- 15 Nisan 2016
- 2.423
- 4.059
- 53
- 27
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #9.601
Tbii kankam hiç biter mi daha hedeflerimize ulaşıcaz Allahımın izniyle :) canım beslenmeden kaynaklı hafif oynar şimdi tartıda ama tatilde hemen düzenliyceğinden eminim ben yinede yediklerine dikkat etmeye çalış yoğurt falan al activalardan kefirix al ne bilim kuzum işte sen bak durumuna göre neler yiyosun ki@lokurMerveeTunaa kızlar çok sağ olun ya ne güzel destek oluyosunuz iyi ki varsınız
Toparlanıcam tabi ki bu iş böyle bitemez :) haftaya yine tatile giriyorum aynen kaldığım yerden devam edicem inşallah. Aslında yine dikkat etmeye çalışıyorum,çok sağlıklı şeyler yiyemesem de az yemeye çalışıyorum ama bi süredir beslenme şeklim daha farklıydı o yüzden kilo alıyomuş gibi geliyo. Çok fazla artı olmadan atlatsam bari şu günleri
Canım hoş geldin öncelikle :) gece yoğurt salatalık yiyebilirsin 1 çay bardağı tarçınlı süt içebilirsin soda içebilirsin sade oda şişirir tok tutar :)Tam buğday ekmeği yemeye ve Leslie 1 yapmaya başladım sonunda bugün dikkat ettim biraz da :)gece yatmadan önce çok acıkıyorum zararsız ve tok tutucak ne var? Süt içiyorum ama korkuyorum oda kilo aldırırsa diye
Bir urunle ayda 10 kilo vermek cok sagliksiz ben ole sey asla kullanmam en fazla 5 vereyim ayda yeter..dikkat et sende kullanma kalp hastasi olursunsonraKesinlikle.herbalifr denemelisin dusunursen detayli bilgi.icin beninle.irtibata gecebilirsin canim 1 ayda 10.kg verdim 34 cm.inceldim
Kizlar bende kararliyim
Seker un tuz uclusune veda ettim artik yemiycem
Saglikli beslenicem kararliyim vericem kilolarimi
Kuzum doğru düzgün çorbadır sebze yemeğidir yiyemedim hep kahvaltılık tarzı ya da kuru yemekler işte. Bu sabah çıplak tartıldım 67.7 çıktım ama çok sevindimTbii kankam hiç biter mi daha hedeflerimize ulaşıcaz Allahımın izniyle :) canım beslenmeden kaynaklı hafif oynar şimdi tartıda ama tatilde hemen düzenliyceğinden eminim ben yinede yediklerine dikkat etmeye çalış yoğurt falan al activalardan kefirix al ne bilim kuzum işte sen bak durumuna göre neler yiyosun ki
82 suan cnm 85 ile basladim diyet falan yapmadan 82 olmusum anlamadim pek ...hedefim 70 olmak suan....hosgeldın umarım basarırsınız. pekı kılon kac kac olmak ıstıyorsun.
Kuzum doğru düzgün çorbadır sebze yemeğidir yiyemedim hep kahvaltılık tarzı ya da kuru yemekler işte. Bu sabah çıplak tartıldım 67.7 çıktım ama çok sevindimdemek ki fazla abartmamışım ya da dengelemişim sonradan
82 suan cnm 85 ile basladim diyet falan yapmadan 82 olmusum anlamadim pek ...hedefim 70 olmak suan....
Insallah umarim gorurum ...kilo vermek kolay deil malesef hele benim gibi birisine ben hic kilo vermedim yilda birkere kilo alir o kilomla oyil hic alip vermeden devam ederdim...simdi kurtulmak istiyorum onceden cok zayif tim...simdi cok pismanim onceden vermek kolayken diyet yapmadim diye...ne guzel ıste ınsallah kısa zmanda 70 lerıde gorursun.
Insallah umarim gorurum ...kilo vermek kolay deil malesef hele benim gibi birisine ben hic kilo vermedim yilda birkere kilo alir o kilomla oyil hic alip vermeden devam ederdim...simdi kurtulmak istiyorum onceden cok zayif tim...simdi cok pismanim onceden vermek kolayken diyet yapmadim diye...
Anladim cnm aynen bi verirsem bir yil kilo almadan o kilomu korurum gibime gelio..ben diyetiseyene gitmek istemiorum burdaki diyetisyenler herkese ayni listeyi verio ve pek bi ise yaramio.burdaki diyet listelerine bakip o diyetlerden bana uygun olanlaei uygulayacagim en iyisi o bencekılo vermek benım ıcınde gercekden cok zor bıde cbk alıyorum o kdr dıkkat ederm cok az verırım. sende bundan sonra basarır verırsın eskıde kaldı hıc dusunme bende 73,5 la dıyetsyene basladm smdı bırakdım 63 falanım olmaz dıordum ama oldu.
Anladim cnm aynen bi verirsem bir yil kilo almadan o kilomu korurum gibime gelio..ben diyetiseyene gitmek istemiorum burdaki diyetisyenler herkese ayni listeyi verio ve pek bi ise yaramio.burdaki diyet listelerine bakip o diyetlerden bana uygun olanlaei uygulayacagim en iyisi o bence
5gunde 5 kilo verdiren bi liste buldum onu uygulayacagim gercekten kilo verdirirse 5olmasa bile 3-2kilo bile olsa benim icin cok iyi onu uygulayip yazicam zor bi diyet deil gwyet iyi uygulanabilr 5gun diyet yapiosun 2gun serbestsin ama olcuyu kacirmamak sarti ve yagli tuzlu sekerlj yememek sarti ilekendı doktorun ol tabıkı sana ne zarar verır yeme bı gun yıyım bısey olmaz sakn deme ben bu hatalara cok dusdum pek ıradem olmadıgı ıcın dıyetsyene gıttım. artık menulerını bıze yazarsn hep bırlıkde bıseler yaparız ıns.
gunaydın tatlımGününüz aydın olsunn hanımlarr ben geldum daa
ama çok vukuatla geldim.
İlk Gittik semaa ayinine girmeden kır pidesi yedik yarım yarım açtık tutsun diyee.
oradan çıkınca mekana gittik abi tam köşedeki masa bize ayrılmış çiçek konulmuş manzara o biçim feln.
Eşim tavuk fajita söyledi bende ızgara köfte ortaya yeşillik salataa.
tb, çavdar, kepek yok iyimiii porsiyonlarda çok tatmin edici değilneyse ortaya karrışık yedim kociş benden ben ondan. Böylelikle : 4 köfte, 2 yk prinç pilavı, 2 yk salata, 1 uzun dilim tavuk, güveçteki kavrulmuş kırmızı biber ve soğanlar ( 3 çatal kadar) + 2 uzunlamasına kesilmiş ince dilim pide yedim.doydum ama pidelere çok pişmanım.
Sonra da kahve sigara keyfi karşımızda istanbulll
pasta yoktu evde annemle kardeşim gökçeye baktığı için onlara pasta aldırdım biz gelince de benimki görmeden yaktık kutladık. Gel gör ki bu noktada duramadım 1,5 dilim yedim aslında onu anneme kesmiştim ama ben yedimDün bana 2800 cal maal olduu
*** Bu bugün kesinlikle cezasız kalmıyor. Bugün 600 cal yarın 600 cal kesip telafi ediyorum. sabah iki dilim arasına 1 dilim incecik peynir 2 dilim domates koydum + sütü yarım bardak içtim.Yumurta, bal tereyağ ve 1 dilim daha peyniri yemeyerek 200 cal kahvaltıdan tasarruf ettim..
Günün diğer öğünleri ekmeksiz olacak bugün.
Acaba 4 çeşitli meze tabağımı yapsam, yoksa protein mii yapsam ona karar vericem bugün 1000 cal ile en besleyici şeyleri yemem gerekiyor akşama yeşil fasulye var bi onu biliyorum.
Şimdii işin eğlence tarafına gelirsekk çok güzel bi gündü ilk benimki almaya geldiğinde sinirim bozuldu çünkü yorgun argın silikti nedeni beni arabada 2 saat sıcakta beklemesi pestili çıkmış valla. sonra düzeldii gittik ilk semazenleri izledik eşim turizmci olduğu için bize hediyeydi bu, beleşçilik gibisi varmıoradan çıktık kat4 e gittik telde görüştüğüm bey size en güzel masayı ayırdım dedi kocam onure oldu vallaa anlasın karısı neler ediyorr güneşin batımını izledik düşündük, yaad ettik yemekleri yedik kalorileri aldık kahve içtik bide manzaraya doğru tüttürdükk ve çıktık kızçeyi çok özledik. Bütün gün bu kadardı adamcağızım yaşlılık psikolojisine girdi yok efendim kazalaklar çıkmış saçlarının önü kel olmuşş olur mu dedim ya onlar daha çok yakışlılaştırdı senii böyleliklee günümüz bittiii
5gunde 5 kilo verdiren bi liste buldum onu uygulayacagim gercekten kilo verdirirse 5olmasa bile 3-2kilo bile olsa benim icin cok iyi onu uygulayip yazicam zor bi diyet deil gwyet iyi uygulanabilr 5gun diyet yapiosun 2gun serbestsin ama olcuyu kacirmamak sarti ve yagli tuzlu sekerlj yememek sarti ile
Abimlr de mesela yiğenime 4 yaşına kadar hiç şeker yedirmediler şekeri meyveden aldıyo sadece bazen da sütüne bir kaşık bal ama normal sofra şekeri çikolata pasta falan hiç yemedi 4 e kadar şimdi serbst ama yemiyo turşu acı ekşi lahmacun falan seviyo
ooo o vücutlara bakınca üzülsem mi sevinsem mi bilemiyorum kuzum yani üzülüyorum niye kendimize bunu yaptık diye seviniyorum en aızndna uyandık diye o vücutlar işte azimle çalışmanın neticesi yani diyetisyenlikten ziyade doğru spor ve sürekli spor yapıyolar bi de şöyle bişey var aslında çok da yiyolar ama bizim gibi günde yarım saat falan değil 2 saat spor yapıyolar mesela hafatad 5 gün çok yaktıkları için de deli gibi yeme hakları olmuş oluyo
seyrekyagmur nerdesin kuzu sizin yemek kutlama bugün müydü kuaföre gittin bugündü galiba di mi bal surat güzel olmuşsundur hee şimdi
Aksama hazırım yemaaaagggg :):) sen ne yıcen bugun demedn bıtmedımı lorun bakalım
evet aysunumuz nerde fon cekdırıyordu bak bıde aksam yıcek oglen gömdü pogcayı :):) o acıkmısdır aradada bıseler yemeye mı gıttı acep
Olabilir ama akşamın hatrına bişey yememiş de olabilir hediye hazırlıkları yapıyodur belki onun çıkma vakti de geçti
lorum var ama bu akşam kuru fasulyekarpuz bulgur planlıyorum kuzum çorba içince doyuyorum çorba içmeden direk kuru ve bulgur yesem diye düşünüyorum
Selam kızlar napıyosunuz ya giremiyorum ben bu hafta.
Merak etmişsiniz sağ olun canlarımMerveeTunaa @lokur
Valla bende ne düzen kaldı ne bişey. Doğru düzgün yemek yapıp yiyemiyoruz ya bu aralar çok kötü besleniyorum. Sanırım 70e dayandım bentartılmadım bi daha 69 filan görünce.
Oruç da tutmuyorum bi haller oldu depresyona girmiş gibiyim anlamadımee böyle olunca kilo alıyorum deyip iyice kendimi saldım sanki ya ruh halim değişik şu aralar.
Bebişe bakılıyo kv geliyo sağ olsun. Dün eşim izine çıktı bugün kvyi çağırmadık ama yarın gelicek eşimin işleri var dışarıda. Haftaya da idare edicez çok şükür zorlanmıyoruz
Karmaşık duygular içindeyim kızlar bilmiyorum çok yiyorum galiba ben buna moralim bozuk şu sıralar. Ah ah anlıcağınız bu işte
Günaydinnnnn
Aksam ki menum dedigim gbi gecdi
1 patlicanli kofte 1 adet kuru kofte
Yaprak sarma yedim ona dayanamam sabahda yedim bi kac tane ☺☺
1 kasik gbi kizartma kayinpedee illa verim dedi annem ona cok koyunca ☺☺
Az firin patates 1 börek
2 tane burma kadayf daha tatli kacamagi yapmicam
Sabah kahvaltimda yanimda unonun ekmegini ortadan kesip icine lor ve 1 tane örgu peynir koydum o kdrcik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?