Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Benimde pek aram yok gunduz yersem yerim gecleri hic yemem .sahura kalktigimda yerdim. Yeni kurtaj oldugum icin oruc tutamiyorum malesef oyuzden sahura kalkmiyorum
Anladım canım çok geçmiş olsun meyve ever en güzeli gündüz yemek yeşil çay falan içiyo musun o da bi diyet disiplini sağlıyo insan daha bi konsantre oluyo su ve yeşil çayla

Anladim cnm ama ben yaninda yiyemem acikmamda zaten hemen oyle .insallah vericez

Anladım canım çok geçmiş olsun meyve ever en güzeli gündüz yemek yeşil çay falan içiyo musun o da bi diyet disiplini sağlıyo insan daha bi konsantre oluyo su ve yeşil çayla
Saol cnm.sabak kahvaltinin yaninda nane limonlu yssil cay icmistim sekersiz. Simdi aklima geldi form cayim vardi onu yapip iceyim sekersiz

Evet kuzum ben öyle yapıyom baya bacaklardan hissediypsun zaten her yerin çalışıyor yani inanılmaz :) kuzum leslie hariç aynı anda yapmaya çalışıyorum ama leslie yapamıyorum bi türlü sanki bi işe yaramaz gibi geliyor yahu niyese aslında yarar tabi ki bide işten güçten anca 10 dk 10 dk yapmak durumunda kalmaktanda kaynaklanıyor

Ay kiz agzim sulandi hizim burda ocaklar diye tatil yeri var gecen yaz orda yemistim orda meshurdur kavjn dondurma cikolata ay super yaaa ama top kavun gibj kucuk kavundan yapilio of offf icim gitti...
Evet kuzum aynen öyle yapıyom orjinal en kısa zamanda bunu yapıp yicem :) valla hayaliyle yatar kalkarım artıkın :))))

Ohhhh işte boşuna almadık bu kiloları valla ben geçen ramazan 1 pastane pidesiyle kaymak bal nutella götürüyodum valla gece yarısı krep yapıp içine nutella muz ohh işte şimdi uğraşıyoruz
Oooo kuzum sen benden fenaymışsın ayol uzman tatlılık ay ramazan pidesiylede güzel olur nutella pöf susayım en iyisi hayalini kurayım haftaya pazar ödülde cozutayım ben bu pazar yapmayım kaçamak :)

Olsun hiç yaomamaktan iyidir kuzum böyle de mutlaka faydası olur zaten farkediyosun leslie işe yarıyo bana güven en azından ısınmanı sağlıyo vücudu yağ yakmaya hazırlıyo bir mil bile yapsan 15 dk sonra da diğer egzersizler toplamda 30 dk falan sürer ama haklısın bebikin var olsun bunları düzenli yap sen bak nasıl farkedicek bu ay sonu 53 ü görsen temmuz sonu 49 bile görebilirsin

Oooo kuzum sen benden fenaymışsın ayol uzman tatlılık ay ramazan pidesiylede güzel olur nutella pöf susayım en iyisi hayalini kurayım haftaya pazar ödülde cozutayım ben bu pazar yapmayım kaçamak :)
Valla ben yarın akşam dışarda iftara gidicem erkek arkadaşımla cumartesi iftarımız dışarda yani dışarda olunca çok kısamıyorum ama ekmek ve ekmekli şeyler yemem biraz kahvaltı sonra çorba sonra ızgara yerim ama tatlı konusunda söz veremiyorum yani herzaman ramazan olmuyo bi çıkmışız di mi ama zaten hedefime az kaldı yarın akşam bi kaçamak olabilir ama sahurda ve pazar iftarda dengelerim ben onu söööz

Afiyet olsun ben de yeşil çay içiyorum şimdi
Sanada afiyet olsun kuzum :)
Evet kuzum aynen öyle yapıyom orjinal en kısa zamanda bunu yapıp yicem :) valla hayaliyle yatar kalkarım artıkın :))))
Suan donrumamda kavunumda var ama normal kavunlardan var herneyse pazar gunu olmadi iki dilimin ustune bi iki kasik dondurma koyar yerim ole gecistiririm artik :)

Kizlar sworkit die bi program var play storede spor programi gercekten guzel bi program ona da bi bakin. Benim suanki telefonum soeunlu ne video izleyebiliorum ne o programa girebiliorum daha dogrusu 2 mgaytlik sey bile inmio yani hizi yavas

Sanada afiyet olsun kuzum :)

Suan donrumamda kavunumda var ama normal kavunlardan var herneyse pazar gunu olmadi iki dilimin ustune bi iki kasik dondurma koyar yerim ole gecistiririm artik :)
Yani dondurma en hafif tatlı kavun üstü iki kaşık aynen gayet güzel olur bence dengelersin o gün tek meyve öyle yersin mesela olur biter ya zaten önemli olan dengelemek

Kizlar sworkit die bi program var play storede spor programi gercekten guzel bi program ona da bi bakin. Benim suanki telefonum soeunlu ne video izleyebiliorum ne o programa girebiliorum daha dogrusu 2 mgaytlik sey bile inmio yani hizi yavas
Neymiş ben bakıyım hemen aman eksik kalmıyım ben işte günde 10 bin adım atmaya çalışıyorum haftada 5 gün son üç aydır adım sayarla sürekli kontroldeyim

kızlar squatı nasıl yapıyosunuz bacağınızı açarak iç bacak çalıştıran şekilde de var da ben onu yapıyorum
Ben normalini yapıyorum kuzum bacaklar omuz hizasında normal açık o şekilde ama baya oturuyorum yani çok havada kalmıyorum

Yani dondurma en hafif tatlı kavun üstü iki kaşık aynen gayet güzel olur bence dengelersin o gün tek meyve öyle yersin mesela olur biter ya zaten önemli olan dengelemek
Aynen ben ztn serbetli tatlilari sevmiyorum tek sevdigim serbetli tatli trileçe ondada sut var :)
Ben genelde sutlu cikolatali tatlilari seviyorum onlarada ara verdim .. oda yetmezmis gibi esim cips almis gelmis inadina yapar gibi bu aksam icim gidio yememk icin kendimi zor tutuyorum 10 gundur nerdeyse cips yemiyorum :) :)

Yeme boşver yedik de ne oldu sonu yok işte yiyoruz yine canımız istiyo boşver hedefini düşün

Ben de bir cips çılgınlığıyla diyete başlamıştım bir gün iş yerindw öğlen pizza partisi yaptık sonra akşam üstü koca bir paket şu çitosun soğanlısından yedim artık fenalık geçiricektimsonra dedim napıyosun yaa nereye kadar yani olmuşsun 68 kilo boy 1.60 yeter dedim başlıyorum

Yeme boşver yedik de ne oldu sonu yok işte yiyoruz yine canımız istiyo boşver hedefini düşün
Oyuzden yemiuorum ya yemiycem dayanicam dayandim yere kadr . Kacamak gunu yaparsam iki uc adet atarim agzima ogun kacamagkm o olur ama esim benden once bitiriri onu oyuzden kacamak olayida fos :) aman ben yemimde kim yerse yessin :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…