Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Su sodali ayrani deneyen oldumu gece yatmadan once iciliyormus . Bir sade soda 3 kasik yogurt ile ayran yapilip icine bi iki nane atip iciliyormus kilo verdiriyormus ne kadr dogru bilemedim.
Kilo verdirdiğini biliyorum ancak uygulamadım canım yoğurt limon pul biber yapıyorum ben onunda faydası var göbek eritiyor

Ay ne kaa güzel bi gece geçirmişsiniz öyle özendim bak şimcük kahve sigara yapmışlaaar bide canımm özel günde az bile yemişsin bence senin yerinde olsam fena yerdim ayol sen telafisini yaparsın pazara kadar daha 2 gün var kuzum

Öle yapayım:)burcu ismim İngilizce öğretmeniyim boyum 1.58 kilom 77 normal tartıyla 75 geliyodum hassas tartı aldım 77 evlendim 11 ayda 10 kilo aldım makarna pizza hamur işi tatlı hep böyle beslendim şimdi sebze ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum.aç kalamıyorum panik atak var hemen elim ayağım tutmuyo gece atıstırmalarım var onu da baya azalttım bakalım inş veririm:)

yani bundan daha iyi kurtaramazdın bence o sofrada afiyet olsun kuzum insan yer yani normal

Tesekkur ederım canım ama bu ara hala sıslık var anlamadm oruc dıılım yemeye basladım dıe mı 3 ögün yapıorum 2 yesıl cay ıcıyorum ama bakalım maydonuz yapcam.

bu arada ıftar ve sahurun ıcınde afıyet olsun kuzu nasıl yıyorsun sahurda sebzeyı cok sevmem ya zor gelıyor ama sole kofte pattıs olsa sahurda gömerm :):)

afıyet olsun o zman menun az dııl ıyımıs pekı gerı kalan saatlerde ne yıceksn lısteyı de bakım merk ettım.
Canım tartılamadım bebişi uyutmaya çalışıyorum şimcük 10 dakikaya tartılcam heyecan yaptım

haber et tatluım..
Hoşbuldum cnm.sade soda hiç içemem meyveli olsa olur mu:) hep okuyorum sizi okudukça sonunda motive oldum:) süt içiyorum arada yoğurtla salatalık da yerim o Zaman

sade ıc meyvelı
Kızlaaar şimdi tartıldım 54.4 çıktım

masallah canım harıkasın.

hosgeldın tekarradan aramıza. ac kalma zaten ama hamur ısı yemessen kendıne gunde 3 ogun ara yaparsan hıc acıkmıcaksın buna ınan benım aılemde de var dıyetsyene gıdıyor suan
sabah kahvaltı
11 ara meyve
1 ogle yemegı
3 meyve mesela
5 de meyve cevız
7 aksam yemegı
9 da ya ygort yaparsan
böle abur cubura sarılmadan zayflarsın emın ol.

Evet cnm haklısın lokur a da özelden yaZdım oda taktikler yazdı sağolsun ama anca motive oldum:)

Kuzum tuvaletle aran nasıl yani yediklerin oruçtan sonra fazla geliyor da olabilir dün akşamı dengelemek için ebnce bu akşam sadece karpuz ye bol su iç yoğurt ye mesela hem karpuz bağırsakları falan da çalışıtırıyo ben de anlamış oldum bu hafta bir 5 gün falan maydonoz suyunu iç bence ben işte oruçtan dolayı akşamları içtim 2 bardak hakkaten ödem söktürüyo yani

işte yanında tost yumurta falan olunca o da arada kaynadı kuzu yoksa sebze yiyemiyorum hiç yani okadar da yaptım yazık kalmasın diye yiyorum

Canımm hoş geldin tekrar İnşallah bizimle berabrr fikirlerle desteklerle güzelce kilolarını verceksin eminim ben :)) ah o hamur işleri ah o fast foodlar bizi bitiren şeyler bide kolaylar hemen ye tarzı daha çekicilerdi bi zamanlar ama bizim tek kurtarıcımız sebzeleer meyveler baklagiller ızgara etler kuzum :) tam buğday ekmeği al hemen :))))

Evet cnm haklısın lokur a da özelden yaZdım oda taktikler yazdı sağolsun ama anca motive oldum:)

benım teyzemde cok gece yerdı dıyetsyene gıdıor onnda sekerı dusunce tıtrerdı suan ara ara gece oluyor aksam yogurta keten tohumu koydurmusdu galıba aclık hıssetmesın dıe. ıns yardımcı olabılırz canım sanada.
lokurumuz bıtane motıve kaynagımız bızım :)

kuzu oruc dıılım ya lavobaya cıkıyorum ama sabah cıkmadan tartılıyorum o ayrı. aksam o zman bende yogurt yulaf meyve yapım oglen sebze yerım bıde maydonoz suyu dedıgın gıbı.
yada tam tersı oglen yogurt aksam ızgara mı yapsam bılmedm :):)
işte yanında tost yumurta falan olunca o da arada kaynadı kuzu yoksa sebze yiyemiyorum hiç yani okadar da yaptım yazık kalmasın diye yiyorum

ye tabı yememız lazm bagırsaklarımız ıcınde bende yemıyordum aksamları smdı oruc dıılım dıe oglen yıyorum.

Kuzum bence öğlen sebze ye akşama da yulaf yoğurt meyve yap dün akşam baya yemişsin çünkü ya aslında fazla değil ama pazara az kaldı o yüzden diyorum sen bence bugün yarın pazar maydonoz suyu ve bugün de hafif ye ki pazara kadar dengelensin

Cnm 2 3 gündür tam buğday yiyorum zaten:) aynen fasülye yemeğim var öğlene akşama da tavuk köfte var azıcık ekmekle:)

Normalde sabah ne yediysen aksam onu yiyeceksin ama ben vazgectim. Suan bir tuglu bir tugsuz seftaliui dilimledim yanina 4 dut 10 adet kiraz koydum onu tuketiyorum.normalde sadece bir seftali yeterdide abur cubur yerine meyve salatasi yapayim dedim bugunluk... 1bucuk gibide tarcinli yogurt yiyecegim sadece....

tamam kuzum öle yaparım tabıkı ben lokuruma uyarm aynen dunu gecdm bı kac gundur rahatszm su sıskınlıkden olmadı bugun dısarı cıkar maydonoz alm burda da ıcım ben bı bardak

afıyet olsun bencede abur cubur yerıne meyve ye aksam 8 den snra meyve yememyı dene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…