Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

İki hafta olucak nerdeyse tartılmayalı ( spor var kuzum eşim fark etti sen bi sıkılaştın diyo
ohh maşallah mervecim tabii belli olur sen de anlarsın kıyafetlerden pantolonların bacakları bollaşır hadi bakalım devammm sen yeter ki çok yeme ve kaçamak yapma yoğurt sebze falan ye bence kaçamak da yoksa almamışsındır ki o waffle kumpir yediğin hafta da verdin çok da kıtlığa alıştırma vücudu

sizde menüde neler var acaba aslıcanım akşam sağlam bi sofra seni bekliyo bence

hoşgeldin tatlımm neler yedim bakalım ben sana güveniyorum eminim tutmuşsundur kendini e bu akşam son mu bari maşallah valla 20 kişi falan allah yardımcın olsun menüde neler var

Kuzum 3 küçük domates bi salatalık 1 dilim ekmek maydonoz nane dereotu yumurta 2 küçük dilim peynir ile kahvaltımı yaptım arada 4 kşk yoğurt bi tane mürdüm eriği yedm öğlen yulaf süt tarçın ananas yicem akşamda kabak dün kü menü :)

okuldadır canım esra okula gitmeye başladı ya yazık bi dengeyi kuramadı hem bebek hem okul allah yardımcısı olsun kankamın bi de bebeğe bakılması sorunları da var ya
Ay evet naptı acaba bebişe kayınvalidesimi bakıyor bak merak ettim esram streslidir şimdi

Kuzumm maşallah sana ben 20 kişide mahvolurum herhalde :) ve bişey yememişsin tebrik sana kocamaan

okuldadır canım esra okula gitmeye başladı ya yazık bi dengeyi kuramadı hem bebek hem okul allah yardımcısı olsun kankamın bi de bebeğe bakılması sorunları da var ya
Valla çocukla çalışmak çok zor, bebişte küçük olunca daha zor canım yaa evle iş arasında yoğun tempo bedenden ziyade beyin yorgunluğu yapıyo ben iyiki çocukları yanımda götürüyorum ona rağmen evden nasıl çıktığımızı bilemiyoz valla, götürmesem bizim durumlarda karışırdı bakalım eylülde 1.sınıfa başlıcaklar o zaman düzen nasıl olacak
Esracıma da Allah kolaylık versin inşallah biran evvel rayına oturtur işlerini

oda güzeldir kesin ama daha yemicem vallaa eveet ama keki lokur dedi benim aklıma soktuu bananee

evet cevizli istiyorum bak enfes olur ama bütün hafta yersem kilo veremem o hafta kesin.. Bence de dışarıda kullan o zaman yoksa herkes yerken bakmak sinir bozucu oruçlu olunca sen iyisin bile ben çılgın gibi yemek sayıklarım akşamda yerim yanii kesmez -di beni hiç bişey. O dondurmayıda denicemm

hoşgeldin tatlımm neler yedim bakalım ben sana güveniyorum eminim tutmuşsundur kendini e bu akşam son mu bari maşallah valla 20 kişi falan allah yardımcın olsun menüde neler var
Akşam misafirlerle ilgilenmekten bişey yediğim söylenemez tatlım 1 kase domates çorbası ve salata yiyebildim arada servis yapmaktan oturmaya fırsat olmadı masayı toplarken 2-3 dlm karpuz yedim bol su içince midemi dolduruyo zaten bide çay hazırlarken 1 bardak ayran içtim soğuk soğuk ayy olsada içsek cok susadım yine☺
Benim misafirler kalabalık oluyo şekerim alıştım artık böyle davetlere ama çok yorucu oda ayrı bi durum :)

Kuzumm maşallah sana ben 20 kişide mahvolurum herhalde :) ve bişey yememişsin tebrik sana kocamaan
Sağol tatlımm yemeye zaman kalmadı ki
Eşimin tarafı kalabalık kanka kardeşler falan bi toplandığımızda epey kalabalık oluyoz yaani, düğünümden 20 gün sonra ramazan ayıydı ilk yemek davetine gittiğimizde 32 kişilerdi valla gözüm korktu heee☺sonrasında alışıyo insan ama kalabalığa,

Haftaya bi misafir daha düşünüyorum ama kesin değil canım, menüde de mercimek çorbası sulu köfte bezelyeli pilav marul salatası ve şekerpare yapıcam şimdilik bunlar var aklımda bi börek ve bir yemek daha bulursam iyi olacak, bide cumartesi günü kayınvalidemin evinde olacaz bendeki misafirlerin bi kısmı orayada gelcek oyüzden yemeklerde kv ile pişti olmak istemiyorum onun yapacaklarınıda öğrenmem lazım☺

Tamam işte gayet güzel kaçamak da yapmazsan verirsin balım afiyet olsun

Ama öyle düşünme günlük ekmek hakkın yerine yiyebilirsin sabah kahvaltıda 1,5 2 dilim ekmek yerine 1 güzel dilim kek yersin mesela öğlen ekmek yemezsin öğleden sonra ara öğünde kek yersin ki arada bisküvi yemekten daha az kalorlidir günde iki dilim yersin işte hiç yoktan iyi ekmekle dengelersen kilo da almazsın bence ya da yani arada 2 dilim az yağlı pekmezli olduktan sonra çok kalorili olmaz ki

şeker koymayayım mı içine pekmezli güzel olurmu ki benimki yemezse bide kakaolu yapıyorum ben hep

ovv evet o zaman öğrenmen lazım doğru neyse az kalmış kuzum allah kolaylıklar versin ve maşallah sana bu hafta da güzel kilolar vericeksin bence

şeker koymayayım mı içine pekmezli güzel olurmu ki benimki yemezse bide kakaolu yapıyorum ben hep

Yani bence güzel oluyo portakal kabuğu ceviz üzüm falan olunca anlamaz bile belki kakaolu yaparsan da portakal kabuğu koy pekmezin zaten çok baskın bi kokusu olmuyo bence ama şimdi bilmedim yemezse de yazık olur ayrı ayrı yapsan

ovv evet o zaman öğrenmen lazım doğru neyse az kalmış kuzum allah kolaylıklar versin ve maşallah sana bu hafta da güzel kilolar vericeksin bence
Şöyle bi durum var şuan vücudumda çok şişlik var alyansımı takamadım sabah, yarın malum günlerimin başlangıcı olacağının işaretidir bunlar kanka. buda demek oluyo ki 1 hafta gitti benim oruç
Ama iyiydi böyle yaa normal günlerde yediklerimle kilo alıyorum ki benn

sizde menüde neler var acaba aslıcanım akşam sağlam bi sofra seni bekliyo bence
Patlican icine kofte koyucak ole firina vericek kuzum firin patates kiymali borek zeytinyagli yaprak dolma ah ona dayanamam pilav tatli gelende baklava getrr kesin yandim ben smdi oglen bugdayli salata yiyim dedm degisik olsn hem salata cevz falan varmis icinde.

Pekmez olunca şekere gerek kalmıyo tatlım zaten tatlandırır yeterince, yenmezse buzluğa koyar arada azar azar çıkarır kendin yersin ev ahalisinede başka bişeyler yapcen gaali☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…