Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Aynen yarn evdesn yarn yap kuzu rahat rahat ye oh smdiden afiyet olsun tava boregi nasil bu arada

3 yufkayla oluyo kuzu teflon tavaya yufkayı açıyosun kenarlar dışa sarkıcak yumurta süt yağ sürüyosun sonra harç neli yapıcaksan sonra harcı örtücek büyüklükte yufka sonra yine harç yine yufka en son da tavanın dışında kalan ilk yufkanın parçalarını üste kapatıp ağzı açık pişiriyosun sonra çevirip diğer yüzüne kolay yani

İnşallah kuzum benim tek amacım şuan hızla kiloların gitmesi :) ama annem dahi herkes sporun fayda ettiğini söylüyor lokurum annem diyor bacakların inceliyor :)))
kız merve tam olarak squat dışında ne yapıyorsun bacak için hangi hareketler benim bacak kaldı böyle

Maşallah kuzum sporuna da başlayınca kilo da verdikçe incelirsin zaten sabırlı olmak lazım

Ah kuzum ben senden fenayım emin ol :)) bende hiç dayanmaz tatlı hemen yerim bitiririm :)))) yollayamam yani elim varmaz o derece .dd

Kızlar bugün kü menüüüüm sabah 5 zeytin bir yumurta 3 küçük domates 2 dilim peynir bi dilim ekmek ara bir adet erik 3 kaşık yoğurt öğlen 5 kaşık kabak yemeği 4 kaşık bulgur 4 kşık yoğurt bi dilim ekmek fazla oldu ayol biliyom ama çok acıkmıştım sonra yarım saat yürüyüş :) ara bir erik 3 dilim kavun akşam bir adet peynir sürülmüş fesleğen ekilmiş ekmek 3 domates bir soğan bir biber :) sporlarıma gelicek olursa 40 - 45 - 55 olmak üzere 3 set squat 200 bacak egzersizi şimcükte 100 er den 2 set ip atlamayı düşünüyom :)

Ohhh daha ne olsun mervem bence çok güzel yemekler akşam da dengelemişsin zaten ki öğlen çok da değil spor da yapıyosun çünkü ayrıca sporların da çok güzel bence ben şahsen tebrik koyuyorum

Ben de iftarda 6 kaşık kuru fasilllyee
3 kaşık bulgur
1 kase cacık
3 dilim karpuz
2 kk eski kaşar yedim
Baya yedim yani
Sahurda kabak yemeği ve tost yemeği planlıyorum belki bir de haşlanmış yumurta

Sporlarıma gelicek olursaaam
1000 adım step iş yerinde
Eve yürüdüm 35 dk
Biraz oturıyım gece yarısına doğru kol egzersizlerimi ve squatimi yapıcam bugün 100 squat yaparım dün nasıl olduysa squati unuttum

Ohhh daha ne olsun mervem bence çok güzel yemekler akşam da dengelemişsin zaten ki öğlen çok da değil spor da yapıyosun çünkü ayrıca sporların da çok güzel bence ben şahsen tebrik koyuyorum
Lokurumm sağol motive oldum şimcük yediklerim fazla geldiydi ama sporlar dengeliyor valla sayende başladım sağ ol kuzum insan inceldikçe yapası geliyo gidip gelip squat yapasım var bebek yattıkça gidip ayna karşısında yapıyom esra erol yediklerine azıcık dikkat etmiş günde yarım saat ip atlayarak sanırım 5 ayda 17 kilo vermiş çok şaşırdım kuzum yemiş yani her şeyden ipinde çok faydası var vallahi bende kendime şaşıyom sporun s sine uzak olan ben müptelası oldum Maşallah diyim

Kuzum menün süper olmuş eltim eski mahallesinde iki tane genç kızın karpuz diyeti yaparak zayıfladığını söylemişti zayıflamaya çok yardımcı hem de bu yaz günlerinde ferahlatıyor vallahi buarada bizim menüler aynı kuru fasulye cacık kabak bendede var tesadüfe bak valla step konusunda kocaman tebrik 100 squatı bikerede yapıyosaaan maşallah senin basen taş gibi olmuştur ayol

ay benım de karpuzum buzlukta biraz donsun yiyecem bugün tüm gün dışardaydım valla çok yemek yemedim

Bende ip yok alıyım da temmuzda da ip atlıyım bari değişiklik olur ip çok iyiymiş evet ama bi türlü alamadım işte zayıfladıkça artık hedeflere yaklaştıkça başlamak lazım kuzum ilk 4 ay ben de yapmadım ama son üç aydır yürüyorum haftada 50.000 adım atıyorum 5 gün 10 bin gibi yani bi de işte dambıl çalışıyorum son iki aydır da squat ekledim

ay benım de karpuzum buzlukta biraz donsun yiyecem bugün tüm gün dışardaydım valla çok yemek yemedim
Canımm karpuz yiyebilirsin genelde 3 dilim yeterli diye biliyorum :))) hımm doğru unuttum yazsan aslında daha iyi takip edebiliriz seni canım bu hafta senden 2 kilo gitmiştir bence inanıyorum ben ilk başlarda daha fazla gidiyor sonuç olarak yeni başladın vücut şoka uğruyor daha hızlı kilo kaybı e bide ilk başlarda biraz su da gidiyor canım detoks yap tabi ama 2 günden fazla değil :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…