- 4 Temmuz 2015
- 3.675
- 4.207
- 83
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #9.961
21 cnm yasimaynıyız desene :):) bu arada yas kac
21 cnm yasim
gecmısız baya erken evlenen arkadaslarımızdansn sende :)lokur sıtenın bekarları sen ve ben kaldık bak hadı benım az kaldı senıde seneye verdık mı tamam :)
bu kadar evliye bi bekar lazım 2017 benim senem kuzum bakalım planlar öyle
Ay bayramda 9 gün izni kaptık çokşükür patronla konuştum çağrı merkezi için nasıl yapalım diye dedim nöbetçi bırakıcam 2 kişi gündüz ve gece o zaman yapalım 9 gün dedi öyle olunca da biraz iş toparlamam gerekti öğlen de 1saat uyudumtam meksikalı olduk 1000 adım step yaptım yani önce epey merdicen indim çıktım hızlı sonra stebe geçtim toplamda 1000 adım terlemeliydi
Ben de biraz acıktım balım çünkü cumartesi çok yedim diye dün sahur iftar hafif tuttum ama ne kaldı zaten yaa geçer zaten işten çıktıktan sonrası kolay ama ne yiycem fikrim yok şuanbence dııl kuzu anlamayız bız :):) oooo 2017 he bısey kalmadı desene kuzu ya bne bugun cok acıkdım vakıtte gecmıyorrr
valla kuzum zaman geçmiyo ya napıyım step mtep oyalanıyorum işteay ne guzel bzmkılerde bı kac ksı accakmıs bakalım benım durum ne olcak en sevmedıgım ıs sen gel sen gelme ne guzel ya ınsallah gelmemde :) ıyı yaptın benımde bugun cok uykum var o aya bıle stepını yapıyor masallah ben popoyu kaldıramıyorum :):)
sen dengeledın ne guzel ben aksam kek yapcam kafaya koydum 1 dilim yıcem tatlı yemedıydım olsun onuda yıyım aksam bzde de kuru fasulye varmıs kuru kuru yerım zaten snra da 1 dılım kek yerım dıe dusunuyorum. sen napcaksn kahvaltı edersın kesın. ah su kahvaltıda sucaklar pattısler olsa dmı :):)Ben de biraz acıktım balım çünkü cumartesi çok yedim diye dün sahur iftar hafif tuttum ama ne kaldı zaten yaa geçer zaten işten çıktıktan sonrası kolay ama ne yiycem fikrim yok şuan
ıyı yapıyorsun kuzum bende bugun evde yaparım squatı falan dedıydım.valla kuzum zaman geçmiyo ya napıyım step mtep oyalanıyorum işte
E esrAhsmMerveeTunaa kızlarcığımız yok
lokur ceza versinbızım kızlar bu aralar epey arazi ceza kesmemız lazm :):)
sen dengeledın ne guzel ben aksam kek yapcam kafaya koydum 1 dilim yıcem tatlı yemedıydım olsun onuda yıyım aksam bzde de kuru fasulye varmıs kuru kuru yerım zaten snra da 1 dılım kek yerım dıe dusunuyorum. sen napcaksn kahvaltı edersın kesın. ah su kahvaltıda sucaklar pattısler olsa dmı :):)
ıyı yapıyorsun kuzum bende bugun evde yaparım squatı falan dedıydım.
kızlar bızı cok bosladı be lokurum aysunda bı yazdı yok oldu gene kesn kenarda bısey yıyor.
lokur ceza versin
yakarsın sen lokur ya, of ben de bi temizledim, 2 saatte bir ayranımı içiyorumvalla yaa terkedildik
bende de bezelye ve bulgur var sanırım onlardan yiycem iftardakek ben de yapmak istiyorum bakıyım üşenmezsem yapıcam
off kahvaltı patates yumurtalı ekmek ben yine karbonhidratlara uçuyorum
azimli iradeli disiplinli olduğun için kuzumniye benim böyle dominant bi imajım oluştu oysaki hiç öyle değilimdir
bende bekarım kızlar :) daha bi 4-5 yıl niyetim yok :)gecmısız baya erken evlenen arkadaslarımızdansn sende :)lokur sıtenın bekarları sen ve ben kaldık bak hadı benım az kaldı senıde seneye verdık mı tamam :)
valla yaa terkedildik
bende de bezelye ve bulgur var sanırım onlardan yiycem iftardakek ben de yapmak istiyorum bakıyım üşenmezsem yapıcam
off kahvaltı patates yumurtalı ekmek ben yine karbonhidratlara uçuyorum
niye benim böyle dominant bi imajım oluştu oysaki hiç öyle değilimdir
bende bekarım kızlar :) daha bi 4-5 yıl niyetim yok :)
yakarsın sen lokur ya, of ben de bi temizledim, 2 saatte bir ayranımı içiyorum
azimli iradeli disiplinli olduğun için kuzum
bende bekarım kızlar :) daha bi 4-5 yıl niyetim yok :)
25 :) kariyer planım çok fazla o yüzden en erken 27-28 de evlenirimsenn menude guzel kuzum ben bulgur cok sevıyorum salcasız olcak ama :) yap sende tabı yorulmassan bende dıyorum yapım dıede ısım bellı olmaz :)
yumurtalı ekmek tarıfı cok goruyom bende bu ara fırında yapıorlar asıl ole yapsak ):)
S SevdaSozleri senıde korkuttu dımı bu lokur ah ah bıde bana sor neler yapıor bana :):)
enaammm senın epey uzunmus senn yas kac
senn menude guzel kuzum ben bulgur cok sevıyorum salcasız olcak ama :) yap sende tabı yorulmassan bende dıyorum yapım dıede ısım bellı olmaz :)
yumurtalı ekmek tarıfı cok goruyom bende bu ara fırında yapıorlar asıl ole yapsak ):)
S SevdaSozleri senıde korkuttu dımı bu lokur ah ah bıde bana sor neler yapıor bana :):)
enaammm senın epey uzunmus senn yas kac
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?