- 3 Aralık 2010
- 6.515
- 6.652
- 198
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #9.741
Aynen yarn evdesn yarn yap kuzu rahat rahat ye oh smdiden afiyet olsun tava boregi nasil bu arada
iyi akşamlar kuzummmBende cikiyorum herkezciklere iyi aksamlar hayrli iftarlar
kız merve tam olarak squat dışında ne yapıyorsun bacak için hangi hareketler benim bacak kaldı böyleİnşallah kuzum benim tek amacım şuan hızla kiloların gitmesi :) ama annem dahi herkes sporun fayda ettiğini söylüyor lokurum annem diyor bacakların inceliyor :)))
lokurummm diyet harika gidiyo maşallah sporuma da yarın geri dönüyorum yok çok yüklenmicem haftada 3 gün leslie yaparım ama şu bacağı inceltmem için düzenli bacak yapmam lazım araştırcam güzel hareketleri belim ince bacak ve kol kalın acaip bi vücud
inşallah balımmm görüşürüüüzzsen att ben akşam okjurum kuzum çıkıyorum şimdik sizii çok öpüyorum musmutlu geçsin inşaallah haftasonlarımızz
Ah kuzum ben senden fenayım emin ol :)) bende hiç dayanmaz tatlı hemen yerim bitiririm :)))) yollayamam yani elim varmaz o derece .ddkuzum içme boşver parana da yazık gencecik güzelce hatunsun bol bol koş bıraktırıyormuş o zaman. pastayı yollamam lazım kesinlikle duramam ben yok kız sen öyle değilsinn
bebeğim ya doğal hiç gitmiyordu benm lazer iyi geldii bana.. kadınların her anlamda işi zor gerçekten bunu en iyi hamilelik doğum ve sonrası anladım
yani irade sağlam maşallah hatunya herşey aileden zaten al benimkilere bak günde 5 öğün sofra kuruluyor yemezsin ağzına tıkılıyor ne olsun bizde böyle olduk. yengene maaşaallah valla o boyda 56 kg hee bende hayatıma empoze etmeye çalışıyorum bakam ne kadar olcak
Canım bitane bacak egzersizim var onu ve ip atlıyorum ve yürüyüş yapıyorum :)kız merve tam olarak squat dışında ne yapıyorsun bacak için hangi hareketler benim bacak kaldı böyle
ben de başlıcam acil bacak egzersizlerineCanım bitane bacak egzersizim var onu ve ip atlıyorum ve yürüyüş yapıyorum :)
ben de başlıcam acil bacak egzersizlerine[/Q canım başla tabii faydasını görüyorum ben şimcük yine squat ve bacak yapıcam biraz hırslanmam lazım arttırıp daha fazla inceltmeliyim
Evet canım kilo kaçtı senin boy falan yszsana durumunahadi o zaman hırslanalım çünü diyette bi sorun yok şükür spor lazım sarkmaması için de
Ohhh daha ne olsun mervem bence çok güzel yemekler akşam da dengelemişsin zaten ki öğlen çok da değil spor da yapıyosun çünkü ayrıca sporların da çok güzel bence ben şahsen tebrik koyuyorumKızlar bugün kü menüüüüm sabah 5 zeytin bir yumurta 3 küçük domates 2 dilim peynir bi dilim ekmek ara bir adet erik 3 kaşık yoğurt öğlen 5 kaşık kabak yemeği 4 kaşık bulgur 4 kşık yoğurt bi dilim ekmek fazla oldu ayol biliyom ama çok acıkmıştımsonra yarım saat yürüyüş :) ara bir erik 3 dilim kavun akşam bir adet peynir sürülmüş fesleğen ekilmiş ekmek 3 domates bir soğan bir biber :) sporlarıma gelicek olursa 40 - 45 - 55 olmak üzere 3 set squat 200 bacak egzersizi şimcükte 100 er den 2 set ip atlamayı düşünüyom :)
Lokurumm sağol motive oldum şimcük yediklerim fazla geldiydi ama sporlar dengeliyor valla sayende başladım sağ ol kuzum insan inceldikçe yapası geliyo gidip gelip squat yapasım var bebek yattıkça gidip ayna karşısında yapıyomOhhh daha ne olsun mervem bence çok güzel yemekler akşam da dengelemişsin zaten ki öğlen çok da değil spor da yapıyosun çünkü ayrıca sporların da çok güzel bence ben şahsen tebrik koyuyorum
Kuzum menün süper olmuş eltim eski mahallesinde iki tane genç kızın karpuz diyeti yaparak zayıfladığını söylemişti zayıflamaya çok yardımcı hem de bu yaz günlerinde ferahlatıyor vallahi buarada bizim menüler aynı kuru fasulye cacık kabak bendede var tesadüfe bakBen de iftarda 6 kaşık kuru fasilllyee
3 kaşık bulgur
1 kase cacık
3 dilim karpuz
2 kk eski kaşar yedim
Baya yedim yani
Sahurda kabak yemeği ve tost yemeği planlıyorum belki bir de haşlanmış yumurta
Sporlarıma gelicek olursaaam
1000 adım step iş yerinde
Eve yürüdüm 35 dk
Biraz oturıyım gece yarısına doğru kol egzersizlerimi ve squatimi yapıcam bugün 100 squat yaparım dün nasıl olduysa squati unuttum
ay benım de karpuzum buzlukta biraz donsun yiyecem bugün tüm gün dışardaydım valla çok yemek yemedimKuzum menün süper olmuş eltim eski mahallesinde iki tane genç kızın karpuz diyeti yaparak zayıfladığını söylemişti zayıflamaya çok yardımcı hem de bu yaz günlerinde ferahlatıyor vallahi buarada bizim menüler aynı kuru fasulye cacık kabak bendede var tesadüfe bakvalla step konusunda kocaman tebrik 100 squatı bikerede yapıyosaaan maşallah senin basen taş gibi olmuştur ayol
kuzum 167 boy 78le başladım geçen hafta 74tüm şimdi kaç oldum bilmiyorum ay sonu detoksa giricem 2 günlük pzt salı sonra tartılıcam bakalımEvet canım kilo kaçtı senin boy falan yszsana durumuna
Bende ip yok alıyım da temmuzda da ip atlıyım bari değişiklik olurLokurumm sağol motive oldum şimcük yediklerim fazla geldiydi ama sporlar dengeliyor valla sayende başladım sağ ol kuzum insan inceldikçe yapası geliyo gidip gelip squat yapasım var bebek yattıkça gidip ayna karşısında yapıyomesra erol yediklerine azıcık dikkat etmiş günde yarım saat ip atlayarak sanırım 5 ayda 17 kilo vermiş çok şaşırdım kuzum yemiş yani her şeyden ipinde çok faydası var vallahi bende kendime şaşıyom sporun s sine uzak olan ben müptelası oldum Maşallah diyim
Canımm karpuz yiyebilirsin genelde 3 dilim yeterli diye biliyorum :))) hımm doğru unuttum yazsan aslında daha iyi takip edebiliriz seni canım bu hafta senden 2 kilo gitmiştir bence inanıyorum ben ilk başlarda daha fazla gidiyor sonuç olarak yeni başladın vücut şoka uğruyor daha hızlı kilo kaybı e bide ilk başlarda biraz su da gidiyor canım detoks yap tabi ama 2 günden fazla değil :))ay benım de karpuzum buzlukta biraz donsun yiyecem bugün tüm gün dışardaydım valla çok yemek yemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?