Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

aman bende bişey var sandım gayet iyi kuzum fazla bişi yok

yok kuzu olur mu tabıkı benm nısanlım gelnce bıle
aman bende bişey var sandım gayet iyi kuzum fazla bişi yok

kek mısır yedm kuzu ya yemegı baya az yedm ama sporumuda yaptım

yok kuzu olur mu tabıkı benm nısanlım gelnce bıle

kek mısır yedm kuzu ya yemegı baya az yedm ama sporumuda yaptım

ah bebeğim evlen annene misafir gel inan ki misafirsin tamamen o yüzden yememeye gücenirler bekarken ben istediğim gibi kendim yapar yerdim şimdi ikimize özel yapınca hadi buyur ama artık karar verdim kırıcam üzülsün obez olucam sayelerinde yoksaa.

az yemişsin ekmek yerine kek olmuş bunda bişi yok sporunda var ohh ka^rdasınn

aaa yazdıklarım yarım cıkmıs benımkıde dogru cnm smdı senn ıcın ugrasıyor benm nısanlım yemeynce ben kızıyorum kadn o kdr yaptı dıye. kuzum uzulme ama sen dengelersın o kdrdan bısey olmaz bıdahakıen dersn anne dıyetteym daha az yap die.
saol canım benım moral verıyorsun ah ah hemen adet donemımde sısmısım ınsallah verırım su 1 haftada sonrası bayram napcaz bılmıyorum.
kızlar evi su basmış sabah altıda bi kalktık of yarabbim canım çıktı ya

aaaa nasıl olmus kı canım bıyerın muslugu mu acık kalmıs

Günaydııın ben geldiiimm

Dün yegane sporum eve yürüdüm 35-40dk bir de gün içinde burda 1000 adım merdiven çıkma-step yapmıştım

iftar
2 ceviz 2 hurma
6kaşık kıymalı bezelye
3 kaşık bulgur pilavı
1 kase yoğurt
domates,salatalık,biber
3 dilim karpuz

sahur
2 yumurtadan omlet
1 kase yoğurt
1 tost(çok ince kaşar vardı içinde)
2 dilim karpuz

valla güzel yedim arada da 3 kayısı yedim taze

ya işte benim de babam öyle kızaar küseer emrivaki bi şekilde tabağına doldurur yani bişey desen olmaz bi de siz sürekli bir aradasınız seninki daha zor yani bence bi konuşsan sakin bi zamanda ama afiyet olsun tabii kuzum yemişsin artık boşver tadını çıakrsaydın bari ben de hala karbonhidrat aşkı devam ediyor artık bişeyler yapmam şart oldu

yani telafisi yoğurt ayran ve sebze ağırlıklı yemen olabilir karbonhidrat yemesen yani ızgara bişeyler salata yoğurt da olabilir

Yani aslında 1,5 ay iyi süre 2,5 falan versen ve 60 olsan da gayet iyi canım benim sen yine de sınırlama nekadar çok giderse okadar güzel olur inşallah 50 li bişeyler de görürüsün

Bence de abartı bişey yok ki yani yemeğin çok az 1,5 dilim kek akşam ekmeği yerine geçse mısır da işte olur okadar ben de çok severim mısır

sahurda neler oldu standart mı

Sağol bebeğim benim iyiyim çok şükür biraz yemek yiyemiyorum maalesef ama kusma yok geçti kuzum :)))

hosgeldınnn

afıyet olsun kuzum menulerın cok guzel doyurucuda epey.
Yani aslında 1,5 ay iyi süre 2,5 falan versen ve 60 olsan da gayet iyi canım benim sen yine de sınırlama nekadar çok giderse okadar güzel olur inşallah 50 li bişeyler de görürüsün

agzından bal damlıyor sabah sabah ınsallah kuzum uzun zamnda araya bayram gırıyor dıkkat edıcem ama mutlaka dengesız yıcem almıyımde barı ıdare ederım ınsallah.

Bence de abartı bişey yok ki yani yemeğin çok az 1,5 dilim kek akşam ekmeği yerine geçse mısır da işte olur okadar ben de çok severim mısır

sahurda neler oldu standart mı

yok dımı yemegı cok az yedm bende ole dusundum hem oncesı sporumda var artık epey terlettı. mısır gecen dısarı cıkdık canm cok cekdı annemde yapmıs 2 gun oncede yemsdım buda devamı oldu :):)
sahur hep aynı tosty yedm cnm az da tahn pekmeze bandım tostumu dıyorum anne koyma sunu gordukce yıyesm gelıyor. snrada sütle bıraz uzum attım agzıma o kdr. kaymak almısdımda az yıcekdm oda bu geceye :):)

Sağol bebeğim benim iyiyim çok şükür biraz yemek yiyemiyorum maalesef ama kusma yok geçti kuzum :)))

kıyamam kuzum ya nasıl öle oldu demek bünyen hassas dokundu zorla ama ac acına olmaz peynır ekmek ye bastırır patates hasla kendıne bunlar hafıf ıyı gelır.

kızlar evi su basmış sabah altıda bi kalktık of yarabbim canım çıktı ya

canım çok geçmiş olsun nasıl oldu ki öylee

Artık kuş yeme şeklinden insan şekline girdin lokur bende ayı yeme şeklinden insana ne zaman incem acep

ızgara yemim demiii o zaman sebze yapalım bugün. ya mehvaediyor birde çok alıngan oldu uğraşmış yemessen baya üzülür yni benim babamda ayrı dert çok görüşmek zorunda kaldığımız için resmen çelme takıyorlar en sevdiğim şeyler yapılıyor hep sen karbonhidrat için bişeyler yap artık valla benden de hep okuyorsun olmuyor böyle

yok kuzu bence abartmamışsın yemek az yani gerçekten ki sahurun da az o kadar tahin pekmez de ye yani direncin düşmesin afiyet olsun kuzum benim de bu akşam küçük sevimli bi dondurma operasyonum olabilir ama yemekleri hafif yerim

dunun ozeti ;
sabah:kucuk kare ekmekten yapilmis krempeynirli iki ince dilim sucuklu tost
yaninda lokmalik kavun karpuz ve 5kiraz
oglen yok
ikindi :bir seftali
7bucukta yarim adet havuc
aksam :bir kepce corba izgara tavuklu salata yarimdan biraz fazla bir bardak erik suyu sekersiz icinde visne ve karanfilde var
5 dakika kardiyo isinma haraketi
2 adette yogun hareket yapabildim
750ml tarcinli su 1bucuk litrede normal su ictim
iki form cayi sekersiz
bir adet yesil cay sekersiz

öyle deme kuzum emziriyosun ve akşam da hiç oturmuyorum diyosun aslında gün içinde yediklerinde de bişey yok kahvaltın falan az oluyo yani bi şekilde konuşup ikna etmen lazım bence, en azından bide sana biraz sebze falan bişey yapsa yani pide ne yaa pide nee işte ben de o aşamada yerim yani kol kadar ki antepte ne lahmacunlar katmerler yedim önümdeyse artık durmam çok zor şimd bayramda napıcaz bakalım

Dün pideden sonra kızdım ve ne dedi biliyor musun 'yarın ceviz alsana bayrama baklava yapıcam size de küçük tepsiye yapim diyorum ' ben daha 2 dk önce anne 10 kilo vermem lazım bak bizimki çaktırmıyo ama zayıf hatun seviyo boşatcan beni he diyorum biraz konu değişiyor sonra böyle diyor ben daha napim bilmiyorum

kuzum sanada afıyet olsun sende hakettın artık benımde bu ara canım pogca ıstıyor dıcem bı ara sahura yap dıe anne aserıom ama ben :):)

ohh afıyet olsun menun guzelmıs kuzum.

ah kızlar bayram demeyın o cok zıor ıste ıyıcene dengemız sascak bayramda aılenn yanına gıtcen dmı lokurum

yerım ya dusuncelı anne kıyamıyor kızına kuzum ya bı turlu yapmamasını sagla zaten onun evnde olcak burda yerız de barı sızın eve gırerse bıtmesıde zor olur gercekden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…