pul biber yapıcam :))) bende squat yapıp yatayım diyodum kendi kendime :)İftarım
Lorlu çoban salatası toplamda 5 kaşık lor vardı yarısını da sahurda yiycem
5 zeytin 1 dilim tb ekmeği
1 kase kendi yaptığım yoğurt (başardım güzel olmuş ilk denememdi)
2 de salatalık yedim
Birazdan da karpuz yerim bikaç dilim
Eve yürüdüm biraz dinleniyim squat ve kol hareketlerimi yapıcam bi de adımlarımı 10 bine tamamlarım 8500 de kaldım kısa yoldan gelince
İftarım
Lorlu çoban salatası toplamda 5 kaşık lor vardı yarısını da sahurda yiycem
5 zeytin 1 dilim tb ekmeği
1 kase kendi yaptığım yoğurt (başardım güzel olmuş ilk denememdi)
2 de salatalık yedim
Birazdan da karpuz yerim bikaç dilim
Eve yürüdüm biraz dinleniyim squat ve kol hareketlerimi yapıcam bi de adımlarımı 10 bine tamamlarım 8500 de kaldım kısa yoldan gelince
Bindik kuzu arabaya aynen az da olsa taddim ama kendime almadm ki ☺☺☺
Daha ne olsun masallah kuzu bende yarn yapicam artikin bgn gezme oldu ☺☺
Ohh daha ne olsun balım spor spordur
Yapayım kuzum benim bebekte boğaz enfeksiyonu çıktı canım idrarıda kristalleşmiş antibiyotik verdi8756 adım atmışım ay mahvolduk yeni geliyoruz eve dönüşte eşim sandvç yiyelim dedi ben yemedim soda içtim bütün gün hiç bişey yemedin ye ye diye bir srü ısrar etti minik bi ısırık 2 3 tanede patates yedm sadece zor dayandm ama miiis gibi kokusu geliyordu ayol
Afiyet olsun kuxum harikasin dunde oleydin.Günaydınn madamlarr
Sabah : 1 Haşlanmış yumurta, 2 dilim taze peynir, 2 zeytin, yarım domates, 1 tk tereyağ, 1 çk bal + 1,5 dl tam buğday ekmeği yedim
Afiyet olsun kuxum harikasin dunde oleydin.
Aynen ben kenddime almadm domdurma alirmiyim onunkinn tadina bakdm sadece ☺☺☺
tamam o zaman bebiğim
kuzu bugunu bak haff yedm dunku sandıvıc buyuk gıbı geldı dedm yumurta yerm onun yerıne daha ıyı.
afiyet olsun kuzum çok güzel gelinimiz hazırlansın şurada 1 hafta sonra 'Düğünüm önümümüzdeki ay' diyeceksin yumurta kapıya geliyor hızlaaanmamız lazım benim tatil senin düğün
Evet canım hiç bişey yoktu sadece biraz iştahsızdı antibiyotik verdi yani şaşırdım bebeğim yiyorumda sağlıksız şeyler yemediğimden eşim yadırgıyo ondan diyor öyle kendisi pis boğaz olduğu içinde pis boğaz ama 1.78 boyunda 60 kilo işte kadeeercanım belliydi enfeksiyon olduğu geçmiş olsun iyiki götürdün.. Ayrıca tebrik ederim nefis kontrolün için ama az da olsa ye gene de sütün için.
Evet canım hiç bişey yoktu sadece biraz iştahsızdı antibiyotik verdi yani şaşırdım bebeğim yiyorumda sağlıksız şeyler yemediğimden eşim yadırgıyo ondan diyor öyle kendisi pis boğaz olduğu içinde pis boğaz ama 1.78 boyunda 60 kilo işte kadeeer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?