Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

kızlar biraz spor yaptım squat yaptım 30 tane sonra bi 4,5 tane özel hareket yaptım bacakta ama bittim ya istediğim setlerii tamamlayamadım ayy lastikle bi hareket yapıyorum kalçayı öyle bi yakıyo ki off çok etkili bi hareket ya bi e kol çalıştım kızlar bugün böyle akşam misafirliğe gitcez erkenden yazıyım dedim adam akıllı not defterine hangi hareket kaç tekrar kaç set yazıp bi plan yapıcam

kızlar menümü yazayım akşam giremicem sabah: 4 zeytn 1 tt ekmek az peynir domates salatalık
öğle: tavuk sote, 1 tt ekmek 1 bardak ayran
akşam: canım bişi istemiyo iki kepçe mercimek yemeği yicem
artık misafirlikte de karpuz filan yerim hadi öptüm sizi

bu gun tartildim ve 60.7 cikti
hedefe 3 kilo kaldi ama sanirim hayalimdeki fizik icin 58 kilo olmak benim icin yeterli olmuycak. 58 yeter saniyordum. bayramdan sonra fitness e gitmek istiyorum. kilo verdikce yazarim bilgisayar yok artik telefonum da da zor oluyor

kızlar ya ben ne kadar az- çok hiç farketmez yemek de yesem üstüne canım tatlı bişeyler istiyo. nasıl yenebilirim bunu

kızlar ya ben ne kadar az- çok hiç farketmez yemek de yesem üstüne canım tatlı bişeyler istiyo. nasıl yenebilirim bunu

yesil cay her derde deva sevgilimden ayrildim yesil cay yanimda sigarayi birakiyorum yesil cay destek oluyor uzuntuden zayifliyorum yine de yanimda en cok yesil cay. sana da tavsiyem yesil cay yesil cay ile kafayi yemis bitirmisbiri olarak.

Yaa canımm yorulmuşsundur :)) anne yemeği gibisi yok vlla bende yarın gitcem annem iftara çağırdı kaynanamları bizi döktürcek ben napcam bilmiyorum artık azar azar yicm bugünde görümcem çağırdı iftara gittik 2 köfte bi göğüs ızgara yedm iki çatal pilav 3 dilim karpuz yedim :) bi bardak portakal suyu içtim tabiii saat 9 a 10 kala mecburen :)

yesil cay her derde deva sevgilimden ayrildim yesil cay yanimda sigarayi birakiyorum yesil cay destek oluyor uzuntuden zayifliyorum yine de yanimda en cok yesil cay. sana da tavsiyem yesil cay yesil cay ile kafayi yemis bitirmisbiri olarak.
Canım boyun kaç ve günde 3 fincandan fazla içme canım fazlası zarar unutma :)

Bizde seni çok özlediiik buarada :) canım tarçınlı süt olabilir yarım muzu doğrayıp bi poşete koyup içine kakao ekleyip salla iyice bulansın kakaoya ye oda olabilir yulaf süt kakao 1 tatlı kaşığı pekmez karıştır bunu ocakta pişir bir çay bardağı yulaf 2ay bardağı süt buda enfes oluyo :) yada muz tarçın yada tarçınlı su :)) yada güzel iki top dondurma haftada bir gün akşamüstü 4 ve 5 arası demişti diyetisyenim :)

Ah kızlar bi mide bulantısı bi mide bulantısı sormayın uyuyamıyorum çok kötüyüm (((

geçen hafta 74 bu hafta 73 bugün 4 haftam doldu 4 haftada 5 kilo gitti inşallah yavaşlamaz bundan sonra

zararlı bişey yok ama yediklerinde.. gayet güzel zaten emziriyosun bol bol süt olsun oğluna :)
evet ya anne yemeği gibisi yok ben ne kadar güzel yemek yaptığımı da düşünsem annemin eline su dökemem 3-4 günde kilo aldım hemen :)

hepsini not alcam çok teşekkür ederim. çok faydalı oldu. bi de sebze çorbası yapcam bu gün ilk defa denicem. bakalım yapabilecek miyim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…