- 3 Aralık 2010
- 6.515
- 6.652
- 198
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #9.761
Aaa evet aynıymış menülerimizKuzum menün süper olmuş eltim eski mahallesinde iki tane genç kızın karpuz diyeti yaparak zayıfladığını söylemişti zayıflamaya çok yardımcı hem de bu yaz günlerinde ferahlatıyor vallahi buarada bizim menüler aynı kuru fasulye cacık kabak bendede var tesadüfe bakvalla step konusunda kocaman tebrik 100 squatı bikerede yapıyosaaan maşallah senin basen taş gibi olmuştur ayol
Kuzum bende de ip yok ipsiz ip atlıyomuş gibi tapıyorum yoksa evin içinde nasıl atlıcam :)) kuzum varya boynumdaki kemikler yoktu çıkmaya başladı çok mutluyumBende ip yok alıyım da temmuzda da ip atlıyım bari değişiklik olurip çok iyiymiş evet ama bi türlü alamadım işte zayıfladıkça artık hedeflere yaklaştıkça başlamak lazım kuzum ilk 4 ay ben de yapmadım ama son üç aydır yürüyorum haftada 50.000 adım atıyorum 5 gün 10 bin gibi yani bi de işte dambıl çalışıyorum son iki aydır da squat ekledim
Karpuz ben hiç yemiyodum bu hafta başladım ama hem tok tutuyo hem de ramazanda su kaybı için de iyi ben de 3 dilim yiyorum ama kayık değil yani bi kayık yiyorumdur sanırım kalınca 3 dilim oluyo bi de kalorisi az 100 gr 30 kalori bişey değil yaniCanımm karpuz yiyebilirsin genelde 3 dilim yeterli diye biliyorum :))) hımm doğru unuttum yazsan aslında daha iyi takip edebiliriz seni canım bu hafta senden 2 kilo gitmiştir bence inanıyorum ben ilk başlarda daha fazla gidiyor sonuç olarak yeni başladın vücut şoka uğruyor daha hızlı kilo kaybı e bide ilk başlarda biraz su da gidiyor canım detoks yap tabi ama 2 günden fazla değil :))
Kuzum 100 squat baya fark ettirmiştir ben eminim 100 tane nasıl yapabiliyosun helal sana lokurum maşallahAaa evet aynıymış menülerimiziş yerinde de sıkılıyorum bazen bi de ramazandan dolayı uyukluyorum bari diyorum kalkıyım spor yapıyım yani 10 dk sürüyo ara katta merdivenlerde yapıyorum ama terletiyo yani işte ne yapsak kar kuzum gün içinde metabolizma hızlanmış oluyo hem squati de tek seferde yapıyorum evet baya zorluyo ama hala taş değil yani nasıl popo basen varsa hala yumuşak ama devam taş olacak inşallah
Bende karpuz sevmem pek kavuncuyumdur kavunda fazla kalori bugün annem yemeyince dayanamadım ye beni diye baktı bide ben kavunu ikiye bölüp içini oyuyodum dondurmayla karıştırıp içine koyup en üstüne nutella döküp oturup kaşık kaşık yarım kavunu yiyodum lokurum bi ödülde dene bunu müthiş oluyor ağzım sulandı ayolKarpuz ben hiç yemiyodum bu hafta başladım ama hem tok tutuyo hem de ramazanda su kaybı için de iyi ben de 3 dilim yiyorum ama kayık değil yani bi kayık yiyorumdur sanırım kalınca 3 dilim oluyo bi de kalorisi az 100 gr 30 kalori bişey değil yani
Hmmmm anladımmm ne biliyim atlayanlar var öyle yapıyım ben de yaaa zıplamak iyi yani sonuçta aynı şey mervecim yürüyemiyosan da leslie yap bak bi de egzersizleri beraber yapmak daha etkili yani 2 mil leslie ile ısın sonra ip atla 100 sonra bacak yap kaç yapıyosan mesela sonra da 50 squat beraber yaparsan yağ yakımı daha fazla olur günde 45 dk ayırsan yeterKuzum bende de ip yok ipsiz ip atlıyomuş gibi tapıyorum yoksa evin içinde nasıl atlıcam :)) kuzum varya boynumdaki kemikler yoktu çıkmaya başladı çok mutluyumyürüyüş çok iyi işte ben o kadar atamıyorum maalesef aslında imkan var hava serinlediğinde benim bebek yatıyor sonrada eşim geliyor dışarı çıkmaya fırsat bulamıyorum bugünlerde ama markete çıktım yarım saat dolaştım bugün squatın faydasını anladm eşim fark etti vallahi
Ama işte 40 la başlamıştım artıra artıra 100 e geldim farketti tabii ama çok büyütmüşüm daha anca yağlar eriyo sıkılaşma da var ama taş değil işte demiştim ya 102 ydi basen şuan 95 baya etkili ya squatKuzum 100 squat baya fark ettirmiştir ben eminim 100 tane nasıl yapabiliyosun helal sana lokurum maşallahevet kuzum bende böyle kalbimin hızlandığını yağ yakımımın fazlalaştığını hissediyorum :)
Ay kiz agzim sulandi hizim burda ocaklar diye tatil yeri var gecen yaz orda yemistim orda meshurdur kavjn dondurma cikolata ay super yaaa ama top kavun gibj kucuk kavundan yapilio of offf icim gitti...Bende karpuz sevmem pek kavuncuyumdur kavunda fazla kalori bugün annem yemeyince dayanamadım ye beni diye baktı bide ben kavunu ikiye bölüp içini oyuyodum dondurmayla karıştırıp içine koyup en üstüne nutella döküp oturup kaşık kaşık yarım kavunu yiyodum lokurum bi ödülde dene bunu müthiş oluyor ağzım sulandı ayol
Ohhhh işte boşuna almadık bu kiloları valla ben geçen ramazan 1 pastane pidesiyle kaymak bal nutella götürüyodum valla gece yarısı krep yapıp içine nutella muz ohh işte şimdi uğraşıyoruzBende karpuz sevmem pek kavuncuyumdur kavunda fazla kalori bugün annem yemeyince dayanamadım ye beni diye baktı bide ben kavunu ikiye bölüp içini oyuyodum dondurmayla karıştırıp içine koyup en üstüne nutella döküp oturup kaşık kaşık yarım kavunu yiyodum lokurum bi ödülde dene bunu müthiş oluyor ağzım sulandı ayol
Ben de kavuncuyumdur daha çok ama karpuz ramazanda iyi geldi tok tutuyo ve susuzluğu alıyo sanırım kilo vermeye de iyi gerçektenAy kiz agzim sulandi hizim burda ocaklar diye tatil yeri var gecen yaz orda yemistim orda meshurdur kavjn dondurma cikolata ay super yaaa ama top kavun gibj kucuk kavundan yapilio of offf icim gitti...
Karpuzuda fazla kacirma cnm tok tutar ama seker acisindan yuksek.bende kavuncuyumdur bayilirim kavuna ama karpuz oldumu kacirmam bizim burda karpuzun yanina kelle peyniri kesilir bizim buralar ozgu bi peynir meshur yani. Of ben ole oldumu kacirmam bi yerim bi yerim ikisi birlikte oldumu yanina yemek bile aramazsinBen de kavuncuyumdur daha çok ama karpuz ramazanda iyi geldi tok tutuyo ve susuzluğu alıyo sanırım kilo vermeye de iyi gerçekten
Bence toplamda güzel menün sabah biraz daha sağlam olabilir naçizane önerim sabah bir haşlanmış yumurta da ekleyebilirsin ve ekmek uno dilimleri gibiyse tam 1 dilim yiyebilirsin baştan kendini aza alıştırma meyve biraz daha az tüketip sabahı öğleni daha doyurucu yapabilirsin çünkü ilerde kilo verdikçe kalori azlatman gerekicek baştan biraz daha fazla olabilirBugunki menum
Sabah:bir yaprak marul,bir domates,yarim salatalik,yarim kozlenmis patlican,kare tost ekmeginin yarisi uzerine aci ezme...
Ara ogun:6 kiraz 4 dut 2 seftali
oglen:birsey yemedim.
Ara ogun :yarim kozlenmis patlican uzerine limon suyu
Aksam yemegi: bir kepce tarhana corbasi 4 yemek kasigi taze fasulye 1 yemek kasigi yogurt 2 izgara kofte 3 catal salata uc adet kizarmis patates(esime kizartmistim) dayanamadim 3 adet yedim..
Baskada bisi yok.. çeyrek pidenin kalorisini gordukten sonra pideden vaz gectkm
Ben de işte çok sevmiyorum ama ramazanda iyi geliyo oruç tutunca susuzluğa iyi geliyo ama 3 dilim falan yiyorum canım zaten meyveyle aram hiç yokturKarpuzuda fazla kacirma cnm tok tutar ama seker acisindan yuksek.bende kavuncuyumdur bayilirim kavuna ama karpuz oldumu kacirmam bizim burda karpuzun yanina kelle peyniri kesilir bizim buralar ozgu bi peynir meshur yani. Of ben ole oldumu kacirmam bi yerim bi yerim ikisi birlikte oldumu yanina yemek bile aramazsin
Evet uno dilimlerinden ama ben ekmegi fazla yemiyorum sevmiyorum.Bence toplamda güzel menün sabah biraz daha sağlam olabilir naçizane önerim sabah bir haşlanmış yumurta da ekleyebilirsin ve ekmek uno dilimleri gibiyse tam 1 dilim yiyebilirsin baştan kendini aza alıştırma meyve biraz daha az tüketip sabahı öğleni daha doyurucu yapabilirsin çünkü ilerde kilo verdikçe kalori azlatman gerekicek baştan biraz daha fazla olabilir
Eşin farkeder tabii en yakından kontrol eden oKuzum bende de ip yok ipsiz ip atlıyomuş gibi tapıyorum yoksa evin içinde nasıl atlıcam :)) kuzum varya boynumdaki kemikler yoktu çıkmaya başladı çok mutluyumyürüyüş çok iyi işte ben o kadar atamıyorum maalesef aslında imkan var hava serinlediğinde benim bebek yatıyor sonrada eşim geliyor dışarı çıkmaya fırsat bulamıyorum bugünlerde ama markete çıktım yarım saat dolaştım bugün squatın faydasını anladm eşim fark etti vallahi
nutella demesekOhhhh işte boşuna almadık bu kiloları valla ben geçen ramazan 1 pastane pidesiyle kaymak bal nutella götürüyodum valla gece yarısı krep yapıp içine nutella muz ohh işte şimdi uğraşıyoruz
Benimde pek aram yok gunduz yersem yerim gecleri hic yemem .sahura kalktigimda yerdim. Yeni kurtaj oldugum icin oruc tutamiyorum malesef oyuzden sahura kalkmiyorumBen de işte çok sevmiyorum ama ramazanda iyi geliyo oruç tutunca susuzluğa iyi geliyo ama 3 dilim falan yiyorum canım zaten meyveyle aram hiç yoktur
Bence çok güzel planlıyosun benim artık yedinci ayım yani baya alıştım ve taktik geliştiriyo insan zamanla deniyosun kendini tanıyosun ben mesela meyveyi tek yersem acıktırıyo kuru meyve yiyosamnyanında 5-10 badem ya da 2 ceviz taze meyve yiyosam süt ya da yoğurt yiyorum o zaman acıktırmıyo süt yoğurt sindirimini geciktiriyo çünkü inşallah başarıcaz hepberaber istikrarlı olalım yeter kiEvet uno dilimlerinden ama ben ekmegi fazla yemiyorum sevmiyorum.
Yarin sabah haslanmis yumurta zeytin salatalik domates bi tane biber yanindada sut tuketicem ara ogunde bir kuru kayisi 3 adet kuru uzum yiuecegim. Oglen izgara yada haslanmis tavuk yaninda yogurt yda sekersiz erik suyu icicem . Aksaminada annemlerdeyiz iftar verilecek orda yicez menu yu bilmiorum :)
Sakiiiin oool geçtiiiiinutella demesek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?