- 15 Nisan 2016
- 2.423
- 4.059
- 53
- 27
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #10.001
Kuzum görümcemlere gittik iftara eti tam pişmemişti bnm mide hassas bana dokandı kimswye bişi olmadı ay bn eve gldm bi fena oldm btn gece kustum hastanede serum yedm serumlu kolla kusmaya gittim o derece kuzum geçti şükürler olsun sağol bebeğimay kuzum çok geçmiş olsun ya iyi misin şimdi iftarda mı oldu annenlerin
Lokurum bebeğim sağol valla sorma başıma geleni şükürler olsun geçti :)Mervecim kuzum çok geçmiş olsun balımmm allah esirgesin
Lokurum ben hastayken nasıl bir ödül yapmışsın öyle seeen vuhuuuu valla maşallah sana bende 2 gündür ilk gün sadece 4 5 kiraz yedm bugünde sakızlı muhallebi üstüne dondurma yedm bu saat oldu bişi yemedm şimdi yicem kahvaltılık biraz acıkmaya başladm yahuuBeeen
avuç içi kadar pide ile kaymak ve kayısı reçeli yani kaymak 3tk reçel 3tk gibi
1 kepçe ezogelin
1 tane z.yağlı kuru patlıcan dolması
2 tane ceviz büyüklüğünde bulgur köftesi (içli köftenin dışı gibi yani)
1 tane etli çiğköfte
1 kk peynirli börek
yarım lahmacun
2 kuzu, 2 tavuk şiş tanesi 10 cm kadar adana
1 dilim baklava 2 kk fıstıklı kadayıf
arada biraz peynir domates salatalık falan da vardı öyle işte
ay yavrum kıyamam yaLokurum ben hastayken nasıl bir ödül yapmışsın öyle seeen vuhuuuu valla maşallah sana bende 2 gündür ilk gün sadece 4 5 kiraz yedm bugünde sakızlı muhallebi üstüne dondurma yedm bu saat oldu bişi yemedm şimdi yicem kahvaltılık biraz acıkmaya başladm yahuu
Valla bebeğim sorma başıma gelene bak kim der ki böyle olcaktı valla yarınımız bir saat sonramız belli değilay yavrum kıyamam ya
Inşallah aslıcanım ama şuan 69 bana çook uzak umarım 80 i görmem bidaha, hep birlikte istediğimiz kilolara inicez insallah tatlımafıyet olsun kuzum harıkasın
bence dıyete yenı basladın tabı sen bılrısn ama ben 2 hafta sonra baslamısdım spora. yada yruuyus yapabılırsın haftada 3 gun.
gunaydnnnn hosgeldın güzel anne
masallah cok ıyısın ınsallah 69 larıda görürsün yakın zmanda
bence kılo almazsn vermessnde ama olsun gelınce telafısını edersın.
Evet canım bende öyle düşünüyorum, ekmek yemiyorum zaten, tatlıylada aram yok tek korkum annemde bizimle olacak ve hamur işleri havada uçuşacak☺ onlarida yersem verdiğimi geri alırım yaa bide dondurma tabiiiAy ne guzel kuzum hadi bakalim 6lara dogru gidiosun cok guzel insallah hedefinede ulasirsin. Tatilde caninin istedigi seyleri ye ama ufak ufak tadimlik seklinde yersen fazla kilo almasin diye dusunuoru :)
seni düşünüyorum az kaldı gelinlik tatil içinama şuanda bile artık baya iyisindir şöyle bi 59 olsan ama fena mı olur kuzum
ay onu ben de izliyorum evde yapıyorum bişeyler sonra bi de oturup izliyorumizlenerek zayıflansaydı şuan kalmamıştım kuzum o kahvaltı falan da hazırlıyo çok videosu var
tebrikler canım :)Oruç tutmuyorum kızlar ama bütün gün biraz kavun ve meyve yedim bide su içtim akşamda menemen ve karpuz yedim 30 dk. Hızlı tempo yürüdüm 20 şınav çektim yarın yine dışarda işlerim var birazda öyle yürürüm artık
geçmiş olsun canımKuzum görümcemlere gittik iftara eti tam pişmemişti bnm mide hassas bana dokandı kimswye bişi olmadı ay bn eve gldm bi fena oldm btn gece kustum hastanede serum yedm serumlu kolla kusmaya gittim o derece kuzum geçti şükürler olsun sağol bebeğim
Sağol canım benimm valla kilolar gitti ama haldrn düştümgeçmiş olsun canım
Mervecim bununla geçmiş olsun tatlım, dikkat et kendine..Kuzum görümcemlere gittik iftara eti tam pişmemişti bnm mide hassas bana dokandı kimswye bişi olmadı ay bn eve gldm bi fena oldm btn gece kustum hastanede serum yedm serumlu kolla kusmaya gittim o derece kuzum geçti şükürler olsun sağol bebeğim
Teşekkürler cantebrikler canım :)
teşekkürler tatlımtebrikler canım :)
Sağol canım benimm seni de tebrik ediyorummm kilocuklara güle güle diyoruz hep beraber :)Mervecim bununla geçmiş olsun tatlım, dikkat et kendine..
Günaydınnn kızlarr dün akşam gene annemlerde yemekteydik annem fırında kalın üstü açık 6 tane pide yaptırmış ben napim nerelere gideyim eşim bile dedi seninkiler seni umursamıyor inadına yapıyor gibi annen diyo artık çünkü her gittiğimizde aynı. Eğer dikkat etmeye çalışmasam lahana ve sebze yapar eminim. ee hatun bize yapmış özel kıymasını yumurtasını aldırmış babamda işteydi tek bizim için bunlar.kolum kadar pideyi yedim ama artık yapacak olursa kırıcam çünkü devamlı uyarıyorum söylüyorum yemesem menepozda oturup ağlıyor napıcam ben böylee ooff
sabah: 1 küçük domates-1 salatalık- 1,5 kk peynir-3 zeytin-1,5 dl tb ekmeği ve ıhlamur
bugün nasıl telafi edim ben şimdi ya yeminlen bıktım artık onun psikolojik şiddetiyle yemek yiyorum üzülüyor diye ki hala yemediniz siz diyordu
bazen bende de cok ıstah oluyor mutlaka ara ogun yap o zman aklına cok gelmıyorhem annemin yemekleri hemde ben çok iştahlıyım bu ara... daha 8-9 gün var adetime 3-4 günden beri tatlı aşeriyorum resmen.
canım cok gecmıs olsun ya smdı nasıl oldunZehirlendm canım etten et pişmemiş(( öldüm öldüm dirildim 15 defa kustum
Inşallah aslıcanım ama şuan 69 bana çook uzak umarım 80 i görmem bidaha, hep birlikte istediğimiz kilolara inicez insallah tatlım
seni düşünüyorum az kaldı gelinlik tatil içinama şuanda bile artık baya iyisindir şöyle bi 59 olsan ama fena mı olur kuzum
ay onu ben de izliyorum evde yapıyorum bişeyler sonra bi de oturup izliyorumizlenerek zayıflansaydı şuan kalmamıştım kuzum o kahvaltı falan da hazırlıyo çok videosu var
gunaydınnn kuzum kıyamam ya benmkıde yapar ben kızarım nıe yaptın bana ayırma derm snra eve gelır tatlı nerde dıye sorardım :):) pek ısrarı yoktur allahdan oda benle dıyette dıe suan rahatım yapmıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?