- 10 Ağustos 2015
- 737
- 1.014
- 113
- 27
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #9.841
kızlar ya ben ne kadar az- çok hiç farketmez yemek de yesem üstüne canım tatlı bişeyler istiyo. nasıl yenebilirim bunu
1.62 bebeğimmboyun kaç kuzum
Yaa canımm yorulmuşsundur :)) anne yemeği gibisi yok vlla bende yarın gitcem annem iftara çağırdı kaynanamları bizi döktürcek ben napcam bilmiyorum artık azar azar yicm bugünde görümcem çağırdı iftara gittik 2 köfte bi göğüs ızgara yedm iki çatal pilav 3 dilim karpuz yedim :) bi bardak portakal suyu içtim tabiii saat 9 a 10 kala mecburen :)bebeğim ev falan taşıdım bi sürü başka başka işlerim de vardı. şimdi de izne çıktım bayram sonuna kadar ailemin yanına geldim. tabii ilk eve gelince yapılan anne yemekleri paha biçilemez daha yeni bu sabah başladım :) sizleri de çok özledim.
Canım boyun kaç ve günde 3 fincandan fazla içme canım fazlası zarar unutma :)yesil cay her derde deva sevgilimden ayrildim yesil cay yanimda sigarayi birakiyorum yesil cay destek oluyor uzuntuden zayifliyorum yine de yanimda en cok yesil cay. sana da tavsiyem yesil cay yesil cay ile kafayi yemis bitirmisbiri olarak.
Bizde seni çok özlediiik buarada :) canım tarçınlı süt olabilir yarım muzu doğrayıp bi poşete koyup içine kakao ekleyip salla iyice bulansın kakaoya ye oda olabilir yulaf süt kakao 1 tatlı kaşığı pekmez karıştır bunu ocakta pişir bir çay bardağı yulaf 2ay bardağı süt buda enfes oluyo :) yada muz tarçın yada tarçınlı su :)) yada güzel iki top dondurma haftada bir gün akşamüstü 4 ve 5 arası demişti diyetisyenim :)kızlar ya ben ne kadar az- çok hiç farketmez yemek de yesem üstüne canım tatlı bişeyler istiyo. nasıl yenebilirim bunu
Canım kilo almıyosun ödem yapıyo vücudun :)tarcinli elma da cok faydali oluyor tatli krizinde.
bazi aylar adet donemimde nedense zayifliyorum adet bitiyor yine kilo aliyorum anlamadigim bicimde
Kızlaaar 53.7 çıktım :)
ya inanmıyorum kız eridin bittin kilon az ama ne kadar hızlı veriyosun öyle tebrik ederim :) bu ara boy 162yse 45e gerek yok kuzum sıkılaşsan yeter 50 olsan tamam çok şey yapmaKızlaaar 53.7 çıktım :)
zararlı bişey yok ama yediklerinde.. gayet güzel zaten emziriyosun bol bol süt olsun oğluna :)Yaa canımm yorulmuşsundur :)) anne yemeği gibisi yok vlla bende yarın gitcem annem iftara çağırdı kaynanamları bizi döktürcek ben napcam bilmiyorum artık azar azar yicm bugünde görümcem çağırdı iftara gittik 2 köfte bi göğüs ızgara yedm iki çatal pilav 3 dilim karpuz yedim :) bi bardak portakal suyu içtim tabiii saat 9 a 10 kala mecburen :)
Bizde seni çok özlediiik buarada :) canım tarçınlı süt olabilir yarım muzu doğrayıp bi poşete koyup içine kakao ekleyip salla iyice bulansın kakaoya ye oda olabilir yulaf süt kakao 1 tatlı kaşığı pekmez karıştır bunu ocakta pişir bir çay bardağı yulaf 2ay bardağı süt buda enfes oluyo :) yada muz tarçın yada tarçınlı su :)) yada güzel iki top dondurma haftada bir gün akşamüstü 4 ve 5 arası demişti diyetisyenim :)
tarcinli elma da cok faydali oluyor tatli krizinde.
bazi aylar adet donemimde nedense zayifliyorum adet bitiyor yine kilo aliyorum anlamadigim bicimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?