- 30 Mayıs 2007
- 3.522
- 6.512
- 683
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #9.621
gunaydın tatlım
canım benım resımler nerde bakdım hemen ılk ıs olarak bısey goremedım. sonracıgıma güzel gecmesıne cok sevındım gercekden yemekler doyurucu olmasada sızın basbasa guzel vakıt gecırmenız harıka olmus olsun bigun kacamaklarda özel gündü sonucda. hedıyen nasıl oldu sen nasıl oldun aaaa meraklatma bızı :):) esın kac yasında olduda yaslılık pıskolojısı basladı benm nısanlım 31 yasında sacları dokuk o napsın :)
Yengeni tebrik ediyorum kuzum bende çok savaşıyorum ama bazen tattırıyorum bizi yerken görüyorsa puding felan. Zaten antepliden başka bişi beklenmezdii
ssen bunu yazarkene aysun heyecandan oturamyıroduuyoksa fön çektirirmiydim hiç sevmem sıcakta salık saç
Nirden biliyorsun kızzz bi aktivya bir de 2-3 kraker yedim o kadarrr vallaa
yemedim ama akşam bomba etkisi yaptım şekoş demiiordaaa bir loor var lokurda o lor hiç bit me yecekkkmiiiii
kuzum hoşgeldin öncelikle.. Bu bunalım çoğundan ilk kez ayrıldığın için ben de öyle olmuştum geçer umarım inşaallah biran önce adapte olursun şuan kendini muhtemelen çok dağınık yetişemeyen yetemeyen olarak görüyorsun normal ama.. Tez vakit geçecek inşaallah
Benim kadar olmasa da patlatmış bizim hatun ama güzel
kuzum 32 bitti 33 e girdi sormaa yaa sanki 60 bunalım yarattı bence en zirve en güzel yaş 30-36 arası ama anlatamıyorum kel kalıyormuş gittikçe ben 5 yaş küçüğüm ya sıkıntı ondan benceyaa tartı gününe yakınken olmamalıydı ama diyorum ya acısı çıkacakk resimler gelicek bebişim instagramaa kocamdan istedim yollasında helee lokur ne kadar dese de bal surat diye tombiş suratımı bi görün hele beyaz tenin azizliği işte
patlattım kuzum ya napım evde olunca hele yemeklerı gecdm dolma cok severm zeytınyaglı sabah bıle kalkdm agzma attım ah ah bu ara cok sısım anlamadım ya
yerım senı ama harbı suratın cok guzel kuzum masallahın var zayflasanda tombısde olsan cok ıyısın :)
aynen sen yannda guzel olunca adam bunalıma gırdı demek kuzu daha du 33 olcak bunun 50 sınde napıcak acep :):)
normal kuzum kalabalık sofrada insan yemeden yapamıyor dolmayı patlatmasan ayıp zatennne yap biliyor musun sabahları aç karnına maydonuzu haşla rondodan geçir iç ödem atsın iltihap atsın çok iyi süt kestiği için yapamıyorum 1 sürahı yap hep iç iyi gelir yanii. yada sirkeli limonlu su ikiside aynıı
oy teşekkürler kuzum sanki senin aşağı kalır yanın varr kk nın en güzel hatunları zaten burada neşanslı herifler zaten bizimkiler kıymet bilsinler azcık ayy ne bilim ama ben hep takılıyorum. Düşünsene sen 40 ken ben daha 35 im diyorum hop daha da fena oluyoor ooh olsun nolur nolmaz
yapıcamda lokur adetten sonra yap dedı bende bıtsın öle ıccem kuzu aynen ya kılo almıs olamam sanırım pazar gunu deusukdum bı anda cıkcagımı sanmıyorum ıns :)
evet guzel hatunlar sıtemız burda :):) tabı kıymet bılsınler az bıde bız zayflaynca onlar ıcın daha kıskanclık baslasın dmı :):) bakımlı hatunlar olalm ben bu ara cok saldımda o ayrı makyaj yapamıyorum onceden her sabah sac yapardm makyaj yarnda sacmı boyatcam beyazlarm ah ah ben de yaslandım be aysunum.
sende fenasın adamı cıldırtırsın oda yaslı sendromuna gırcek :):)
aynen çatlasınlar böyle olmadıkça erkekler değer anlamıyor. ben az yapıyorum ya kendimi daha iyi hissediyorum böyle gerçi ondoten allık gibi şeylere karşıyım düğün felan olmadıkça yüz derime bişey sürmem.kuzum dün noldu biliyormusun bayağıdan sonra fön çektirince beyazlar saçımda çisil çisil tabi neyse arakada çok yok sanıroum restauranttan inerken asansörde arka saçları öne dökünce ışıkta beyazları iyi gösteriyo aman allah ım öbek öbek bir sürü öyle kala kaldım eşim beni oyalamaya çalışıyor bakmim diye ama bir sürüü yok bişey diyo ama vaar birden oldu şu 5 aydaa çok üzülüyorum rahat 50 tane var. sende de varmıdır o kadar
Gününüz aydın olsunn hanımlarr ben geldum daa
ama çok vukuatla geldim.
İlk Gittik semaa ayinine girmeden kır pidesi yedik yarım yarım açtık tutsun diyee.
oradan çıkınca mekana gittik abi tam köşedeki masa bize ayrılmış çiçek konulmuş manzara o biçim feln.
Eşim tavuk fajita söyledi bende ızgara köfte ortaya yeşillik salataa.
tb, çavdar, kepek yok iyimiii porsiyonlarda çok tatmin edici değilneyse ortaya karrışık yedim kociş benden ben ondan. Böylelikle : 4 köfte, 2 yk prinç pilavı, 2 yk salata, 1 uzun dilim tavuk, güveçteki kavrulmuş kırmızı biber ve soğanlar ( 3 çatal kadar) + 2 uzunlamasına kesilmiş ince dilim pide yedim.doydum ama pidelere çok pişmanım.
Sonra da kahve sigara keyfi karşımızda istanbulll
pasta yoktu evde annemle kardeşim gökçeye baktığı için onlara pasta aldırdım biz gelince de benimki görmeden yaktık kutladık. Gel gör ki bu noktada duramadım 1,5 dilim yedim aslında onu anneme kesmiştim ama ben yedimDün bana 2800 cal maal olduu
*** Bu bugün kesinlikle cezasız kalmıyor. Bugün 600 cal yarın 600 cal kesip telafi ediyorum. sabah iki dilim arasına 1 dilim incecik peynir 2 dilim domates koydum + sütü yarım bardak içtim.Yumurta, bal tereyağ ve 1 dilim daha peyniri yemeyerek 200 cal kahvaltıdan tasarruf ettim..
Günün diğer öğünleri ekmeksiz olacak bugün.
Acaba 4 çeşitli meze tabağımı yapsam, yoksa protein mii yapsam ona karar vericem bugün 1000 cal ile en besleyici şeyleri yemem gerekiyor akşama yeşil fasulye var bi onu biliyorum.
Şimdii işin eğlence tarafına gelirsekk çok güzel bi gündü ilk benimki almaya geldiğinde sinirim bozuldu çünkü yorgun argın silikti nedeni beni arabada 2 saat sıcakta beklemesi pestili çıkmış valla. sonra düzeldii gittik ilk semazenleri izledik eşim turizmci olduğu için bize hediyeydi bu, beleşçilik gibisi varmıoradan çıktık kat4 e gittik telde görüştüğüm bey size en güzel masayı ayırdım dedi kocam onure oldu vallaa anlasın karısı neler ediyorr güneşin batımını izledik düşündük, yaad ettik yemekleri yedik kalorileri aldık kahve içtik bide manzaraya doğru tüttürdükk ve çıktık kızçeyi çok özledik. Bütün gün bu kadardı adamcağızım yaşlılık psikolojisine girdi yok efendim kazalaklar çıkmış saçlarının önü kel olmuşş olur mu dedim ya onlar daha çok yakışlılaştırdı senii böyleliklee günümüz bittiii
Yengeni tebrik ediyorum kuzum bende çok savaşıyorum ama bazen tattırıyorum bizi yerken görüyorsa puding felan. Zaten antepliden başka bişi beklenmezdii
ssen bunu yazarkene aysun heyecandan oturamyıroduuyoksa fön çektirirmiydim hiç sevmem sıcakta salık saç
Nirden biliyorsun kızzz bi aktivya bir de 2-3 kraker yedim o kadarrr vallaa
yemedim ama akşam bomba etkisi yaptım şekoş demiiordaaa bir loor var lokurda o lor hiç bit me yecekkkmiiiii
kuzum hoşgeldin öncelikle.. Bu bunalım çoğundan ilk kez ayrıldığın için ben de öyle olmuştum geçer umarım inşaallah biran önce adapte olursun şuan kendini muhtemelen çok dağınık yetişemeyen yetemeyen olarak görüyorsun normal ama.. Tez vakit geçecek inşaallah
Benim kadar olmasa da patlatmış bizim hatun ama güzel
Günaydinnnnn
Aksam ki menum dedigim gbi gecdi
1 patlicanli kofte 1 adet kuru kofte
Yaprak sarma yedim ona dayanamam sabahda yedim bi kac tane ☺☺
1 kasik gbi kizartma kayinpedee illa verim dedi annem ona cok koyunca ☺☺
Az firin patates 1 börek
2 tane burma kadayf daha tatli kacamagi yapmicam
Sabah kahvaltimda yanimda unonun ekmegini ortadan kesip icine lor ve 1 tane örgu peynir koydum o kdrcik.
e kanka sen de moralinin bozuyosun boşu boşuna bi tartılsaydın da öyle bozsaydınKuzum doğru düzgün çorbadır sebze yemeğidir yiyemedim hep kahvaltılık tarzı ya da kuru yemekler işte. Bu sabah çıplak tartıldım 67.7 çıktım ama çok sevindimdemek ki fazla abartmamışım ya da dengelemişim sonradan
olmuş balım olmuş bu sabah kaç çıktın merak ediyorum umarım seni mutlu edecek bişeyler görürsün tartıda100 bacak egzersizi 40 squat 1buçuk saat yürüyüş yaptım lokurum olmuş mu :)
Uygulayan kisi biraktiktan sonra almamis kilo.ben böle sok dıyetlere karsıyım canım gerı donusu cabuk oluyor sen saglıklı beslendıkden snra zaten daha ıyı verırsn.
Kuzum sen panik yapmışsındır hep kuru yedn dye hafif yemişsin ama bak gitmiş bile bi kiloKuzum doğru düzgün çorbadır sebze yemeğidir yiyemedim hep kahvaltılık tarzı ya da kuru yemekler işte. Bu sabah çıplak tartıldım 67.7 çıktım ama çok sevindimdemek ki fazla abartmamışım ya da dengelemişim sonradan
Canım tartılamadım bebişi uyutmaya çalışıyorum şimcük 10 dakikaya tartılcam heyecan yaptımolmuş balım olmuş bu sabah kaç çıktın merak ediyorum umarım seni mutlu edecek bişeyler görürsün tartıda
Hoşbuldum cnm.sade soda hiç içemem meyveli olsa olur mu:) hep okuyorum sizi okudukça sonunda motive oldum:) süt içiyorum arada yoğurtla salatalık da yerim o ZamanCanım hoş geldin öncelikle :) gece yoğurt salatalık yiyebilirsin 1 çay bardağı tarçınlı süt içebilirsin soda içebilirsin sade oda şişirir tok tutar :)
Canım meyvrli içmeni önermem ben kendi açımdan sade sodayı sağlıklı buluyorum meyvede şeker var sonuçta bide gerçek meyvede değil şeker oranı daha yüksek olut gece içilmesi ne kadar doğru olur ki olmaz yani sen süt yada yoğurt salatalık ye bence daha iyi olur :) sağol canım benim isim boy yaş beslenme düzeni nasıl :)Hoşbuldum cnm.sade soda hiç içemem meyveli olsa olur mu:) hep okuyorum sizi okudukça sonunda motive oldum:) süt içiyorum arada yoğurtla salatalık da yerim o Zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?