Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Oyyy 32 kişimi maşallah benm eşim 5 kardeş çoluk çocuk toplandılarmı onlarda rahat 25 30 kişi oluyorlar ama ben Allahtan o kadar kişi çağıramıyorum ev küçük geliyo

Ohh çok güzel bence kuzum

rica ederim tatlım yani ben de yedim o tam tahıllıdan ama sürekli değil bittikçe başka aldım işte şimdi çavdarlıya döndüm kepekli zaten demir eksikliği yapıyo deniyo ben de hiç almam o lıhgt olanalrı ve kepeklileri çavdar tam buğday tam tahıl dönüyodum

ayy çok güzel peki aynı diğer kek gbi oluyor mu çok farkeder mi tadıı

valla ben uzun zamandır yapmadım ama antepteyken annem de hep tam buğday unundan poğaça kek yapıyodu gayet güzel oluyo pekmez de üzüm ceviz falan olunca portakal kabuğu tarçın falan öyle baskın bi koku vermiyo

Canlarım babam pil alıp geldi tartıldım Allahım 56 çıktım bu nedir ya

mervecim şuan tartıldıysan bikere toksun kahvaltı falan yaptın gün ortasında tartılmak niye ki ayrıca spor yapıyosun spor tartıda fazla görmene neden olabilir hem dur bakalım sakin ol belki ödem var yani yediklerin normal mantıken kilo almaman hatta vermen lazım sen o 55.5 çıktığındna beri kaçamak ne yaptın 2haftadır yani

Sabahtan bişeyler yiyip su falanda içtiysen normal canım yeni tartıldıysan fazla çıkabilir, yarın sabah bişey yemeden tuvalet sonrası tekrar tartıl fark eder mutlaka hemen bozma moralini

iyi ama kuzum cocukların yememesı smdı bıllet durmuyor dıe tıkıyor bıskuvuyu. kilo almaması cok kotu benımkı alır ya bz evlensek yersek alırız tek seyı benden cbk kılo verıyor o ayrı :):) karpuz bende severım ya serın serın
oruc olsam zaten tıkıyor yıyemıyorum ama smdıde dedııgn gıbı az az yıcem deymez sısırmeye kendımı ama snra o yıcekler evde :):):)

ay kızlar bu ara ınstagramda sureklı dıyetsyen takıp edıyorum ne vucutlartı var keske bende okusaydım zamnnnda cok ısterdım :)

canım oglen tartılınmaz bende onu yapıyorum bende sabah fazla cıkdm mesela ole bı kacamagım yoktu ama vucut bazen su tutabılıyor bılemıyoruz yarın sabah tartıl bızede haber ver.

Kuzum bi tek puding yedim yarım kase o kadar karnım çok toktu ama ondan olabilir mi sabah bida tartılayımmı pazarımı bekleyim

canım oglen tartılınmaz bende onu yapıyorum bende sabah fazla cıkdm mesela ole bı kacamagım yoktu ama vucut bazen su tutabılıyor bılemıyoruz yarın sabah tartıl bızede haber ver.
Evet kuzum iki krre yemek yiyip su içmiştim doğru diyosun sabah bidaha tartılıp söyleyim 55 çıksam bari

Yok canım yaa hiç iyi değil çocukları küçüklükten şişiriyolar sonra, bizim haftada 1 gün çikolatalı ekmek günümüz 1 günde patates kızartması oda pazar oluyo genelde, geri kalan yumurta süt peynir yiyolar kahvaltıda Allahtan seviyolar hepsini, marketten aldığımız belli ürünler var meyveli süt ve bisküvilerde, kendileri alır eğer yoksa başka bişey istemezler, ama deli olurdum hee markette bişey isteyip ağlayan ortalığı birbirine katan çocuklara, çok şükür benimkiler öyle olmadı
8 yıllık evliyiz adamın 3-4 kilo fazlası var benimki 20 yi geçti bünye işte anacım bize denk gelmiyo
Ayy o diyetisyenleride tv de görüyorum ya zayıf zayıf çıkıp konuşuyolar yaaa bizde öyle olsak keşkeee aaah ah

Abimlr de mesela yiğenime 4 yaşına kadar hiç şeker yedirmediler şekeri meyveden aldıyo sadece bazen da sütüne bir kaşık bal ama normal sofra şekeri çikolata pasta falan hiç yemedi 4 e kadar şimdi serbst ama yemiyo turşu acı ekşi lahmacun falan seviyo

ooo o vücutlara bakınca üzülsem mi sevinsem mi bilemiyorum kuzum yani üzülüyorum niye kendimize bunu yaptık diye seviniyorum en aızndna uyandık diye o vücutlar işte azimle çalışmanın neticesi yani diyetisyenlikten ziyade doğru spor ve sürekli spor yapıyolar bi de şöyle bişey var aslında çok da yiyolar ama bizim gibi günde yarım saat falan değil 2 saat spor yapıyolar mesela hafatad 5 gün çok yaktıkları için de deli gibi yeme hakları olmuş oluyo

Kuzum bi tek puding yedim yarım kase o kadar karnım çok toktu ama ondan olabilir mi sabah bida tartılayımmı pazarımı bekleyim

2 haftadır bukadarsa olabilir tabii tok karnına zaten fazla çıkıyo insan iki öğün yemişsin bi de sabah aç karnına tuvaletten sonra tartılmazlazım stres de yapma

cok guzel gercekden kuzu kucukden alısdırmanda cok ıyı olmus bıde ana sınıfı ogretmenıydım sanırım ıletıısımden guzel olmus darısı bıze :)
ama canım sende 3 cocuk dogurdun kolay mı erkeklern ısı kolay bıde kılo almamaları tek kötü ama sende verıyorsun artık cok ıyı olcaksın yakında. bu arada kac yasındasın.
aynen ben bu ara fena ınstagramda sureklı bakıyorum moralda bozuyorlar ya :):):)

ay yerım onu masallah cocuk gazıanteplı ne sevcegını bılıyor bence kuzum ondan ınsanda dayanamıyor asıl alısmısız cocuga cıkolata ver yesın aglamasn dıe dıe :):)
evet haklısın bıde yemeyı bılıyorlar dıyelım sporlada dengelemelerı var darısı basımıza canım ya bız gec basladık ama basladık ya ıns böle kalırız

İnşallah kuzum en azından çabalıyoruz bi ucundan başladık ilerde de hedeflere ulaşınca yine günlük spor yapsak hem de sitediğimizden de yer kilo almayız aslında püf noktası bu yiyor olmak sorun dedğil hareketsiz olmak sorun

Sabahtan bişeyler yiyip su falanda içtiysen normal canım yeni tartıldıysan fazla çıkabilir, yarın sabah bişey yemeden tuvalet sonrası tekrar tartıl fark eder mutlaka hemen bozma moralini
Evet canım kahvaltı yaptım ara öğün yaptım su içtim tuvaletede çıkmamştm ondan olabilir mi acaba sabah tartılaym bn en iyisi

aynen kuzu smdı hedefım dırek spor nısanlımda dıyor evlenınce yapalım dırek platese baslamak ıstıyorum vucudum sekıl alsn evlendı kendını saldı dıılde kendıne bakdı olalım dmı :)

bizimki bi de yengem sayesinde bize kalsa sanırım bukadar net olamazdık çikolata tatlı konusunda çünkü annem çok esnektir o konulardababam da hatta kızdı yani bi parça verin diye yengem resmen savaştı ama şuan çok hak veriyorum pekçok rahatsızlık 4 yaşına kadar yerleşiyomuş vücuda şeker de en önemli sebebiymiş ve bir faydası da yok tabii ben de öyle yapmak için elimden geleni yaparım.

ama görsen ver lahmacun yesin turşuya bayılır bamya ymeği öyle elinde havuç kemire kemire gezer

aynen kuzu smdı hedefım dırek spor nısanlımda dıyor evlenınce yapalım dırek platese baslamak ıstıyorum vucudum sekıl alsn evlendı kendını saldı dıılde kendıne bakdı olalım dmı :)
kesinlikle balımmm tamamen katılıyorum ben de hedefime ulaşınca plates ya da sıkılaşma videolarına başlıycam artık sadece onlara odaklanıcam çok çeşit de karıştırmıycam hergün düzenli yarım saat sıkılaşma bi de işte eve yürürüm havalar güzel oldukça... cumartesi akşam ve pazar sabah ödül yaparım mesela en yoğun kaçamak ihtimalim olan öğünler onlar çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…