Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

afıyet olsun kuzum ramazan yanı olcak o kdr hakettın sen bısey dıyemeyız bı hafta dıkkat var yanı :)

boregın noldu yapcakdın ya ıptal mı gene
iptal oldu yine bi börek yiyemedim aslında cumartesi iftarda yedim de çok minikti kibrit kutusu kadat ama iftar öyle olunca bi de börek yapmadım haftasonu artık hafta içi yapar bi dilim yerim beki ekmek niyetine

insallah kuzum ya yapıcam aynen eskısı gıbı devam spor ılavelı :) o sworkıt mı ne o programı ındırdım gzl hareketler var karn calıscam aksam

iptal oldu yine bi börek yiyemedim aslında cumartesi iftarda yedim de çok minikti kibrit kutusu kadat ama iftar öyle olunca bi de börek yapmadım haftasonu artık hafta içi yapar bi dilim yerim beki ekmek niyetine

aynen baska zman yaparsın hafta sonu menun harıka olunca :):) ayy acıkdım bugun uzun aradan sonra :)

ben de kesinlikle yapıcam bu akşam yaaa

insallah kuzum ya yapıcam aynen eskısı gıbı devam spor ılavelı :) o sworkıt mı ne o programı ındırdım gzl hareketler var karn calıscam aksam
ben artık belirledim 3-4 hareket onları yapıyorum kuzu

100 adım yerimde 100 ip atalama 100 adım 100 ip 100 adım 100 ip bu böyle 5-6 dk sürüyo sonra biraz dinlen 80 squat sonra biraz dinlen burpee diye bi hareket var 5 er kez ondan yapıyorum 4 set ( 5 yap dinlen 5 yap dinlen...böyle 4)
sonra 10 şınav sonraa dizler bükülü 20 mekik sonra da dambılla bi kol hareketim var o yani böyle çok gibi oldu ama toplam 30-35 dk sürüyo ama çok terliyorum ve nefes nefese

kuzu cok ıyımıs senınkıler terletır tabı bende ıp atlım barı aksam snra haretklerı yaparım bıde yuruyus tamamdıer :)
ben de sanki acıktım yaa daha doğrusu bir pisboğazlık var yok kek yok börek

aynen benmde canım kek cekdı aksam bende yapım evdekılerde yer hem guzel olur bende 1 dılımcık yerm yemegı az yerım olur bence :):)

oh oh maşallah lokurum

Ozmn diyete devam edip gunde 5 dakika falan spor yapayim ole olucak sanirim saol cnm

işte aslında böyleyim ki daha ızgara kısmını lavaşla yemedim öyle yapardım çiğ köfte etliydi asla birle kalmazdım ve tatlı çok az yedim yani

benim şuan ki halim gibiymiş senin yiyen halin bende lavaşla yerdim çiğköfteyle bi taneyle kalmazdım eme etsiz olcek

ben de kesinlikle yapıcam bu akşam yaaa
senin bu hafta hayırdır bir hamurişi aşkı gidiyorr hatun

ooo gayet güzel kuzum afiyet olsun

Slm kk nın güzel hatunları
Ben geldiiiiim☺
Dün giremedim işlerim çok buaralar
Malum cuma yolculuk zamanı,
Geçmişi okuyamadım hepiniz iyisinizdir inşallah
Haftaya iyi başladım dün 79.4 ü görebildim sonundaaaa
Şimdi sıra 7 li rakamlardan 6 lı rakamlara doğru inme zamanı
Cumadan beri oruç tutmuyorum ama sıcaklardan bişey yiyemiyorum bol bol su içiyorum
Yalnız tatil korkum var inşallah çok kilo almadan dönerim

afıyet olsun kuzum harıkasın
Himm guzelmis hadi afiyet olsun insallah butun tosinlerinden kurtulursun

bence dıyete yenı basladın tabı sen bılrısn ama ben 2 hafta sonra baslamısdım spora. yada yruuyus yapabılırsın haftada 3 gun.

gunaydnnnn hosgeldın güzel anne
masallah cok ıyısın ınsallah 69 larıda görürsün yakın zmanda
bence kılo almazsn vermessnde ama olsun gelınce telafısını edersın.

günaydın kızlar bu gün baya geç kalktım :) hani şu bim de satılan küçük sandviç ekmekleri var ya onlardan bi taneye peynir bol maydanoz domates koydum. kahvaltım bu şekilde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…