- 6 Mart 2014
- 3.091
- 6.232
- 158
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #9.561
kesinlikle balımmmtamamen katılıyorum ben de hedefime ulaşınca plates ya da sıkılaşma videolarına başlıycam artık sadece onlara odaklanıcam çok çeşit de karıştırmıycam hergün düzenli yarım saat sıkılaşma bi de işte eve yürürüm havalar güzel oldukça... cumartesi akşam ve pazar sabah ödül yaparım mesela en yoğun kaçamak ihtimalim olan öğünler onlar çünkü
Bilinçli olduktan sonra senin bebişlerde sağlıklı büyüyecektir canım merak etme, kuzenimin oğlu 1.5 - 2 yaşındayken biberonla kola veriyolardı şok olmuştum gördüğümde, niye veriyosun deyincede istiyo dedi annesicok guzel gercekden kuzu kucukden alısdırmanda cok ıyı olmus bıde ana sınıfı ogretmenıydım sanırım ıletıısımden guzel olmus darısı bıze :)
ama canım sende 3 cocuk dogurdun kolay mı erkeklern ısı kolay bıde kılo almamaları tek kötü ama sende verıyorsun artık cok ıyı olcaksın yakında. bu arada kac yasındasın.
aynen ben bu ara fena ınstagramda sureklı bakıyorum moralda bozuyorlar ya :):):)
Şşşşttt salmak yok göbiş falan aslıcanım nooluyo bakiiim, daha bunun hamileliği vaar doğum sonrası vaaar baştan sıkı tut ki devamı güzel olsun, bak bekar olup şanslı olanlardansınız siz baari kurtarın kendinizi☺aynen katılıyorum sana canım hafta sonu ödülümüz olur hafta ıcı spor yapar duzenlı meslenırız oh daha ne olsun ah ah yazarız gene buraya söle yapıoz dıe yada saldık göbüşlerı dıe :):)
aynen katılıyorum sana canım hafta sonu ödülümüz olur hafta ıcı spor yapar duzenlı meslenırız oh daha ne olsun ah ah yazarız gene buraya söle yapıoz dıe yada saldık göbüşlerı dıe :):)
Bilinçli olduktan sonra senin bebişlerde sağlıklı büyüyecektir canım merak etme, kuzenimin oğlu 1.5 - 2 yaşındayken biberonla kola veriyolardı şok olmuştum gördüğümde, niye veriyosun deyincede istiyo dedi annesişimdi ilkokul 2. Sınıfa geçti bu yaşta diyetisyene gidiyo çünkü obez oldu çocuk yazık birçok şeyi yasaklamış doktor çok üzüldüm haline, halbuki daha bilincli beslenseydi simdi rahat rahat koşabilecekti yaa,
Ben 32 yaşındayım tatlım 30 yaşından sonra metabolizma yavaşlıyo diyolar ya onun sıkıntısını çekiyorum şuanda
Kilo verelimde geç olsun naaapiiim almaktan iyidir değilmi:)))
Şşşşttt salmak yok göbiş falan aslıcanım nooluyo bakiiim, daha bunun hamileliği vaar doğum sonrası vaaar baştan sıkı tut ki devamı güzel olsun, bak bekar olup şanslı olanlardansınız siz baari kurtarın kendinizi☺
salmayalım yaa daha toplayamadık bile tam olarak
tabii yavaşlıyo bak ben 5 sene önce 5 ayda 20 kilo vermiştim bu defa 7 ayda 15 kilo verdim ve çoluk çocuk yok dahaBilinçli olduktan sonra senin bebişlerde sağlıklı büyüyecektir canım merak etme, kuzenimin oğlu 1.5 - 2 yaşındayken biberonla kola veriyolardı şok olmuştum gördüğümde, niye veriyosun deyincede istiyo dedi annesişimdi ilkokul 2. Sınıfa geçti bu yaşta diyetisyene gidiyo çünkü obez oldu çocuk yazık birçok şeyi yasaklamış doktor çok üzüldüm haline, halbuki daha bilincli beslenseydi simdi rahat rahat koşabilecekti yaa,
Ben 32 yaşındayım tatlım 30 yaşından sonra metabolizma yavaşlıyo diyolar ya onun sıkıntısını çekiyorum şuanda
Kilo verelimde geç olsun naaapiiim almaktan iyidir değilmi:)))
Sen şimdi eve hazırla kendiniben vermeden saldım gettı :) napım yemek dusunmekden oldu bunlar hep :):)
Sen şimdi eve hazırla kendini
seyrekyagmur nerdesin kuzu sizin yemek kutlama bugün müydü kuaföre gittin bugündü galiba di mi bal surat güzel olmuşsundur hee şimdi
Olabilir ama akşamın hatrına bişey yememiş de olabilir hediye hazırlıkları yapıyodur belki onun çıkma vakti de geçtiAksama hazırım yemaaaagggg :):) sen ne yıcen bugun demedn bıtmedımı lorun bakalım
evet aysunumuz nerde fon cekdırıyordu bak bıde aksam yıcek oglen gömdü pogcayı :):) o acıkmısdır aradada bıseler yemeye mı gıttı acep
Kızlar hepimiz incecik hatunlar olucaz heee inanıyorum ben,
Şimdi gidiyorum
Aslııı çok kaçırma akşam emi
Lokuruuum sanada afiyet olsun kuzuu
seyrekyagmur iyi eğlenceler canım umarım gününüz güzel geçer..
Herkese hayırlı iftarlar sonra görüşürüüüüzz...
Kızlar hepimiz incecik hatunlar olucaz heee inanıyorum ben,
Şimdi gidiyorum
Aslııı çok kaçırma akşam emi
Lokuruuum sanada afiyet olsun kuzuu
seyrekyagmur iyi eğlenceler canım umarım gününüz güzel geçer..
Herkese hayırlı iftarlar sonra görüşürüüüüzz...
kuzum sana da hayırlı ıftarlar sımdıden.
kacırmam kacırmam yarın not dusucemlokur sonra benı keser :):)
Olabilir ama akşamın hatrına bişey yememiş de olabilir hediye hazırlıkları yapıyodur belki onun çıkma vakti de geçti
lorum var ama bu akşam kuru fasulyekarpuz bulgur planlıyorum kuzum çorba içince doyuyorum çorba içmeden direk kuru ve bulgur yesem diye düşünüyorum
evet bekliyor olacağım
kuzum çok sağool sana da afiyetler olsun sizin de akşamınız güzel geçsin inşallah öpüyorumkuru zaten corba gıbı bencede kuru ve bulgur yap canım tıkama corbayla kendını dun bızde ole yaptık sulu kofte olunca bıdaha corba ıcmedık menun guzelmıs.
evet süslü cıkmısdır smdı aksam bakalım resmlerı merk edıyoruz ınsallah guzel gecer gunu
bende cıkıyorum smdı yarın gene gorusuruz lokurum smdıden hayrlı ıftarlar
gelecegımmm hatunum
Oy benim kuzum. Öncelikle işin hayırlı olsun :)) yeniden yeni bi başlangıç gibi bi hayat zordur kuzum zor olmaz mı buaralar beslenmek bide yemekle uğraşmak ama aşıcağından eminim ben . Tatlı yorgunlukların olsun tez zamanda alış inşallah . Kuzuna en iyi bakıcak olan kyvldndr zaten bebeğim çok iyi yapmışsın en kısa zamanda aramıza tam motive ile geri geleceğini adım gibi biliyorum azmini seni ç8k iyi biliyorum kuzum benim çabucak gelSelam kızlar napıyosunuz ya giremiyorum ben bu hafta.
Merak etmişsiniz sağ olun canlarımMerveeTunaa lokur
Valla bende ne düzen kaldı ne bişey. Doğru düzgün yemek yapıp yiyemiyoruz ya bu aralar çok kötü besleniyorum. Sanırım 70e dayandım bentartılmadım bi daha 69 filan görünce.
Oruç da tutmuyorum bi haller oldu depresyona girmiş gibiyim anlamadımee böyle olunca kilo alıyorum deyip iyice kendimi saldım sanki ya ruh halim değişik şu aralar.
Bebişe bakılıyo kv geliyo sağ olsun. Dün eşim izine çıktı bugün kvyi çağırmadık ama yarın gelicek eşimin işleri var dışarıda. Haftaya da idare edicez çok şükür zorlanmıyoruz
Karmaşık duygular içindeyim kızlar bilmiyorum çok yiyorum galiba ben buna moralim bozuk şu sıralar. Ah ah anlıcağınız bu işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?