Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

gözleme noldu kuzu :):) pıde ya ah ah cok severrm sen yap kuzu bzm gıbı hafta ıcı yapmıyoprsun hakedıorsun bence

bende bole vermedıkce skılıyorum sncta elmızden geldıgını yapıoz sanıyorum eksık yapıorum ama gene agır verıorum.
sen davetiyeni atmadınn nirde davetiye nerde olcek düğün sen onları de helee

aaa dımı ben daha davetıye yuklucekdım kuzu kızmayın lıtfen ınstagramda kendımı etıketlendırıorum hemen etıketlere bakın :):) düğünüm yıldız hisar var orda olcak canım rumelıhısarında.

ya nişana hiç gerek yok bence gönüller nişanlı zaten yıllardır bence isteme o sıra hemen bi yüzük sonra kına nikah tertemiz

ya nişana hiç gerek yok bence gönüller nişanlı zaten yıllardır bence isteme o sıra hemen bi yüzük sonra kına nikah tertemiz

bız kızı hemen verıcez mı aaaaa :)) ama vermekde lazm ya cok naza aldı baksana kac yıldır bekletıyor cocugu :):)
kız on numara bi yer ya orası çok phalıdır yahuu asl1can

saol kuzum evet pahalı az kısı yapıoz zaten yakınlar arasnda olcak gıbı bısey bızım erkek tarafı öle ıstedı kendılerı tuttu bana gore uygun yer de guzel ama hafta ıcı :):)

kız evi naz evi hacıı evet çok güzel erkek tarafı isteyip ödüyorsa probleme hiç gerek yok oo süper hattaa

kız evi naz evi hacıı evet çok güzel erkek tarafı isteyip ödüyorsa probleme hiç gerek yok oo süper hattaa

dımı kuzum aynen az kısı olması skıntı ama bzm ınsanlarımıza dıyemıosn cocuk getrme sorunlar 1 ay snra bende baslıcak :):) sende heryerı bılıyorsun he :)

gözlemeyi tava böreğine çevirdim de pide nolucak bilmem yulaf kepeiyle tavada yapsam mı önceden yapardım önce yulaf kepeğindne krep yapıp sonra üstüne kıyma biraz kaçar koyup tavada olablir aslında

gözlemeyi tava böreğine çevirdim de pide nolucak bilmem yulaf kepeiyle tavada yapsam mı önceden yapardım önce yulaf kepeğindne krep yapıp sonra üstüne kıyma biraz kaçar koyup tavada olablir aslında
Bencede kuzum harika olur öle de yapabilirsin. Hep kepenk unundan yapcaksn hem kiyma zaten yiyoruz yap snra bizde yapalim ☺☺
Cok nazliyiz yahu
di mi ah bana kalsa gider nikahlanırım bitti hiç sevmem düğün v.s
Öle dusunme kuzum bi kez oluyor sende ya g

Bencede kuzum harika olur öle de yapabilirsin. Hep kepenk unundan yapcaksn hem kiyma zaten yiyoruz yap snra bizde yapalim ☺☺

Cok nazliyiz yahu

Öle dusunme kuzum bi kez oluyor sende ya g
bakalım deniycem bugün ya da yarı bugün fasulye bulgur var şimdi ve cacık yarın akşama o pideyi yaparım zaten kepeten olucak zararsız ama pazaraaaa tava böreğii

bakalım deniycem bugün ya da yarı bugün fasulye bulgur var şimdi ve cacık yarın akşama o pideyi yaparım zaten kepeten olucak zararsız ama pazaraaaa tava böreğii
Aynen yarn evdesn yarn yap kuzu rahat rahat ye oh smdiden afiyet olsun tava boregi nasil bu arada

sen att ben akşam okjurum kuzum çıkıyorum şimdik sizii çok öpüyorum musmutlu geçsin inşaallah haftasonlarımızz

lokurummm diyet harika gidiyo maşallah sporuma da yarın geri dönüyorum yok çok yüklenmicem haftada 3 gün leslie yaparım ama şu bacağı inceltmem için düzenli bacak yapmam lazım araştırcam güzel hareketleri belim ince bacak ve kol kalın acaip bi vücud

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…