- 15 Nisan 2016
- 2.423
- 4.059
- 53
- 27
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #9.441
Kuzummm yuvarlak pil işte markette yok kahrolası pil bankaya gittim beebekle bide garibimi sıcakta yürüttüm pil yok ayol unuttum şaka gibiyimtartı için mii kuzumm bende almadım ama ben tartımı atıcam buna karar verdim yuvarlak pilmiş bizimkiiyürüyüş içinbde bende tebrik koyuyorum hee
amaaan onun için gitmemiş miydinyine 1 saat yürüdüm geldm kuzum pil almayı unuttum iyimi
Tabii ki göreceksin ki senin boyun biraz daha iyi 60da bile süper olursun eminim ama gayet güzel görüceksin ulaşıcaksın hedefine spora da başladın tatili düşün seni kimse tutamaz bebeğim
Kuzummm yuvarlak pil işte markette yok kahrolası pil bankaya gittim beebekle bide garibimi sıcakta yürüttüm pil yok ayol unuttum şaka gibiyimannem taksiye bin diye ısrar etti yürüdüm pes etmedim
Lokurum bankaya uğradım bebeğe bady aldım unuttum pili sıcağı beynime yedim geldm ay çok şaka gibiyimamaaan onun için gitmemiş miydin
1 saat sürdü geze gze baya yol yaptm ama 4888 adım atmşm sadece kuzukız nere gittin öyle bi saat bayağıda sürmüş yaa
Aynen işte ben de bi oturrum 1 paket cips bir dikdörtgen paket çikolata 2 bardak kola akşam bi de bak bu dediklerim sadece 2000 kalori eder bi de bütün gün sabah poğaça börek öğlen döner dürüm ya da hamburger patates yani 3000 i de geçtiğim günler çoktur akşamları biraaabiranın yanında sayısız fıstık kararında sözü bana çok uzaktı aynen öyle kuşum bak dün akşam türk kahvesi yaptım bir minik kare bitter aldım paketten aketikoydum dolaba bu konuda kendimi eğitmem lazım hala olmadı yani o sütlü çikolata olsaydı devam ederdim
Enamm benim.hatunlae cikmis bende yoruldum.bgun davetyeleri bastirdim almaya gidim dedim cagaloglundaymis yeri gülhanede in dedi bende yol kisaymis epey uzattm terden su oldum snra gene tranvayla dondum yazamadim o ara
lokur
Enaaa yazm cikmis yavru ben bulamadim ya bidaha yazdim. Aynen kuzu keyfli ama hava cok sicakdi ya direk dus almam lazm hareketlerimi yapip ole yapicam.Hayırlı olsun kuzumm ohh olsu keyifli bir iş için gitmişsin
Ohh bugünkü menün çok güzel balım yürüşün d eoldu miss misss aynen devam tartılmasan da ben diyorum sana verirsin bu hafta 54,5 tamamdırTamam bebeğim sınırlamıcm kendimi çabucak gtck inşallah :) bende kabak yapıyorum akşama yerim barik bu sabah yulaf süt tarçın yaptm öğlen kuru fasulye yoğurt bi dilim çiya tohumlu ekmek yedm arada yoğurt salatalık akşamda kabak yopurt salatalık yaparım miiis :)))
Aayy kuzum benimde şortlar oluyor ama bol gelmesi lazım fiti fit oldusenin gibi olsam ne var
enee bayağıda yiyormuşun kuzum cidden ben de yerim ama o kadar abur cbur değil yemek yerim benBira çok göbek yapıyor ya o kesinlikle olmamalı o yüzden.. bitter mi dedinnn kızz bitter bırakılır mı hemde türk kahvesiyle batır çıkar batır çıkar yee hıhh
4 cm fark var aramızda bişey yok şekoşum ama ben olamam, tığ gibi diyetisyencim bile 58 olmak istiyorum diyince o biraz zor dedi 60 idealin dedi ondan sonra ümidimi kestimsporda az yapıyorum ya ama daha da yapmam lazım bakalım cuma akşamına artkın
Ohh bugünkü menün çok güzel balım yürüşün d eoldu miss misss aynen devam tartılmasan da ben diyorum sana verirsin bu hafta 54,5 tamamdır
e sen de yap 3 ay daha bak neler oluyo kuzum benim gibi olmana 2,5 kilo var gören de 10larca kilo fark var sanır üstelik boyun da daha uzun sen zaten benim gibi görünüyosundur şuanhem ben o şortları giyerken geçen yaz 68-69 kiloydum
ya ben sütlü çikolatacıyım kuzum bitterde kesilirim o yüzden bitter alıyorumdevam etmediğim bi o var
lokur cum ne guzel sortlarn bol gelmis kesn bennkilerde gelir kac yildir giyiyodum almiyodum zaten onlarida daha giymem bu sene alicam tatile biseler bakalim.
cancanlar ben çıktım, akşam uğramaya çalışırım iftardan sonra öpücükleeer
Oyyy ne güzel heyecanlar bunlar kuzum :) merak ettim foto atsana :))Kizlar ben geldim bgun davetyelerim olmus onlari almaya gttim cok yoruldum yoluda uzatmisim birazcik epey sicakdida.
lokur cum ne guzel sortlarn bol gelmis kesn bennkilerde gelir kac yildir giyiyodum almiyodum zaten onlarida daha giymem bu sene alicam tatile biseler bakalim.
Ohh bugünkü menün çok güzel balım yürüşün d eoldu miss misss aynen devam tartılmasan da ben diyorum sana verirsin bu hafta 54,5 tamamdır
e sen de yap 3 ay daha bak neler oluyo kuzum benim gibi olmana 2,5 kilo var gören de 10larca kilo fark var sanır üstelik boyun da daha uzun sen zaten benim gibi görünüyosundur şuanhem ben o şortları giyerken geçen yaz 68-69 kiloydum
ya ben sütlü çikolatacıyım kuzum bitterde kesilirim o yüzden bitter alıyorumdevam etmediğim bi o var
Ne guzel kuzum ya insallah gidicek ay tatil yaklasiyor kiyafette dert gerckeden. Bende ole 60 ilk defa gorucem epey zman olmus harbi. Bundan snra fazla kilo gormemek dilegiyle[/QUOTE]ben de işte geçen yaz almıştım lcw den 2 tane ama inanamadımyani elbiseler falan daha nomral duruyo ama şort direk belden basenden tuttuğundan durmuyo yani şükürler olsun şu kalan 2 kilo da gitsin ortaokuldan beri ilk kez 50 olucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?