- 3 Aralık 2010
- 6.515
- 6.652
- 198
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #9.921
iptal oldu yine bi börek yiyemedim aslında cumartesi iftarda yedim de çok minikti kibrit kutusu kadat ama iftar öyle olunca bi de börek yapmadım haftasonu artık hafta içi yapar bi dilim yerim beki ekmek niyetineafıyet olsun kuzum ramazan yanı olcak o kdr hakettın sen bısey dıyemeyız bı hafta dıkkat var yanı :)
boregın noldu yapcakdın ya ıptal mı gene
geçen haftayı unut balım regldi falan derken geçti gitti sen ramazanda ilk iki hafta güzel verdin bence bu hafta da güzel gidecek aynen eskiye dön sporunu yaptın mı iftarın sahurund a baştaki gibi oldu mu baya farkedersin bence
iptal oldu yine bi börek yiyemedim aslında cumartesi iftarda yedim de çok minikti kibrit kutusu kadat ama iftar öyle olunca bi de börek yapmadım haftasonu artık hafta içi yapar bi dilim yerim beki ekmek niyetine
ben de kesinlikle yapıcam bu akşam yaaaTam buğday unu - 2yk şeker - 2 yk pekmez koydum azcık yağ ve de kuru üzüm az da çikolata tamlası ve kakao.. fena olmadı bayağı şekersizdi benimki sevmedi ama bana fena gelmedi. Kuzum ne bilimm canımın istediğindende değildi işte deli gibi yoruldum iş yaptım yanetkisi oldu sanırım bunları yemesem bu potansiyelle deli kilo veririm aslında
ben artık belirledim 3-4 hareket onları yapıyorum kuzuinsallah kuzum ya yapıcam aynen eskısı gıbı devam spor ılavelı :) o sworkıt mı ne o programı ındırdım gzl hareketler var karn calıscam aksam
ben de sanki acıktım yaa daha doğrusu bir pisboğazlık var yok kek yok börekaynen baska zman yaparsın hafta sonu menun harıka olunca :):) ayy acıkdım bugun uzun aradan sonra :)
ben artık belirledim 3-4 hareket onları yapıyorum kuzu
100 adım yerimde 100 ip atalama 100 adım 100 ip 100 adım 100 ip bu böyle 5-6 dk sürüyo sonra biraz dinlen 80 squat sonra biraz dinlen burpee diye bi hareket var 5 er kez ondan yapıyorum 4 set ( 5 yap dinlen 5 yap dinlen...böyle 4)
sonra 10 şınav sonraa dizler bükülü 20 mekik sonra da dambılla bi kol hareketim var o yani böyle çok gibi oldu ama toplam 30-35 dk sürüyo ama çok terliyorum ve nefes nefese
ben de sanki acıktım yaa daha doğrusu bir pisboğazlık var yok kek yok börek
oh oh maşallah lokurumBeeen
avuç içi kadar pide ile kaymak ve kayısı reçeli yani kaymak 3tk reçel 3tk gibi
1 kepçe ezogelin
1 tane z.yağlı kuru patlıcan dolması
2 tane ceviz büyüklüğünde bulgur köftesi (içli köftenin dışı gibi yani)
1 tane etli çiğköfte
1 kk peynirli börek
yarım lahmacun
2 kuzu, 2 tavuk şiş tanesi 10 cm kadar adana
1 dilim baklava 2 kk fıstıklı kadayıf
arada biraz peynir domates salatalık falan da vardı öyle işte
Ozmn diyete devam edip gunde 5 dakika falan spor yapayim ole olucak sanirim saol cnmgecen yenı kurtaj oldum demısdın sanırım belkı tam ıyı olmadan baslamaman gerekıyordur tabı sen kendını daha ıyı bılırsın ama.
evet spor yaptım bıde oruc dııldm ya cuma cumartesı hızlı bı sekılde basladım cuma gunu 35 dk yuruyus yaptım mesela ınsallah kuzum bu hafta daha dıkkat edıcem sporumu da yapıcam eskıye gerı donucem.
Ne detoksu yapicaksin cnm ne iciceksin?bugün detoks günüm kızlar bugün ve yarın detokstayım bakalım nasıl geçicek
ayran detoksu yapıyorum canım az yağlı yoğurda haşlanmış mercimek nohut bulgur,salatalık pul biber naneyle tadı da güzel yaz için soğuk soğuk bakalım bi toksinlerii atayım :)Ne detoksu yapicaksin cnm ne iciceksin?
işte aslında böyleyim ki daha ızgara kısmını lavaşla yemedim öyle yapardım çiğ köfte etliydi asla birle kalmazdım ve tatlı çok az yedim yani
senin bu hafta hayırdır bir hamurişi aşkı gidiyorr hatunben de kesinlikle yapıcam bu akşam yaaa
Himm guzelmis hadi afiyet olsunayran detoksu yapıyorum canım az yağlı yoğurda haşlanmış mercimek nohut bulgur,salatalık pul biber naneyle tadı da güzel yaz için soğuk soğuk bakalım bi toksinlerii atayım :)
ooo gayet güzel kuzum afiyet olsunKızçelerim : Sabah Tam buğday ekmeğinden tost yaptım azcık kaşar çoğunu peynir koydum ekmekler 3 dilime eşdeğer + 2 zeytin + 200 ml süt
Şimdi : 2 derisiz tavuk baget - yarım pors. az fazla zeytinyağlı fasulye + 3 dilim fırın patates + 1 dl tb ekmeği
Kızçelerim : Sabah Tam buğday ekmeğinden tost yaptım azcık kaşar çoğunu peynir koydum ekmekler 3 dilime eşdeğer + 2 zeytin + 200 ml süt
Şimdi : 2 derisiz tavuk baget - yarım pors. az fazla zeytinyağlı fasulye + 3 dilim fırın patates + 1 dl tb ekmeği
Himm guzelmis hadi afiyet olsuninsallah butun tosinlerinden kurtulursun
Slm kk nın güzel hatunları
Ben geldiiiiim☺
Dün giremedim işlerim çok buaralar
Malum cuma yolculuk zamanı,
Geçmişi okuyamadım hepiniz iyisinizdir inşallah
Haftaya iyi başladım dün 79.4 ü görebildim sonundaaaa
Şimdi sıra 7 li rakamlardan 6 lı rakamlara doğru inme zamanı
Cumadan beri oruç tutmuyorum ama sıcaklardan bişey yiyemiyorum bol bol su içiyorum
Yalnız tatil korkum var inşallah çok kilo almadan dönerim
günaydınlarrrrrr
dün aksam bende kacamak yaptım 11den ıftara kdr dısardaydım hakettım bence hafta sonu sonucta :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?