Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Beeen

avuç içi kadar pide ile kaymak ve kayısı reçeli yani kaymak 3tk reçel 3tk gibi
1 kepçe ezogelin
1 tane z.yağlı kuru patlıcan dolması
2 tane ceviz büyüklüğünde bulgur köftesi (içli köftenin dışı gibi yani)
1 tane etli çiğköfte
1 kk peynirli börek
yarım lahmacun
2 kuzu, 2 tavuk şiş tanesi 10 cm kadar adana

1 dilim baklava 2 kk fıstıklı kadayıf

arada biraz peynir domates salatalık falan da vardı öyle işte

afıyet olsun kuzum ramazan yanı olcak o kdr hakettın sen bısey dıyemeyız bı hafta dıkkat var yanı :)

boregın noldu yapcakdın ya ıptal mı gene

Afiyet olsun kuzumya bazen öyle oluyo insan hakim olamıyo kendine özlelikle reglkenkek nasıl oldu nasıl yaptın

Tam buğday unu - 2yk şeker - 2 yk pekmez koydum azcık yağ ve de kuru üzüm az da çikolata tamlası ve kakao.. fena olmadı bayağı şekersizdi benimki sevmedi ama bana fena gelmedi. Kuzum ne bilimm canımın istediğindende değildi işte deli gibi yoruldum iş yaptım yanetkisi oldu sanırım bunları yemesem bu potansiyelle deli kilo veririm aslında

uuuww ilkkez seni böyle gördüm lokur ama yakışır yani sen zayıfsın hatun

Ay kizlar sporumu yapamadim
HaDi isinma kismini yaptim yogunluk kismina geceyim ondan baslim dedim ilk hareketi yaptim ikinci hareket yel degirmeniydi onu da yaptim egildim son kismini yaptim ve kaltim lap diye basim dondu sirt ustu yere dustum ne oldu anlamadim valla yerden kalkmadim hemen baya sure yerde belledim

kızlar çerçeveyi yaptım kociş çok beğendi içine de kızıyla birbirlerine güldükleri resmi koydum size bi ara resmini atıcamm

cok sevındım begenmesıne kuzum evet resmı at merk ederız.

aaaa cok gecmıs olsun bı an cok mu yuklendın dıkkat et once ısınsaydın snra yavas yavas yap barı suan dınlen ama.

cok sevındım begenmesıne kuzum evet resmı at merk ederız.

aaaa cok gecmıs olsun bı an cok mu yuklendın dıkkat et once ısınsaydın snra yavas yavas yap barı suan dınlen ama.
Canim zaten basta isinmayi yaptim progeam zaman gelince seni uyario bildirimle basla diye bildirimde geldi basliyayim dedim cok hizli da yapmadim programdaki kadin gibi yaptim ama bi anda kendimi yerde buldum bende anlam veremedim ne oldugunu

Yapuosun isinmayi sonra sana zaman verio dinlenmek icin daha sonra hatirlatio spor zamani diye ole gunluk periyodlara ayrio sporu bende isinmayi tekrar etmeye gerek yok yogunlukla devam edeyim dedim demez olaydim lap diye kendimi yerde buldum

Sporların harika bebikim maşallah bak oruca da başlamışsın iftardan sonra yürüyüşünü yapsan 20 dk üstüne 50 squat bu hafta baya afrkedersin bence, kaçamağınd abartı değilmiş oluyo işte arada napalım

Canim zaten basta isinmayi yaptim progeam zaman gelince seni uyario bildirimle basla diye bildirimde geldi basliyayim dedim cok hizli da yapmadim programdaki kadin gibi yaptim ama bi anda kendimi yerde buldum bende anlam veremedim ne oldugunu

gecen yenı kurtaj oldum demısdın sanırım belkı tam ıyı olmadan baslamaman gerekıyordur tabı sen kendını daha ıyı bılırsın ama.

evet spor yaptım bıde oruc dııldm ya cuma cumartesı hızlı bı sekılde basladım cuma gunu 35 dk yuruyus yaptım mesela ınsallah kuzum bu hafta daha dıkkat edıcem sporumu da yapıcam eskıye gerı donucem.

uuuww ilkkez seni böyle gördüm lokur ama yakışır yani sen zayıfsın hatun
işte aslında böyleyim ki daha ızgara kısmını lavaşla yemedim öyle yapardım çiğ köfte etliydi asla birle kalmazdım ve tatlı çok az yedim yani

geçen haftayı unut balım regldi falan derken geçti gitti sen ramazanda ilk iki hafta güzel verdin bence bu hafta da güzel gidecek aynen eskiye dön sporunu yaptın mı iftarın sahurund a baştaki gibi oldu mu baya farkedersin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…