Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

tartı için mii kuzumm bende almadım ama ben tartımı atıcam buna karar verdim yuvarlak pilmiş bizimkii yürüyüş içinbde bende tebrik koyuyorum hee
Kuzummm yuvarlak pil işte markette yok kahrolası pil bankaya gittim beebekle bide garibimi sıcakta yürüttüm pil yok ayol unuttum şaka gibiyim annem taksiye bin diye ısrar etti yürüdüm pes etmedim

Tabii ki göreceksin ki senin boyun biraz daha iyi 60da bile süper olursun eminim ama gayet güzel görüceksin ulaşıcaksın hedefine spora da başladın tatili düşün seni kimse tutamaz bebeğim

4 cm fark var aramızda bişey yok şekoşum ama ben olamam, tığ gibi diyetisyencim bile 58 olmak istiyorum diyince o biraz zor dedi 60 idealin dedi ondan sonra ümidimi kestim sporda az yapıyorum ya ama daha da yapmam lazım bakalım cuma akşamına artkın

enee bayağıda yiyormuşun kuzum cidden ben de yerim ama o kadar abur cbur değil yemek yerim ben Bira çok göbek yapıyor ya o kesinlikle olmamalı o yüzden.. bitter mi dedinnn kızz bitter bırakılır mı hemde türk kahvesiyle batır çıkar batır çıkar yee hıhh

Enamm benim.hatunlae cikmis bende yoruldum.bgun davetyeleri bastirdim almaya gidim dedim cagaloglundaymis yeri gülhanede in dedi bende yol kisaymis epey uzattm terden su oldum snra gene tranvayla dondum yazamadim o ara

lokur

Enamm benim.hatunlae cikmis bende yoruldum.bgun davetyeleri bastirdim almaya gidim dedim cagaloglundaymis yeri gülhanede in dedi bende yol kisaymis epey uzattm terden su oldum snra gene tranvayla dondum yazamadim o ara

lokur

Hayırlı olsun kuzumm ohh olsu keyifli bir iş için gitmişsin

Kizlar ben geldim bgun davetyelerim olmus onlari almaya gttim cok yoruldum yoluda uzatmisim birazcik epey sicakdida.

lokur cum ne guzel sortlarn bol gelmis kesn bennkilerde gelir kac yildir giyiyodum almiyodum zaten onlarida daha giymem bu sene alicam tatile biseler bakalim.

Ohh bugünkü menün çok güzel balım yürüşün d eoldu miss misss aynen devam tartılmasan da ben diyorum sana verirsin bu hafta 54,5 tamamdır
Aayy kuzum benimde şortlar oluyor ama bol gelmesi lazım fiti fit oldu senin gibi olsam ne var

e sen de yap 3 ay daha bak neler oluyo kuzum benim gibi olmana 2,5 kilo var gören de 10larca kilo fark var sanır üstelik boyun da daha uzun sen zaten benim gibi görünüyosundur şuan hem ben o şortları giyerken geçen yaz 68-69 kiloydum

ya ben sütlü çikolatacıyım kuzum bitterde kesilirim o yüzden bitter alıyorumdevam etmediğim bi o var

lokur cum ne guzel sortlarn bol gelmis kesn bennkilerde gelir kac yildir giyiyodum almiyodum zaten onlarida daha giymem bu sene alicam tatile biseler bakalim.[/QUOTE]

ben de işte geçen yaz almıştım lcw den 2 tane ama inanamadım yani elbiseler falan daha nomral duruyo ama şort direk belden basenden tuttuğundan durmuyo yani şükürler olsun şu kalan 2 kilo da gitsin ortaokuldan beri ilk kez 50 olucam

sen diyetisyeni falan boşver kendini hiç şartandırma ışın karaca nasıl bir kadındı bak incecik oldu hiç öyle bişey yok bu iş kararlı olmaya bakar önemli olan senin kendini aynaya baktığında güzel hissetmen 60da güzel hissediyosan tabii ki 60 da olur ama illa 50 li kiloları görmek istersen de görürsün

ben de işte geçen yaz almıştım lcw den 2 tane ama inanamadım yani elbiseler falan daha nomral duruyo ama şort direk belden basenden tuttuğundan durmuyo yani şükürler olsun şu kalan 2 kilo da gitsin ortaokuldan beri ilk kez 50 olucam[/QUOTE]
Ne guzel kuzum ya insallah gidicek ay tatil yaklasiyor kiyafette dert gerckeden. Bende ole 60 ilk defa gorucem epey zman olmus harbi. Bundan snra fazla kilo gormemek dilegiyle

Oyyy ne güzel heyecanlar bunlar kuzum :) merak ettim foto atsana :))

ben de işte geçen yaz almıştım lcw den 2 tane ama inanamadım yani elbiseler falan daha nomral duruyo ama şort direk belden basenden tuttuğundan durmuyo yani şükürler olsun şu kalan 2 kilo da gitsin ortaokuldan beri ilk kez 50 olucam[/QUOTE]
İnşallah kaçamaksız kapatırım günü kuzum benim :) ne güzel moral verdin öyle seviyom seni valla enerjim yerine geldi kendimi bi an daha zayıf bile hissettim bu hafta sonuna kadar pil mutlaka bulucam kuzum inşallah 54.5 olmuşumdur çok heeycanlıyım ama sen bayadır spor yapıyosun kuzum sıkısın maşallaaah

Ne guzel kuzum ya insallah gidicek ay tatil yaklasiyor kiyafette dert gerckeden. Bende ole 60 ilk defa gorucem epey zman olmus harbi. Bundan snra fazla kilo gormemek dilegiyle[/QUOTE]

Aminn kuzum inşallah şu hedeflere bi ulaşalım da ondan sonra sıkılaşmaya adarız kendimizi yani hala etliyim ben ne yağ varmış bee ver ver bitmedi 50 olunca da sıkılaşmaya odaklanıcam valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…