- 6 Mart 2014
- 3.091
- 6.232
- 158
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #9.861
Ya bende de bi sislik var adetim bgun bitti ve 600 gram fazla geldim 2 gundur maydonoz suyu iciyorum kiraz sapida koydum ins. Iyi gelircanım kiraz sapı kurutup içebilirsin.güzel ödem atıyo
Masallah tatlim cok guzel.Kızlaaar 53.7 çıktım :)
maydonoz suyu da denedim ben ama kiraz sapında biraz daha çok farkettim canım. kiraz sapını tek dene bi gün de istersen ama bi kaç fincan içmene gerek yok. bi fincan yeterli olur.Ya bende de bi sislik var adetim bgun bitti ve 600 gram fazla geldim 2 gundur maydonoz suyu iciyorum kiraz sapida koydum ins. Iyi gelir
burdayım canım ben :) pazar keyfi yapıyolar sanırımkızlaar nerelerdesiniz ?
Olur canim o zman aksam tek kiraz sapi denerm zaten 1 bardak iciyorum aksam icine maydonoz kiraz sapi yapip 1 bardak icdimmaydonoz suyu da denedim ben ama kiraz sapında biraz daha çok farkettim canım. kiraz sapını tek dene bi gün de istersen ama bi kaç fincan içmene gerek yok. bi fincan yeterli olur.
bencede yazan yok tartı sonucu veren de yokburdayım canım ben :) pazar keyfi yapıyolar sanırım
Mervem süpersin kuzum tebrik ederimm bak temmuza 49 seni bekliyoooKızlaaar 53.7 çıktım :)
tebrik ederim kuzum ay ellili kilolardan düşmeye çalıışııyosunuz ben de 5 kilo verdim 73 oldum diye seviniyorumAy bi türlü gelemedim, gelmesem de daha iyiydi dün akşamki iftarı hiç söylemiyimama pişman değilimmm ve sonrasında 10 bin adım attım yani 5000 adım, sonra otur türk kahvesi iç sonra 5000 eve sonra sahurda 2 yumurtadan omlet 2 dilim karpuz 2 kayısı yedim
Bugün tartıldım sabah 52 geldim geçen hafta 52.1 dimyani dünkü iftardan sonra normal aslında bi de az kaldı sanırım onun da etkisi var amaan olsun nasıl olsa gidicek hepberaber hedeflere ulaşıcaz
Deli ben başlayalı 7 ay oldu sen ne diyosun 1 ayda 5 vermişsin maşallah sana daha güzel olucak hepsi de gidicek sabırlı olmak lazım ben de 68 dim düşün 7 aydır uğraşıyorumtebrik ederim kuzum ay ellili kilolardan düşmeye çalıışııyosunuz ben de 5 kilo verdim 73 oldum diye seviniyorumsinirlerim bozuluyor
darısı başıma kuzum ya bizimkiler ay zayıflatın ay süzüldün ay popon küçüldü diyolar seviniyorum malum popo önemliDeli ben başlayalı 7 ay oldu sen ne diyosun 1 ayda 5 vermişsin maşallah sana daha güzel olucak hepsi de gidicek sabırlı olmak lazım ben de 68 dim düşün 7 aydır uğraşıyorum
darısı başıma kuzum ya bizimkiler ay zayıflatın ay süzüldün ay popon küçüldü diyolar seviniyorum malum popo önemli
Kizlar düz 69 geldim her hafta 200 300 gram gidiyo sadeceşu oruç bitseydide düzenli bi diyet yapabilseydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?