- 30 Mayıs 2007
- 3.522
- 6.512
- 683
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #10.021
ıftar menume gelırsek :):) bence gelmesekde olur
ıftardan once 5 dk karın calısdım o vıdeoda vardı once zıplatıyor sonra yerde hareket yaptırıyor sonra 25 dk leslıe yaptım 50 squat yaptım
menuye gelelım
1 kepce tarhana corbası
1 kepce kuru fasulye ve salata (ekmek pılav yemedım cnku yedıklerım devam edıyor :)
1 mısır 1,5 dılım kek :):):):)
kuzum ya bekar olsam evden biri olsam tamamda biz misafir olarak düşünüyor damadısıyla gidince birde öyle olmuş oluyor bu sefer güceniyor keşke yemeseydim ama bu aralar çok alıngan sırf bu yüzden yedim ya inan ilgisiz annelere özeniyorum bazenn
aman bende bişey var sandım gayet iyi kuzum fazla bişi yok
yok kuzu olur mu tabıkı benm nısanlım gelnce bıle
kek mısır yedm kuzu ya yemegı baya az yedm ama sporumuda yaptım
ah bebeğim evlen annene misafir gel inan ki misafirsin tamamen o yüzden yememeye gücenirler bekarken ben istediğim gibi kendim yapar yerdim şimdi ikimize özel yapınca hadi buyur ama artık karar verdim kırıcam üzülsün obez olucam sayelerinde yoksaa.
az yemişsin ekmek yerine kek olmuş bunda bişi yok sporunda var ohh ka^rdasınn
kızlar evi su basmış sabah altıda bi kalktık of yarabbim canım çıktı ya
Günaydınnn kızlarr dün akşam gene annemlerde yemekteydik annem fırında kalın üstü açık 6 tane pide yaptırmış ben napim nerelere gideyim eşim bile dedi seninkiler seni umursamıyor inadına yapıyor gibi annen diyo artık çünkü her gittiğimizde aynı. Eğer dikkat etmeye çalışmasam lahana ve sebze yapar eminim. ee hatun bize yapmış özel kıymasını yumurtasını aldırmış babamda işteydi tek bizim için bunlar.kolum kadar pideyi yedim ama artık yapacak olursa kırıcam çünkü devamlı uyarıyorum söylüyorum yemesem menepozda oturup ağlıyor napıcam ben böylee ooff
sabah: 1 küçük domates-1 salatalık- 1,5 kk peynir-3 zeytin-1,5 dl tb ekmeği ve ıhlamur
bugün nasıl telafi edim ben şimdi ya yeminlen bıktım artık onun psikolojik şiddetiyle yemek yiyorum üzülüyor diye ki hala yemediniz siz diyordu
bazen bende de cok ıstah oluyor mutlaka ara ogun yap o zman aklına cok gelmıyor
canım cok gecmıs olsun ya smdı nasıl oldun
hıc uzak dııl canım ole dusunme 79 larıda göremıyordun bak suan cok ıyısın bölede devam etcek.
kuzum ıyıkı varsın gercekden bana moral oluyorsun keske 59 olsam ama dugune az kaldı ben 1,5 ayda bıraz zor sole 60 61 bıle olsam yeter bakalım.
ıftar menume gelırsek :):) bence gelmesekde olur
ıftardan once 5 dk karın calısdım o vıdeoda vardı once zıplatıyor sonra yerde hareket yaptırıyor sonra 25 dk leslıe yaptım 50 squat yaptım
menuye gelelım
1 kepce tarhana corbası
1 kepce kuru fasulye ve salata (ekmek pılav yemedım cnku yedıklerım devam edıyor :)
1 mısır 1,5 dılım kek :):):):)
Sağol bebeğim benim iyiyim çok şükür biraz yemek yiyemiyorum maalesef ama kusma yok geçti kuzum :)))bazen bende de cok ıstah oluyor mutlaka ara ogun yap o zman aklına cok gelmıyor
canım cok gecmıs olsun ya smdı nasıl oldun
hıc uzak dııl canım ole dusunme 79 larıda göremıyordun bak suan cok ıyısın bölede devam etcek.
kuzum ıyıkı varsın gercekden bana moral oluyorsun keske 59 olsam ama dugune az kaldı ben 1,5 ayda bıraz zor sole 60 61 bıle olsam yeter bakalım.
Günaydııın ben geldiiimm
Dün yegane sporum eve yürüdüm 35-40dk bir de gün içinde burda 1000 adım merdiven çıkma-step yapmıştım
iftar
2 ceviz 2 hurma
6kaşık kıymalı bezelye
3 kaşık bulgur pilavı
1 kase yoğurt
domates,salatalık,biber
3 dilim karpuz
sahur
2 yumurtadan omlet
1 kase yoğurt
1 tost(çok ince kaşar vardı içinde)
2 dilim karpuz
valla güzel yedim arada da 3 kayısı yedim taze
Yani aslında 1,5 ay iyi süre 2,5 falan versen ve 60 olsan da gayet iyi canım benim sen yine de sınırlama nekadar çok giderse okadar güzel olur inşallah 50 li bişeyler de görürüsün
Bence de abartı bişey yok ki yani yemeğin çok az 1,5 dilim kek akşam ekmeği yerine geçse mısır da işte olur okadar ben de çok severim mısır
sahurda neler oldu standart mı
Sağol bebeğim benim iyiyim çok şükür biraz yemek yiyemiyorum maalesef ama kusma yok geçti kuzum :)))
kızlar evi su basmış sabah altıda bi kalktık of yarabbim canım çıktı ya
Günaydııın ben geldiiimm
Dün yegane sporum eve yürüdüm 35-40dk bir de gün içinde burda 1000 adım merdiven çıkma-step yapmıştım
iftar
2 ceviz 2 hurma
6kaşık kıymalı bezelye
3 kaşık bulgur pilavı
1 kase yoğurt
domates,salatalık,biber
3 dilim karpuz
sahur
2 yumurtadan omlet
1 kase yoğurt
1 tost(çok ince kaşar vardı içinde)
2 dilim karpuz
valla güzel yedim arada da 3 kayısı yedim taze
ya işte benim de babam öyle kızaar küseer emrivaki bi şekilde tabağına doldurur yani bişey desen olmaz bi de siz sürekli bir aradasınız seninki daha zor yani bence bi konuşsan sakin bi zamanda ama afiyet olsun tabii kuzum yemişsin artık boşver tadını çıakrsaydın bari ben de hala karbonhidrat aşkı devam ediyor artık bişeyler yapmam şart oldu
yani telafisi yoğurt ayran ve sebze ağırlıklı yemen olabilir karbonhidrat yemesen yani ızgara bişeyler salata yoğurt da olabilir
fazla yemezsen sorun olmaz diye dusunuorum cnm dikkat et yaniEvet canım bende öyle düşünüyorum, ekmek yemiyorum zaten, tatlıylada aram yok tek korkum annemde bizimle olacak ve hamur işleri havada uçuşacak☺ onlarida yersem verdiğimi geri alırım yaa bide dondurma tabiii
hosgeldınnn
afıyet olsun kuzum menulerın cok guzel doyurucuda epey.
agzından bal damlıyor sabah sabah ınsallah kuzum uzun zamnda araya bayram gırıyor dıkkat edıcem ama mutlaka dengesız yıcem almıyımde barı ıdare ederım ınsallah.
yok dımı yemegı cok az yedm bende ole dusundum hem oncesı sporumda var artık epey terlettı. mısır gecen dısarı cıkdık canm cok cekdı annemde yapmıs 2 gun oncede yemsdım buda devamı oldu :):)
sahur hep aynı tosty yedm cnm az da tahn pekmeze bandım tostumu dıyorum anne koyma sunu gordukce yıyesm gelıyor. snrada sütle bıraz uzum attım agzıma o kdr. kaymak almısdımda az yıcekdm oda bu geceye :):)
canım çok geçmiş olsun nasıl oldu ki öylee
Artık kuş yeme şeklinden insan şekline girdin lokur bende ayı yeme şeklinden insana ne zaman incem acep
ızgara yemim demiii o zaman sebze yapalım bugün. ya mehvaediyor birde çok alıngan oldu uğraşmış yemessen baya üzülür yni benim babamda ayrı dert çok görüşmek zorunda kaldığımız için resmen çelme takıyorlar en sevdiğim şeyler yapılıyor hepsen karbonhidrat için bişeyler yap artık valla benden de hep okuyorsun olmuyor böyle
öyle deme kuzum emziriyosun ve akşam da hiç oturmuyorum diyosun aslında gün içinde yediklerinde de bişey yok kahvaltın falan az oluyo yani bi şekilde konuşup ikna etmen lazım bence, en azından bide sana biraz sebze falan bişey yapsa yani pide ne yaa pide neeişte ben de o aşamada yerim yani kol kadar ki antepte ne lahmacunlar katmerler yedim önümdeyse artık durmam çok zor şimd bayramda napıcaz bakalım
yok kuzu bence abartmamışsın yemek az yani gerçekten ki sahurun da az o kadar tahin pekmez de ye yani direncin düşmesin afiyet olsun kuzum benim de bu akşam küçük sevimli bi dondurma operasyonum olabilir ama yemekleri hafif yerim
dunun ozeti ;
sabah:kucuk kare ekmekten yapilmis krempeynirli iki ince dilim sucuklu tost
yaninda lokmalik kavun karpuz ve 5kiraz
oglen yok
ikindi :bir seftali
7bucukta yarim adet havuc
aksam :bir kepce corba izgara tavuklu salata yarimdan biraz fazla bir bardak erik suyu sekersiz icinde visne ve karanfilde var
5 dakika kardiyo isinma haraketi
2 adette yogun hareket yapabildim
750ml tarcinli su 1bucuk litrede normal su ictim
iki form cayi sekersiz
bir adet yesil cay sekersiz
öyle deme kuzum emziriyosun ve akşam da hiç oturmuyorum diyosun aslında gün içinde yediklerinde de bişey yok kahvaltın falan az oluyo yani bi şekilde konuşup ikna etmen lazım bence, en azından bide sana biraz sebze falan bişey yapsa yani pide ne yaa pide neeişte ben de o aşamada yerim yani kol kadar ki antepte ne lahmacunlar katmerler yedim önümdeyse artık durmam çok zor şimd bayramda napıcaz bakalım
Dün pideden sonra kızdım ve ne dedi biliyor musun 'yarın ceviz alsana bayrama baklava yapıcam size de küçük tepsiye yapim diyorum 'ben daha 2 dk önce anne 10 kilo vermem lazım bak bizimki çaktırmıyo ama zayıf hatun seviyo boşatcan beni he diyorum biraz konu değişiyor sonra böyle diyor ben daha napim bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?