Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

oo baya az yemişsin kuzu akşamı da atlatırsan dünü dengelemiş olursun işte

Insallah guzel atlatırım kuzu aksama evde fasulye tavalısı var zeytınyaglı oluyor aklmda onla salatalık yemek var ama :):)

aynen cok zor kuzum sen daha ıyı blırsın tabıkı. hamılelıkde falan cıkmadı mı o ara da zor olmadı mı epılasyon yaptıramayanca.

kuzum napım az yıyım dedım dun fazla yıyınce. ama demın sutas meyvelı yogurt yedm bırazdan da bı yesıl cay yaparım.

benım yengem de ole zayf cok az yer tatlıda yer ama az yer cocuk dogurdu verdı yanı smdı ıkıncıye hamıle cok da kılo almaz ah ah darısı bıze kuzum :):)

Aminn kuzum aminn inşallah işte benimki de 56yla hamile kaldı 64le doğuma gitti 8 ko zaten en az okadar alınır heralde

Aminn kuzum aminn inşallah işte benimki de 56yla hamile kaldı 64le doğuma gitti 8 ko zaten en az okadar alınır heralde
aynen kuzum cok az bızımkıde ona yakın dun dıordu onda bıde seker cıkdı hamıle sekerı oda zorladı ama zaten cok kılolu dııldır darısı bıze artık :):)

aynen kuzum cok az bızımkıde ona yakın dun dıordu onda bıde seker cıkdı hamıle sekerı oda zorladı ama zaten cok kılolu dııldır darısı bıze artık :):)
başarabiliriz bence 2 sene sonra kızlar doğum yaptım 50yle hamile kaldım 78le doğurudm falan diye gelmem inşallaah

3 kilocukmu almış amaan Allahım kafamı nerelere vurayımm biz aileden şanslıyız ama iştee şeker kolestrol de felan imzaları olacak olmuş olursakk

başarabiliriz bence 2 sene sonra kızlar doğum yaptım 50yle hamile kaldım 78le doğurudm falan diye gelmem inşallaah

28 kilo alma sende şekoşum ben yedim valla cevizimi proteinimi herşeyi yedim ama 15 kilo aldım 70 ile hamile kaldım 85 ile girdim 80 ndim 2 gün sonra lohusalıktan sonra 76-75 civarıydım indim yavaş yavaş hep kalıcı olmuyo r eğer koşturuyorsan merak etme

3 kilocukmu almış amaan Allahım kafamı nerelere vurayımm biz aileden şanslıyız ama iştee şeker kolestrol de felan imzaları olacak olmuş olursakk
doğumda 8 almıştı kuzu onu zaten doğumdna sonraki ilk ayda verdi yani doğumdan sonra zaten 59 a mı ne düşmüştü kalanı da verdi 1 ayda şimdi bu kış alıvermiş 3 kilo sen ne yaptın diyo bizim ailede genetik tek hastalık kalp o da baba tarafımda kız çocukalrı genetik rahatsızlıkları anne tarafından alıyo diye biliyorum yoksa kadın akrabadan mı alıyo yani anneanne babaanne teyze hala anne

ama senin hamile kalma kilon da fazlaymış kuzu ki demiştin eşinle kafa dengi olunca beraber iyiyosun keyif yapıyosun alıyosun diye işte bide o var benim de var öyle bi tehlikem

ayy hiç bilmiyorum ki bizde herbişey var valla hangi bi tarafı düşüneyim baba tarafım : kanser, şeker, kolestrol.. Anne tarafım: kanser, siroz, şeker ne edeyim nereye kaçayım bilemiyorum 3 kilo için mi öyle diyoo böyle yapsaydıınn

ama senin hamile kalma kilon da fazlaymış kuzu ki demiştin eşinle kafa dengi olunca beraber iyiyosun keyif yapıyosun alıyosun diye işte bide o var benim de var öyle bi tehlikem

he ya sağolsun sevgili kocamın imzası var altındaa hamburger yapar kremalı yemek yapardı 63 ten çıktımm 70 e aman dikkat et lokurr bu kadar mahrum ayı düşün az yersin o zaman

ayrıca resmiyet ne zmaan giriyo hatun

AHAHAHAHAH aynen kuzum ya demek ufukda evlılık var ıkı sene snra dedıgıımıze göre :):):))
seyrekyagmur kos kosss düğün var

yani 2017 sonbahar anca diyim ama çok beklemeden de bebik yaparız sanırım yaşlar malum

yani 2017 sonbahar anca diyim ama çok beklemeden de bebik yaparız sanırım yaşlar malum

bı zahmet kuzum artık dugun telaslarına basla bende ohh kosdur dıcem burdan sana ama ne gzl benm gıbı dugune ıkı ay kala bu gobek nasıl gıtcek dıe derdn olmucak :)

almazsın kuzum o kdr ugras verdık.
valla kuzum bunca zaman çaba harcadık allah korusun yani okadar abartıcağımı samıyorum ki hala verme aşamasındayım ama bazen gözüm dönmüyor değil şimdi mesela pide gördüm kuşbaşılı pide tarifi

bu haftasonu artık kesin karbonhidrat kaçamağı var tava böreği yapıcam ama pide de canım çekti şimdi

Düğün seneyeyse nişan bu sene o zaman hatun çocukta 37 ye kadar önü oluyor benim yengem 36 da ikiniye hamile kaldı kaza ilee
benim yengem de 36da doğurdu kuzum zayıf olan şuan 40 yaşında e benim de 3 senem var daha ki 37 de olur

o konularda kararsızız biraz isteme söz nişan birarada olur sanırım sonra antepte nikah burda bi yemek mi düğün mü yani karışık biraz bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…