Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

İnşallah kaçamaksız kapatırım günü kuzum benim :) ne güzel moral verdin öyle seviyom seni valla enerjim yerine geldi kendimi bi an daha zayıf bile hissettim bu hafta sonuna kadar pil mutlaka bulucam kuzum inşallah 54.5 olmuşumdur çok heeycanlıyım ama sen bayadır spor yapıyosun kuzum sıkısın maşallaaah[/QUOTE]
Kuzum tabii ki olursun kaçamak yapma güzel beslen bak görücen bu hafta 54 lü bişeyler
Ben evet spor yapıyorum bayadır yani 3 aydır yürüyorum squat ara ara yaptım ama bu ay düzenli yapıyorum baya dambıl da çalışıyorum ama işte nasıl yağlıymışım yaa hala bacaklar kollar göbek var yani istediğim gibi değil inşallah hedefe ulaşınca da sıkılaşmaya odaklanıcam tamamen yani okadar çabaya daha sıkı olmam lazım

Kızlar iftarım
1 kase nohutlu köfteli çorba
2 dilim tb ekmeği
1 yemek tabağı lorlu çoban salata
3 dilim karpuz

Şimdi yeşil çay içiyorum 5 gündür maydonoz suyu içiyodum 1 hafta ara vericem tekrar başlıycam iltihap söktürüyo ve ödem attırıyo diye içiyorum ama cildime de iyi geldi

Kuzum tabii ki olursun kaçamak yapma güzel beslen bak görücen bu hafta 54 lü bişeyler
Ben evet spor yapıyorum bayadır yani 3 aydır yürüyorum squat ara ara yaptım ama bu ay düzenli yapıyorum baya dambıl da çalışıyorum ama işte nasıl yağlıymışım yaa hala bacaklar kollar göbek var yani istediğim gibi değil inşallah hedefe ulaşınca da sıkılaşmaya odaklanıcam tamamen yani okadar çabaya daha sıkı olmam lazım[/QUOTE]
54.7 bile olsa iyidir kuzum dediğin gibi :) çikolata falan yemesem dondurmada yemesem fast food yok hiç minik kaçamak yapmasam kesn 54lü görürüm kabak 3 ymk kşğı bi haşlanmş yumurta bi domates bi soğan 4 ymk kaşığı yoğurt bi dilim ekmek yedm birazck fazla oldu ama acıkmayım dye yaptm evet bebeğim hedefe ulaşınca sıkı olmak mesele şöyle fit fit ay varya nasıl bakıp bakıp özeniyom olcaz ama inşallaaaah

54.7 bile olsa iyidir kuzum dediğin gibi :) çikolata falan yemesem dondurmada yemesem fast food yok hiç minik kaçamak yapmasam kesn 54lü görürüm kabak 3 ymk kşğı bi haşlanmş yumurta bi domates bi soğan 4 ymk kaşığı yoğurt bi dilim ekmek yedm birazck fazla oldu ama acıkmayım dye yaptm evet bebeğim hedefe ulaşınca sıkı olmak mesele şöyle fit fit ay varya nasıl bakıp bakıp özeniyom olcaz ama inşallaaaah[/QUOTE]
Aslında çok olmamış kuzum bütün gün ne yedin ki sağlıklı yemişsin yani kaçamak yapma kuzum küçük büyük yapma yani bak 54 ler seni bekliyo

sanki zor balım ya 57 lisedeyken öyleydim ama kilodan değil iriliktendi ay 60 olim hele 58 i zorlayıp orada yerleşcem vallaa

daha sürecek sanrıım bu lor sevdası ama güzel bi menü şekoşum. Maydonozda da devam etmen iyi ben süt durumundan içemiyorum on numara bişi

Günaydınn kızlar

Hemen raporu vereyim :
Sabah : 2 yk kaşığı lorlu yumurta yarısınıda kızçeme bıraktım
2 küçücük dilim köy peyniri
2 zeytin
1 tk tereyağ + 1sürümlük bal
1 tk nutellaa ( ekmek üstüne sürdüm sanırım şekerim düştü o an o yüzden )
2 dl tb ekmeği

Akşam menüm : 1 kase şehriye çorbası + 1 porsiyon yoğurtlu pişmemiş semizotu + 1 dilim peynir + 1tk tereyağ + 1zeytin + 1dl tb ekmeği yedim dün ara öğünümde mc vities diye bi büsküviden 3 tane yemiştim oradan sırf 200 cal almışım oysaki diyet yanii.. Neyse totalde gün sonu : 1490 cal ile bitti

Gunaydinlarrrrr

Aksam menum
Sulu köfte 2 kasik bulgur pilavi yogurt ve karpuz

Sabah kahvaltim unonun sandivic ekmegini yaridan kesdim icine lor peynir 1 tanede burgu peynir 4 ceviz.

Sabah tartida cok cjkiyom adet diye mi bilemedim

Aksam bide karin calisdim leslie yaptim ama 25 dk yapabildim. Bide babamla vielanda yuru

Oyyy ne güzel heyecanlar bunlar kuzum :) merak ettim foto atsana :))
Atarim tabi kuzum ayarlim resmi cekcem.
Ne guzel kuzum ya insallah gidicek ay tatil yaklasiyor kiyafette dert gerckeden. Bende ole 60 ilk defa gorucem epey zman olmus harbi. Bundan snra fazla kilo gormemek dilegiyle

Aminn kuzum inşallah şu hedeflere bi ulaşalım da ondan sonra sıkılaşmaya adarız kendimizi yani hala etliyim ben ne yağ varmış bee ver ver bitmedi 50 olunca da sıkılaşmaya odaklanıcam valla[/QUOTE]
Kuzum sen gayet iyisin bence skilasirsnda sonucta sporunuda duzenli yapiorsun ne gzl ben her xmanki gbi dugune az kaldi spora basladim teyzem dun diyor bu kocan icin mi denize girmek icin mi diyor dedm aaa bikini nasil giyicem sonra ☺☺☺ saka maka az kaldi ya bugunde kaynanamlar bzde ben ne yicem

Afiyet olsun kuzum insann cani bazen tatli istiyor sabah alman da harika olmus. Bende sahurda yiyordum ya bi bandiriordum ekmegi kaseyi bitiririmde iste dur diordum ☺☺☺

Günaydın kuzumm menün iyi enfes az kaloriii adet olman 2 kilo fark attırır bitince 2 günde tartıda düzelir kuzum. ayrıca sendemi lor yedinn Amaan Allahım lor hareketi lokur sayesinde çılgınca büyüyorr spora da bi koyulur

Afiyet olsun kuzum insann cani bazen tatli istiyor sabah alman da harika olmus. Bende sahurda yiyordum ya bi bandiriordum ekmegi kaseyi bitiririmde iste dur diordum ☺☺☺

ben severim ama çokta aramam kuzum ama gerçekten çaya bile şeker doldurasım geldi o yüzden dedim dur nutella yiyeyim akşam 1 e kadar iş yaptım demek şekerim düşmüş. nutella en çok waffle yakışıyor hacıı

kuzum ne bılım moralım bozuluyor zaten bılıorum vucudum cok sıs ama 5 gunum bugun yanı gtsn kılolar :) bu tahsıldaroglunn lorunu cok severm ben peynır surmeye usenırım her

ah ah waffle harıka ya gecen yenıkoye gttık nasıl kokuyor nısanlım yıyelm dıyor dedm yok ben tatlınn her turlusunu yerım :) tabı sekernde dusmus olabılır o kdr ısteduıyse canın aksam ne temzlıgı yaptn hafta ıcı

Temizlik değilde evimi topladım kızımı yıkadım uyuttum babası ile 15 dk bi kahve keyfi yapıp onu da uyuttum arka misafir odam full yıkaanmış kurumuş çamaşırlarla doluydu bi ton katla yerleştir kızımın dolabını düzelttim sonra da 40 dk ütü yaptım sonra da duş yaptım derken 1 oldu saat waffle konusunda dayanamam çok bayılırım ama frenliyorum kendimi çünkü çook kalorili onu yemek için 2 öğün yemek yememek lazım ben loru murat beyden aldım ama aklımda olsun tahsildaroğlu daa hepimiz alıştık vallaa he hafta sonu arpa şeyriye salatası yapıcam lorda kayucam içine

oy kuzum baya ıs yapmıssın calısınca cok zor oluyordur fgercekden. bı kac ay sonra bende cok yakınen sızı anlıcam :)
aynen waffle konusunda frenlememız lazm kendımızı yoksa yanarız :):) evet murat beyde vardır ben sokdan aldım bız karadenızlıyız ya minci yapar annem onun gıbı oluyor daha yumusagı o tyuzden sevıyorum. ımmm salatan guzel olcak gıbı bugun oglen bende hafıf yıcem aksama az az yıcem bakalım.

Benim lorum daa günlük süt aldığım yerde satılıyo kendileri yapıyolarmış markasız ama baya sade bi lor o tahsildaroğlu falan çok lezzetli benimki tek biraz tatsız olur o yüzden salatasını tosunu falan yapıyorum

ayrıca waffle demeyinnnzaten hergün acıbademde o meşhur waffle cı var onun önünde geçiyorum şimdi makarna ve gözlemeden sonra listeye bir de waffle eklemem gerekicek

Bozulmasın moralin kuzu benim tam ödemi atmam bittikten sonra 3-4 gün geçiyo anca öyle yani bir de maydonoz çayı içebilirsin akşamları regl bitince kaynat suyunu iç ödem attırıyo ve spor da yaptığından kasların harekete geçtiğinden o da fazla gösterir tartıda o yüzden spor 1 gün yapıp 1 gün ara vermek lazım

Ben de ortaokulda 50 ydim düşün yani en son 5 sene önce 53 olmuştum bir de çok kısa süre bukez başarıcam inşallah azmettim aynen sen bi 60 ol sonra da 58e sabitle ki o kızınla eşinle olan fotoda bile çok kilolu durmuyosun 60 olsan da demek çok iyi görünüceksin sen

afiyet olsun kuzum hafif ve güzel olmuş ay yoğurtlu semizotu ben de yapıyım yaaa

o bisküviler birden çıktı orataya ve heryerde ne çok var benim de sürekli gözüme çarpıyo ama evet ne yazık ki bu diyet bisküvilerin hepsi aslında çok kalorili ben de etiformun çikolatalısını severim ama zaten nerdeyse normal çikolata hesabına geliyo yani

afiyet olsun kuzum çok güzel akşam da sabah da sporların da harika 25 dk da az değil ki tabrikleer

Sporumu yazmamışım,
dün iş yerinde 1000 adım step yapmıştım öğleden sonra
Akşam iş çıkışı eve yürüdüm 35-40 dk
iftardan sonra 11 gibi de adımlarımı 10 bine tamamlamak için 1500 adım attım evde lesli gibi arada koşar gibi arada yürür gibi terletti baya sonra da 80 squat

kuzu bende ole yapıorm zaten 1 gun ara verdm bugunde yapamıcam yarın gene yapıcam maydonoz suyunu yapım o zman kaynatcam suyunu ıccem dmı regılden snra baslıyım onada.

bızım su bogazmz durmaz kuzu sen aysunla bana bakmak sayemzde kız kılo alıcak :):)

saol kuzum bıseler yaptım tam yapcakdm da terledm bıde dus once alınca dedm taamam yeter annemlerde yanmda gülüyorlar bana :):)
evet bende mavıl yesıl bıskuvulerınden yıyordum smdı yemıcem daha aynen normal bıskuvuyle fark yok bazen grısını arada yapcm yada cevız fındık onlardan daha ıyı
senlede aynıyız lokurum benmde bı 5 8 yıl olmusdur 63 gormusdum dıye hatrlıyom dıger 60 dı ortaokulda anca :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…