Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Aksama taze fasulyem var 2 adet izgara kofte yiyecegim belki 1kepcede corba icerim...yaninada bir yudum kadr pide yiyebilirim belki ama oda...

corba ıcersen pıde yeme ıkısınden bırını secceksın corba ekmek yerıne derdı dıyetsyenm bence sebze yanına 2 kofte az vorba yeterlı.

Yemekten sonra meyve yemem ben ztn

corba ıcersen pıde yeme ıkısınden bırını secceksın corba ekmek yerıne derdı dıyetsyenm bence sebze yanına 2 kofte az vorba yeterlı.
Pideyi belki yerim corba icmem aksamki istahima bagli :) zten ekmek yemem genelde ben iste ramazan pidesini cok seviyorum belki yerim onu belki yemem ama pek bisi yicemide sanmiyorum

e kanka sen de moralinin bozuyosun boşu boşuna bi tartılsaydın da öyle bozsaydın daha ne olsun maşallah bak onca düzensizliğe gayet güzel dengelemişsin hadi toparlaaaann
Kankaaa sorma ya ama olsun azıcık kendime geldim moralim bozulunca demek ki benim depresyona filan girmem lazım böyle ara sıra. Haha

aman çok sürme kuzum ileride gerçekten gözenekler kusuyor. ilk işim kozmetikti biliyorum o yüzden. oo bayağı var o halde birazda boya tetikliyor ilk boyamı 17 yaşımda yaptım devamı devamlı geldi kızıl oldu mavi siyah oldu sarı bile oldu o yüzden beyazlarım başladı benim. esmerlerin genelde çok olur kılı ama çözümü var lazerr. ben gidiyorum 3 yıldır bitti zaten. hemen başla bence balayında sırtında çok kıl varsa ıslandıkça rahatsız eder senii

İştee bu ya bu iki menüü çok iyi ne o azcuk azcuk

aminnn çok teşekkür ederim kuzum allah ona uzun ömür sağlık sıhat versin inşaallah ki başımdan eksik olmasın.. kesinlikle telafi edicem 2000 lere tekrar çıkmak istemiyorum hatun yaa

Aman sakın yapmayın valla sinir oluyor insan öyle olunca ben valla sert sert uyarıyorum o zaman

En güzel günler gecelerin olsun seninde mervemm evet sigara keyfe idolümüzdür her akşam Aynen telafi etmem lazım kuşum ya çok yedim o pasta olmayaydı iyiydii

bende cok erken boyadım kuzu kızıl sıyah sarı aynen suanda uclarnda oldugu gıbı cok yıprattım saclarımı malesef.
bende bıde hormon bozuklugu vardı olmayan bolgelerde de var lazere gıdıordum bırakdım smdı tatılde yanım leke kalmasn dıe hıc bıyere guvenemıyorum sırtım cok rahatsz etmıyor ama var tabı orayıda nasıl aldırcam cok sacma bıyer tam ensem cnku degısık sen nereye gıttın ya bende tatılden gelır gelmez baslıcam sen nereye gıdıyorsun hangı alet az anlatsana

Hmm onu deniyeyim suan evde limon yok limon suyu olsa olurmu ?
Gece yatmadan yarım saat önce yeniyor ondan sonra hiç bir şey tüketmiceksin 3 kaşık yoğurt yarım limon suyu 1 çay kaşığı pul biber ardından 2 bardak su içsen daha faydasını görürsün limon suyu olmaz canım doğal olması lazım

o evde olmuyo ama 4 yaşında verdik ilk yani öncesinde biz de vermedik ben olsam ben de uyarırım valla sonuçta benim çocuğum ve sağlığı için birşeyler yapıyorum zaten tadını bilmediği şeyi canı istemez ki ne manası var di mi ben bi kere çikilta yalattımama zaten sevmiyo bizimki yaa halasına çekmemiş hiç bu konuda mümkünse beslenme genlerini annesinden alsın bana çekmesin zaten ama tipi aynı ben kim görse kopyan kopyan

menüm güzeldi di mi kuzum sağool dün baya yedim yani bu akşam da kuru fasulye pilav cacık olur sanırım aynı menü olur diye tahmin ediyorum yarın ve pazar evdeyim yeni bişeyler yapıcam bakalım

İnşallah kuzum benim tek amacım şuan hızla kiloların gitmesi :) ama annem dahi herkes sporun fayda ettiğini söylüyor lokurum annem diyor bacakların inceliyor :)))
olursun mervecim azimli ve istikrarlısın eminim temmuaz sonu 50 ve altı yaz sonu hedef tamam

aa evet bian oruçsun gibi düşündüm tabii hemen 5-6 dal kaynat iç balım

Kankaaa sorma ya ama olsun azıcık kendime geldim moralim bozulunca demek ki benim depresyona filan girmem lazım böyle ara sıra. Haha
kaos bağımlısı mısın kızımyok yok girme deprosyana sen biraz kızındna ayrı kaldın ya ondan da bence etkilendim ki yine de vermişsin maşallah canım benim işte gidecek böyle böyle

olsun kuzum aynen abıler cumada gelsınler gıdıp alıcam bı denıyım ıns ıyı gelırde su dıyet ne zor ya :):)
yani tabii düzenli içtikçe etkisinin görüyosun ama ödem konusunda bence bugün içsen 2 bardak yarın görürsün etkisini ben de 6 gün içtin şimdi bikaç gün ara veriyim diyorum tekrar başlıycam cildim de bi parladı iyi geldi sanki

kuzum 1 bardak için saplarıyla beraber maydonozu 5-6 dal kaynamış suya atıyosun 3-4 dk kaynatıyosun ılıyınca içiyosun

cok saol kuzum ya aksam evde de yaparım bende ıkı bardak ıcerım moralm bozuluyor gercekden ya artk ramazan bıtımıne kdr tatlı yok bana
cıldıne ıyı geldıyse ne gzl benmde ıcmem sart oldu o zman hemen gıdımde alım yapım onu ben

Aynen kuzum yaa valla moralim yerine geldi gerçekten sen de süpersin maşallah sana. Yaz sonu 45 olucan bu gidişle
Ay kuzum ağzından bal damlıyor benimde moralim yerine geldi sayenizde valla İnşallah kuzum hepimiz yaz sonuna kadar ulaşırız hedefimize çok heyecanlandım 54 ü görünce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…