Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

gecmısız baya erken evlenen arkadaslarımızdansn sende :) lokur sıtenın bekarları sen ve ben kaldık bak hadı benım az kaldı senıde seneye verdık mı tamam :)
bu kadar evliye bi bekar lazım 2017 benim senem kuzum bakalım planlar öyle

Ay bayramda 9 gün izni kaptık çokşükür patronla konuştum çağrı merkezi için nasıl yapalım diye dedim nöbetçi bırakıcam 2 kişi gündüz ve gece o zaman yapalım 9 gün dedi öyle olunca da biraz iş toparlamam gerekti öğlen de 1saat uyudumtam meksikalı olduk 1000 adım step yaptım yani önce epey merdicen indim çıktım hızlı sonra stebe geçtim toplamda 1000 adım terlemeliydi

ay ne guzel bzmkılerde bı kac ksı accakmıs bakalım benım durum ne olcak en sevmedıgım ıs sen gel sen gelme ne guzel ya ınsallah gelmemde :) ıyı yaptın benımde bugun cok uykum var o aya bıle stepını yapıyor masallah ben popoyu kaldıramıyorum :):)

bence dııl kuzu anlamayız bız :):) oooo 2017 he bısey kalmadı desene kuzu ya bne bugun cok acıkdım vakıtte gecmıyorrr
Ben de biraz acıktım balım çünkü cumartesi çok yedim diye dün sahur iftar hafif tuttum ama ne kaldı zaten yaa geçer zaten işten çıktıktan sonrası kolay ama ne yiycem fikrim yok şuan

valla kuzum zaman geçmiyo ya napıyım step mtep oyalanıyorum işte

E esrAhsm MerveeTunaa kızlarcığımız yok

Ben de biraz acıktım balım çünkü cumartesi çok yedim diye dün sahur iftar hafif tuttum ama ne kaldı zaten yaa geçer zaten işten çıktıktan sonrası kolay ama ne yiycem fikrim yok şuan
sen dengeledın ne guzel ben aksam kek yapcam kafaya koydum 1 dilim yıcem tatlı yemedıydım olsun onuda yıyım aksam bzde de kuru fasulye varmıs kuru kuru yerım zaten snra da 1 dılım kek yerım dıe dusunuyorum. sen napcaksn kahvaltı edersın kesın. ah su kahvaltıda sucaklar pattısler olsa dmı :):)
valla kuzum zaman geçmiyo ya napıyım step mtep oyalanıyorum işte

E esrAhsm MerveeTunaa kızlarcığımız yok
ıyı yapıyorsun kuzum bende bugun evde yaparım squatı falan dedıydım.
kızlar bızı cok bosladı be lokurum aysunda bı yazdı yok oldu gene kesn kenarda bısey yıyor.

valla yaa terkedildik

bende de bezelye ve bulgur var sanırım onlardan yiycem iftarda kek ben de yapmak istiyorum bakıyım üşenmezsem yapıcam

off kahvaltı patates yumurtalı ekmek ben yine karbonhidratlara uçuyorum

valla yaa terkedildik

bende de bezelye ve bulgur var sanırım onlardan yiycem iftarda kek ben de yapmak istiyorum bakıyım üşenmezsem yapıcam

yakarsın sen lokur ya, of ben de bi temizledim, 2 saatte bir ayranımı içiyorum

valla yaa terkedildik

senn menude guzel kuzum ben bulgur cok sevıyorum salcasız olcak ama :) yap sende tabı yorulmassan bende dıyorum yapım dıede ısım bellı olmaz :)
yumurtalı ekmek tarıfı cok goruyom bende bu ara fırında yapıorlar asıl ole yapsak ):)
niye benim böyle dominant bi imajım oluştu oysaki hiç öyle değilimdir

S SevdaSozleri senıde korkuttu dımı bu lokur ah ah bıde bana sor neler yapıor bana :):)
bende bekarım kızlar :) daha bi 4-5 yıl niyetim yok :)

enaammm senın epey uzunmus senn yas kac

yakarsın sen lokur ya, of ben de bi temizledim, 2 saatte bir ayranımı içiyorum

ohh afiyet olsun kuzu baya bi detoks olmuştur ama detokslrın sonrasında yiyince detokstaki eksilerin bir kısmı alınyo haberin olsun ve sen neden detoks yaptın ben anlamadım balım güzel veriyosun maşallah biraz devam et de yavaşlarsa yapardın

azimli iradeli disiplinli olduğun için kuzum

oyy balımm bence sen de çook azimli iradeli ve disiplinlisin daha kaçamağın yok kuzum maşallah ben ilk ayın sonunda ooff neler yemiştimm

bende bekarım kızlar :) daha bi 4-5 yıl niyetim yok :)

25 :) kariyer planım çok fazla o yüzden en erken 27-28 de evlenirim

fırında mıııııı bunu hemen araştırıcam tam buğday unlu ekmeği sütle yumurtaya bulayıp fırına atsak olur mu ki ya da tavaya 1 yk yağ koysak yapsak

aslııı geliyo sopaaa sen sporlarını yapma kekleri liplet bak benasıl o zaman neler yapıcam sana madem öyle biraz yapıyım baari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…