- 4 Temmuz 2015
- 3.675
- 4.207
- 83
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #9.941
Ay ne guzel kuzum hadi bakalim 6lara dogru gidiosun cok guzel insallah hedefinede ulasirsin. Tatilde caninin istedigi seyleri ye ama ufak ufak tadimlik seklinde yersen fazla kilo almasin diye dusunuoru :)Slm kk nın güzel hatunları
Ben geldiiiiim☺
Dün giremedim işlerim çok buaralar
Malum cuma yolculuk zamanı,
Geçmişi okuyamadım hepiniz iyisinizdir inşallah
Haftaya iyi başladım dün 79.4 ü görebildim sonundaaaa
Şimdi sıra 7 li rakamlardan 6 lı rakamlara doğru inme zamanı
Cumadan beri oruç tutmuyorum ama sıcaklardan bişey yiyemiyorum bol bol su içiyorum
Yalnız tatil korkum var inşallah çok kilo almadan dönerim
Haklsin saol cnm bende ufak ufak yaparim yapicakbisi yok arada muzik acar dans ederim oda haraket sonucta :)afıyet olsun kuzum harıkasın
bence dıyete yenı basladın tabı sen bılrısn ama ben 2 hafta sonra baslamısdım spora. yada yruuyus yapabılırsın haftada 3 gun.
gunaydnnnn hosgeldın güzel anne
masallah cok ıyısın ınsallah 69 larıda görürsün yakın zmanda
bence kılo almazsn vermessnde ama olsun gelınce telafısını edersın.
Kahvalti icin birwz gec olmus ama guzel cnm una fazla yuklenme ben su gl endeksini arastiracam ona gore beslenicrm :) yinede afiyet olsun :)günaydın kızlar bu gün baya geç kalktım :) hani şu bim de satılan küçük sandviç ekmekleri var ya onlardan bi taneye peynir bol maydanoz domates koydum. kahvaltım bu şekilde..
Kahvalti icin birwz gec olmus ama guzel cnm una fazla yuklenme ben su gl endeksini arastiracam ona gore beslenicrm :) yinede afiyet olsun :)
Olsun cnm uzulme ayran yapicaksin problem deol bugunde bole gitsin dikkat edrrsin . Ben bimde hic yagsiz yada yarim yagli gormedim yohurdu vami ki?teşekkür ederim canım :) iki dilim kepek ekmeği yiyecektim gözüme ikisi de aynı göründü. biraz dageç kalkınca pek önemsemedim açıkçası.. ara öğünde ayran yapıcam yoğurt biraz yağlı ama napalım bizimkiler bunu almış
günaydın canım :) afiyet olsun
Haklsin saol cnm bende ufak ufak yaparim yapicakbisi yok arada muzik acar dans ederim oda haraket sonucta :)
teşekkür ederim canım :) iki dilim kepek ekmeği yiyecektim gözüme ikisi de aynı göründü. biraz dageç kalkınca pek önemsemedim açıkçası.. ara öğünde ayran yapıcam yoğurt biraz yağlı ama napalım bizimkiler bunu almış
Olsun cnm uzulme ayran yapicaksin problem deol bugunde bole gitsin dikkat edrrsin . Ben bimde hic yagsiz yada yarim yagli gormedim yohurdu vami ki?
tabıkı canım bzm karsıda komusnun kızı vardı o öle kılo vermısdı acmıs muzık oynamıs annem banada dıyor ne sporu ac oyna hem oynaman gelıssın :):)
o kdrda kasma canım yogurt bu sonucda bı omur yagsız yıcek dıılsn ben hep normal yedm bazen sut lght ıcdım o kadar.
Haha cnm benm aynen millet dans edip verio bizde vericez maksat hareket olsuntabıkı canım bzm karsıda komusnun kızı vardı o öle kılo vermısdı acmıs muzık oynamıs annem banada dıyor ne sporu ac oyna hem oynaman gelıssın :):)
o kdrda kasma canım yogurt bu sonucda bı omur yagsız yıcek dıılsn ben hep normal yedm bazen sut lght ıcdım o kadar.
kuzum bu baya kaymaklı o yüzden kaymak da seçilecek gibi değil.. extra yağlı yani normal market yoğurdu gibi değil :)
kızlar bu gün için tavuk göğsüyle ızgara gibi bişeler yapmayı düşünüyorum. ya da az yağlı pişiririm. biraz da yürüyüş yapcam yemek yapmaya başlamadan önce.
Haha cnm benm aynen millet dans edip verio bizde vericez maksat hareket olsun
Tavuk gogsunu baharatlanditip tos makinasinda pisir gayet guzel oluo yagdan cok izgara daha guzel zaten kendi yagsi vardir muhtemelenkızlar bu gün için tavuk göğsüyle ızgara gibi bişeler yapmayı düşünüyorum. ya da az yağlı pişiririm. biraz da yürüyüş yapcam yemek yapmaya başlamadan önce.
merve zuzu nerde
Himm bende pek beceremioken evlendim bile aman bosver oldugu kadr oyna tamam :)aynen annem bana dıyorkı duzgun oyna dıorum bu spor ama :):) dugun varda pek oynamayıda beceremıyorum.
Himm bende pek beceremioken evlendim bile aman bosver oldugu kadr oyna tamam :)
Aynen bende pek bakamam videolarima felaket bana gore :)cok kasılıyorum ya vıdeolarıma da pek bakamm gecen abı bak bak ne var dıyor bzm sırkette yılbası yapardık aman allahım ne kotuymusum ya :):)
Aynen bende pek bakamam videolarima felaket bana gore :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?