Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Oy kuzum sağol hepimizin oldun İnşallaah benim eşim içmez benle benim içmemi istemiyor bende dün akşamdan beri içmiyorum bırakayım diyorum ama tek keyfim o evde yapıcak nişey bulamayınca yak bitane diyip içiyom olsun kuzum pastasız olur mu erir o erir hiç merak rtme sen 2 gün sık dişini bişey kalmaz :)

olursun mervecim azimli ve istikrarlısın eminim temmuaz sonu 50 ve altı yaz sonu hedef tamam
Rabbim izin verirse olucam İnşallah hissettim bak şimcük :) spora baya dayanmam lazım arttırmalıyım neler eklesem ki ? 40 squat yaptım artmyor 40tan yukarı çıkamıyom ölüyom iki set 40 tan yapıyom

Rabbim izin verirse olucam İnşallah hissettim bak şimcük :) spora baya dayanmam lazım arttırmalıyım neler eklesem ki ? 40 squat yaptım artmyor 40tan yukarı çıkamıyom ölüyom iki set 40 tan yapıyom
bu hafta 40 git ama haftaya 50 ye çık artık kuzum zorlanman lazım zaten doğrusu o
basamak gbi bişey olsa step tavsşye ederim çok iyi geliyo basenlere bacaklara 1000 adım yapıyorum ben işyerimde az sonra yapıcam mesela 10dk falan sürüyo

Bu ara herkes kilo aldigini hissediyor galiba bende o sendroma girdim 2 gün önce sabah ac karnina tartildim 500gr almisimbugün sabah yine tartildim aldigim 500grami vermisim tartiya 2 gün kaldi ben bu hagatadan hicbirsey anlamadim gecen haftadaki kilomla karsilastirirsam hic kilo vermemis görünüyor bu ay ki hedefim 65li rakamlari görmek daha 1 hafta var bakalim İnşaAllah görürüm

ben pendikte gidiyorum kuzum istanbul estetik diye bir yer son yönetemdi hala ondan sonra bişey geldi mi bilmiyorum ama alexandrite tı soğuk üflemeli.. ben memnundum hamilelikte lohusalıkta yasaktı çok az artık kolaltı ve bikini bölgesi için gittim hatta doğumdan sonra hala hiç gitmedim ama gidicem yakındaa saçma yerse aldır şimdi evleniyorsun dikkat etmen gerekiyor bende öyle başladıydım

aynen hiç olmuyo hemde aynı mantıktayım ama bizde bi babası var nutella veriyordu geçende bastım fırçayıı.. annesi yemiyor mu pekk ? Bence sana çeksede olur az yiyorsun hatun sen bu arada kız mı kız halaya benzer bende öyleyimm hala için ne güzel bişeydir bende hala olucam bakalım benzer mi bana da ileride evet enfes menün şekoş ya bana göre ilkkez doyumluk yedin hee

ben 13 yıldır liseden beri yani tek tük içiyorum bağımlılık olmuyo bazen 2 günde bir bazen 1 haftada 1 eğer çok içiyorsan azalt zaten mervemm bebikler var artık evimizde bende evde içemiyorum içince kız uyuyunca balkonda akşam içiyoruz. ay umarım erir evde kocaman var daha 1 dilim ayırcam bizimkine gerisini annemle yolluyacm zaten onla ben aynı evde yapamam

Oo ben günde en az 5 6 tane tabi balkonda içiyorum ama bebişler var doğru diyosun kuzum evet bencede yolla kuzum yoksa varya dayanamzsın biliyom seni benm gibisin yersn ama yemiyceeez dağıtcaaaz :)

Istanbul estetik cok subesi var bzm orda da vardi kuzu zaten komple agdaya girerim ben ☺☺ dogal yollarla yok etcem bi kac ay snra direk epilasyon onunda zorlugu cikinca bekliceksn dmi ben gidiordumgobegime belime snra birakdm smdi az var ama aletle aliyorum aman bayanlarin isi cok zor.

Kuzum 45 yaptım bida squat 50 ye inşallah pazartesi çıkarım step yapcak yer yok ya aslında bebek merdivenleri varya onlardan alıp yapcan

Ama işte ben şimdi diyette olduğumdan inan son 6 aydır böyleyim yoksa hayatım boyunca tombik sürekli abur cubur çikolata yiyen bi insan oldum asla sınırım olmadı yani allahıma şükürler olsun son 6 aydır bi azim bi irade verdi bana inşallah böyle giderim hayatımın bundan sonraki kısmında yani yiyiyim ama bi dozum olsun artık rahat rahat giyinmek göbeğimi saklamaya çalışmadan oturmak istiyorum ve bu kez bu yola başkoydum yani

annesi bu konuda kendisi de disiplinlidir maşallah boyu 1.67 56 kg ile hamile kaldı 64 kilo ile doğuma girdi bir hafta sonra 58 di 1 ayda da tekrar 56 oldu çok sağlıklı beslenir sebze ağırlıklı ve tatlı falan sever ama bi bayramda ya da haftasonları yer hafta içi meyve yourt sebzeli yumurtalar falan aileyle de alakalı annesi babası da öyle z.yağlılar falan yerles hep iradesi sağlam bi de aslında seviyo bizim oraların yemeklerini tatlılarını ama az yer işte

Kuzum 45 yaptım bida squat 50 ye inşallah pazartesi çıkarım step yapcak yer yok ya aslında bebek merdivenleri varya onlardan alıp yapcan

evet en iyisi onlar ama yani ince uzun bir basamak gibi tahta falan olsa olur aslında o zaman en güzeli mervetoş sen önce 2 mil leslie sonra squat ve bacak haerketlerini yap bence leslie ile ısınırsın squatte bacakta da yağ yakmaya devam edersin kuzum leslie güzel terletiyo hızlı yap onu

İnş cnm veririm şu kilolarımı gece yatmadan önce süt yada yoğurt yicem

Oo ben günde en az 5 6 tane tabi balkonda içiyorum ama bebişler var doğru diyosun kuzum evet bencede yolla kuzum yoksa varya dayanamzsın biliyom seni benm gibisin yersn ama yemiyceeez dağıtcaaaz :)

kuzum içme boşver parana da yazık gencecik güzelce hatunsun bol bol koş bıraktırıyormuş o zaman. pastayı yollamam lazım kesinlikle duramam ben yok kız sen öyle değilsinn

bebeğim ya doğal hiç gitmiyordu benm lazer iyi geldii bana.. kadınların her anlamda işi zor gerçekten bunu en iyi hamilelik doğum ve sonrası anladım

yani irade sağlam maşallah hatun ya herşey aileden zaten al benimkilere bak günde 5 öğün sofra kuruluyor yemezsin ağzına tıkılıyor ne olsun bizde böyle olduk. yengene maaşaallah valla o boyda 56 kg hee bende hayatıma empoze etmeye çalışıyorum bakam ne kadar olcak

kuzum engınar yedım 1 taneydı mınnak yanına ayran aldm ama bırazını ıcebıldm eksıydı

eneee o kadarcıkmı yediiinn

seyrekyagmur sen ne yediiinnnn ay ben nelere yeseeem

şekoşum ben sabah sütçüğümün azcık gelmesinden ötürü : 1 kase domates çorbası - 1 karnıyarık ( ortaboy az kıymalı) - 1 porsiyon bulgur yedim o kadarrr az önce de kıtırık yedim unonun şuan : 835 caldeyim akşam : 3 yk yayla çorbası - 1 porsiyon z.fasulye yicem 1050 cal ile bitiricem artıkın

ya işte bizde de öyle yemek abur cubur çikolata çerez hala ben gidince evi doldururlar hem börekler dolmalar hem de tatlılar fıstık draje severim diye draje yemeye motive eden ailelerimiz var çokşükür
allah eksikliklerini göstermesin tabii bize irade versin herşeyden az az yiyelim mutlu olalım

yengem şuan 60 olmuş kışın kaçırmış biraz bana soruyodu geçenne yaptın da verdin diye dedim senin herzaman yaptığını ben ona nasıl tüyo veriyim nasıl almış 3 kg anlamadım zaten tatile gidicekler de vermem lazım diyodu

hadi kuzum inşallah pazara da az kaldı dengelersin sen bu iki günde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…