Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

25 :) kariyer planım çok fazla o yüzden en erken 27-28 de evlenirim

Tabıkı onemlısı o tabı bu işler de nasıp ne zman ne olcagı hıc bellı olmaz :)

aynen kuzu fırında benm face sureklı yemek sıtesı takıp edınce sutle yumurtaya buluyor fırına dızıyor bırı ustlerınede kaser rendeleyıp ole koymus bılgınız olsun
ama ben sporumuda yapıcam kekımıde yıcem gercekden dun spor yapmadm 1 gun aradan snra bugun spor gunu lokurum bana kızar sonra

ben gecen salatada yedım guzeldı harbı. sen tek mı yasıyorsun yada arkadaslarınla mı tek dıyet yapan sensen gercekden zor

ailemin yanındayım şu bi kaç hafta ama döneceğim geri tahıllı salatlarda denenebilir aslında.. bi arkadaşım haşlayıp biraz tuzla yiyordu. ayırma diyeti yapıyordu o.

kuzum dedim ki her ayın sonu vücudu toksinlerden arındırıyım 2 gün yapayım merak etme kilo alacak bişi yemiyorum zaten tek sorun yarın ananem bize gelicek memleketten teyzem de hep gelir, haftaya bayram sonraki haftaya da nişan var çok kritik 15 gün var önümde iyi atlatmam lazım dua edin :)

seni düşünüyorum az kaldı gelinlik tatil içinama şuanda bile artık baya iyisindir şöyle bi 59 olsan ama fena mı olur kuzum
kızlar squatgirl var yuotube da.. onu izliyorum ben izleyerek kilo verilir mi bilmem ama belki de verilir :))) belki size bi faysadı olur..

ay onu ben de izliyorum evde yapıyorum bişeyler sonra bi de oturup izliyorum izlenerek zayıflansaydı şuan kalmamıştım kuzum o kahvaltı falan da hazırlıyo çok videosu var

kolay gelsin tatlım umarım kolayca atlatırsın o işler zor valla ama bence sen başarıcaksın o potansiyeli görüyorum ben sende

1000. sayfamız olmuuuşşşş tebrikler hepimizee mervecim tşekkür ederiz senin sayende burdayız

kolay gelsin tatlım umarım kolayca atlatırsın o işler zor valla ama bence sen başarıcaksın o potansiyeli görüyorum ben sende
valla korkuyorum lokur bayrama kadar ne yapsam kar ya ananem tutunuyo ye diye eyvah eyvah, diyorum anane daha nereme yiyim o da bi yerin şişer diyo atışıyoruz hep

Kuzumm benim hep beraber kilolar gidicek inşallaaah iyi ki varsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…