- 22 Ocak 2011
- 344
- 416
- 103
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #9.981
25 :) kariyer planım çok fazla o yüzden en erken 27-28 de evlenirim
fırında mııııııbunu hemen araştırıcam tam buğday unlu ekmeği sütle yumurtaya bulayıp fırına atsak olur mu ki ya da tavaya 1 yk yağ koysak yapsak
aslııı geliyo sopaaa sen sporlarını yapma kekleri liplet bak benasıl o zaman neler yapıcam sana madem öyle biraz yapıyım baari
kızlar şu aşurelik buğday var ya çok lezzetli oluyo.. kaynatıp biraz tuzlayıp öğün yapılabilir aslında
ben gecen salatada yedım guzeldı harbı. sen tek mı yasıyorsun yada arkadaslarınla mı tek dıyet yapan sensen gercekden zor
Anne yemekleri isin zor. Evet denenebilir cnku sikilmamak icin arada degisiklik iyi oluyor
kuzum dedim ki her ayın sonu vücudu toksinlerden arındırıyım 2 gün yapayım merak etme kilo alacak bişi yemiyorum zatenohh afiyet olsun kuzu baya bi detoks olmuştur ama detokslrın sonrasında yiyince detokstaki eksilerin bir kısmı alınyo haberin olsun ve sen neden detoks yaptın ben anlamadım balım güzel veriyosun maşallah biraz devam et de yavaşlarsa yapardın
oyy balımm bence sen de çook azimli iradeli ve disiplinlisin daha kaçamağın yok kuzum maşallahben ilk ayın sonunda ooff neler yemiştimm
:)gecmısız baya erken evlenen arkadaslarımızdansn sende :)lokur sıtenın bekarları sen ve ben kaldık bak hadı benım az kaldı senıde seneye verdık mı tamam :)
seni düşünüyorum az kaldı gelinlik tatil içinTabıkı onemlısı o tabı bu işler de nasıp ne zman ne olcagı hıc bellı olmaz :)
aynen kuzu fırında benm face sureklı yemek sıtesı takıp edınce sutle yumurtaya buluyor fırına dızıyor bırı ustlerınede kaser rendeleyıp ole koymus bılgınız olsun
ama ben sporumuda yapıcam kekımıde yıcem gercekden dun spor yapmadm 1 gun aradan snra bugun spor gunu lokurum bana kızar sonra
kızlar squatgirl var yuotube da.. onu izliyorum ben izleyerek kilo verilir mi bilmem ama belki de verilir :))) belki size bi faysadı olur..
kolay gelsin tatlım umarım kolayca atlatırsınkuzum dedim ki her ayın sonu vücudu toksinlerden arındırıyım 2 gün yapayım merak etme kilo alacak bişi yemiyorum zatentek sorun yarın ananem bize gelicek memleketten teyzem de hep gelir, haftaya bayram sonraki haftaya da nişan var çok kritik 15 gün var önümde iyi atlatmam lazım dua edin :)
İnşallah kuzum ama hasta oldum besin zehirlenmesi yaşadm ondan gitti sanırımMervem süpersin kuzum tebrik ederimm bak temmuza 49 seni bekliyooo
valla korkuyorum lokur bayrama kadar ne yapsam karkolay gelsin tatlım umarım kolayca atlatırsıno işler zor valla ama bence sen başarıcaksın o potansiyeli görüyorum ben sende
aaaa merve kız nolduİnşallah kuzum ama hasta oldum besin zehirlenmesi yaşadm ondan gitti sanırım
Kuzumm benim hep beraber kilolar gidicek inşallaaah iyi ki varsınızkolay gelsin tatlım umarım kolayca atlatırsıno işler zor valla ama bence sen başarıcaksın o potansiyeli görüyorum ben sende
1000. sayfamız olmuuuşşşş tebrikler hepimizee mervecim tşekkür ederiz senin sayende burdayız
Zehirlendm canım etten et pişmemişaaaa merve kız noldu
ay kuzum çok geçmiş olsun ya iyi misin şimdi iftarda mı oldu annenlerinZehirlendm canım etten et pişmemiş(( öldüm öldüm dirildim 15 defa kustum
Zehirlendm canım etten et pişmemiş(( öldüm öldüm dirildim 15 defa kustum
heh tamam yaptımkızlar bişi sorucam bu güncel kiloyu hedef kiloyu nereye yazyosunuz ben çok saçma şeyler yaptım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?