- 6 Mart 2014
- 3.091
- 6.232
- 158
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #9.701
oo baya az yemişsin kuzu akşamı da atlatırsan dünü dengelemiş olursun işte
kuzum içme boşver parana da yazık gencecik güzelce hatunsun bol bol koş bıraktırıyormuş o zaman. pastayı yollamam lazım kesinlikle duramam ben yok kız sen öyle değilsinn
bebeğim ya doğal hiç gitmiyordu benm lazer iyi geldii bana.. kadınların her anlamda işi zor gerçekten bunu en iyi hamilelik doğum ve sonrası anladım
yani irade sağlam maşallah hatunya herşey aileden zaten al benimkilere bak günde 5 öğün sofra kuruluyor yemezsin ağzına tıkılıyor ne olsun bizde böyle olduk. yengene maaşaallah valla o boyda 56 kg hee bende hayatıma empoze etmeye çalışıyorum bakam ne kadar olcak
eneee o kadarcıkmı yediiinn
şekoşum ben sabah sütçüğümün azcık gelmesinden ötürü : 1 kase domates çorbası - 1 karnıyarık ( ortaboy az kıymalı) - 1 porsiyon bulgur yedim o kadarrr az önce de kıtırık yedim unonun şuan : 835 caldeyim akşam : 3 yk yayla çorbası - 1 porsiyon z.fasulye yicem 1050 cal ile bitiricem artıkın
ya işte bizde de öyle yemek abur cubur çikolata çerez hala ben gidince evi doldururlar hem börekler dolmalar hem de tatlılar fıstık draje severim diye drajeyemeye motive eden ailelerimiz var çokşükür
allah eksikliklerini göstermesin tabii bize irade versin herşeyden az az yiyelim mutlu olalım
yengem şuan 60 olmuş kışın kaçırmış biraz bana soruyodu geçenne yaptın da verdin diye dedim senin herzaman yaptığınıben ona nasıl tüyo veriyim nasıl almış 3 kg anlamadım zaten tatile gidicekler de vermem lazım diyodu
Insallah guzel atlatırım kuzu aksama evde fasulye tavalısı var zeytınyaglı oluyor aklmda onla salatalık yemek var ama :):)
aynen cok zor kuzum sen daha ıyı blırsın tabıkı. hamılelıkde falan cıkmadı mı o ara da zor olmadı mı epılasyon yaptıramayanca.
kuzum napım az yıyım dedım dun fazla yıyınce. ama demın sutas meyvelı yogurt yedm bırazdan da bı yesıl cay yaparım.
benım yengem de ole zayf cok az yer tatlıda yer ama az yer cocuk dogurdu verdı yanı smdı ıkıncıye hamıle cok da kılo almaz ah ah darısı bıze kuzum :):)
aynen kuzum cok az bızımkıde ona yakın dun dıordu onda bıde seker cıkdı hamıle sekerı oda zorladı ama zaten cok kılolu dııldır darısı bıze artık :):)Aminn kuzum aminn inşallah işte benimki de 56yla hamile kaldı 64le doğuma gitti 8 ko zaten en az okadar alınır heralde
başarabiliriz benceaynen kuzum cok az bızımkıde ona yakın dun dıordu onda bıde seker cıkdı hamıle sekerı oda zorladı ama zaten cok kılolu dııldır darısı bıze artık :):)
başarabiliriz bence2 sene sonra kızlar doğum yaptım 50yle hamile kaldım 78le doğurdm falan diye gelmem inşallaah
ya işte bizde de öyle yemek abur cubur çikolata çerez hala ben gidince evi doldururlar hem börekler dolmalar hem de tatlılar fıstık draje severim diye drajeyemeye motive eden ailelerimiz var çokşükür
allah eksikliklerini göstermesin tabii bize irade versin herşeyden az az yiyelim mutlu olalım
yengem şuan 60 olmuş kışın kaçırmış biraz bana soruyodu geçenne yaptın da verdin diye dedim senin herzaman yaptığınıben ona nasıl tüyo veriyim nasıl almış 3 kg anlamadım zaten tatile gidicekler de vermem lazım diyodu
başarabiliriz bence2 sene sonra kızlar doğum yaptım 50yle hamile kaldım 78le doğurudm falan diye gelmem inşallaah
doğumda 8 almıştı kuzu onu zaten doğumdna sonraki ilk ayda verdi yani doğumdan sonra zaten 59 a mı ne düşmüştü kalanı da verdi 1 ayda şimdi bu kış alıvermiş 3 kilo sen ne yaptın diyo3 kilocukmu almış amaan Allahım kafamı nerelere vurayımmbiz aileden şanslıyız ama iştee şeker kolestrol de felan imzaları olacak olmuş olursakk
ama senin hamile kalma kilon da fazlaymış kuzu ki demiştin eşinle kafa dengi olunca beraber iyiyosun keyif yapıyosun alıyosun diye işte bide o var benim de var öyle bi tehlikem28 kilo alma sende şekoşumben yedim valla cevizimi proteinimi herşeyi yedim ama 15 kilo aldım 70 ile hamile kaldım 85 ile girdim 80 ndim 2 gün sonra lohusalıktan sonra 76-75 civarıydım indim yavaş yavaş hep kalıcı olmuyo r eğer koşturuyorsan merak etme
ayy hiç bilmiyorum ki bizde herbişey var valla hangi bi tarafı düşüneyim baba tarafım : kanser, şeker, kolestrol.. Anne tarafım: kanser, siroz, şeker ne edeyim nereye kaçayım bilemiyorumdoğumda 8 almıştı kuzu onu zaten doğumdna sonraki ilk ayda verdi yani doğumdan sonra zaten 59 a mı ne düşmüştü kalanı da verdi 1 ayda şimdi bu kış alıvermiş 3 kilo sen ne yaptın diyobizim ailede genetik tek hastalık kalp o da baba tarafımda kız çocukalrı genetik rahatsızlıkları anne tarafından alıyo diye biliyorum yoksa kadın akrabadan mı alıyo yani anneanne babaanne teyze hala anne
ama senin hamile kalma kilon da fazlaymış kuzu ki demiştin eşinle kafa dengi olunca beraber iyiyosun keyif yapıyosun alıyosun diye işte bide o var benim de var öyle bi tehlikem
başarabiliriz bence2 sene sonra kızlar doğum yaptım 50yle hamile kaldım 78le doğurudm falan diye gelmem inşallaah
he ya sağolsun sevgili kocamın imzası var altındaa hamburger yapar kremalı yemek yapardı 63 ten çıktımm 70 e aman dikkat et lokurr bu kadar mahrum ayı düşün az yersin o zaman
ayrıca resmiyet ne zmaan giriyo hatun
AHAHAHAHAH aynen kuzum ya demek ufukda evlılık var ıkı sene snra dedıgıımıze göre :):):))
seyrekyagmur kos kosss düğün var
yani 2017 sonbahar anca diyim ama çok beklemeden de bebik yaparız sanırım yaşlar malum
inşallah kuzu bakalım o zaman almazsakbı zahmet kuzum artık dugun telaslarına basla bende ohh kosdur dıcem burdan sana ama ne gzl benm gıbı dugune ıkı ay kala bu gobek nasıl gıtcek dıe derdn olmucak :)
inşallah kuzu bakalım o zaman almazsak
valla kuzum bunca zaman çaba harcadık allah korusun yani okadar abartıcağımı samıyorum ki hala verme aşamasındayımalmazsın kuzum o kdr ugras verdık.
yani 2017 sonbahar anca diyim ama çok beklemeden de bebik yaparız sanırım yaşlar malum
AHAHAHAHAH aynen kuzum ya demek ufukda evlılık var ıkı sene snra dedıgıımıze göre :):):))
seyrekyagmur kos kosss düğün var
benim yengem de 36da doğurdu kuzum zayıf olan şuan 40 yaşında e benim de 3 senem var daha ki 37 de olurDüğün seneyeyse nişan bu sene o zaman hatunçocukta 37 ye kadar önü oluyor benim yengem 36 da ikiniye hamile kaldı kaza ilee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?