Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

aynen katılıyorum sana canım hafta sonu ödülümüz olur hafta ıcı spor yapar duzenlı meslenırız oh daha ne olsun ah ah yazarız gene buraya söle yapıoz dıe yada saldık göbüşlerı dıe :):)

Bilinçli olduktan sonra senin bebişlerde sağlıklı büyüyecektir canım merak etme, kuzenimin oğlu 1.5 - 2 yaşındayken biberonla kola veriyolardı şok olmuştum gördüğümde, niye veriyosun deyincede istiyo dedi annesi şimdi ilkokul 2. Sınıfa geçti bu yaşta diyetisyene gidiyo çünkü obez oldu çocuk yazık birçok şeyi yasaklamış doktor çok üzüldüm haline, halbuki daha bilincli beslenseydi simdi rahat rahat koşabilecekti yaa,
Ben 32 yaşındayım tatlım 30 yaşından sonra metabolizma yavaşlıyo diyolar ya onun sıkıntısını çekiyorum şuanda
Kilo verelimde geç olsun naaapiiim almaktan iyidir değilmi:)))

aynen katılıyorum sana canım hafta sonu ödülümüz olur hafta ıcı spor yapar duzenlı meslenırız oh daha ne olsun ah ah yazarız gene buraya söle yapıoz dıe yada saldık göbüşlerı dıe :):)
Şşşşttt salmak yok göbiş falan aslıcanım nooluyo bakiiim, daha bunun hamileliği vaar doğum sonrası vaaar baştan sıkı tut ki devamı güzel olsun, bak bekar olup şanslı olanlardansınız siz baari kurtarın kendinizi☺

salmayalım yaa daha toplayamadık bile tam olarak

ne guzel 3 cocugun var arkadas gıbı buyursunuz canım evet dıyorlar ama benm teyzem de 45 yaslarında dıyetsyenle verdı bende agır verıyorum mesela annemde bünye meselesı malesef o canım.

cocugada cok uzuldum o nasıl anneymıs hadı cıkolatayı gecdımde kola ne anlar cocuk ıstıyormus saka mı ya yazık olan cocuga oluyor. Allah yardımcısı olsun.

yavru bekarım sanslıyım dıcem ama dugune 2 ay kaldı ıcde kasıyorum zamnnda zayf olcakdm genclık kıloyla gecdı yas oldu 27 anca ıste verdık :) takılıyorum gobegm olsada ıcıne ceker gostermem ben :):):)

tabii yavaşlıyo bak ben 5 sene önce 5 ayda 20 kilo vermiştim bu defa 7 ayda 15 kilo verdim ve çoluk çocuk yok daha ama veriliyo vazgeçmemek lazım balım ayda ortalama 2 kilo verdim düşün yani bazı aylar bir ilk aylar 4 falan ama arada 1 kilo verdiğim de çok oldu işte sabırla uğraşmak lazım okadar yiyiyp yiyip almasaydık o zaman biz de hadi sizin doğum falan ben resmen pisboğazlık

Sen şimdi eve hazırla kendini

Aksama hazırım yemaaaagggg :):) sen ne yıcen bugun demedn bıtmedımı lorun bakalım

seyrekyagmur nerdesin kuzu sizin yemek kutlama bugün müydü kuaföre gittin bugündü galiba di mi bal surat güzel olmuşsundur hee şimdi

evet aysunumuz nerde fon cekdırıyordu bak bıde aksam yıcek oglen gömdü pogcayı :):) o acıkmısdır aradada bıseler yemeye mı gıttı acep

Kızlar hepimiz incecik hatunlar olucaz heee inanıyorum ben,
Şimdi gidiyorum
Aslııı çok kaçırma akşam emi
Lokuruuum sanada afiyet olsun kuzuu
seyrekyagmur iyi eğlenceler canım umarım gününüz güzel geçer..
Herkese hayırlı iftarlar sonra görüşürüüüüzz...

Olabilir ama akşamın hatrına bişey yememiş de olabilir hediye hazırlıkları yapıyodur belki onun çıkma vakti de geçti

lorum var ama bu akşam kuru fasulye karpuz bulgur planlıyorum kuzum çorba içince doyuyorum çorba içmeden direk kuru ve bulgur yesem diye düşünüyorum

kuzum sana da hayırlı ıftarlar sımdıden.
kacırmam kacırmam yarın not dusucem lokur sonra benı keser :):)

eveet ben de inanıyorumm

görüşürüz tatlım

kuru zaten corba gıbı bencede kuru ve bulgur yap canım tıkama corbayla kendını dun bızde ole yaptık sulu kofte olunca bıdaha corba ıcmedık menun guzelmıs.
evet süslü cıkmısdır smdı aksam bakalım resmlerı merk edıyoruz ınsallah guzel gecer gunu
bende cıkıyorum smdı yarın gene gorusuruz lokurum smdıden hayrlı ıftarlar
evet bekliyor olacağım

gelecegımmm hatunum

kuzum çok sağool sana da afiyetler olsun sizin de akşamınız güzel geçsin inşallah öpüyorum

Selam kızlar napıyosunuz ya giremiyorum ben bu hafta.
Merak etmişsiniz sağ olun canlarım MerveeTunaa lokur
Valla bende ne düzen kaldı ne bişey. Doğru düzgün yemek yapıp yiyemiyoruz ya bu aralar çok kötü besleniyorum. Sanırım 70e dayandım ben tartılmadım bi daha 69 filan görünce.
Oruç da tutmuyorum bi haller oldu depresyona girmiş gibiyim anlamadım ee böyle olunca kilo alıyorum deyip iyice kendimi saldım sanki ya ruh halim değişik şu aralar.
Bebişe bakılıyo kv geliyo sağ olsun. Dün eşim izine çıktı bugün kvyi çağırmadık ama yarın gelicek eşimin işleri var dışarıda. Haftaya da idare edicez çok şükür zorlanmıyoruz
Karmaşık duygular içindeyim kızlar bilmiyorum çok yiyorum galiba ben buna moralim bozuk şu sıralar. Ah ah anlıcağınız bu işte

Tam buğday ekmeği yemeye ve Leslie 1 yapmaya başladım sonunda bugün dikkat ettim biraz da :)gece yatmadan önce çok acıkıyorum zararsız ve tok tutucak ne var? Süt içiyorum ama korkuyorum oda kilo aldırırsa diye

Oy benim kuzum. Öncelikle işin hayırlı olsun :)) yeniden yeni bi başlangıç gibi bi hayat zordur kuzum zor olmaz mı buaralar beslenmek bide yemekle uğraşmak ama aşıcağından eminim ben . Tatlı yorgunlukların olsun tez zamanda alış inşallah . Kuzuna en iyi bakıcak olan kyvldndr zaten bebeğim çok iyi yapmışsın en kısa zamanda aramıza tam motive ile geri geleceğini adım gibi biliyorum azmini seni ç8k iyi biliyorum kuzum benim çabucak gel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…