- 6 Mart 2014
- 3.091
- 6.232
- 158
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #9.381
Aslıcım hiç yapmamaktan iyidir başladın yani önemli olan o aksatmadan devam edersen eminim çok faydası olacak
E normal ama ben de hastayken çok kilolu hissediyorum ama baya farkediyo bitince sen de güzel sonuçlar görürsün bu azar eminim sporda sabırlı olmak lazım bir iki günde sıkılaşmıyoruz tabii ama dzenli yapınca farkedicek görüceksininşallah kuzum bıraz skılassam cok ıyı olcak bıde suan hastaym ya fena sısım
E normal ama ben de hastayken çok kilolu hissediyorum ama baya farkediyo bitince sen de güzel sonuçlar görürsün bu azar eminim sporda sabırlı olmak lazım bir iki günde sıkılaşmıyoruz tabii ama dzenli yapınca farkedicek görüceksin
Ben öğle arası biraz kestireyim sonra da step yaparım yine 1000 adım
Kuzu belimizi inceltebiliriz İnşallah :))inşallah kuzum bıraz gec kaldım spora ama ınsallah faydasını görürüm aksam evde de devamnı yaparım artkın :)
harıkasın kuzum sabah aksam spor tam gaz devam :)
aynen kuzu spora devam erıtcen göbecıklerı.
Evet dün lahmacun da yemişsin bugün hafif geçirmen lazım kahvaltın güzeldi ama öğlen de bi sebze falan olsa dengelenir aslındaınsallah kuzum gorurum ramazanda guzel verıyordu ara verdm gene devam eder ıns bugun oglende hafıf gecersem harıka olur dun gömünce yemegı :):)
uyu uyu yavru oruc ınsanı halsız bırakıyor gercekden.
Evet canım devamlı yapmak lazım bıkmadan usanmadan ben pes etcek gibi olursam insgtrmdan açıyom hemen kızları bakıyomCanım benim de işte basen var tabii baya daraldı yani yanlardan standart şekle sokuyor aslında arkadan kalkık yanlardan düz ama tabii uzuuun zaman yapmak lazım benimki de hala geniş ve yumuşak azimle devam yani
kuzum nisandan beri 9 kilo verdin farkında mısın hadi bi 3 ay sürsün 3 ayda ulaşırsın hedefine spora da başladın daha güzel gidecek bak
tek derdım o yavru cnku kınalıgımda belımde acık cok abartı durmadı ama daha ınce durabılır :)Kuzu belimizi inceltebiliriz İnşallah :))
Evet dün lahmacun da yemişsin bugün hafif geçirmen lazım kahvaltın güzeldi ama öğlen de bi sebze falan olsa dengelenir aslında
iftarda sigara aşkına hemen bişeyler yiyip sigara içiyorum ve tıkanıyorum kuzum yaa ama lorlu salata çok tok tutuyo sahurda da iftar hafif oldu diye biraz artırdımhee bu arada iftarda da ayrıca yoğurt vardı 4 yk onu yazmayı unutmuşum
inşallah mervem hepimiz de sağlıkla ulaşalım ki hiç şüphem yok bizde bu istek ve azim varbenim de 7. ayım artık ulaşayım bu ay
sabah sabah ohhh bütün gün metabolizman çalışıcak yağ yakıcaksın işte kuzum senin için söylüyorum fıstık gibi bir gelin olucaksın inşallah
Dün yatmadan sporlarımı da yaptım 8500 adım atmıştım tüm gün önce 1500 adımlık yürüdüm koştum yerimde leslie gibi düşününsonra 80 squat sonra da 15 dk 4 tane kol hareketi toplam 30dk falan sürmüştür
ama gündüz de 1000 adım step yapmıştım iş yerinde
Evet canım devamlı yapmak lazım bıkmadan usanmadan ben pes etcek gibi olursam insgtrmdan açıyom hemen kızları bakıyomevet bebeğim sizin sayenizde valla hepinizi ayrı ayrı çok seviyorum ama kilo vermem duruyor gibi hissediyorum bebeğim tartımın olmayışı beni mahvetti tartılamayınca kötü oldum sanki kilo almış gibiyim ama tartıd İnşallah eksileri görürüm kuzum şöyle bi 54 .5 görsem bile yeticek bana 6 ay gibi bi sürede 45 olsam süper olur
kızlar ıphone 4 için adımsayar varmı yaa hep 8,0 sürüm istiyorr yok doğru dürüst nasıl sayıcam
evet artırmalısın lokurum et doğru dürüst hiç tüketmedin sanki geçenki tavuk dışındaa. bence kırmızı et yap bigün. peynir yoğurt yiyorsun ama yeterli değil bence. Sahur iyi olmuş 2 öğün yiyorsun fazla da zorlama vücudu zaten fit mi fit oldun
süpersinn işte spora ağırlık versen 45 g,ibi bile gözükürün lokur
benımde adım sayarım yok ne bılım gerek var mı kı :):):)
gerçekenten kuzum sıkılaşsak zaten yağ oranımız yüksek olmasa çok daha zayıf dururuz kas yağdan hacmim olarak daha az yer kaplıyo sonuçta çok ince dururuz yani
kuzum dün çorba içmedim ama köfteli nohutlu çorbam vardı önceki günler tavukludan sonra ona geçtim 2 ızgara köfteve 15-20 nohut oluyo bi kasede bugün yerim mesela dün yemedim ama ya valla canım istemiyo sürekli soğuk şeyler yiyesim var o lorlu salata beni kurtardı ve karpuza taktım daha da var bitirene kadar yerim artık
Kuzum bende senin gibi diyordum 1 hafta öncesine kadar şimdi çok iyi hiasediyorum 1 haftaır squat ip bacak egzersizi yapıyorum 100 ip 40 squat yaptım şimcük hiç panik yapma kilo vrdkçe insan spora başlamak istyo :)kızlar valla utanıyorum spor yapmak istiyo canım yemınlen sizi görünce ama 3 gün evde değilim nası olcak bilmiyorum basenlerim biz buradayız diyor bana lanet olsun keşke sırf diyetle olsaydı
Yavruş sen düğüne kadar prenses gibi olcan eminim ben şuanda bile süpersin zaten bi kaç kilo daha gittimi miiis :)tek derdım o yavru cnku kınalıgımda belımde acık cok abartı durmadı ama daha ınce durabılır :)
sebze yerım o zman kuzu :) sebze yogurt yaparm kahvaltıda mınnak ekmek yedm dun canım cok cekmısdı ya degmedı ama :)
Yavru program sayıyor söylüyor kaç adım attığımıbaksana bizim hatunlar sayıyor ama bende merak ettim şimdi
Bebeğim hızlı gtti ya endişeleniyorum hemen gitmez diye oğluşumun doğum günü 8 eylül o zamana kadar olsam bariik şöyle bi 49 falan :) 3 ay varkuzu 6 ay mı olursun tabı ne var o kdr verdn bı 10 kıloo kaldı ole dusunme tartına pıl mı alcan napcan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?