- 6 Mart 2014
- 3.091
- 6.232
- 158
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #9.661
Aksama taze fasulyem var 2 adet izgara kofte yiyecegim belki 1kepcede corba icerim...yaninada bir yudum kadr pide yiyebilirim belki ama oda...
Yemekten sonra meyve yemem ben ztntamam kuzum öle yaparım tabıkı ben lokuruma uyarm aynen dunu gecdm bı kac gundur rahatszm su sıskınlıkden olmadı bugun dısarı cıkar maydonoz alm burda da ıcım ben bı bardak
afıyet olsun bencede abur cubur yerıne meyve ye aksam 8 den snra meyve yememyı dene
Pideyi belki yerim corba icmem aksamki istahima bagli :) zten ekmek yemem genelde ben iste ramazan pidesini cok seviyorum belki yerim onu belki yemem ama pek bisi yicemide sanmiyorumcorba ıcersen pıde yeme ıkısınden bırını secceksın corba ekmek yerıne derdı dıyetsyenm bence sebze yanına 2 kofte az vorba yeterlı.
Aynen kuzum yaa valla moralim yerine geldi gerçektenKuzum sen panik yapmışsındır hep kuru yedn dye hafif yemişsin ama bak gitmiş bile bi kilo
Yemekten sonra meyve yemem ben ztn
Pideyi belki yerim corba icmem aksamki istahima bagli :) zten ekmek yemem genelde ben iste ramazan pidesini cok seviyorum belki yerim onu belki yemem ama pek bisi yicemide sanmiyorum
Kankaaa sorma ya ama olsun azıcık kendime geldim moralim bozuluncae kanka sen de moralinin bozuyosun boşu boşuna bi tartılsaydın da öyle bozsaydındaha ne olsun maşallah bak onca düzensizliğe gayet güzel dengelemişsin hadi toparlaaaann
aynen degerımızı bılsınler :):)
ben onceden hergun pudra surerdım smdı pudra almadm suremıyorum ama fondoten suruyorum ya sevıyorum makyaj yapmayı hergun olmasada haftada 2 3 suruyorum. kuzu 50 ne benım dunya kadar var annem sok oldu ya gecen dısdardayız kulagmın hızasında arada saclar ay dedı bune butun tamamı dolu fon cekdırdım smdı benm sacm tamamen boya ya dıpler geldı bı ayrıyor beyaz beyaz cok kotu duruyor ya hıc sevmıyorum hep dıp boya yapmam sart zaten boya yapıyorumda bıraz beklm dıınce ck cıkıyor babama benzemısım kötü özellıklerı bende esmerım vucudumda kıl da cok var beyz sacda dıorum anne gelınlık arkam v ya sırtımda kıl var dıor sende kım gorcek ben goruyorum ya esmerım dıe mı anlamadm cok rahatsz edıcı of of :):)
O zaman günaydın güzeller klübüüü üyelerii
Hemen iftarımı falan yazayım da muhabbete dalayım
İftar
6yk kuru fasulye
3 yk sebzeli bulgur pilavı
1 büyük kase cacık
3 dilim karpuz
Sonra arada 10 tane antep fıstığı 1 dilim karpuz daha
Sahur
Çavdar ekmeğinden kaşarlı tost
5 kaşık kabak yemeği
1 haşlanmış yumurta
1 bardak yoğurt(sulu kısmıydı bardağa koydum koyuuu bir ayran düşünün
İşte böyleee
Dün şirkette 1000 adım step yapmıştım
akşam eve yürüdüm 35 dk
iftardan sonra da 15-20 dk kol hareketlerimi yaptım squati unuttum dün diyorum ne eksik
Kuzum çok da vukuat yok pasta yani en vahimi sen zaten planını yapmışsın dengelersin iki günde onu hem herzaman olacak birşey değil bi çıkmışsınız karı koca tadını çıkarın tabii ohh afiyet olsun birlikte nice güzel yıllarınız olsun inşallah
Biz de işte arada çaktırmadan bişeyler tıkıştırıyoruz ağzına ama minik yani yengeme kalsa hiiç yani ama kesinlikle destekliyorum ve takdir ediyorum
valla bitmedi 2 kutu almıştım çünkü haftasonu yani pazar günüüü lor ve beyaz peyniri karıştırıp (lor çok tatsız tek başına) tava böreği yapacağımm o zaman bitecek
En güzel günler gecelerin olsun seninde mervemm evet sigara keyfe idolümüzdür her akşamAy ne kaa güzel bi gece geçirmişsiniz öyle özendim bak şimcük kahve sigara yapmışlaaar bidecanımm özel günde az bile yemişsin bence senin yerinde olsam fena yerdim ayol sen telafisini yaparsın pazara kadar daha 2 gün var kuzum
Kankaaa sorma ya ama olsun azıcık kendime geldim moralim bozuluncademek ki benim depresyona filan girmem lazım böyle ara sıra. Haha
aman çok sürme kuzum ileride gerçekten gözenekler kusuyor. ilk işim kozmetikti biliyorum o yüzden. oo bayağı var o halde birazda boya tetikliyor ilk boyamı 17 yaşımda yaptım devamı devamlı geldi kızıl oldu mavi siyah oldu sarı bile oldu o yüzden beyazlarım başladı benim. esmerlerin genelde çok olur kılı ama çözümü var lazerr. ben gidiyorum 3 yıldır bitti zaten. hemen başla bence balayında sırtında çok kıl varsa ıslandıkça rahatsız eder senii
İştee bu ya bu iki menüü çok iyi ne o azcuk azcuk
aminnn çok teşekkür ederim kuzum allah ona uzun ömür sağlık sıhat versin inşaallah ki başımdan eksik olmasın.. kesinlikle telafi edicem 2000 lere tekrar çıkmak istemiyorum hatun yaa
Aman sakın yapmayın valla sinir oluyor insan öyle olunca ben valla sert sert uyarıyorum o zaman
En güzel günler gecelerin olsun seninde mervemm evet sigara keyfe idolümüzdür her akşamAynen telafi etmem lazım kuşum ya çok yedim o pasta olmayaydı iyiydii
Gece yatmadan yarım saat önce yeniyor ondan sonra hiç bir şey tüketmiceksin 3 kaşık yoğurt yarım limon suyu 1 çay kaşığı pul biber ardından 2 bardak su içsen daha faydasını görürsün limon suyu olmaz canım doğal olması lazımHmm onu deniyeyim suan evde limon yok limon suyu olsa olurmu ?
İnşallah kuzum benim tek amacım şuan hızla kiloların gitmesi :) ama annem dahi herkes sporun fayda ettiğini söylüyor lokurum annem diyor bacakların inceliyor :)))ohh işte bişey kalmamış ki kuzum maşallah temmuz sonu 50 ve altı olursun
Süper canım bunların yanında mutlaka yoğurt salata tüketmeni tavsiye ederim :)Cnm 2 3 gündür tam buğday yiyorum zaten:) aynen fasülye yemeğim var öğlene akşama da tavuk köfte var azıcık ekmekle:)
aman çok sürme kuzum ileride gerçekten gözenekler kusuyor. ilk işim kozmetikti biliyorum o yüzden. oo bayağı var o halde birazda boya tetikliyor ilk boyamı 17 yaşımda yaptım devamı devamlı geldi kızıl oldu mavi siyah oldu sarı bile oldu o yüzden beyazlarım başladı benim. esmerlerin genelde çok olur kılı ama çözümü var lazerr. ben gidiyorum 3 yıldır bitti zaten. hemen başla bence balayında sırtında çok kıl varsa ıslandıkça rahatsız eder senii
İştee bu ya bu iki menüü çok iyi ne o azcuk azcuk
aminnn çok teşekkür ederim kuzum allah ona uzun ömür sağlık sıhat versin inşaallah ki başımdan eksik olmasın.. kesinlikle telafi edicem 2000 lere tekrar çıkmak istemiyorum hatun yaa
Aman sakın yapmayın valla sinir oluyor insan öyle olunca ben valla sert sert uyarıyorum o zaman
En güzel günler gecelerin olsun seninde mervemm evet sigara keyfe idolümüzdür her akşamAynen telafi etmem lazım kuşum ya çok yedim o pasta olmayaydı iyiydii
olursun mervecim azimli ve istikrarlısın eminim temmuaz sonu 50 ve altı yaz sonu hedef tamamİnşallah kuzum benim tek amacım şuan hızla kiloların gitmesi :) ama annem dahi herkes sporun fayda ettiğini söylüyor lokurum annem diyor bacakların inceliyor :)))
aa evet bian oruçsun gibi düşündüm tabii hemen 5-6 dal kaynat iç balımtamam kuzum öle yaparım tabıkı ben lokuruma uyarm aynen dunu gecdm bı kac gundur rahatszm su sıskınlıkden olmadı bugun dısarı cıkar maydonoz alm burda da ıcım ben bı bardak
afıyet olsun bencede abur cubur yerıne meyve ye aksam 8 den snra meyve yememyı dene
kaos bağımlısı mısın kızımKankaaa sorma ya ama olsun azıcık kendime geldim moralim bozuluncademek ki benim depresyona filan girmem lazım böyle ara sıra. Haha
aa evet bian oruçsun gibi düşündüm tabii hemen 5-6 dal kaynat iç balım
yani tabii düzenli içtikçe etkisinin görüyosun ama ödem konusunda bence bugün içsen 2 bardak yarın görürsün etkisini ben de 6 gün içtin şimdi bikaç gün ara veriyim diyorum tekrar başlıycam cildim de bi parladı iyi geldi sankiolsun kuzum aynen abıler cumada gelsınler gıdıp alıcam bı denıyım ıns ıyı gelırde su dıyet ne zor ya :):)
yani tabii düzenli içtikçe etkisinin görüyosun ama ödem konusunda bence bugün içsen 2 bardak yarın görürsün etkisini ben de 6 gün içtin şimdi bikaç gün ara veriyim diyorum tekrar başlıycam cildim de bi parladı iyi geldi sanki
kuzum 1 bardak için saplarıyla beraber maydonozu 5-6 dal kaynamış suya atıyosun 3-4 dk kaynatıyosun ılıyınca içiyosun
Ay kuzum ağzından bal damlıyor benimde moralim yerine geldi sayenizde vallaAynen kuzum yaa valla moralim yerine geldi gerçektensen de süpersin maşallah sana. Yaz sonu 45 olucan bu gidişle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?