Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Kuzum dediğini yapmaya çalışıcam fırsat bulabilirsem yapıcam haftada 3 gün bile yapsam yeter diğer egzersizleri düzenli yapıcam devam pes etmek yok :) inşallah bebeğim evet bu ay sonu 53 olsam bi :) temmuz sonu 49 u ucundan da olsa görebilme ihtimalim var :))

Lokurum sen hak ediyosun ama bu emeğe bi akşam keyfi yakışır dengeliceğinden eminim ben tatlı yicek olsam ekmek yemem dediğin gibi çok mantıklı güzel iftarlar olsun :))))

8
Ben icimden geldi tartildkm 84 e dusmusum ve dedimki kendime verebliorum verbilirim dedim bugun de tartildim 82 olmusum 20-ile 24 haziran arasi cnm :) artik sıkı bir diyet yeni yasam tarzi veririm evel allah :)

Sanada afiyet olsun kuzum :)

Suan donrumamda kavunumda var ama normal kavunlardan var herneyse pazar gunu olmadi iki dilimin ustune bi iki kasik dondurma koyar yerim ole gecistiririm artik :)
Ben naparım kavunun ucunu keser düzlerim yine yaparım yapcağımı işte böyle 64 oldum :)))))) pazar ödül günü yap kuzum :)

Tabii 3 gün öyle yapsan diğer günler de normal egzersizlerini yapsan bol bol yeter daha ne olsun mervetoşum ama bıkma ihtimalin varsa benim dediğime zorlama sen bildiğin gibi devam et sonuçta veriyosun kuzum sen haziran ayı tamamında kaç verdin biliyo musun gerçi daha bi hafta var ama tahminen kaç verdin yani 2 ayda 10 oldu demek ki ilk ay 6 versen bu ay da daha bi hafta var 5 versen demek ki temmuzda da 4-5 vericeksin 49 u rahat görürsün bebeğim sınır koymaaa ucundan falan değil böyle gidersen rahat görürsün

Canım bi öğün ödül yapabilirsin ben genelde gün boyu yapıyom sen bana bakma ben pis boğazım
Oo ben de ilk başlarda haftada bir yaptım tüm gün ilk ay böyleydi sonra ayda bire düşürdüm ama tam gün son 3 aydır ay sonu 2 tam gün yaptım geçen ay antebe gittim mesela sağlam yaptım bu ay da bayrama denk gelicek yine 2 gün yaparım sanırım ya da tüm bayram günlük ufak tefek olabilir yani bi gün bi öğün yemek bi gün bi dondurma bi gün bi kahvaltı falan gibi henüz belli değil ama mesela antepte 3 gün yaptım ama sonrasındaki hafta çok iyi verdim bazen kaçamak vücudun dengesini bozuyo şaşırtıyo sonrasında sıkı yapınca güzel veriliyo ama ayda bir falan yapmak lazım ben mesela aralarda hiç yapmıyorum nerdeyse

kuzum işte toplam 9.600 gr gitmiş 9 nisandan bu yana iki buçuk ayda bakalımm durmazsa inşallah dediğin gibi olurda hızlıca gider :))) evet canım sıkılırım diye bana en uyanları yapmaya çalışıyoru m çok fırsatım olursa yaparım İnşallah diyim :))) eşim kızmaya başladı ayol en fazla 2 kilo ver diyo herkes hastalanırsın 45 te diyo elden ayaktan düşersin diyo eşimde en fazla 49 diyo ay lokurum ben 45 istiyom kötü mü olur

Mervecim çok klasik olucak ama önemli olan tartıda gördüğümüz değil aslında sıkı ve fit olmak senin boyunda 52 ideal benim boyumda 50 ama bizim boylarımızda olup 55 olup sıkı olduğundan bizden daha fit görünen insanlar var ben de çok sıkı olmadığımdan 50 hatta 48 olmak istiyorum ama aslında sıkılaşsak şuan bile 48-50 gibi durabiliriz yani sıkılaşmak için çabalamak mantıklı olan aslında ama ben de senin gibiyim tartıda da az görmek istiyorum o psikolojik bi motive yani bana sorarsan senin boyunda 50 ol yeter derim 50 ol ve sonrasında sporla sıkılaş bence 52 bile olur da hani hemen idealden taşmayalım bir iki kilo alsak bile idealde kalalım diye ben 48 sen 50 mesela yani ben kendim için de bunları düşünüyorum

canım çok haklısın spor yapan insanlar daha sıkı, daha ince oluyor. yağ hem puf puf duruyo hemde çok yer kaplıyo.. çok yer kaplıyorum :)
ayrıca çok güzel zayıfladınız kızlar MerveeTunaa tebrik ediyorum sizi :) darısı başıma inş :)

Günaydinllaarrrrr

Ben geldim.ne muhabbetler donmus aksam giremiyorum offf
Aksam menum dayanamadim tabi
Az fasulye tavalisi
2 kofte
Bi kac sarma

Yemekden once 35 dk hizli yuruyus yaptim yurume bandinda
50 squat isyerinde yapmisdim.

Mesela aksam baklavalari yediler ben yemedim ☺☺

Kizlar sworkit die bi program var play storede spor programi gercekten guzel bi program ona da bi bakin. Benim suanki telefonum soeunlu ne video izleyebiliorum ne o programa girebiliorum daha dogrusu 2 mgaytlik sey bile inmio yani hizi yavas

programı ındırdım gercekden guzelmıs cok begendım saol bakalım hareketlerı yapmak bıraz zor oluyor ama denıcem az da olsa.

programı ındırdım gercekden guzelmıs cok begendım saol bakalım hareketlerı yapmak bıraz zor oluyor ama denıcem az da olsa.
Ilk 5 dakikayla basla cnm biraz zor ama alisiosun ben o programda kardiyo calisiodum kardiyo gobek basen kaslarini harekete geciren en iyi hareketlerdendir baya isede yario yani :)

Ilk 5 dakikayla basla cnm biraz zor ama alisiosun ben o programda kardiyo calisiodum kardiyo gobek basen kaslarini harekete geciren en iyi hareketlerdendir baya isede yario yani :)

aynen benmde gobek sorunum var evet 5 dk gobek snra sırt calısırım hafıf hafıf yapcam dedıgın gıbı onlar gıbı kalkamıyorum mekıkde

Kuzum maşallah sana ayda bir benim için dayanılmaz bi durum bide bebekten dolayı bazen yemek zorunda kaldığım zamanlar oluyor ama başarından dolayı seni çoook tebrik ediyorum inşallah zamanla bende ayda bir yapıcam :) Elhamdülillah 3 gündür kaçamak yok haftaya pazar yapayım diyordum ama bugüün tartıldım 54.4 hala acaba bayrama kadar sabretsem mi

kuzum aynen bayrama kdr dayan bencede cnku bayramda ıster ıstenez olcak bende bayrama kdr tatlı yememyı planlıyorum. evde burma kadayf vardı dun yedıler yemedm o kdr canım ıstedı dedım bosver o kdr canımız cıkıyor

bu ara @masumm nerelerdesınnn

Canım sıkılaşmak dediğin gibi çok önemli ama insan rakamlara takılı kalıyor herkes tartılmadığım zaman zayıflamışsın sıkılaşmışsın diyordu ben kilo almş gibi hissediyordum tartılınca inandım psikolojime yer edinmiş iyice tartıda az görmek istiyorum ama inan spora daha fazla dayanıcam gece iki kere 100tane ip atladım biri düz biri çarpaz şekilde yapabildiğimin en fazlasını yapmaya çalışıcam arttırıcam sporu kuzum 45 olmak ta eşime inat çok istiyorum sanki o zaman zayıf olucam gibi geliyor 50 bile şişman geliyor eşim de diyo sen hastalandın zayıflama hastalağına yakalandın dyo deli

Kuzummm maşalahh sana benim şerbetlilerle pek aram yok geçen gece eşimle dışarı çıktık künefe söyledi bana tuttturdu ye ye ye ay dedm yemicem saat 11 de künefemi yenir sen ye dedm kızdı bi ton bi çatal ucu aldım beğenmedim zaten yapamamışlar aslında biyer var orası güzel yapıyoda bu olmamıştı :) ama çikolataya dayanamıyorum yarında annem kayınvalidemleri iftara çağırdılar ay valla zor tutcam kendimi :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…