- 15 Nisan 2016
- 2.423
- 4.059
- 53
- 27
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #9.821
Sağol kuzum benimmm inşallah sen nerelerdesin bakayımmm :))canım çok haklısın spor yapan insanlar daha sıkı, daha ince oluyor. yağ hem puf puf duruyo hemde çok yer kaplıyo.. çok yer kaplıyorum :)
ayrıca çok güzel zayıfladınız kızlarMerveeTunaa tebrik ediyorum sizi :) darısı başıma inş :)
Aynen cnm beni o programa ceken bi koc gibi konusuo seninle su kadar kaldi dier harekete aon 3 hareket falan dio super bi program hareketleri ogren yavas yavas basla alistikca hizlanirsin zaten :)aynen benmde gobek sorunum var evet 5 dk gobek snra sırt calısırım hafıf hafıf yapcam dedıgın gıbı onlar gıbı kalkamıyorum mekıkde
Kuzummm maşalahh sana benim şerbetlilerle pek aram yok geçen gece eşimle dışarı çıktık künefe söyledi bana tuttturdu ye ye ye ay dedm yemicem saat 11 de künefemi yenir sen ye dedm kızdı bi ton bi çatal ucu aldım beğenmedim zaten yapamamışlar aslında biyer var orası güzel yapıyoda bu olmamıştı :) ama çikolataya dayanamıyorum yarında annem kayınvalidemleri iftara çağırdılar ay valla zor tutcam kendimi :)))
Aynen cnm beni o programa ceken bi koc gibi konusuo seninle su kadar kaldi dier harekete aon 3 hareket falan dio super bi program hareketleri ogren yavas yavas basla alistikca hizlanirsin zaten :)
Evet guzel cnm iyi yapmissin evet kisa kisa hareketlercanım bana tatlı olsun hepsını cok severım sevmemen guzel bosver benım gıbı hepsıne dayanamamk daha zor :):) yarın az az hepsının tadına bakarsın bend
bayıldım porgrama 2 tane ındırdım bırınde kılomu yasımı gırdım snra basladı gzl hareket oda yapıcam aksama mutlaka aynen solemesı harıka bıde kısa kısa gzl hareketler ıyıcene calsıdırır.
Bugunki menum kizlar sizce nasil?
Sabah kahvalti oncesi : sekersiz turk kahvesi
Kahvalti: bir adet haslanmis yumurta yarim adet haslanmis patatesin yarisi yarim domates yarim salatalik bir siyah iki biberli zeytin ceyrek tatli biber yaninda sekersiz yesil cay
Patates ve yumurtam kara biber pul biber kekik ve dere otu ile baharatlandirdim..
Ara ogun:bir kuru kayisi iki yada uc kuru cekirdekli uzum
Oglen:izgara yada haslanmis tavuk yaninda yogurt yada sekersiz erik suyu
Ara ogun : tarcinli yogurt
Aksam :iftara davetliyiz onuda gelince yazarim :) menu belli deol cunki
Evet guzel cnm iyi yapmissin evet kisa kisa hareketler
Aynen ekmeksiz kucuk porsiyonlar ile tuketirim ..afıyet olsun canım gayet ıyı bence aksamda ekmek sevmıyorsun zaten yemeklerden az az yersın.
ınsallah aksam denememı yapım yorum atarım :)
Kizlar birde ben haftaya sali carsamba persembe kurstayim ve orda oglen ve ara ogun yapamam cogu oruclu ben de sabah aksam ogunu yapsam uc gun diyeti etkilermi cok?
Malesef cnm ara verilmeyecek oglenleri verilse eve gelip evde yerim ztn evim yakin cunkibugun sen ve benden baska kımse yok :) ben cevap verıyım bısey olmaz bence tuketsen ıyı ama yoksada yapcak bısey yok cantana sut meyve bısey yapamaz mısın.
Kuzum yarın annem sakızlı muhallebi üstüne dondurma yapcakmış ondan yerim dyaanamam kesin yemeklerden kısarımcanım bana tatlı olsun hepsını cok severım sevmemen guzel bosver benım gıbı hepsıne dayanamamk daha zor :):) yarın az az hepsının tadına bakarsın bend
bayıldım porgrama 2 tane ındırdım bırınde kılomu yasımı gırdım snra basladı gzl hareket oda yapıcam aksama mutlaka aynen solemesı harıka bıde kısa kısa gzl hareketler ıyıcene calsıdırır.
Canım o nasıl bi içeçek hiç bilmiyorum güvenilir mi zararı olmasınMalesef cnm ara verilmeyecek oglenleri verilse eve gelip evde yerim ztn evim yakin cunki
Guvenilir cnm ama gida takviyesine giriomus benfe bilmeden buraya yazdim sondadan ogrendim duzenliyemedimdeCanım o nasıl bi içeçek hiç bilmiyorum güvenilir mi zararı olmasın
Malesef cnm ara verilmeyecek oglenleri verilse eve gelip evde yerim ztn evim yakin cunki
Kuzum yarın annem sakızlı muhallebi üstüne dondurma yapcakmış ondan yerim dyaanamam kesin yemeklerden kısarım
Neyse tozu bosverelim bakalim artik ayarlicaz bisiler ogune bi geleyim deo zormus canım olsun sabah aksam yap sen ama sabah o tozu pek anlamam ama bıraz erken kalkıp yumurta da olsa ye bence.
olsun kuzu sutlu tatlı yenır o bısey olmaz ekmek yemessın.
Evet kuzum ekmek yemicem tatlımı yicem :))) napim artık yiyim barik :) küçük bi kaseck :)o zormus canım olsun sabah aksam yap sen ama sabah o tozu pek anlamam ama bıraz erken kalkıp yumurta da olsa ye bence.
olsun kuzu sutlu tatlı yenır o bısey olmaz ekmek yemessın.
boyun kaç kuzumkuzum işte toplam 9.600 gr gitmiş 9 nisandan bu yana iki buçuk ayda bakalımm durmazsa inşallah dediğin gibi olurda hızlıca gider :))) evet canım sıkılırım diye bana en uyanları yapmaya çalışıyoru m çok fırsatım olursa yaparım İnşallah diyim :))) eşim kızmaya başladı ayol en fazla 2 kilo ver diyo herkes hastalanırsın 45 te diyoelden ayaktan düşersin diyo eşimde en fazla 49 diyo ay lokurum ben 45 istiyom kötü mü olur
Sağol kuzum benimmm inşallah sen nerelerdesin bakayımmm :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?