- 15 Nisan 2016
- 2.423
- 4.059
- 53
- 27
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #9.541
Oyyy 32 kişimi maşallah benm eşim 5 kardeş çoluk çocuk toplandılarmı onlarda rahat 25 30 kişi oluyorlar ama ben Allahtan o kadar kişi çağıramıyorum ev küçük geliyoSağol tatlımm yemeye zaman kalmadı ki
Eşimin tarafı kalabalık kanka kardeşler falan bi toplandığımızda epey kalabalık oluyoz yaani, düğünümden 20 gün sonra ramazan ayıydı ilk yemek davetine gittiğimizde 32 kişilerdi valla gözüm korktu heee☺sonrasında alışıyo insan ama kalabalığa,
Ohh çok güzel bence kuzumo zman bısey olmaz meyve 1,5 bazen 2 yıyebılırsın benım dıyetsyenm ole verıyordu cnm bende yıyordum cnku bazende 1 meyve 2 cevız yapabılırsn.
bzde hep yerız meyve ben de cok severm aksam meve yemeyı.
ay cıddımıısn o zman de gecenın köründe cıpsle gelme cocuga zarar oldugu guıbı sızede zarar. bende oruc tutmuyorum ama dun aksam kırazları yedım :):) ah ah dıorum ama ben de yapabılsem
karar verdım kuzum aksam 1 tane o koftelıden yıcem sonra yarısını keserm belkı borek yerım bı ıkı sarma salata yerım tatlıda 1 dılım belkı fazla yemem aynen onemlı olan suan düğün.
Ayy evet karpuzsuz bir yaz düşünemiyorum ben canım
Yaa sorma 2 ay günde 2 dlm düzenli yedim içinde çekirdek falan var ya ondanmıdır nedir yüzüm boynum ve bacaklarım acayip sivilce oldu farkedemedim doğum kontrol hapı kullaniim dedim daha öncede sivilce icin iyi gelmişti ama bu kez fayda etmedi hapı kullandıkça çogaldi en son aklıma ekmek geldi bıraktım ve o sivilceler çıkmıyo artık çok şükür
Çavdar olanı olabilir bide onu deneyeyim şekerim sağol önerin için
ayy çok güzel peki aynı diğer kek gbi oluyor mu çok farkeder mi tadıı
Canlarım babam pil alıp geldi tartıldım Allahım 56 çıktım bu nedir ya
Sabahtan bişeyler yiyip su falanda içtiysen normal canım yeni tartıldıysan fazla çıkabilir, yarın sabah bişey yemeden tuvalet sonrası tekrar tartıl fark eder mutlaka hemen bozma moraliniCanlarım babam pil alıp geldi tartıldım Allahım 56 çıktım bu nedir ya
Aynen öyle valla çocuklar yemiyo çok zararlı die, zararın neresinden dönersen kar dedim bende☺ almıyo şekerim gecenin 12 sinde çekirdek bisküvi cips yiyo kilo almıyo adam delirecem yaaa, oyüzden yiyo yaaani ben yemem ama, akşam geç vakit tek yediğim meyvedir zaten bide karpuuuz :)
Sende bu akşam dediğin gibi hepsinden birer al kuzuu tadımlık, az ondan az ötekinden derken bide su içtinmi doyarsın zaten, ramazanda cesit bol olunca hepsinden cok yenmiyor
Canlarım babam pil alıp geldi tartıldım Allahım 56 çıktım bu nedir ya
Kuzum bi tek puding yedim yarım kase o kadarOhh çok güzel bence kuzum
rica ederim tatlım yani ben de yedim o tam tahıllıdan ama sürekli değil bittikçe başka aldım işte şimdi çavdarlıya döndüm kepekli zaten demir eksikliği yapıyo deniyo ben de hiç almam o lıhgt olanalrı ve kepeklileri çavdar tam buğday tam tahıl dönüyodum
valla ben uzun zamandır yapmadım ama antepteyken annem de hep tam buğday unundan poğaça kek yapıyodu gayet güzel oluyo pekmez de üzüm ceviz falan olunca portakal kabuğu tarçın falan öyle baskın bi koku vermiyo
mervecim şuan tartıldıysan bikere toksun kahvaltı falan yaptın gün ortasında tartılmak niye ki ayrıca spor yapıyosun spor tartıda fazla görmene neden olabilir hem dur bakalım sakin ol belki ödem var yani yediklerin normal mantıken kilo almaman hatta vermen lazım sen o 55.5 çıktığındna beri kaçamak ne yaptın 2haftadır yani
Evet kuzum iki krre yemek yiyip su içmiştim doğru diyosun sabah bidaha tartılıp söyleyim 55 çıksam baricanım oglen tartılınmaz bende onu yapıyorum bende sabah fazla cıkdm mesela ole bı kacamagım yoktu ama vucut bazen su tutabılıyor bılemıyoruz yarın sabah tartıl bızede haber ver.
Yok canım yaa hiç iyi değil çocukları küçüklükten şişiriyolar sonra, bizim haftada 1 gün çikolatalı ekmek günümüz 1 günde patates kızartması oda pazar oluyo genelde, geri kalan yumurta süt peynir yiyolar kahvaltıda Allahtan seviyolar hepsini, marketten aldığımız belli ürünler var meyveli süt ve bisküvilerde, kendileri alır eğer yoksa başka bişey istemezler, ama deli olurdum hee markette bişey isteyip ağlayan ortalığı birbirine katan çocuklara, çok şükür benimkiler öyle olmadıiyi ama kuzum cocukların yememesı smdı bıllet durmuyor dıe tıkıyor bıskuvuyu. kilo almaması cok kotu benımkı alır ya bz evlensek yersek alırız tek seyı benden cbk kılo verıyor o ayrı :):) karpuz bende severım ya serın serın
oruc olsam zaten tıkıyor yıyemıyorum ama smdıde dedııgn gıbı az az yıcem deymez sısırmeye kendımı ama snra o yıcekler evde :):):)
ay kızlar bu ara ınstagramda sureklı dıyetsyen takıp edıyorum ne vucutlartı var keske bende okusaydım zamnnnda cok ısterdım :)
iyi ama kuzum cocukların yememesı smdı bıllet durmuyor dıe tıkıyor bıskuvuyu. kilo almaması cok kotu benımkı alır ya bz evlensek yersek alırız tek seyı benden cbk kılo verıyor o ayrı :):) karpuz bende severım ya serın serın
oruc olsam zaten tıkıyor yıyemıyorum ama smdıde dedııgn gıbı az az yıcem deymez sısırmeye kendımı ama snra o yıcekler evde :):):)
ay kızlar bu ara ınstagramda sureklı dıyetsyen takıp edıyorum ne vucutlartı var keske bende okusaydım zamnnnda cok ısterdım :)
Kuzum bi tek puding yedim yarım kase o kadarkarnım çok toktu ama ondan olabilir mi sabah bida tartılayımmı pazarımı bekleyim
Yok canım yaa hiç iyi değil çocukları küçüklükten şişiriyolar sonra, bizim haftada 1 gün çikolatalı ekmek günümüz 1 günde patates kızartması oda pazar oluyo genelde, geri kalan yumurta süt peynir yiyolar kahvaltıda Allahtan seviyolar hepsini, marketten aldığımız belli ürünler var meyveli süt ve bisküvilerde, kendileri alır eğer yoksa başka bişey istemezler, ama deli olurdum hee markette bişey isteyip ağlayan ortalığı birbirine katan çocuklara, çok şükür benimkiler öyle olmadı
8 yıllık evliyiz adamın 3-4 kilo fazlası var benimki 20 yi geçtibünye işte anacım bize denk gelmiyo
Ayy o diyetisyenleride tv de görüyorum ya zayıf zayıf çıkıp konuşuyolar yaaa bizde öyle olsak keşkeee aaah ah
Abimlr de mesela yiğenime 4 yaşına kadar hiç şeker yedirmediler şekeri meyveden aldıyo sadece bazen da sütüne bir kaşık bal ama normal sofra şekeri çikolata pasta falan hiç yemedi 4 e kadar şimdi serbst ama yemiyo turşu acı ekşi lahmacun falan seviyo
ooo o vücutlara bakınca üzülsem mi sevinsem mi bilemiyorum kuzum yani üzülüyorum niye kendimize bunu yaptık diye seviniyorum en aızndna uyandık diye o vücutlar işte azimle çalışmanın neticesi yani diyetisyenlikten ziyade doğru spor ve sürekli spor yapıyolar bi de şöyle bişey var aslında çok da yiyolar ama bizim gibi günde yarım saat falan değil 2 saat spor yapıyolar mesela hafatad 5 gün çok yaktıkları için de deli gibi yeme hakları olmuş oluyo
ben ama kakao koymam çok karışık olmasın önce bi kuruyemiş kuru meyve portakal kabuğu ve tarçınla deniycemayy çok güzel peki aynı diğer kek gbi oluyor mu çok farkeder mi tadıı
İnşallah kuzum en azından çabalıyoruz bi ucundan başladık ilerde de hedeflere ulaşınca yine günlük spor yapsak hem de sitediğimizden de yer kilo almayız aslında püf noktası bu yiyor olmak sorun dedğil hareketsiz olmak sorunay yerım onu masallah cocuk gazıanteplı ne sevcegını bılıyor bence kuzum ondan ınsanda dayanamıyor asıl alısmısız cocuga cıkolata ver yesın aglamasn dıe dıe :):)
evet haklısın bıde yemeyı bılıyorlar dıyelım sporlada dengelemelerı var darısı basımıza canım ya bız gec basladık ama basladık ya ıns böle kalırız
Evet canım kahvaltı yaptım ara öğün yaptım su içtim tuvaletede çıkmamştm ondan olabilir mi acaba sabah tartılaym bn en iyisiSabahtan bişeyler yiyip su falanda içtiysen normal canım yeni tartıldıysan fazla çıkabilir, yarın sabah bişey yemeden tuvalet sonrası tekrar tartıl fark eder mutlaka hemen bozma moralini
Evet canım tuvaletede çıkmadım2 haftadır bukadarsa olabilir tabii tok karnına zaten fazla çıkıyo insan iki öğün yemişsin bi de sabah aç karnına tuvaletten sonra tartılmazlazım stres de yapma
İnşallah kuzum en azından çabalıyoruz bi ucundan başladık ilerde de hedeflere ulaşınca yine günlük spor yapsak hem de sitediğimizden de yer kilo almayız aslında püf noktası bu yiyor olmak sorun dedğil hareketsiz olmak sorun
ay yerım onu masallah cocuk gazıanteplı ne sevcegını bılıyor bence kuzum ondan ınsanda dayanamıyor asıl alısmısız cocuga cıkolata ver yesın aglamasn dıe dıe :):)
evet haklısın bıde yemeyı bılıyorlar dıyelım sporlada dengelemelerı var darısı basımıza canım ya bız gec basladık ama basladık ya ıns böle kalırız
kesinlikle balımmmaynen kuzu smdı hedefım dırek spor nısanlımda dıyor evlenınce yapalım dırek platese baslamak ıstıyorum vucudum sekıl alsn evlendı kendını saldı dıılde kendıne bakdı olalım dmı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?