Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Ay lokurum benimde canım hiç yemek istemiyo hep böyle kahvaltılık soğuk soğuk yoğurt salatalık falan istiyo napıcam böyle yahu

baksana bizim hatunlar sayıyor ama bende merak ettim şimdi

dogru dıyon kuzu bzmkıler sayıyor bz oturdugumz yerden sayıyoz anca :):)

dıncık kadar ete ben et demem elim kadar ızgara yada köfte olmadıkçaa yee kızz ferahlar iççinn bak benim yok karpuzum bende aldıriim hatta cumaa aldirimde gündüzleri yiyeyimm

kız bu lokur bze cekmemıs bz yemege saldırırz ben ıftarda salatayla doymam ya oglern bıle yerken dusunuyorum ve yıyemıyorum :):)
Yavruş sen düğüne kadar prenses gibi olcan eminim ben şuanda bile süpersin zaten bi kaç kilo daha gittimi miiis :)

inşallah kuzum kıloyu gecdmde skılassam harıka olcak löp löp kaldık yahu :)

pil nerde satılır kırtasıye gıbı yerde telefon falan satılan yerler oluyor ya yada saat pılı satan yerlerde belkım
8 eylule kdr olursun kac ay var kuzu hıc merak etme su kacamaklarımz olmasa harıka olcaz

ah ah yarında kayınvalıdemler gelcek borekler tatlılar ah aslı napsn :):)

Aynen kuzum ya löp löp olmasak süper benim göbek sünger gibi ya bebekten sonra mahvoldu nasıl düzelcek hiç bilmiyom valla kuzum 9 buçuk aylık işte 3 buçuk ay var daha 6 kilo falan versem süprr olcak :) oyyy kıyamaam birazcık tadına bakarsın ayıpta olur şimcük yemezsen

kızlar bayramı sağlıklı bi şekilde nasıl atlatıcaz
Kuzum ben bizimilerin köyüne gitcem eşimin yani ay orda hiç bişey yiyemem zaten kokuyor bide temiz değillermiş amcaları işte pf bilmiyom ki napcez ben bi 3 kilo verip dönerim herhal açlıktan

Aaa evet kırtasiyeye sorayım önce sonra bi saatçi bulayım ona sorayım mantıklı kuzum

hee ya kuzum ama dur bende sayıcam kız ben de salata yedim en sezarından ama doymadım yaa

hee ya kuzum ama dur bende sayıcam kız ben de salata yedim en sezarından ama doymadım yaa

salata benıde kesmıyor ya yerm ama pısman olurum hep bende smdı zeytınyaglı fasulye soledım sebze de cok sevmıyomda :):) yanına da yogurt soledım 1 dılım ekmekle yerm.

Merve kuşum sen 2 ayda 9 kilo verdin 6 ne y kendini şartlandırma sınırlar koyma sonsuuz imkanlar kolaylıklar var bırak nasıl kolay veçabuk gidecekse öyle gitsin kaçamak yapmazsan sporuna da devam edersin eylüle de ulaşırsın hedefine sen bi serbest bırak kendini sınırlama şu kadar şu tarihe kadar falan diye hedef küçültüyosun çünkü

benımde adım sayarım yok ne bılım gerek var mı kı :):):)

valla ben marrtan başladım telefonda var çok faydası oluyoçünkü bakıyorum ay bugün az atmışım diye evde iki tur atıyorum ya da işte yolu uzatıyorum falan step sayıyorum orda günlük haftalık aylık gösteriyo benim kullandığım programda çok motive ediyo kuzum

baksana bizim hatunlar sayıyor ama bende merak ettim şimdi

bknz yukarı

dıncık kadar ete ben et demem elim kadar ızgara yada köfte olmadıkçaa yee kızz ferahlar iççinn bak benim yok karpuzum bende aldıriim hatta cumaa aldirimde gündüzleri yiyeyimm

dıncık ben de demem haklısın dur ama bu akşam yemek var onlara yazık söz yarın bi et alıyım da yapıyım

neden çekmişim bence sizeben de köfte, ızgara et bayılırım yani ama oruç açınca ne biliyim hep çorba falan yaptım işte köteli tavuklu onları yiyince de doydum cumartesi dışarda yaptık iftar ızgara yedim karışık mesela ve baya yedim yani

kızçeler ben geldim ama tam doymadım sanki ya Ortalama bi porsiyonda ssezar salata yedim+ 1 dl tb ekmeği
meyveli yoğurt yaparım ilerleyen saatlerde artıkın

tavuklu sezar mı sade mi çeşit olmayınca gözün doymamıştır bence senin kuşum

salata benıde kesmıyor ya yerm ama pısman olurum hep bende smdı zeytınyaglı fasulye soledım sebze de cok sevmıyomda :):) yanına da yogurt soledım 1 dılım ekmekle yerm.

ee lahmacun yyince bugün fasulye yoğurt mantıklı olmuş balım ay ben çok severim yaa ama benim kabağım var onu d açok seviyorum akşam gidince yerim yine

adım sayar gunluk ne kadar atmam gerekenıde soluyormu olmadı bakım bende kuzum.
cekmemıs derken az yıyorsun dıe dedım kuzum ben salaata pek yemem aparatıf gelır dıe dedıydım :)
aynen fasulye zeytnyaglı kalmısdı ama yedm cok yaglıydı suyunu yememeye calısdım anca kuzum evet dunden snra dıkkat ettm aksamda sulu kofte varmıs onu yerım salatayla ekmeksız tamam :)

Ohh bugünü haif atlatmış olursun tatlım dün dengelenir ben pedometer diye bir uygulama var ama androidde play store da onu indirdim günlük haftalık aylık gösteriyo ama nekadar yürümen gerek diye bi kural yok yani ama günde 10 bin adım atmak gerekiyor internette öyle yazıyor hep yani ben mesela eve dönerken 40 dk yürüyorum 4 bin adım falan o asıl yürüyüş aralıksız ama gün içinde in çık işe gel git falan zaten iş yerinden çıkana kadar 5000 oluyo

aynen dünü eritmem lazm bıde ev temızlıgı benım leslıe yı de yaparım tamam :)
anladım o adım ısını tel yanmda dolandırcam o zman sureklı :) bakım bende ındırım o zamn

ya benim tel bi türlü olmuyoo kii .. bence de ye çünkü çok az besleniyorsun kuzummç evet sade salata tavuk var bide şekoşum az yağı vardı sos yoktu limonu bol bi dilim ekmekle beraber ama beni iyi tanımışın he hiç baana göre değil çeşit lazım bi tek evlilikte teklik var ehehe kocam duymasın

burdayıımm balımm kocamın yarınki doğum gününe hazırlık yapıyorum semaa ayini bileti almış sirkeci de ona gidicez bende orada kat4 e rezervasyon yaptım haberi yok hediye işleriyle de uğraşıyorum oyy oyy ben de hiç hoşlaşmam bu işlerden hee

Kizlar gündüz oruç akşam halsizlik uyku hali burayı iyice bosladim takip ediyorum ama yazı yazmaya mecalim yokfazla abartmadan yiyorum dün biraz meyveli dondurma yedim iftardan sonraiftarda da patlıcan kebabiyla iki dilim beyaz ekmek yedim ve sonra dondurma ama sahur yapmadım sadece su ictim o kadar

yaaa aysun alemsın he evlılıkde teklık he zamnnda cıftledık smdı teke dusurduk dmı :):)
ay suprızler baslamıs ne guzel resmlerını beklıyorum ınstagramda haberın olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…