Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

bebeğim erkekler yakıyor bakma sen onlaraa evde yiyeydin bari bütün gün yememişsin ya
Bi tek kahvaltı yapmıştım bide bi kase yoğurt yedim akşamda yoğurt limon pul biber yaptım kuzu ay hemde nasıl yiyor ben anlamıyorum nasıl 60 kilo benden zayıftı 59.5 tu ilk başladığımda valla çok şükür şimdi ben zayıfım birazcuk

aynen kuzum 2-3 hafta vardır arada ciddiye almadığım bıraktığım şimdi daha çok vermiş olabilirdim güzelde yedim hee düğünde en az 60 olmuş olman lazım şekoşum benimde 65 düzlesem gene iyi

valla iyi duruyorsun kuzum böyle ben duramam yanii. O durum çok kötü yaa bayağıda zayıfmış seninki ben hiç bi zaman geçmedim ama aynı kilo olduk neredeyse ben 74 o 75 ama çok kötü bişey şimdi o 77 ben 68 şükür yaa

Günaydınn madamlarr

Sabah : 1 Haşlanmış yumurta, 2 dilim taze peynir, 2 zeytin, yarım domates, 1 tk tereyağ, 1 çk bal + 1,5 dl tam buğday ekmeği yedim

Günaydın tatlişkoo afiyet olsun

yeeaani yan gelip yatmaktan iyidir hareket sonuçta balım

Günaydın ballaaarr

İftarımı yazmıştım ama toplu yazıyım

iftar
1 dilim tb ekmeği
5 zeytin
1 yemek tabağı dolusu lorlu çoban salata (3 kaşık falan lor yemişimdir)
3 dilim karpuz

sahur
5 kaşık z.yağlı kabak yemeği
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tb ekmeği
4 yk yoğurt
2 dilim karpuz

Evet kuzum berbat bişey ya bebeğim bişey sorcam benim bebeğe antibiyotik verdiler ya ben sıcak suyla karıştırmışım ya bakmadım su soğumuş mu soğumamış mı olmaz demi ilaç bozulmuştur yenisini alayım demi onun

Klasik bir lokurcumun menüsü afiyet olsun bebeğim bu gidişle ilk hedefe sağ salim varan sen olucaksın maşallah

Afiyet olsun kuzum :) insan hep aynı sıkılıyor sade kahvaltın müthiş olmuş arada salatalık ye bari :)

saol kuzum smdı ramazan ya evden anca bunları tasıdım ole cok gzl kahvaltı hazırlayamıyorum.
aynen kuzum 2-3 hafta vardır arada ciddiye almadığım bıraktığım şimdi daha çok vermiş olabilirdim güzelde yedim hee düğünde en az 60 olmuş olman lazım şekoşum benimde 65 düzlesem gene iyi

ben bıde 58 ıstıyorum hayal araya da bayram gırıyor ıyıcene kotu olcak kuzu sen daha cok ınersn 68 sın tatıle daha var merk etme.

spor yaptım ah lokur nıe bana dedn bunları suyum cıkdı 5 dk step 50 squat ter dööktüm :)

afıyet olsun kuzum.

çok sıcaksa hiç kullanma derim kuzum antibiyotik sonuçta yenisini al bence de

Günaydın tatlişkoo afiyet olsun

yeeaani yan gelip yatmaktan iyidir hareket sonuçta balım

afiyet olsun şekerim iftar gene çok hafif sahur tam ideal lor alıcam dur bende bugün

afiyet olsun şekerim iftar gene çok hafif sahur tam ideal lor alıcam dur bende bugün

iftarda sigara aşkına hemen bişeyler yiyip sigara içiyorum ve tıkanıyorum kuzum yaa ama lorlu salata çok tok tutuyo sahurda da iftar hafif oldu diye biraz artırdım hee bu arada iftarda da ayrıca yoğurt vardı 4 yk onu yazmayı unutmuşum

Klasik bir lokurcumun menüsü afiyet olsun bebeğim bu gidişle ilk hedefe sağ salim varan sen olucaksın maşallah

inşallah mervem hepimiz de sağlıkla ulaşalım ki hiç şüphem yok bizde bu istek ve azim var benim de 7. ayım artık ulaşayım bu ay

sabah sabah ohhh bütün gün metabolizman çalışıcak yağ yakıcaksın işte kuzum senin için söylüyorum fıstık gibi bir gelin olucaksın inşallah

Dün yatmadan sporlarımı da yaptım 8500 adım atmıştım tüm gün önce 1500 adımlık yürüdüm koştum yerimde leslie gibi düşünün sonra 80 squat sonra da 15 dk 4 tane kol hareketi toplam 30dk falan sürmüştür

ama gündüz de 1000 adım step yapmıştım iş yerinde

Aslıııı kanka sporrrr yapıyozz kııı valla şaka maka yapıyoz

Lokurum Maşallah ya squat yapan kadınları görünce hep yapasım geliyor valla sende basende gelişme var dimi benim yana doğru geniş o küçüldümü mesela

Ben 7.ayımda bile ulaşamam kuzum sende ki azim olsa bende keşke 45 e 10 kilo var 10 kiloyu 1 yılda veririm ben

inşallah kuzum bıraz gec kaldım spora ama ınsallah faydasını görürüm aksam evde de devamnı yaparım artkın :)

harıkasın kuzum sabah aksam spor tam gaz devam :)
Aslıııı kanka sporrrr yapıyozz kııı valla şaka maka yapıyoz

aynen kuzu spora devam erıtcen göbecıklerı.

Lokurum Maşallah ya squat yapan kadınları görünce hep yapasım geliyor valla sende basende gelişme var dimi benim yana doğru geniş o küçüldümü mesela
Canım benim de işte basen var tabii baya daraldı yani yanlardan standart şekle sokuyor aslında arkadan kalkık yanlardan düz ama tabii uzuuun zaman yapmak lazım benimki de hala geniş ve yumuşak azimle devam yani
Ben 7.ayımda bile ulaşamam kuzum sende ki azim olsa bende keşke 45 e 10 kilo var 10 kiloyu 1 yılda veririm ben

kuzum nisandan beri 9 kilo verdin farkında mısın hadi bi 3 ay sürsün 3 ayda ulaşırsın hedefine spora da başladın daha güzel gidecek bak

Aslıcım hiç yapmamaktan iyidir başladın yani önemli olan o aksatmadan devam edersen eminim çok faydası olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…