Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Ya bende de bi sislik var adetim bgun bitti ve 600 gram fazla geldim 2 gundur maydonoz suyu iciyorum kiraz sapida koydum ins. Iyi gelir
maydonoz suyu da denedim ben ama kiraz sapında biraz daha çok farkettim canım. kiraz sapını tek dene bi gün de istersen ama bi kaç fincan içmene gerek yok. bi fincan yeterli olur.

maydonoz suyu da denedim ben ama kiraz sapında biraz daha çok farkettim canım. kiraz sapını tek dene bi gün de istersen ama bi kaç fincan içmene gerek yok. bi fincan yeterli olur.
Olur canim o zman aksam tek kiraz sapi denerm zaten 1 bardak iciyorum aksam icine maydonoz kiraz sapi yapip 1 bardak icdim

Dunki menum
Sabah:bir adet haslanmis yumurta
Yarim haslanmis patates 2 biberli zeytinbir siyah zeytin yarim domates yarim salatalik ceyrek biber
Sekersiz nane limonlu yesil cay
Ara ogun:bir kuru kayisi 3 kuru uzum
Oglen:tavuk izgara sekersiz erik suyu
Ara ogun:tarcinli yogurt
Aksam:ayak ustu bir kepce mercimek corbasi cok az pilav yarimdan biraz fazla ayran 2 3 pilastik kasikla irmik helvasi
Sahur:haslanmis yumurta .bir kucuk dilimin3/2si bir kucuk dilim kavun 2-3 kucuk catal yogurt kucuk miktarda tavuk kavurma iki bardak sut 2 kasik taze fasulye

Kızlar ben adet oldum bugün. Sabahtan da aç karınla tartılmaya vaktim kalmadı malesef su filan içtim bişeyler atıştırdım. :) haftaya artık

Ay bi türlü gelemedim, gelmesem de daha iyiydi dün akşamki iftarı hiç söylemiyim ama pişman değilimmm ve sonrasında 10 bin adım attım yani 5000 adım, sonra otur türk kahvesi iç sonra 5000 eve sonra sahurda 2 yumurtadan omlet 2 dilim karpuz 2 kayısı yedim

Bugün tartıldım sabah 52 geldim geçen hafta 52.1 dim yani dünkü iftardan sonra normal aslında bi de az kaldı sanırım onun da etkisi var amaan olsun nasıl olsa gidicek hepberaber hedeflere ulaşıcaz

tebrik ederim kuzum ay ellili kilolardan düşmeye çalıışııyosunuz ben de 5 kilo verdim 73 oldum diye seviniyorum sinirlerim bozuluyor

tebrik ederim kuzum ay ellili kilolardan düşmeye çalıışııyosunuz ben de 5 kilo verdim 73 oldum diye seviniyorum sinirlerim bozuluyor
Deli ben başlayalı 7 ay oldu sen ne diyosun 1 ayda 5 vermişsin maşallah sana daha güzel olucak hepsi de gidicek sabırlı olmak lazım ben de 68 dim düşün 7 aydır uğraşıyorum

Deli ben başlayalı 7 ay oldu sen ne diyosun 1 ayda 5 vermişsin maşallah sana daha güzel olucak hepsi de gidicek sabırlı olmak lazım ben de 68 dim düşün 7 aydır uğraşıyorum
darısı başıma kuzum ya bizimkiler ay zayıflatın ay süzüldün ay popon küçüldü diyolar seviniyorum malum popo önemli

Iftar menum: bir kepce corba
Bir corba kasigi pilav bir corba kasigi makarna salatasi bir corba kasigi karni yarik 2-3catal salata bir adet kiymali tuzsuz su boregi
Dun sahurdan bu yana cok yememe ragmen kilom halen 82...
Dun sahurda cok yedim resmen :) allahima sukur kilo almamisim gram bile almamisim vericem insallah

Ben popm gigsum basenlerim hepsi gitsin istiyorum bugun oruc tuttum ama yarin tutmuycam sanirim ama nasil bir diyete baslasam derdindeyim baslarsam yarim kalicak malum sali carsamba persembe kurstayim olmadi yarin iki ogunle basliyim cumaya kadr iki ogunlu yiyeyim hatta pazara kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…