Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Bak gördün mü bi terslik vardı bence zaten ama sen yarın sabah aç karnına ve tuvaletten sonra bi tekrar tartıl kuzum en doğru sonuç o olur
Evet kuzum doğruymuş dediğin sabah büyük ihtimal 54 .5 çıkarım pazara kadar 54.2 falan olurum belki :)

Evet kuzum doğruymuş dediğin sabah büyük ihtimal 54 .5 çıkarım pazara kadar 54.2 falan olurum belki :)
Bence de neden olmasın bak vermişsin işte bi de 57 diyodun delii daha da 2 gün var pazara sınırlama belki 54 bile olursun kuzum

Cnm benim teşekkür ederim. Evet yeniden başlamak çok zor geliyo şimdilik ama inşallah eylülde öğrencilerlemsınıfta kalınca kendime gelicem tekrar :)
Dengem bozuldu resmen bebişim ya sorma zorlanıyorum

kızzzlarr özledim sizi unutmadınız inşallah beni çok yoğunum bu ara evde değilim cmtden sonra normale dönücem bu arada diyet devam ama spora da cmtden sonra başlıcam neden bilemiyorum diyete uymama rağmen kilo veremedim sanırım öyle hissediyorum neyse bakıcaz artık

Cnm benim teşekkür ederim. Evet yeniden başlamak çok zor geliyo şimdilik ama inşallah eylülde öğrencilerlemsınıfta kalınca kendime gelicem tekrar :)
tebrik ederim canım işin hayırlı olsun düzene oturacak zamanla merak etme

Geliceksin tabi kuzum benim :) zorlanıyosundur kuzum ama inanıyorum ki altından kalkarsın sen birazcık tanıdıysam hissediyorumm :)

Esracım kankam üzme sen kendini insanın hayatınsa yeni gelişmeler olunca düzeni bozulabiliyo hepimiz de zaman zaman yaşadık biraz kendini rahat bırak ipin ucu bi kere kaçtı mı insan moral bozukluğuyla battı balık yan gider diyo yiyo biraz sakin olmaya çalış mümkün olduğunca sağlıklı şeylerden yemeye çalış ben inanıyorum tekrar düzene giriceksin

tebrik ederim canım işin hayırlı olsun düzene oturacak zamanla merak etme
Tabii ki unutmadık seni baştan sporla başladığın için ve aynı miktarda yediğin için şimdi sporu bırakınca kilo vermen yavaşlayabilir eğer spora başlıycaksan toparlanırsın yediklerin gayet normaldi ama benim tavsiyen sporu abartma çünkü hayatın boyunca öyle spor yapamayabilirsin ve yine kilo alırsın haftada 3 günle sınırla bence sporu yediklerini de aramıza dön ve düzenli yazmaya devam et kuzum toparlanırsın cumartesiden sonra

lokur MerveeTunaa kızlar çok sağ olun ya ne güzel destek oluyosunuz iyi ki varsınız
Toparlanıcam tabi ki bu iş böyle bitemez :) haftaya yine tatile giriyorum aynen kaldığım yerden devam edicem inşallah. Aslında yine dikkat etmeye çalışıyorum,çok sağlıklı şeyler yiyemesem de az yemeye çalışıyorum ama bi süredir beslenme şeklim daha farklıydı o yüzden kilo alıyomuş gibi geliyo. Çok fazla artı olmadan atlatsam bari şu günleri

saolun ismim tuğba .70 olabilsem iyi olacak cnm ama 15 kilo nasil verilir bilmiyorum eskiden cok zayiftim. cok cabuk kilo almazdim ama ne olduysa sonradan oldu kilo almaya basladim
Kesinlikle.herbalifr denemelisin dusunursen detayli bilgi.icin beninle.irtibata gecebilirsin canim 1 ayda 10.kg verdim 34 cm.inceldim

Tamamen bitkisel.urun vucuduna vitamin sliyosun eksiklerin tamsmlanio fazlalarin atilio..muhtesem.urunleri var.hicbie yan etkisi.yok.garanti sonuc

kuzum dikkat et.. ben çok pişmanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…