Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Sağol kuzum benimmm inşallah sen nerelerdesin bakayımmm :))

aynen benmde gobek sorunum var evet 5 dk gobek snra sırt calısırım hafıf hafıf yapcam dedıgın gıbı onlar gıbı kalkamıyorum mekıkde
Aynen cnm beni o programa ceken bi koc gibi konusuo seninle su kadar kaldi dier harekete aon 3 hareket falan dio super bi program hareketleri ogren yavas yavas basla alistikca hizlanirsin zaten :)

canım bana tatlı olsun hepsını cok severım sevmemen guzel bosver benım gıbı hepsıne dayanamamk daha zor :):) yarın az az hepsının tadına bakarsın bend
Aynen cnm beni o programa ceken bi koc gibi konusuo seninle su kadar kaldi dier harekete aon 3 hareket falan dio super bi program hareketleri ogren yavas yavas basla alistikca hizlanirsin zaten :)

bayıldım porgrama 2 tane ındırdım bırınde kılomu yasımı gırdım snra basladı gzl hareket oda yapıcam aksama mutlaka aynen solemesı harıka bıde kısa kısa gzl hareketler ıyıcene calsıdırır.

Bugunki menum kizlar sizce nasil?

Sabah kahvalti oncesi : sekersiz turk kahvesi

Kahvalti: bir adet haslanmis yumurta yarim adet haslanmis patatesin yarisi yarim domates yarim salatalik bir siyah iki biberli zeytin ceyrek tatli biber yaninda sekersiz yesil cay
Patates ve yumurtam kara biber pul biber kekik ve dere otu ile baharatlandirdim..

Ara ogun:bir kuru kayisi iki yada uc kuru cekirdekli uzum

Oglen:izgara yada haslanmis tavuk yaninda yogurt yada sekersiz erik suyu

Ara ogun : tarcinli yogurt

Aksam :iftara davetliyiz onuda gelince yazarim :) menu belli deol cunki

Evet guzel cnm iyi yapmissin evet kisa kisa hareketler

afıyet olsun canım gayet ıyı bence aksamda ekmek sevmıyorsun zaten yemeklerden az az yersın.
Evet guzel cnm iyi yapmissin evet kisa kisa hareketler

ınsallah aksam denememı yapım yorum atarım :)

Kizlar birde ben haftaya sali carsamba persembe kurstayim ve orda oglen ve ara ogun yapamam cogu oruclu ben de sabah aksam ogunu yapsam uc gun diyeti etkilermi cok?

Kizlar birde ben haftaya sali carsamba persembe kurstayim ve orda oglen ve ara ogun yapamam cogu oruclu ben de sabah aksam ogunu yapsam uc gun diyeti etkilermi cok?

bugun sen ve benden baska kımse yok :) ben cevap verıyım bısey olmaz bence tuketsen ıyı ama yoksada yapcak bısey yok cantana sut meyve bısey yapamaz mısın.

Daha dogrusu sabah kahvalti bile edemicem 9 bucukta gitmwm gerekio cunki dua al hazirlan anca yetisirim sabahi wellness balence shake almistim iceriginde( bezelye proteini elma meyvesi tozu butun yumurta tozu peynir alti suyu tozu(sut) kusburnu meyvesi tozu peyniralti suyu proitini konsantresi yumurta aki tozu aroma vericiler (cilek%3.0, krema) pancar lifi renklendirici pancar koku eksteakti anrioksidan askorbik asit tadlandirici sükraloz.)
Kullanimi 18 g tozdan koyup 150 ml su ekleyip calkalayip iciosun .
Arkadasim ve annesi kullaniodu bende almistim yaninda selulit kremi hediyesi vardi ve krem pahalibi krem bende kacirmak istemedigim icin almistim tadi guzel 21 porsiyon cikio icinden ben 15 porsiyonunu tuketmisimdir . Kahvalti yerine ondan icsem nasil olur? Tok tutucu etkisi var . Arkadasimin annesi baya zayifladi bu tozu yeeklerden once icerek.

Kuzum yarın annem sakızlı muhallebi üstüne dondurma yapcakmış ondan yerim dyaanamam kesin yemeklerden kısarım

Malesef cnm ara verilmeyecek oglenleri verilse eve gelip evde yerim ztn evim yakin cunki

o zormus canım olsun sabah aksam yap sen ama sabah o tozu pek anlamam ama bıraz erken kalkıp yumurta da olsa ye bence.
Kuzum yarın annem sakızlı muhallebi üstüne dondurma yapcakmış ondan yerim dyaanamam kesin yemeklerden kısarım

olsun kuzu sutlu tatlı yenır o bısey olmaz ekmek yemessın.

o zormus canım olsun sabah aksam yap sen ama sabah o tozu pek anlamam ama bıraz erken kalkıp yumurta da olsa ye bence.

olsun kuzu sutlu tatlı yenır o bısey olmaz ekmek yemessın.
Evet kuzum ekmek yemicem tatlımı yicem :))) napim artık yiyim barik :) küçük bi kaseck :)

boyun kaç kuzum

kızlar bu diyet psikolojisi beni gerdi ya diyet güzel gidiyo canım bişi istemiyo ama bayram ne yapsam da tatlı yemeden atlatsam diye düşünüyorum kafayı yedim iyice

Sağol kuzum benimmm inşallah sen nerelerdesin bakayımmm :))

bebeğim ev falan taşıdım bi sürü başka başka işlerim de vardı. şimdi de izne çıktım bayram sonuna kadar ailemin yanına geldim. tabii ilk eve gelince yapılan anne yemekleri paha biçilemez daha yeni bu sabah başladım :) sizleri de çok özledim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…