Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

valla anlıyorum kuzum benim tek avantajım heran birarada olmamamız, yoksa her gititğimde kilo alıp dönüyorum.yani hiç duymuyolar nedense bi d ebenim babam hem kilo almışsın falan da der yani ama orda yemiş almışsın o zaman burda da ye der buraya gelince mi diyet geliyo aklına der e haklı adama ama bu kez diyemiycek burda da yemedim çünkü

yok kuzum bu bayram burdayım kurbanda gidicem bu bayram biraz evle ilgilenmem ve dinlenmem lazım temizlik dolapları falan düzeltme işlerim var işte erkek arkadaşımla gezeriz biraz dinlenirim antebe gitmiyceğimden çok abartmam sanırım ama dışarda falan yeriz aradabakalım neler olacak

yerım ya dusuncelı anne kıyamıyor kızına kuzum ya bı turlu yapmamasını sagla zaten onun evnde olcak burda yerız de barı sızın eve gırerse bıtmesıde zor olur gercekden.

sağlicam artık ümit ediyorum yanii

ben hergün beraberim valla kızm 3,5 olsun kreşe gidecek 2 yıl dayanmam lazım. işte ben o yüzden ne veriyorum ne alıyorum uzun zamandır halimiz perişan bence de gitme dinlen yeni gittin nasılsa eylülde 50 kilonu orada büyük bi ziyafetle kutlayabilirsin

saol kuzum
bugun adet olucam iyice sistim

ıyıce tatlı ıstegı gelır smdı :):)
sabh kahvaltim :yok erken kalkamadim bel agrisindan
ara ogun :sutlu icecek marka yada ad veremiyorum

sorun yok ad verebılırsın. kahvaltını atlamasaydn tabı sen blırsn ama.
bursda

ıyıce tatlı ıstegı gelır smdı :):)

sorun yok ad verebılırsın. kahvaltını atlamasaydn tabı sen blırsn ama.
bursda
mecburen atladim kalkamadim yataktan agridan
velness balence shake icinde yumurta bezelye pancar falan var peynir alti suyu falan var renklendirici cilek .bide tadlandirici varmis ..mecburen ara ogunumu hem kahvalti hem ara ogun olsun tarzinda yaptim

mecburen atladim kalkamadim yataktan agridan
velness balence shake icinde yumurta bezelye pancar falan var peynir alti suyu falan var renklendirici cilek .bide tadlandirici varmis ..mecburen ara ogunumu hem kahvalti hem ara ogun olsun tarzinda yaptim

evet olmusda ıcınde baya sey varmıs zaten. afıyet olsun.

evet olmusda ıcınde baya sey varmıs zaten. afıyet olsun.
evet var cnm oyuzden ole gecistirdim onuda bitirmeye calisiorum nisanda aldim 3 ay kullanim suresi var mecburen bitirmeye calisiorum bitince alirmiyim bilmiorum ilk baslarda yemeklerden once tuketiordum ama diyet yapmiodum sonra hamile kaldim biraktim .simdi diyet yapiyorum ya kullanyim dedim hemde bitsin dedim

bence alma genede sen bılırsn ama onun yerıne guzelcene kahvaltını yap daha saglıklı

tabıkı arada olur ole adetken canın ıstemıyor he benm onceden tatlı ıstemeye baslar :)

acıkdım ya ara ara gelıyor :):)
ay tatli falan istemiom cok sistim napsam ne etsem derdindeyim bir bucuk ilsunda bisiler atistirim form cayimi iceyim belki rahatlarim .adet siskinligi cok kotu ya evi falan temizliycem cnm istemio neyse bi odayi siler supururum yapicak biseyim yok dierleride ertesi gune kalsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…