- 6 Mart 2014
- 3.091
- 6.232
- 158
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #9.481
Sporumu yazmamışım,
dün iş yerinde 1000 adım step yapmıştım öğleden sonra
Akşam iş çıkışı eve yürüdüm 35-40 dk
iftardan sonra 11 gibi de adımlarımı 10 bine tamamlamak için 1500 adım attım evde lesli gibi arada koşar gibi arada yürür gibi terletti baya sonra da 80 squat
Kuzum sen gayet iyisin bence skilasirsnda sonucta sporunuda duzenli yapiorsun ne gzl ben her xmanki gbi dugune az kaldi spora basladim teyzem dun diyor bu kocan icin mi denize girmek icin mi diyor dedm aaa bikini nasil giyicem sonra ☺☺☺ saka maka az kaldi ya bugunde kaynanamlar bzde ben ne yicem[/QUOTE]Atarim tabi kuzum ayarlim resmi cekcem.
Aminn kuzum inşallah şu hedeflere bi ulaşalım da ondan sonra sıkılaşmaya adarız kendimizi yani hala etliyim ben ne yağ varmış bee ver ver bitmedi 50 olunca da sıkılaşmaya odaklanıcam valla
Aslında çok olmamış kuzum bütün gün ne yedin ki sağlıklı yemişsin yani kaçamak yapma kuzum küçük büyük yapma yani bak 54 ler seni bekliyo[/QUOTE]54.7 bile olsa iyidir kuzum dediğin gibi :) çikolata falan yemesem dondurmada yemesem fast food yok hiç minik kaçamak yapmasam kesn 54lü görürüm kabak 3 ymk kşğı bi haşlanmş yumurta bi domates bi soğan 4 ymk kaşığı yoğurt bi dilim ekmek yedm birazck fazla oldu ama acıkmayım dye yaptmevet bebeğim hedefe ulaşınca sıkı olmak mesele şöyle fit fit ay varya nasıl bakıp bakıp özeniyom olcaz ama inşallaaaah
kuzu bende ole yapıorm zaten 1 gun ara verdm bugunde yapamıcam yarın gene yapıcam maydonoz suyunu yapım o zman kaynatcam suyunu ıccem dmı regılden snra baslıyım onada.
bızım su bogazmz durmaz kuzu sen aysunla bana bakmak sayemzde kız kılo alıcak :):)
saol kuzum bıseler yaptım tam yapcakdm da terledm bıde dus once alınca dedm taamam yeter annemlerde yanmda gülüyorlar bana :):)
evet bende mavıl yesıl bıskuvulerınden yıyordum smdı yemıcem daha aynen normal bıskuvuyle fark yok bazen grısını arada yapcm yada cevız fındık onlardan daha ıyı
senlede aynıyız lokurum benmde bı 5 8 yıl olmusdur 63 gormusdum dıye hatrlıyom dıger 60 dı ortaokulda anca :):)
Aslında çok olmamış kuzum bütün gün ne yedin ki sağlıklı yemişsin yani kaçamak yapma kuzum küçük büyük yapma yani bak 54 ler seni bekliyo
İnşallah kuzum benim sanki 57 oldum gibi tartılmam lazım en acilinden
Di mi yaa ben işte burda işe başlamadna önce 1 sene çalışmadı 72 kiloya falan çıkmıştım sonra yine böyle bi diyete başladım 53 oldum ama sanırım biraz daha kısa sürede olmuştum 6 ayda falan sanırım yine böyle sağlıklı beslenme ile bir de koşu bandında yürüyodum ve leslie yapıyodum sonra ne olduysa hiiç hatırlamıyorum bi de bakmışım 59 olmuşum yine küçük bi diyet 1 aydaverdim s böyle irili ufaklı inişler çıkışlar derken son iki sene de ye iç bi d ebaktım 67-68 kasım sonu işte birden bi gaza geldim iyi ki daha geç kalmamışım yaz geldi hala bitmedi ama biticek
terledikten sonra aslında bi 10dk daha devam etsen yağ yakımı terlemeyle başlıyo çünkü ama yine de çok iyi kuzum yan gelip yatmaktansa
maydonuz kaynayan suya 8-10 tane saplı maydonuz atıyorum ben 4-5dk daha kaynatıyorum ılıyınca içiyorum 2 bardak kadar bi iftarda bi sahurda ama cildime de iyi geldi sanki iç kuzum tabii
ben de çook canım isterse bitter falan yiyorum hatta bitterle fındık aynı anda ama 2 küçük kare bitter 5-6 fındık yaniama o bisküviler boşa karbonhidrat, çok seviyodum da bu diyette yemedim en iyisi tam buğday unundan kek yapıp ondan yemek yaa valla yapıcam bu haftasonu artık pekmez tam buğday unu ile bir kısmını da şerit kesip serin fırına atıyorum kıtır kıtır pastanelerde satılır ya selanik gevreği ondan yapıcam birazını da
oy kuzum baya ıs yapmıssın calısınca cok zor oluyordur fgercekden. bı kac ay sonra bende cok yakınen sızı anlıcam :)
aynen waffle konusunda frenlememız lazm kendımızı yoksa yanarız :):) evet murat beyde vardır ben sokdan aldım bız karadenızlıyız ya minci yapar annem onun gıbı oluyor daha yumusagı o tyuzden sevıyorum. ımmm salatan guzel olcak gıbı bugun oglen bende hafıf yıcem aksama az az yıcem bakalım.
Günaydıınnnnn hu huuuuu
İftarımı yazmıştım..
Sahurum
1 yumurtadan omlet
3 yk yoğurt
Çavdar ekmeğine lorlutost
3 dilim karpuz
2 tam ceviz
waflle yicem ben bana temmuzda ama onu o programa yazdım şimdiikBenim lorum daagünlük süt aldığım yerde satılıyo kendileri yapıyolarmış markasız ama baya sade bi lor o tahsildaroğlu falan çok lezzetli benimki tek biraz tatsız olur o yüzden salatasını tosunu falan yapıyorum
ayrıca waffle demeyinnnzaten hergün acıbademde o meşhur waffle cı var onun önünde geçiyorum şimdi makarna ve gözlemeden sonra listeye bir de waffle eklemem gerekicek
Ben de ortaokulda 50 ydim düşün yani en son 5 sene önce 53 olmuştum bir de çok kısa süre bukez başarıcam inşallah azmettimaynen sen bi 60 ol sonra da 58e sabitle ki o kızınla eşinle olan fotoda bile çok kilolu durmuyosun 60 olsan da demek çok iyi görünüceksin sen
afiyet olsun kuzum hafif ve güzel olmuş ay yoğurtlu semizotu ben de yapıyım yaaa
o bisküviler birden çıktı orataya ve heryerde ne çok var benim de sürekli gözüme çarpıyo ama evet ne yazık ki bu diyet bisküvilerin hepsi aslında çok kalorili ben de etiformun çikolatalısını severim ama zaten nerdeyse normal çikolata hesabına geliyo yani
afiyet olsun kuzum çok güzel akşam da sabah da sporların da harika 25 dk da az değil ki tabrikleer
Sporumu yazmamışım,
dün iş yerinde 1000 adım step yapmıştım öğleden sonra
Akşam iş çıkışı eve yürüdüm 35-40 dk
iftardan sonra 11 gibi de adımlarımı 10 bine tamamlamak için 1500 adım attım evde lesli gibi arada koşar gibi arada yürür gibi terletti baya sonra da 80 squat
aynı benı anlatmıssın canım bende bu yoldan cok gecdm bı verdım bı aldm dıyetsyene gıttım tam 63 oluyorum ben yaparm havalara gırdım hep gerı aldım bunca zmanımıza yazık ettık ınsallah bundan sonra almayız.
evet dogru dıorsun asıl telde snır ettı benı vıdeoda durdu falan dedm tamamdır :):)
maydonuzu tamam bende ıcım sabah aksam cıldımde sıvılcelerıme ıns ıyı gelır :)
bıtter bende alırdm bende bısey var tıkanıyorum ama bıtırcem bu kotu huyumdan bole oldum bakalım böle az az yapıcam araları meyve seklınde de yaparsam daha ıyı olur benım ıcın.
benmde dıyet dıılde gecen kuzenm bı kek yaptı harıkaydı nısanlıma yapım dıorum ama bılıyorum bende dayanamam ya of of bıseler yapma ıstıyorum kılo ıcın korkuyorum.
kızlar şimdi sakin olun ve beni dövmeyin herşey bilgim dahilinde yapılmıştır.
2 dene poğaça yedim ama bi sorun neden yedim nasıl yedim
öğlen yemeği niyetine yedim. çünkü o 40dklık molamı kuaförde geçiricem fön çektiricem bilerek erken yedim ki zararı olmasın uzun sürede tok tutar beni akşam 20:30 a kadar daha aktivya dışında bişey yemicem.
yani lorlu ekmek de mi yapsam acabasalatayı haftasonu yapıcam ben çok seviyorum zati o salatayıı.. kız mıncı nee ? mıhalamamıı
Lorrlu tosttamı yaptınanlatabildim mi şekoşş. Menü güzel bebişim
waflle yicem ben bana temmuzda ama onu o programa yazdım şimdiikKemal usta mı o onun modadada var. bayılıyorum oraya (dadada bi an düz gidiyordum )
ayy keşke lokur ya . semizotu candır çok az kalorili valla otur tencereye yanii. ben bi daha almicam üstünde yazmıyordu yedikten sonra netten baktım aman Allahımm fena eti formu bende severim ama onlarda öylee
darısı başıma
ilk satırlarda paniğe kapıldım ama sonra devam edince sakinleştim
yani lorlu ekmek de mi yapsam acabadukan yaparken çok yapardım lor yulaf kepeği yumrutadan ekmek aslında güzel olur ama bu hafta sonu kek yapıcam tb unuyla kararlıyım
evet kemal usta işte evet modadakine de yürüyoruz bazen benim ev yakın oraya da acıbademe de ortada yani hem yürüyüş oluyo orda bi de dondurmacı var offf
mıhlama ayrı yavru mıncı lor peynır gıbı dusun daha kurusu :):) trabzon tulumu falan derler bız mıncıde derız cesıt cesrı :):)salatayı haftasonu yapıcam ben çok seviyorum zati o salatayıı.. kız mıncı nee ? mıhalamamıı
Lorrlu tosttamı yaptınanlatabildim mi şekoşş. Menü güzel bebişim
waflle yicem ben bana temmuzda ama onu o programa yazdım şimdiikKemal usta mı o onun modadada var. bayılıyorum oraya (dadada bi an düz gidiyordum )
ayy keşke lokur ya . semizotu candır çok az kalorili valla otur tencereye yanii. ben bi daha almicam üstünde yazmıyordu yedikten sonra netten baktım aman Allahımm fena eti formu bende severim ama onlarda öylee
darısı başıma
kızlar şimdi sakin olun ve beni dövmeyin herşey bilgim dahilinde yapılmıştır.
2 dene poğaça yedim ama bi sorun neden yedim nasıl yedim
öğlen yemeği niyetine yedim. çünkü o 40dklık molamı kuaförde geçiricem fön çektiricem bilerek erken yedim ki zararı olmasın uzun sürede tok tutar beni akşam 20:30 a kadar daha aktivya dışında bişey yemicem.
Ama tam buğday unundan pekmez portakal kabuğu biraz üzüm ceviz mesela yapsan kuzum çok da lezzetli olur ondan yersin sen de düşün ekmek hakkın yerine kek yersin mesela
o bende de var bişeye bulaşınca dibini görücem illa sinir oluyorum ben de kendime
çok pisboğazım ya hiç üşenmem gece yarısı kalkar makarna yapardım yok krep yapardımdurup durup aklıma gelirdi hele çekirdek illa bitecek
ilk satırlarda paniğe kapıldım ama sonra devam edince sakinleştim
kızı bız gaza getırıoz aysun yemek dıe dıe :):) kız oruc canı cekıyor :)o yüzden ilk uyardım ay nasıl ağır geldi unutuyor midem gittikçe ohh
kek miiiiiii ay dur bende yapim ama bende trileçe de yapmayı düşünüyordum napsm şimdii.ay ekmeğini yap pilavını yap lokurr bence enişte lor dükkanı açsın anca yanii evet o dondurmacıyı kemal usta enfesler ben tek orada o lezzeti buluyorum kimse yapamıyor yaa.. Lokur bugün bayağı iştahlı gördüm seni, senin zamanın gelmiş
İki hafta olucak nerdeyse tartılmayalıMervecim niye 57 olasın sen ne zaman tartıldın en son? geçen pazar da tartılmadın galiba di mi regldin bu pazar iki hafta olacak yani 55.5 gördükten sonra...kaçamak yapmadıysan spor da var vermişsindir bence yani dün falan gayet normal yedin
Kuzum sen dukan ne kadar süre yaptınyani lorlu ekmek de mi yapsam acabadukan yaparken çok yapardım lor yulaf kepeği yumrutadan ekmek aslında güzel olur ama bu hafta sonu kek yapıcam tb unuyla kararlıyım
evet kemal usta işte evet modadakine de yürüyoruz bazen benim ev yakın oraya da acıbademe de ortada yani hem yürüyüş oluyo orda bi de dondurmacı var offf
Esra okula epey ara verdi ya kuzuuKankalarr esra nerelerde yaaa
o yüzden ilk uyardım ay nasıl ağır geldi unutuyor midem gittikçe ohh
kek miiiiiii ay dur bende yapim ama bende trileçe de yapmayı düşünüyordum napsm şimdii.ay ekmeğini yap pilavını yap lokurr bence enişte lor dükkanı açsın anca yanii evet o dondurmacıyı kemal usta enfesler ben tek orada o lezzeti buluyorum kimse yapamıyor yaa.. Lokur bugün bayağı iştahlı gördüm seni, senin zamanın gelmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?