- 15 Nisan 2016
- 2.423
- 4.059
- 53
- 27
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #9.681
Oy kuzum sağol hepimizin oldun İnşallaah benim eşim içmez benle benim içmemi istemiyor bende dün akşamdan beri içmiyorum bırakayım diyorum ama tek keyfim o evde yapıcak nişey bulamayınca yak bitane diyip içiyomaman çok sürme kuzum ileride gerçekten gözenekler kusuyor. ilk işim kozmetikti biliyorum o yüzden. oo bayağı var o halde birazda boya tetikliyor ilk boyamı 17 yaşımda yaptım devamı devamlı geldi kızıl oldu mavi siyah oldu sarı bile oldu o yüzden beyazlarım başladı benim. esmerlerin genelde çok olur kılı ama çözümü var lazerr. ben gidiyorum 3 yıldır bitti zaten. hemen başla bence balayında sırtında çok kıl varsa ıslandıkça rahatsız eder senii
İştee bu ya bu iki menüü çok iyi ne o azcuk azcuk
aminnn çok teşekkür ederim kuzum allah ona uzun ömür sağlık sıhat versin inşaallah ki başımdan eksik olmasın.. kesinlikle telafi edicem 2000 lere tekrar çıkmak istemiyorum hatun yaa
Aman sakın yapmayın valla sinir oluyor insan öyle olunca ben valla sert sert uyarıyorum o zaman
En güzel günler gecelerin olsun seninde mervemm evet sigara keyfe idolümüzdür her akşamAynen telafi etmem lazım kuşum ya çok yedim o pasta olmayaydı iyiydii
Rabbim izin verirse olucam İnşallah hissettim bak şimcük :) spora baya dayanmam lazım arttırmalıyım neler eklesem ki ? 40 squat yaptım artmyor 40tan yukarı çıkamıyom ölüyomolursun mervecim azimli ve istikrarlısın eminim temmuaz sonu 50 ve altı yaz sonu hedef tamam
bu hafta 40 git ama haftaya 50 ye çık artık kuzum zorlanman lazım zaten doğrusu oRabbim izin verirse olucam İnşallah hissettim bak şimcük :) spora baya dayanmam lazım arttırmalıyım neler eklesem ki ? 40 squat yaptım artmyor 40tan yukarı çıkamıyom ölüyomiki set 40 tan yapıyom
bende cok erken boyadım kuzu kızıl sıyah sarı aynen suanda uclarnda oldugu gıbı cok yıprattım saclarımı malesef.
bende bıde hormon bozuklugu vardı olmayan bolgelerde de var lazere gıdıordum bırakdım smdı tatılde yanım leke kalmasn dıe hıc bıyere guvenemıyorum sırtım cok rahatsz etmıyor ama var tabı orayıda nasıl aldırcam cok sacma bıyer tam ensem cnku degısık sen nereye gıttın ya bende tatılden gelır gelmez baslıcam sen nereye gıdıyorsun hangı alet az anlatsana
o evde olmuyoama 4 yaşında verdik ilk yani öncesinde biz de vermedik ben olsam ben de uyarırım valla sonuçta benim çocuğum ve sağlığı için birşeyler yapıyorum zaten tadını bilmediği şeyi canı istemez ki ne manası var di mi ben bi kere çikilta yalattımama zaten sevmiyo bizimki yaa halasına çekmemiş hiç bu konuda mümkünse beslenme genlerini annesinden alsın bana çekmesin zaten ama tipi aynı ben kim görse kopyan kopyan
menüm güzeldi di mi kuzum sağool dün baya yedim yani bu akşam da kuru fasulye pilav cacık olur sanırım aynı menü olur diye tahmin ediyorum yarın ve pazar evdeyim yeni bişeyler yapıcam bakalım
ben 13 yıldır liseden beri yani tek tük içiyorum bağımlılık olmuyo bazen 2 günde bir bazen 1 haftada 1 eğer çok içiyorsan azalt zaten mervemm bebikler var artık evimizde bende evde içemiyorum içince kız uyuyunca balkonda akşam içiyoruz. ay umarım erir evde kocaman var daha 1 dilim ayırcam bizimkine gerisini annemle yolluyacm zaten onla ben aynı evde yapamamOy kuzum sağol hepimizin oldun İnşallaah benim eşim içmez benle benim içmemi istemiyor bende dün akşamdan beri içmiyorum bırakayım diyorum ama tek keyfim o evde yapıcak nişey bulamayınca yak bitane diyip içiyomolsun kuzum pastasız olur mu erir o erir hiç merak rtme sen 2 gün sık dişini bişey kalmaz :)
Oo ben günde en az 5 6 taneben pendikte gidiyorum kuzum istanbul estetik diye bir yer son yönetemdi hala ondan sonra bişey geldi mi bilmiyorum ama alexandrite tı soğuk üflemeli.. ben memnundum hamilelikte lohusalıkta yasaktı çok az artık kolaltı ve bikini bölgesi için gittim hatta doğumdan sonra hala hiç gitmedim ama gidicem yakındaasaçma yerse aldır şimdi evleniyorsun dikkat etmen gerekiyor bende öyle başladıydım
aynen hiç olmuyo hemde aynı mantıktayım ama bizde bi babası var nutella veriyordu geçende bastım fırçayıı.. annesi yemiyor mu pekk ? Bence sana çeksede olur az yiyorsun hatun sen bu arada kız mı kız halaya benzer bende öyleyimm hala için ne güzel bişeydir bende hala olucam bakalım benzer mi bana da ilerideevet enfes menün şekoş ya bana göre ilkkez doyumluk yedin hee
ben 13 yıldır liseden beri yani tek tük içiyorum bağımlılık olmuyo bazen 2 günde bir bazen 1 haftada 1 eğer çok içiyorsan azalt zaten mervemm bebikler var artık evimizde bende evde içemiyorum içince kız uyuyunca balkonda akşam içiyoruz. ay umarım erir evde kocaman var daha 1 dilim ayırcam bizimkine gerisini annemle yolluyacm zaten onla ben aynı evde yapamam
Istanbul estetik cok subesi var bzm orda da vardi kuzu zaten komple agdaya girerim ben ☺☺ dogal yollarla yok etcem bi kac ay snra direk epilasyon onunda zorlugu cikinca bekliceksn dmi ben gidiordumgobegime belime snra birakdm smdi az var ama aletle aliyorum aman bayanlarin isi cok zor.ben pendikte gidiyorum kuzum istanbul estetik diye bir yer son yönetemdi hala ondan sonra bişey geldi mi bilmiyorum ama alexandrite tı soğuk üflemeli.. ben memnundum hamilelikte lohusalıkta yasaktı çok az artık kolaltı ve bikini bölgesi için gittim hatta doğumdan sonra hala hiç gitmedim ama gidicem yakındaasaçma yerse aldır şimdi evleniyorsun dikkat etmen gerekiyor bende öyle başladıydım
aynen hiç olmuyo hemde aynı mantıktayım ama bizde bi babası var nutella veriyordu geçende bastım fırçayıı.. annesi yemiyor mu pekk ? Bence sana çeksede olur az yiyorsun hatun sen bu arada kız mı kız halaya benzer bende öyleyimm hala için ne güzel bişeydir bende hala olucam bakalım benzer mi bana da ilerideevet enfes menün şekoş ya bana göre ilkkez doyumluk yedin hee
ben 13 yıldır liseden beri yani tek tük içiyorum bağımlılık olmuyo bazen 2 günde bir bazen 1 haftada 1 eğer çok içiyorsan azalt zaten mervemm bebikler var artık evimizde bende evde içemiyorum içince kız uyuyunca balkonda akşam içiyoruz. ay umarım erir evde kocaman var daha 1 dilim ayırcam bizimkine gerisini annemle yolluyacm zaten onla ben aynı evde yapamam
Kuzum 45 yaptım bida squat 50 ye inşallah pazartesi çıkarım step yapcak yer yok yabu hafta 40 git ama haftaya 50 ye çık artık kuzum zorlanman lazım zaten doğrusu o
basamak gbi bişey olsa step tavsşye ederim çok iyi geliyo basenlere bacaklara 1000 adım yapıyorum ben işyerimde az sonra yapıcam mesela 10dk falan sürüyo
Ama işte ben şimdi diyette olduğumdan inan son 6 aydır böyleyim yoksa hayatım boyunca tombik sürekli abur cubur çikolata yiyen bi insan oldum asla sınırım olmadı yaniben pendikte gidiyorum kuzum istanbul estetik diye bir yer son yönetemdi hala ondan sonra bişey geldi mi bilmiyorum ama alexandrite tı soğuk üflemeli.. ben memnundum hamilelikte lohusalıkta yasaktı çok az artık kolaltı ve bikini bölgesi için gittim hatta doğumdan sonra hala hiç gitmedim ama gidicem yakındaasaçma yerse aldır şimdi evleniyorsun dikkat etmen gerekiyor bende öyle başladıydım
Kuzum 45 yaptım bida squat 50 ye inşallah pazartesi çıkarım step yapcak yer yok yaaslında bebek merdivenleri varya onlardan alıp yapcan
İnş cnm veririm şu kilolarımı gece yatmadan önce süt yada yoğurt yicembenım teyzemde cok gece yerdı dıyetsyene gıdıor onnda sekerı dusunce tıtrerdı suan ara ara gece oluyor aksam yogurta keten tohumu koydurmusdu galıba aclık hıssetmesın dıe. ıns yardımcı olabılırz canım sanada.
lokurumuz bıtane motıve kaynagımız bızım :)
kuzu oruc dıılım ya lavobaya cıkıyorum ama sabah cıkmadan tartılıyorum o ayrı. aksam o zman bende yogurt yulaf meyve yapım oglen sebze yerım bıde maydonoz suyu dedıgın gıbı.
yada tam tersı oglen yogurt aksam ızgara mı yapsam bılmedm :):)
ye tabı yememız lazm bagırsaklarımız ıcınde bende yemıyordum aksamları smdı oruc dıılım dıe oglen yıyorum.
Verirsin tabiki aynen yohurt ye sut icersen tarcin koy harika olur canimİnş cnm veririm şu kilolarımı gece yatmadan önce süt yada yoğurt yicem
Aslıcanımasl1can öğlen neyediiin
oo baya az yemişsin kuzu akşamı da atlatırsan dünü dengelemiş olursun iştekuzum engınar yedım 1 taneydı mınnak yanına ayran aldm ama bırazını ıcebıldm eksıydı
Oo ben günde en az 5 6 tanetabi balkonda içiyorum ama bebişler var doğru diyosun kuzum evet bencede yolla kuzum yoksa varya dayanamzsın biliyom seni benm gibisin yersn ama yemiyceeez dağıtcaaaz :)
Istanbul estetik cok subesi var bzm orda da vardi kuzu zaten komple agdaya girerim ben ☺☺ dogal yollarla yok etcem bi kac ay snra direk epilasyon onunda zorlugu cikinca bekliceksn dmi ben gidiordumgobegime belime snra birakdm smdi az var ama aletle aliyorum aman bayanlarin isi cok zor.
Ama işte ben şimdi diyette olduğumdan inan son 6 aydır böyleyim yoksa hayatım boyunca tombik sürekli abur cubur çikolata yiyen bi insan oldum asla sınırım olmadı yaniallahıma şükürler olsun son 6 aydır bi azim bi irade verdi bana inşallah böyle giderim hayatımın bundan sonraki kısmında yani yiyiyim ama bi dozum olsun artık rahat rahat giyinmek göbeğimi saklamaya çalışmadan oturmak istiyorum ve bu kez bu yola başkoydum yani
annesi bu konuda kendisi de disiplinlidir maşallah boyu 1.67 56 kg ile hamile kaldı 64 kilo ile doğuma girdi bir hafta sonra 58 di 1 ayda da tekrar 56 oldu çok sağlıklı beslenir sebze ağırlıklı ve tatlı falan sever ama bi bayramda ya da haftasonları yer hafta içi meyve yourt sebzeli yumurtalar falan aileyle de alakalı annesi babası da öyle z.yağlılar falan yerles hep iradesi sağlam bi de aslında seviyo bizim oraların yemeklerini tatlılarını ama az yer işte
kuzum engınar yedım 1 taneydı mınnak yanına ayran aldm ama bırazını ıcebıldm eksıydı
kuzum içme boşver parana da yazık gencecik güzelce hatunsun bol bol koş bıraktırıyormuş o zaman. pastayı yollamam lazım kesinlikle duramam ben yok kız sen öyle değilsinn
bebeğim ya doğal hiç gitmiyordu benm lazer iyi geldii bana.. kadınların her anlamda işi zor gerçekten bunu en iyi hamilelik doğum ve sonrası anladım
yani irade sağlam maşallah hatunya herşey aileden zaten al benimkilere bak günde 5 öğün sofra kuruluyor yemezsin ağzına tıkılıyor ne olsun bizde böyle olduk. yengene maaşaallah valla o boyda 56 kg hee bende hayatıma empoze etmeye çalışıyorum bakam ne kadar olcak
eneee o kadarcıkmı yediiinn
şekoşum ben sabah sütçüğümün azcık gelmesinden ötürü : 1 kase domates çorbası - 1 karnıyarık ( ortaboy az kıymalı) - 1 porsiyon bulgur yedim o kadarrr az önce de kıtırık yedim unonun şuan : 835 caldeyim akşam : 3 yk yayla çorbası - 1 porsiyon z.fasulye yicem 1050 cal ile bitiricem artıkın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?