Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

ay kuzum çok geçmiş olsun ya iyi misin şimdi iftarda mı oldu annenlerin
Kuzum görümcemlere gittik iftara eti tam pişmemişti bnm mide hassas bana dokandı kimswye bişi olmadı ay bn eve gldm bi fena oldm btn gece kustum hastanede serum yedm serumlu kolla kusmaya gittim o derece kuzum geçti şükürler olsun sağol bebeğim

Lokurum ben hastayken nasıl bir ödül yapmışsın öyle seeen vuhuuuu valla maşallah sana bende 2 gündür ilk gün sadece 4 5 kiraz yedm bugünde sakızlı muhallebi üstüne dondurma yedm bu saat oldu bişi yemedm şimdi yicem kahvaltılık biraz acıkmaya başladm yahuu

ay yavrum kıyamam ya

Inşallah aslıcanım ama şuan 69 bana çook uzak umarım 80 i görmem bidaha, hep birlikte istediğimiz kilolara inicez insallah tatlım

Ay ne guzel kuzum hadi bakalim 6lara dogru gidiosun cok guzel insallah hedefinede ulasirsin. Tatilde caninin istedigi seyleri ye ama ufak ufak tadimlik seklinde yersen fazla kilo almasin diye dusunuoru :)
Evet canım bende öyle düşünüyorum, ekmek yemiyorum zaten, tatlıylada aram yok tek korkum annemde bizimle olacak ve hamur işleri havada uçuşacak☺ onlarida yersem verdiğimi geri alırım yaa bide dondurma tabiii

Oruç tutmuyorum kızlar ama bütün gün biraz kavun ve meyve yedim bide su içtim akşamda menemen ve karpuz yedim 30 dk. Hızlı tempo yürüdüm 20 şınav çektim yarın yine dışarda işlerim var birazda öyle yürürüm artık

evet gördüm onun hazırladığı kahvaltıları yiyemem ben :) bu gün baya yürüdüm birazcık da koştum.. nasıl iyi geldi ama yoruldum da baya hamlamışım.. spor şart ya keşke yapabilsek zaman da yok azim de yok

geçmiş olsun canım

Mervecim bununla geçmiş olsun tatlım, dikkat et kendine..

Günaydınnn kızlarr dün akşam gene annemlerde yemekteydik annem fırında kalın üstü açık 6 tane pide yaptırmış ben napim nerelere gideyim eşim bile dedi seninkiler seni umursamıyor inadına yapıyor gibi annen diyo artık çünkü her gittiğimizde aynı. Eğer dikkat etmeye çalışmasam lahana ve sebze yapar eminim. ee hatun bize yapmış özel kıymasını yumurtasını aldırmış babamda işteydi tek bizim için bunlar.kolum kadar pideyi yedim ama artık yapacak olursa kırıcam çünkü devamlı uyarıyorum söylüyorum yemesem menepozda oturup ağlıyor napıcam ben böylee ooff

sabah: 1 küçük domates-1 salatalık- 1,5 kk peynir-3 zeytin-1,5 dl tb ekmeği ve ıhlamur

bugün nasıl telafi edim ben şimdi ya yeminlen bıktım artık onun psikolojik şiddetiyle yemek yiyorum üzülüyor diye ki hala yemediniz siz diyordu

gunaydınnn kuzum kıyamam ya benmkıde yapar ben kızarım nıe yaptın bana ayırma derm snra eve gelır tatlı nerde dıye sorardım :):) pek ısrarı yoktur allahdan oda benle dıyette dıe suan rahatım yapmıyor.

hem annemin yemekleri hemde ben çok iştahlıyım bu ara... daha 8-9 gün var adetime 3-4 günden beri tatlı aşeriyorum resmen.
bazen bende de cok ıstah oluyor mutlaka ara ogun yap o zman aklına cok gelmıyor

Zehirlendm canım etten et pişmemiş (( öldüm öldüm dirildim 15 defa kustum
canım cok gecmıs olsun ya smdı nasıl oldun

Inşallah aslıcanım ama şuan 69 bana çook uzak umarım 80 i görmem bidaha, hep birlikte istediğimiz kilolara inicez insallah tatlım

hıc uzak dııl canım ole dusunme 79 larıda göremıyordun bak suan cok ıyısın bölede devam etcek.

kuzum ıyıkı varsın gercekden bana moral oluyorsun keske 59 olsam ama dugune az kaldı ben 1,5 ayda bıraz zor sole 60 61 bıle olsam yeter bakalım.

ıftar menume gelırsek :):) bence gelmesekde olur

ıftardan once 5 dk karın calısdım o vıdeoda vardı once zıplatıyor sonra yerde hareket yaptırıyor sonra 25 dk leslıe yaptım 50 squat yaptım

menuye gelelım
1 kepce tarhana corbası
1 kepce kuru fasulye ve salata (ekmek pılav yemedım cnku yedıklerım devam edıyor :)

1 mısır 1,5 dılım kek :):):):)

kuzum ya bekar olsam evden biri olsam tamamda biz misafir olarak düşünüyor damadısıyla gidince birde öyle olmuş oluyor bu sefer güceniyor keşke yemeseydim ama bu aralar çok alıngan sırf bu yüzden yedim ya inan ilgisiz annelere özeniyorum bazenn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…