- 3 Aralık 2010
- 6.515
- 6.652
- 198
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #9.881
Beni etti valla helal olsun ben de benzer hareketler yapıyorum ve onun gibi hışım çıkıyokızlar sizde izleyin.. beni motive etti :)))
Tabii bence de ben işte ayda genelde 2 kilo verdim bi ilk ay 4 vermiştim sonra 6 ay 2 hep ama sabırla olur bu iş napalım vazgeçmek yok neler yedik bi gün de almadık mı bi günde gitsinolsun canım olsun..300 de gitse bırakma sen. bırakınca verdiğini de alıyosun
Squat yap canım gitmez şekillenir squatla hem de genel olarak yağ yaktırıyo 30 la başla hergün beş artır haftada bir gün ara ver vazgeçmezsen çok etkili gerçektenbende popom gitmesin istiyorum
Tabii küçülmüştür benimki bile küçüldü basenim 112 cm didarısı başıma kuzum ya bizimkiler ay zayıflatın ay süzüldün ay popon küçüldü diyolar seviniyorum malum popo önemli
dün yaptım okur bacak hareketlerine başladım ama bugün yürüyemeyecek kıvama geldiğim için bugün yapamadımTabii küçülmüştür benimki bile küçüldü basenim 112 cm diverdikçe sağlıklı da besleniyosun heryerinden gidecek ama spor yapıyodun ne güzel bence tekrar başla daha güzel verirsin
Squat yap canım gitmez şekillenir squatla hem de genel olarak yağ yaktırıyo 30 la başla hergün beş artır haftada bir gün ara ver vazgeçmezsen çok etkili gerçekten
Beni etti valla helal olsun ben de benzer hareketler yapıyorum ve onun gibi hışım çıkıyobugün de evdeydim ama iftardan sonra 1500 adım attım 300 ip atlama ipsiz, 80 squat , 20 dk da karın kol egzersizleri ama baya bi ter döktüm toplam 40 dk falan sürdü 15 dk adım ve ip atlama sürdü kalanı da 25 dk onun yaptığı o yere yat mekik kalk zıpla o çok etkili bi hareket onu ben 5 yap dinlen 5 yap dinlen şeklinde 4 set yapıyorum nefes nefese kalıyo insan
günaydınlarrrrrr
dün aksam bende kacamak yaptım 11den ıftara kdr dısardaydım hakettım bence hafta sonu sonucta :):)
olur o kadar kuzum koşturmacalardasınn yiyeceksin mecbur
Sabah kahvaltim: krem peynirli sucuklu peynirli tost
Bir dilim karpuz bir dilim kavun iki dilim seftali 5 adet kiraz...
Saol cnmafıyet olsun canım..
günaydınlarrrrrr
dün aksam bende kacamak yaptım 11den ıftara kdr dısardaydım hakettım bence hafta sonu sonucta :):)
Günaydınnn kızlarr maşallah gene kilolar gitmiş ben tartılmadım çünkü cumartesi hasta oldum şiştim vallaa.. Ruhsal durumum da o yüzden malumm bugün hiç çıt çıkarasım yok
aynen kuzu zaten kıloda veremedm ustune sıslık mı anlamadm 500 gram fazlayım yedım gıttı garı :):)
ıyı yaptın haftaya tartılırsın kuzum sende. bende oruca basladm bakalım belkı bıraz ıncelırım :):)
afiyet olsun kuzu e artık oruca başladıysan toparlanırsın bu hafta
çıkar çıkar çıtsız olmazzz çıkarmasan napıcaksın şurda iki lafın belini kırıyoruzneler yedin haftasonu bakiim
kuzum geçen hafta genel olarak pek dikkat edemedin bence reglden dolayı da hem de davet falan vardı bence bu hafta mormal dönersin ben de cumartesi akşam tam olarak bir iftar yaptım acıbademde antebi var oraya gittik valla yedim gitti ama yazmıştım işte sonra 10 bin adım attım acıbademden modaya yürüdük ordan tekrar acıbademe
afiyet olsun kuzu e artık oruca başladıysan toparlanırsın bu hafta
çıkar çıkar çıtsız olmazzz çıkarmasan napıcaksın şurda iki lafın belini kırıyoruzneler yedin haftasonu bakiim
kuzum geçen hafta genel olarak pek dikkat edemedin bence reglden dolayı da hem de davet falan vardı bence bu hafta mormal dönersin ben de cumartesi akşam tam olarak bir iftar yaptım acıbademde antebi var oraya gittik valla yedim gitti ama yazmıştım işte sonra 10 bin adım attım acıbademden modaya yürüdük ordan tekrar acıbademe
Günaydın şekoş valla tadım tuzum yok bugün.yemek çok yemedim ama bi tane magnum yedim, diyet keki yaptım ondan bayağı yedim + 2 dilim yaş pasta da yedim öğlen öğünlerim böyle oldu ama yemek azdı yanii hastayım ya tatlıya baya sarmışım
Günaydın şekoş valla tadım tuzum yok bugün.yemek çok yemedim ama bi tane magnum yedim, diyet keki yaptım ondan bayağı yedim + 2 dilim yaş pasta da yedim öğlen öğünlerim böyle oldu ama yemek azdı yanii hastayım ya tatlıya baya sarmışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?