Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Tbii kankam hiç biter mi daha hedeflerimize ulaşıcaz Allahımın izniyle :) canım beslenmeden kaynaklı hafif oynar şimdi tartıda ama tatilde hemen düzenliyceğinden eminim ben yinede yediklerine dikkat etmeye çalış yoğurt falan al activalardan kefirix al ne bilim kuzum işte sen bak durumuna göre neler yiyosun ki

Canım hoş geldin öncelikle :) gece yoğurt salatalık yiyebilirsin 1 çay bardağı tarçınlı süt içebilirsin soda içebilirsin sade oda şişirir tok tutar :)

Günaydinnnnn

Aksam ki menum dedigim gbi gecdi
1 patlicanli kofte 1 adet kuru kofte
Yaprak sarma yedim ona dayanamam sabahda yedim bi kac tane ☺☺
1 kasik gbi kizartma kayinpedee illa verim dedi annem ona cok koyunca ☺☺
Az firin patates 1 börek
2 tane burma kadayf daha tatli kacamagi yapmicam

Sabah kahvaltimda yanimda unonun ekmegini ortadan kesip icine lor ve 1 tane örgu peynir koydum o kdrcik.

Kuzum doğru düzgün çorbadır sebze yemeğidir yiyemedim hep kahvaltılık tarzı ya da kuru yemekler işte. Bu sabah çıplak tartıldım 67.7 çıktım ama çok sevindim demek ki fazla abartmamışım ya da dengelemişim sonradan

gunaydınn tatlım hosgeldın. hemen yedıklerınde alcam deme ole dusunme o kdr ayarlarsın pıskolojık ınsanı etkıler daha cok yersın cunku.

ne guzel ıste ınsallah kısa zmanda 70 lerıde gorursun.
Insallah umarim gorurum ...kilo vermek kolay deil malesef hele benim gibi birisine ben hic kilo vermedim yilda birkere kilo alir o kilomla oyil hic alip vermeden devam ederdim...simdi kurtulmak istiyorum onceden cok zayif tim...simdi cok pismanim onceden vermek kolayken diyet yapmadim diye...

kılo vermek benım ıcınde gercekden cok zor bıde cbk alıyorum o kdr dıkkat ederm cok az verırım. sende bundan sonra basarır verırsın eskıde kaldı hıc dusunme bende 73,5 la dıyetsyene basladm smdı bırakdım 63 falanım olmaz dıordum ama oldu.

Anladim cnm aynen bi verirsem bir yil kilo almadan o kilomu korurum gibime gelio..ben diyetiseyene gitmek istemiorum burdaki diyetisyenler herkese ayni listeyi verio ve pek bi ise yaramio.burdaki diyet listelerine bakip o diyetlerden bana uygun olanlaei uygulayacagim en iyisi o bence

kendı doktorun ol tabıkı sana ne zarar verır yeme bı gun yıyım bısey olmaz sakn deme ben bu hatalara cok dusdum pek ıradem olmadıgı ıcın dıyetsyene gıttım. artık menulerını bıze yazarsn hep bırlıkde bıseler yaparız ıns.

Gününüz aydın olsunn hanımlarr ben geldum daa

ama çok vukuatla geldim.

İlk Gittik semaa ayinine girmeden kır pidesi yedik yarım yarım açtık tutsun diyee.

oradan çıkınca mekana gittik abi tam köşedeki masa bize ayrılmış çiçek konulmuş manzara o biçim feln.

Eşim tavuk fajita söyledi bende ızgara köfte ortaya yeşillik salataa.

tb, çavdar, kepek yok iyimiii porsiyonlarda çok tatmin edici değil neyse ortaya karrışık yedim kociş benden ben ondan. Böylelikle : 4 köfte, 2 yk prinç pilavı, 2 yk salata, 1 uzun dilim tavuk, güveçteki kavrulmuş kırmızı biber ve soğanlar ( 3 çatal kadar) + 2 uzunlamasına kesilmiş ince dilim pide yedim.doydum ama pidelere çok pişmanım.
Sonra da kahve sigara keyfi karşımızda istanbulll
pasta yoktu evde annemle kardeşim gökçeye baktığı için onlara pasta aldırdım biz gelince de benimki görmeden yaktık kutladık. Gel gör ki bu noktada duramadım 1,5 dilim yedim aslında onu anneme kesmiştim ama ben yedim Dün bana 2800 cal maal olduu

*** Bu bugün kesinlikle cezasız kalmıyor. Bugün 600 cal yarın 600 cal kesip telafi ediyorum. sabah iki dilim arasına 1 dilim incecik peynir 2 dilim domates koydum + sütü yarım bardak içtim.Yumurta, bal tereyağ ve 1 dilim daha peyniri yemeyerek 200 cal kahvaltıdan tasarruf ettim..

Günün diğer öğünleri ekmeksiz olacak bugün.

Acaba 4 çeşitli meze tabağımı yapsam, yoksa protein mii yapsam ona karar vericem bugün 1000 cal ile en besleyici şeyleri yemem gerekiyor akşama yeşil fasulye var bi onu biliyorum.

Şimdii işin eğlence tarafına gelirsekk çok güzel bi gündü ilk benimki almaya geldiğinde sinirim bozuldu çünkü yorgun argın silikti nedeni beni arabada 2 saat sıcakta beklemesi pestili çıkmış valla. sonra düzeldii gittik ilk semazenleri izledik eşim turizmci olduğu için bize hediyeydi bu, beleşçilik gibisi varmı oradan çıktık kat4 e gittik telde görüştüğüm bey size en güzel masayı ayırdım dedi kocam onure oldu vallaa anlasın karısı neler ediyorr güneşin batımını izledik düşündük, yaad ettik yemekleri yedik kalorileri aldık kahve içtik bide manzaraya doğru tüttürdükk ve çıktık kızçeyi çok özledik. Bütün gün bu kadardı adamcağızım yaşlılık psikolojisine girdi yok efendim kazalaklar çıkmış saçlarının önü kel olmuşş olur mu dedim ya onlar daha çok yakışlılaştırdı senii böyleliklee günümüz bittiii

5gunde 5 kilo verdiren bi liste buldum onu uygulayacagim gercekten kilo verdirirse 5olmasa bile 3-2kilo bile olsa benim icin cok iyi onu uygulayip yazicam zor bi diyet deil gwyet iyi uygulanabilr 5gun diyet yapiosun 2gun serbestsin ama olcuyu kacirmamak sarti ve yagli tuzlu sekerlj yememek sarti ile

gunaydın tatlım

canım benım resımler nerde bakdım hemen ılk ıs olarak bısey goremedım. sonracıgıma güzel gecmesıne cok sevındım gercekden yemekler doyurucu olmasada sızın basbasa guzel vakıt gecırmenız harıka olmus olsun bigun kacamaklarda özel gündü sonucda. hedıyen nasıl oldu sen nasıl oldun aaaa meraklatma bızı :):) esın kac yasında olduda yaslılık pıskolojısı basladı benm nısanlım 31 yasında sacları dokuk o napsın :)

ben böle sok dıyetlere karsıyım canım gerı donusu cabuk oluyor sen saglıklı beslendıkden snra zaten daha ıyı verırsn.

Yengeni tebrik ediyorum kuzum bende çok savaşıyorum ama bazen tattırıyorum bizi yerken görüyorsa puding felan. Zaten antepliden başka bişi beklenmezdii

seyrekyagmur nerdesin kuzu sizin yemek kutlama bugün müydü kuaföre gittin bugündü galiba di mi bal surat güzel olmuşsundur hee şimdi

ssen bunu yazarkene aysun heyecandan oturamyıroduu yoksa fön çektirirmiydim hiç sevmem sıcakta salık saç

Nirden biliyorsun kızzz bi aktivya bir de 2-3 kraker yedim o kadarrr vallaa

yemedim ama akşam bomba etkisi yaptım şekoş demii ordaaa bir loor var lokurda o lor hiç bit me yecekkkmiiiii

kuzum hoşgeldin öncelikle.. Bu bunalım çoğundan ilk kez ayrıldığın için ben de öyle olmuştum geçer umarım inşaallah biran önce adapte olursun şuan kendini muhtemelen çok dağınık yetişemeyen yetemeyen olarak görüyorsun normal ama.. Tez vakit geçecek inşaallah

Benim kadar olmasa da patlatmış bizim hatun ama güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…