- 15 Nisan 2016
- 2.423
- 4.059
- 53
- 27
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #9.581
Bak gördün mü bi terslik vardı bence zaten ama sen yarın sabah aç karnına ve tuvaletten sonra bi tekrar tartıl kuzum en doğru sonuç o olurKızlaaaaaar 54.7 çıktım ya şimdi tartıldımmmmmmm şoktayımmmmm
Evet kuzum doğruymuş dediğin sabah büyük ihtimal 54 .5 çıkarım pazara kadar 54.2 falan olurum belki :)Bak gördün mü bi terslik vardı bence zaten ama sen yarın sabah aç karnına ve tuvaletten sonra bi tekrar tartıl kuzum en doğru sonuç o olur
Bence de neden olmasın bak vermişsin işte bi de 57 diyodun delii daha da 2 gün var pazara sınırlama belki 54 bile olursun kuzumEvet kuzum doğruymuş dediğin sabah büyük ihtimal 54 .5 çıkarım pazara kadar 54.2 falan olurum belki :)
Cnm benim teşekkür ederim. Evet yeniden başlamak çok zor geliyo şimdilik ama inşallah eylülde öğrencilerlemsınıfta kalınca kendime gelicem tekrar :)Oy benim kuzum. Öncelikle işin hayırlı olsun :)) yeniden yeni bi başlangıç gibi bi hayat zordur kuzum zor olmaz mı buaralar beslenmek bide yemekle uğraşmak ama aşıcağından eminim ben . Tatlı yorgunlukların olsun tez zamanda alış inşallah . Kuzuna en iyi bakıcak olan kyvldndr zaten bebeğim çok iyi yapmışsın en kısa zamanda aramıza tam motive ile geri geleceğini adım gibi biliyorum azmini seni ç8k iyi biliyorum kuzum benim çabucak gel
tebrik ederim canım işin hayırlı olsun düzene oturacak zamanla merak etmeCnm benim teşekkür ederim. Evet yeniden başlamak çok zor geliyo şimdilik ama inşallah eylülde öğrencilerlemsınıfta kalınca kendime gelicem tekrar :)
Dengem bozuldu resmen bebişim ya sorma zorlanıyorum
Evet harbiden deliyim lokurum iyi ki varsın :))) dimi olurum sporla sıkılaşmışımda oh valla mutlu oldum :)Bence de neden olmasın bak vermişsin işte bi de 57 diyodun delii daha da 2 gün var pazara sınırlama belki 54 bile olursun kuzum
Geliceksin tabi kuzum benim :) zorlanıyosundur kuzum ama inanıyorum ki altından kalkarsın sen birazcık tanıdıysam hissediyorumm :)Cnm benim teşekkür ederim. Evet yeniden başlamak çok zor geliyo şimdilik ama inşallah eylülde öğrencilerlemsınıfta kalınca kendime gelicem tekrar :)
Esracım kankam üzme sen kendini insanın hayatınsa yeni gelişmeler olunca düzeni bozulabiliyo hepimiz de zaman zaman yaşadık biraz kendini rahat bırak ipin ucu bi kere kaçtı mı insan moral bozukluğuyla battı balık yan gider diyo yiyo biraz sakin olmaya çalış mümkün olduğunca sağlıklı şeylerden yemeye çalış ben inanıyorum tekrar düzene giriceksinCnm benim teşekkür ederim. Evet yeniden başlamak çok zor geliyo şimdilik ama inşallah eylülde öğrencilerlemsınıfta kalınca kendime gelicem tekrar :)
Tabii ki unutmadık seni baştan sporla başladığın için ve aynı miktarda yediğin için şimdi sporu bırakınca kilo vermen yavaşlayabilir eğer spora başlıycaksan toparlanırsın yediklerin gayet normaldi ama benim tavsiyen sporu abartma çünkü hayatın boyunca öyle spor yapamayabilirsin ve yine kilo alırsın haftada 3 günle sınırla bence sporu yediklerini de aramıza dön ve düzenli yazmaya devam et kuzum toparlanırsın cumartesiden sonratebrik ederim canım işin hayırlı olsun düzene oturacak zamanla merak etme
Tabii ki olursun sporunu ihmal etme beslenmende zaten sorun yok pazara kadar kaçamak da yapma bak nasıl veriyosunEvet harbiden deliyim lokurum iyi ki varsın :))) dimi olurum sporla sıkılaşmışımda oh valla mutlu oldum :)
Ne spor yaptın bugün bakiiimKızlaaaaaar 54.7 çıktım ya şimdi tartıldımmmmmmm şoktayımmmmm
Kesinlikle.herbalifr denemelisin dusunursen detayli bilgi.icin beninle.irtibata gecebilirsin canim 1 ayda 10.kg verdim 34 cm.inceldimsaolun ismim tuğba .70 olabilsem iyi olacak cnm ama 15 kilo nasil verilir bilmiyorum eskiden cok zayiftim. cok cabuk kilo almazdim ama ne olduysa sonradan oldu kilo almaya basladim
kuzum dikkat et.. ben çok pişmanımlokur MerveeTunaa kızlar çok sağ olun ya ne güzel destek oluyosunuz iyi ki varsınız
Toparlanıcam tabi ki bu iş böyle bitemez :) haftaya yine tatile giriyorum aynen kaldığım yerden devam edicem inşallah. Aslında yine dikkat etmeye çalışıyorum,çok sağlıklı şeyler yiyemesem de az yemeye çalışıyorum ama bi süredir beslenme şeklim daha farklıydı o yüzden kilo alıyomuş gibi geliyo. Çok fazla artı olmadan atlatsam bari şu günleri
100 bacak egzersizi 40 squat 1buçuk saat yürüyüş yaptım lokurum olmuş mu :)Ne spor yaptın bugün bakiiim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?