- 6 Mart 2014
- 3.091
- 6.232
- 158
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #9.721
valla kuzum bunca zaman çaba harcadık allah korusun yani okadar abartıcağımı samıyorum ki hala verme aşamasındayımama bazen gözüm dönmüyor değil şimdi mesela pide gördüm kuşbaşılı pide tarifi
bu haftasonu artık kesin karbonhidrat kaçamağı var tava böreği yapıcam ama pide de canım çekti şimdi
sen davetiyeni atmadınn nirde davetiye nerde olcek düğün sen onları de helee
benim yengem de 36da doğurdu kuzum zayıf olan şuan 40 yaşında e benim de 3 senem var daha ki 37 de olur
o konularda kararsızız biraz isteme söz nişan birarada olur sanırım sonra antepte nikah burda bi yemek mi düğün mü yani karışık biraz bakalım
ya nişana hiç gerek yok bence gönüller nişanlı zaten yıllardır bence isteme o sıra hemen bi yüzük sonra kına nikah tertemiz
kız on numara bi yer ya orası çok phalıdır yahuuasl1can
bız kızı hemen verıcez mı aaaaa :)) ama vermekde lazm ya cok naza aldı baksana kac yıldır bekletıyor cocugu :):)
saol kuzum evet pahalı az kısı yapıoz zaten yakınlar arasnda olcak gıbı bısey bızım erkek tarafı öle ıstedı kendılerı tuttu bana gore uygun yer de guzel ama hafta ıcı :):)
kız evi naz evi hacııevet çok güzel erkek tarafı isteyip ödüyorsa probleme hiç gerek yok oo süper hattaa
gözlemeyi tava böreğine çevirdim de pide nolucak bilmem yulaf kepeiyle tavada yapsam mı önceden yapardım önce yulaf kepeğindne krep yapıp sonra üstüne kıyma biraz kaçar koyup tavada olablir aslındagözleme noldu kuzu :):) pıde ya ah ah cok severrm sen yap kuzu bzm gıbı hafta ıcı yapmıyoprsun hakedıorsun bence
bende bole vermedıkce skılıyorum sncta elmızden geldıgını yapıoz sanıyorum eksık yapıorum ama gene agır verıorum.
aaa dımı ben daha davetıye yuklucekdım kuzu kızmayın lıtfen ınstagramda kendımı etıketlendırıorum hemen etıketlere bakın :):) düğünüm yıldız hisar var orda olcak canım rumelıhısarında.
kız evi naz evi hacııevet çok güzel erkek tarafı isteyip ödüyorsa probleme hiç gerek yok oo süper hattaa
di mi ah bana kalsa gider nikahlanırım bitti hiç sevmem düğün v.sya nişana hiç gerek yok bence gönüller nişanlı zaten yıllardır bence isteme o sıra hemen bi yüzük sonra kına nikah tertemiz
Bencede kuzum harika olur öle de yapabilirsin. Hep kepenk unundan yapcaksn hem kiyma zaten yiyoruz yap snra bizde yapalim ☺☺gözlemeyi tava böreğine çevirdim de pide nolucak bilmem yulaf kepeiyle tavada yapsam mı önceden yapardım önce yulaf kepeğindne krep yapıp sonra üstüne kıyma biraz kaçar koyup tavada olablir aslında
Cok nazliyiz yahubence de
Öle dusunme kuzum bi kez oluyor sende ya gdi mi ah bana kalsa gider nikahlanırım bitti hiç sevmem düğün v.s
bakalım deniycem bugün ya da yarı bugün fasulye bulgur var şimdi ve cacık yarın akşama o pideyi yaparım zaten kepeten olucak zararsız ama pazaraaaa tava böreğiiBencede kuzum harika olur öle de yapabilirsin. Hep kepenk unundan yapcaksn hem kiyma zaten yiyoruz yap snra bizde yapalim ☺☺
Cok nazliyiz yahu
Öle dusunme kuzum bi kez oluyor sende ya g
Aynen yarn evdesn yarn yap kuzu rahat rahat ye oh smdiden afiyet olsun tava boregi nasil bu aradabakalım deniycem bugün ya da yarı bugün fasulye bulgur var şimdi ve cacık yarın akşama o pideyi yaparım zaten kepeten olucak zararsız ama pazaraaaa tava böreğii
dımı kuzum aynen az kısı olması skıntı ama bzm ınsanlarımıza dıyemıosn cocuk getrme sorunlar 1 ay snra bende baslıcak :):) sende heryerı bılıyorsun he :)
Davetiyemmm
Resimleri silemiyorum die ustunde oynadim ☺☺
istanbul kazan ben kepçee tam bir gezentiyimdir kuzum
ama sözleri okuyamadımm
sen att ben akşam okjurum kuzum çıkıyorum şimdik sizii çok öpüyorum musmutlu geçsin inşaallah haftasonlarımızz
lokurummm diyet harika gidiyo maşallah sporuma da yarın geri dönüyorum yok çok yüklenmicem haftada 3 gün leslie yaparım ama şu bacağı inceltmem için düzenli bacak yapmam lazım araştırcam güzel hareketleri belim ince bacak ve kol kalın acaip bi vücudTabii ki unutmadık seni baştan sporla başladığın için ve aynı miktarda yediğin için şimdi sporu bırakınca kilo vermen yavaşlayabilir eğer spora başlıycaksan toparlanırsın yediklerin gayet normaldi ama benim tavsiyen sporu abartma çünkü hayatın boyunca öyle spor yapamayabilirsin ve yine kilo alırsın haftada 3 günle sınırla bence sporu yediklerini de aramıza dön ve düzenli yazmaya devam et kuzum toparlanırsın cumartesiden sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?