- 3 Aralık 2010
- 6.515
- 6.652
- 198
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #9.901
maşallah canım kolay gelsinKizlar ilk sporumu yaptim bugun sworkit programinda 5 dakika kardiyo calistim 30 saniyelik arada tarcinli su ictim simdi tekrar basliyorum bugun 30 dakikaya tamamliycam kardiyoyu
kuzu pasta vardıda dıyet kekıne ne gerek var :) olsun afıyet olsun dengelersın artık.
kuzum sen ne yedın anlatt hele bende merk ettım bende cumartesı gunu nısantasndan sıslıye yurum snra eve geldm 20 dk yuruyus 10 dk bısıklet 50 adet squat yaptm su oldm dun de damatlık almaya gıttık 1 den aksama kdr dısardaydk aksam ıste hamburger bıde lımonata ıcdım dayanamadm herkez yıyınce. ne bılım kacamagm oldu bu hafta ama sporumuda yaptıydım ben
ya ben de yapıcaktım fırsat olmadı yaa artık bugün falan yapıyım ya canım istiyobende hafta sonu kek yapcam ama normal :):)
Beeen
avuç içi kadar pide ile kaymak ve kayısı reçeli yani kaymak 3tk reçel 3tk gibi
1 kepçe ezogelin
1 tane z.yağlı kuru patlıcan dolması
2 tane ceviz büyüklüğünde bulgur köftesi (içli köftenin dışı gibi yani)
1 tane etli çiğköfte
1 kk peynirli börek
yarım lahmacun
2 kuzu, 2 tavuk şiş tanesi 10 cm kadar adana
1 dilim baklava 2 kk fıstıklı kadayıf
arada biraz peynir domates salatalık falan da vardı öyle işte
bızımde ev ahalısı bısey yap dıyor 1 dılım hakkmz olur yanı nolcak :):)ya ben de yapıcaktım fırsat olmadı yaa artık bugün falan yapıyım ya canım istiyo
kuzu pasta vardıda dıyet kekıne ne gerek var :) olsun afıyet olsun dengelersın artık.
cipste yedimmm ama hiç biri iştahımdan değildi canım hiç istemedi yemek aslına ama ben bunalımdayım sanırımm
Afiyet olsun kuzumya bazen öyle oluyo insan hakim olamıyo kendine özlelikle reglkenkek nasıl oldu nasıl yaptın
Beeen
avuç içi kadar pide ile kaymak ve kayısı reçeli yani kaymak 3tk reçel 3tk gibi
1 kepçe ezogelin
1 tane z.yağlı kuru patlıcan dolması
2 tane ceviz büyüklüğünde bulgur köftesi (içli köftenin dışı gibi yani)
1 tane etli çiğköfte
1 kk peynirli börek
yarım lahmacun
2 kuzu, 2 tavuk şiş tanesi 10 cm kadar adana
1 dilim baklava 2 kk fıstıklı kadayıf
arada biraz peynir domates salatalık falan da vardı öyle işte
kızlar çerçeveyi yaptım kociş çok beğendi içine de kızıyla birbirlerine güldükleri resmi koydum size bi ara resmini atıcamm
Ay kizlar sporumu yapamadim
HaDi isinma kismini yaptim yogunluk kismina geceyim ondan baslim dedim ilk hareketi yaptim ikinci hareket yel degirmeniydi onu da yaptim egildim son kismini yaptim ve kaltim lap diye basim dondu sirt ustu yere dustum ne oldu anlamadim valla yerden kalkmadim hemen baya sure yerde belledim
Canim zaten basta isinmayi yaptim progeam zaman gelince seni uyario bildirimle basla diye bildirimde geldi basliyayim dedim cok hizli da yapmadim programdaki kadin gibi yaptim ama bi anda kendimi yerde buldum bende anlam veremedim ne oldugunucok sevındım begenmesıne kuzum evet resmı at merk ederız.
aaaa cok gecmıs olsun bı an cok mu yuklendın dıkkat et once ısınsaydın snra yavas yavas yap barı suan dınlen ama.
kuzum sen ne yedın anlatt hele bende merk ettım bende cumartesı gunu nısantasndan sıslıye yurum snra eve geldm 20 dk yuruyus 10 dk bısıklet 50 adet squat yaptm su oldm dun de damatlık almaya gıttık 1 den aksama kdr dısardaydk aksam ıste hamburger bıde lımonata ıcdım dayanamadm herkez yıyınce. ne bılım kacamagm oldu bu hafta ama sporumuda yaptıydım ben
Canim zaten basta isinmayi yaptim progeam zaman gelince seni uyario bildirimle basla diye bildirimde geldi basliyayim dedim cok hizli da yapmadim programdaki kadin gibi yaptim ama bi anda kendimi yerde buldum bende anlam veremedim ne oldugunu
Sporların harika bebikim maşallah bak oruca da başlamışsın iftardan sonra yürüyüşünü yapsan 20 dk üstüne 50 squat bu hafta baya afrkedersin bence, kaçamağınd abartı değilmiş oluyo işte arada napalım
uuuww ilkkez seni böyle gördüm lokur ama yakışır yani sen zayıfsın hatun
geçen haftayı unut balım regldi falan derken geçti gitti sen ramazanda ilk iki hafta güzel verdin bence bu hafta da güzel gidecek aynen eskiye dön sporunu yaptın mı iftarın sahurund a baştaki gibi oldu mu baya farkedersin bencegecen yenı kurtaj oldum demısdın sanırım belkı tam ıyı olmadan baslamaman gerekıyordur tabı sen kendını daha ıyı bılırsın ama.
evet spor yaptım bıde oruc dııldm ya cuma cumartesı hızlı bı sekılde basladım cuma gunu 35 dk yuruyus yaptım mesela ınsallah kuzum bu hafta daha dıkkat edıcem sporumu da yapıcam eskıye gerı donucem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?