Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

aynen dünü eritmem lazm bıde ev temızlıgı benım leslıe yı de yaparım tamam :)
anladım o adım ısını tel yanmda dolandırcam o zman sureklı :) bakım bende ındırım o zamn

ee evet zaten genelde dolaştırıyoruz benceama yani öyle masa toplarken mutfağa git gel falan yaperken elimde olmuyo çünkü iftardan itibaren çok kalkıp oturuyorum çay koy otur tuvalete git onlarda taşımıyorum yani öyle olsa 15 bin olur heralde neyse ki okadar delirmedim henüzçantanda olması ve programın açık olması yeterli dışardayken evde de özellikle adım atıcaksan koşu bandı lesli falan cebe konabilir yani çok hoplama zıplama değilse

ohh kolay gelsin tatlım inşallah içinize sinen üzel bir akşam olur kat4 güzelmi yaa ben çok duydum da fırsat olmadı hiç

yaa sen çeşit seversin salata kesmez aslında çeşit ben de seviyorum güzel oluyo cumartesi dışarda yaptık işte ne güzeldi ama evde de biri hazırlasın ben kurulayımeve gidip de son 15dk kala hazırlamaya mecalim olmuyo

ben kuzu sırkette lavobaya gıderken alıyorum :) smdı adım atıyorum ya dakkası ıcınde alıyorum ama eve gıdınce bı kenarda kendı halınde duruyor gercekden bıde onla mı ugrascaz dmı ya evde ısler varken :) zaten yaknda bogazımıza baglıcaz orda dursun :):)

di mi o haldeyiz gerçekten işte bende lavaboya falan ya da molaya terasa çıkarken alıyorum özellikle adımlar boşa gitmesin diye ama evde özellikle adım saymak için tamamlamak için yürümüyosam öyle masada ya da şarjda oluyo kendisi

sen yükledin mi program var mıydı zaten telefonda androidliysen pedometer güzel aslıcanım

yaaa aysun alemsın he evlılıkde teklık he zamnnda cıftledık smdı teke dusurduk dmı :):)
ay suprızler baslamıs ne guzel resmlerını beklıyorum ınstagramda haberın olsun.
herşeyim çeşit çeşit ya onun için söyldim kızz oo artık son moda çift birsürü kadın var vallaa çift çift

oo son 15 dk da olsa varya neeler yaparım açsamm bende hazırcıyım aman bizde kimse yapmasın yapınca olay oluyoo valla tatlılar yağlılar off.. Ni yedin baak söylemedin karışık ızgara hee siz bi evlenin enişte sana kilo aldırcak bencee

kat4 güzelmiş yorumları okudum fotolarda iyi manzaralı yeri ayırttım du bakam ne çıkacak fotoları aticiğim kızlar

evde de bızden ayrı takılsnlar onlarnda bı özel hayatı olsun dmı :):)

sen yükledin mi program var mıydı zaten telefonda androidliysen pedometer güzel aslıcanım

yok kuzu ben daha yuklemedm yanıma almamın amacı bende bılmıorum :):)
herşeyim çeşit çeşit ya onun için söyldim kızz oo artık son moda çift birsürü kadın var vallaa çift çift

takılıyorum kuzu bende cok severm yemekde cesıt az az yıceksn hepsınden. Allah göstermesın kuzu var tabı

aaa yazdım yaaa pazar günüüü künefe yedim falan diyee işte onda karışık ızgara 1 adet kuru patlıcan dolması bamya çorbası ve künefe yemiştim

delii

işte androidsen pedometer yükle kuzum

künefe diyince hatırladımm
o daha akılda kalıcı tabiii

benimki beni şişmanlatmaz aslında ben şişmanlamaya müsaitimyani ben kararında yiyemiyorum sevdiğim bişey olunca o mesela sütlaç yedi ben künefe adamın ne suçu var di mi ama şöyle de bişey var 6 aydır inanılmaz destek oldu normalde yedirmeye çalışır sürekli onun için çok zordu bana bişey yedirememek bir de memnundu o kilomla ilgili sorunu da yoktu öyle olunca daha bi rehavet oluyo ama işte neyse ki ben kendim bi gaza geldim

yazlıkları çıkardım geçen yaz aldığım iki şortum vardı bir ben daha girer içlerine şort almam gerek ama şükürlr olsun küçük beden şort almam gerek

ya bende görcekmiyim o günleri 50 liler ve benn onlar yiyor ye demese bile yiyesi geliyor insnaın valla benimkide dün spor yapıyorum kola koyayım mı diyor te Allahım kararında yiyememek bence bizi burada toplaştıran şey ama şimdi şükür iyiyiz ben 3000 cal alıyordum düşün yani beyaz ekmeği bi tanesini hemen hemen yiyordum şimdi tahıllı ve 4 dilimi geçmiyoruz şükür

Aynen işte ben de bi oturrum 1 paket cips bir dikdörtgen paket çikolata 2 bardak kola akşam bi de bak bu dediklerim sadece 2000 kalori eder bi de bütün gün sabah poğaça börek öğlen döner dürüm ya da hamburger patates yani 3000 i de geçtiğim günler çoktur akşamları biraaa biranın yanında sayısız fıstıkkararında sözü bana çok uzaktı aynen öyle kuşum bak dün akşam türk kahvesi yaptım bir minik kare bitter aldım paketten aketikoydum dolaba bu konuda kendimi eğitmem lazım hala olmadı yani o sütlü çikolata olsaydı devam ederdim

Tabii ki göreceksin ki senin boyun biraz daha iyi 60da bile süper olursun eminim ama gayet güzel görüceksin ulaşıcaksın hedefine spora da başladın tatili düşün seni kimse tutamaz bebeğim

Tamam bebeğim sınırlamıcm kendimi çabucak gtck inşallah :) bende kabak yapıyorum akşama yerim barik bu sabah yulaf süt tarçın yaptm öğlen kuru fasulye yoğurt bi dilim çiya tohumlu ekmek yedm arada yoğurt salatalık akşamda kabak yopurt salatalık yaparım miiis :)))

6000 adım sayara göre her gün olmasada 3 4 gün atıyom ben kuzum :)) pili unuttum

Aayy kuzum benimde şortlar oluyor ama bol gelmesi lazım fiti fit oldu senin gibi olsam ne var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…