Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

kuzum 32 bitti 33 e girdi sormaa yaa sanki 60 bunalım yarattı bence en zirve en güzel yaş 30-36 arası ama anlatamıyorum kel kalıyormuş gittikçe ben 5 yaş küçüğüm ya sıkıntı ondan bence yaa tartı gününe yakınken olmamalıydı ama diyorum ya acısı çıkacakk resimler gelicek bebişim instagramaa kocamdan istedim yollasında helee lokur ne kadar dese de bal surat diye tombiş suratımı bi görün hele beyaz tenin azizliği işte

patlattım kuzum ya napım evde olunca hele yemeklerı gecdm dolma cok severm zeytınyaglı sabah bıle kalkdm agzma attım ah ah bu ara cok sısım anlamadım ya

yerım senı ama harbı suratın cok guzel kuzum masallahın var zayflasanda tombısde olsan cok ıyısın :)
aynen sen yannda guzel olunca adam bunalıma gırdı demek kuzu daha du 33 olcak bunun 50 sınde napıcak acep :):)

patlattım kuzum ya napım evde olunca hele yemeklerı gecdm dolma cok severm zeytınyaglı sabah bıle kalkdm agzma attım ah ah bu ara cok sısım anlamadım ya

normal kuzum kalabalık sofrada insan yemeden yapamıyor dolmayı patlatmasan ayıp zatenn ne yap biliyor musun sabahları aç karnına maydonuzu haşla rondodan geçir iç ödem atsın iltihap atsın çok iyi süt kestiği için yapamıyorum 1 sürahı yap hep iç iyi gelir yanii. yada sirkeli limonlu su ikiside aynıı

oy teşekkürler kuzum sanki senin aşağı kalır yanın varr kk nın en güzel hatunları zaten burada ne şanslı herifler zaten bizimkiler kıymet bilsinler azcık ayy ne bilim ama ben hep takılıyorum. Düşünsene sen 40 ken ben daha 35 im diyorum hop daha da fena oluyoor ooh olsun nolur nolmaz

yapıcamda lokur adetten sonra yap dedı bende bıtsın öle ıccem kuzu aynen ya kılo almıs olamam sanırım pazar gunu deusukdum bı anda cıkcagımı sanmıyorum ıns :)

evet guzel hatunlar sıtemız burda :):) tabı kıymet bılsınler az bıde bız zayflaynca onlar ıcın daha kıskanclık baslasın dmı :):) bakımlı hatunlar olalm ben bu ara cok saldımda o ayrı makyaj yapamıyorum onceden her sabah sac yapardm makyaj yarnda sacmı boyatcam beyazlarm ah ah ben de yaslandım be aysunum.
sende fenasın adamı cıldırtırsın oda yaslı sendromuna gırcek :):)

aynen çatlasınlar böyle olmadıkça erkekler değer anlamıyor. ben az yapıyorum ya kendimi daha iyi hissediyorum böyle gerçi ondoten allık gibi şeylere karşıyım düğün felan olmadıkça yüz derime bişey sürmem.kuzum dün noldu biliyormusun bayağıdan sonra fön çektirince beyazlar saçımda çisil çisil tabi neyse arakada çok yok sanıroum restauranttan inerken asansörde arka saçları öne dökünce ışıkta beyazları iyi gösteriyo aman allah ım öbek öbek bir sürü öyle kala kaldım eşim beni oyalamaya çalışıyor bakmim diye ama bir sürüü yok bişey diyo ama vaar birden oldu şu 5 aydaa çok üzülüyorum rahat 50 tane var. sende de varmıdır o kadar

aynen degerımızı bılsınler :):)
ben onceden hergun pudra surerdım smdı pudra almadm suremıyorum ama fondoten suruyorum ya sevıyorum makyaj yapmayı hergun olmasada haftada 2 3 suruyorum. kuzu 50 ne benım dunya kadar var annem sok oldu ya gecen dısdardayız kulagmın hızasında arada saclar ay dedı bune butun tamamı dolu fon cekdırdım smdı benm sacm tamamen boya ya dıpler geldı bı ayrıyor beyaz beyaz cok kotu duruyor ya hıc sevmıyorum hep dıp boya yapmam sart zaten boya yapıyorumda bıraz beklm dıınce ck cıkıyor babama benzemısım kötü özellıklerı bende esmerım vucudumda kıl da cok var beyz sacda dıorum anne gelınlık arkam v ya sırtımda kıl var dıor sende kım gorcek ben goruyorum ya esmerım dıe mı anlamadm cok rahatsz edıcı of of :):)

O zaman günaydın güzeller klübüüü üyelerii

Hemen iftarımı falan yazayım da muhabbete dalayım

İftar

6yk kuru fasulye
3 yk sebzeli bulgur pilavı
1 büyük kase cacık
3 dilim karpuz

Sonra arada 10 tane antep fıstığı 1 dilim karpuz daha

Sahur

Çavdar ekmeğinden kaşarlı tost
5 kaşık kabak yemeği
1 haşlanmış yumurta
1 bardak yoğurt(sulu kısmıydı bardağa koydum koyuuu bir ayran düşünün

İşte böyleee

Dün şirkette 1000 adım step yapmıştım

akşam eve yürüdüm 35 dk

iftardan sonra da 15-20 dk kol hareketlerimi yaptım squati unuttum dün diyorum ne eksik

Kuzum çok da vukuat yok pasta yani en vahimi sen zaten planını yapmışsın dengelersin iki günde onu hem herzaman olacak birşey değil bi çıkmışsınız karı koca tadını çıkarın tabii ohh afiyet olsun birlikte nice güzel yıllarınız olsun inşallah

Biz de işte arada çaktırmadan bişeyler tıkıştırıyoruz ağzına ama minik yani yengeme kalsa hiiç yani ama kesinlikle destekliyorum ve takdir ediyorum

valla bitmedi 2 kutu almıştım çünkü haftasonu yani pazar günüüü lor ve beyaz peyniri karıştırıp (lor çok tatsız tek başına) tava böreği yapacağımm o zaman bitecek

yani bundan daha iyi kurtaramazdın bence o sofrada afiyet olsun kuzum insan yer yani normal

e kanka sen de moralinin bozuyosun boşu boşuna bi tartılsaydın da öyle bozsaydın daha ne olsun maşallah bak onca düzensizliğe gayet güzel dengelemişsin hadi toparlaaaann

ben böle sok dıyetlere karsıyım canım gerı donusu cabuk oluyor sen saglıklı beslendıkden snra zaten daha ıyı verırsn.
Uygulayan kisi biraktiktan sonra almamis kilo.
Ama ben tam ayniaini uygulamiycam uygulayamam ztn kendime gore uyguladim bu sabah yarim ince kare tost ekmegine aci ezme surdum yedim. Bir patlicani kozledim yarisini kullandim yarim salatalik bir domates bir yaprak marul yedim yanimda sekersiz nane limonlu yesil cay ictim yani kendi diyetimi kendime gore uyarladim....

Kuzum sen panik yapmışsındır hep kuru yedn dye hafif yemişsin ama bak gitmiş bile bi kilo

Canım hoş geldin öncelikle :) gece yoğurt salatalık yiyebilirsin 1 çay bardağı tarçınlı süt içebilirsin soda içebilirsin sade oda şişirir tok tutar :)
Hoşbuldum cnm.sade soda hiç içemem meyveli olsa olur mu:) hep okuyorum sizi okudukça sonunda motive oldum:) süt içiyorum arada yoğurtla salatalık da yerim o Zaman

Su sodali ayrani deneyen oldumu gece yatmadan once iciliyormus . Bir sade soda 3 kasik yogurt ile ayran yapilip icine bi iki nane atip iciliyormus kilo verdiriyormus ne kadr dogru bilemedim.

Hoşbuldum cnm.sade soda hiç içemem meyveli olsa olur mu:) hep okuyorum sizi okudukça sonunda motive oldum:) süt içiyorum arada yoğurtla salatalık da yerim o Zaman
Canım meyvrli içmeni önermem ben kendi açımdan sade sodayı sağlıklı buluyorum meyvede şeker var sonuçta bide gerçek meyvede değil şeker oranı daha yüksek olut gece içilmesi ne kadar doğru olur ki olmaz yani sen süt yada yoğurt salatalık ye bence daha iyi olur :) sağol canım benim isim boy yaş beslenme düzeni nasıl :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…